Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 321 opinii w tym 211 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 17:00

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22, W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów trening na placu manewrowym WORD Dodatkowo płatne: badania lekarskie

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) 31 godzin jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A2, Tylko praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

kat. B, Wykłady i praktyka

3300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A1, E-learning i praktyka

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Franciszek Wolicki

Franciszek Wolicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminów. Polecam Pana Amadeusza, prawdziwy profesjonalista, przyjazna atmosfera podczas jazd gwarantowana! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Judith Wolf

Judith Wolf
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zacznę od tego, że OSK Kursor mogę polecić z czystym sumieniem. Panie tam pracujące bardzo miłe. Wszystko załatwiane bardzo sprawnie i szybko. Moim instruktorem był Pan Wojciech Kurak - przefantastyczny człowiek! :) Nie mając wcześniej styczności z samochodem, byłam przekonana, że sobie nie poradzę. Ale Pan Wojciech potrafi zbudować taką atmosferę podczas nauki, że nie było tam miejsca na stres. Profesjonalnie, do tego bardzo miło, ze spokojem, ciągle podbudowywał moją pewność siebie. Do tego wszystko robione pod klienta. Tutaj dałabym 6 gwiazdek na 5. Egzamin zdany za 1 razem, po 3 tygodniach jazd. Jedyne czego mogę każdemu życzyć to Instruktora jak mój - który wie jak podejść do człowieka i jak uczyć, a z naszej strony wystarczy trochę chęci, uważnie słuchać i do zdanego egzaminu już naprawdę niewiele trzeba. Bardzo dziękuję za wszystko i jeszcze raz polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marek M ..........i ip: 146.70.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Panie w sekretariacie rzeczowe, miłe. Pan instruktor Radosław bardzo cierpliwy, wszystko tłumaczy, profesjonalny. Dziękuję za przygotowanie do egzamin

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Sobik

Weronika Sobik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę a w szczególności instruktora Amadeusza. Dziękuje za wyszkolenie do egzaminu, ogromne wsparcie i cierpliwość oraz bardzo miłą atmosferę podczas jazd.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Malerczyk

Maciej Malerczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ośrodek, w szczególności instruktora Pana Amadeusza Nosiadka - osoba bardzo sympatyczna i cierpliwa, a jednocześnie z bardzo profesjonalnym podejściem do kursu, przygotowania do egzaminu i samodzielnej jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kmiecik

Monika Kmiecik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę , dziękuję Panu Piotrowi za miłą i spokojną atmosferę na jazdach,za profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Jest to instruktor z powołania przepełniony spokojem i zrozumieniem. Polecam w 100%????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Chłodek

Karolina Chłodek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołe. Obsługa w biurze przemiła, atmosfera na zajęciach super. Przede wszystkim podejscie do kursanta na wysokim poziomie. Baaaardzo polecam instruktora p. Piotra który od podstaw mnie wyszkolił wszystko na spokojnie pokazał. Z cierpliwością i spokojem wszystkiego nauczył i wytłumaczył. Bardzo tez wspierał i wierzył. Życzę każdemu takiego instruktora jak p. Piotr. Jazdy zdane na pierwszym razem ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jonasz S ..... ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z Panem Radkiem, świetnie mnie przygotował. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilka Niewelt

Emilka Niewelt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam z całego sreca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natan Popera

Natan Popera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne atmosfera oraz przygotowanie do egzaminu i jazdy samodzielnej. Dziękuję Panu Radku za bardzo dobre przygotowanie do jazdy samochodowej. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Wojdan

Monika Wojdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo szkołę jazdy, bardzo przyjemna atmosfera pozdrawiam Pana Amadeusza, Który świetnie mnie przygotował na egzamin pokazywał nie tylko rzeczy potrzebne na sam egzamin ale pokazywał również rzeczy przydatne w przyszłości. Polecam bardzo mocno;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Mamok

Natalia Mamok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Cały kurs w przyjemnej atmosferze, bez zbędnego stresu. Pozdrawiam serdecznie instruktora Pana Radka, który przygotował mnie do egzaminu. <3 Polecam z całego serduszka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Pokrzywka

Patryk Pokrzywka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, znakomite podejście i bardzo dobry sposób przekazywania wiedzy, tak mógłbym opisać kurs z Instruktorem Radkiem Grabowskim. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz P ....k ip: 172.226.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze zostałem przygotowany do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Eliza Tatarczyk

Eliza Tatarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić OSK kursor oraz Pana Instruktora Radka! Wspaniała atmosfera, profesjonalne podejście i cudownie spędzony czas

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Szwagier

Mati Szwagier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do samodzielnej jazdy. Polecam instruktora Piotra Zdziebłowskigo za podejście, spokój i profesjonalizm. Instruktor z powołania

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Kaczmarz

Damian Kaczmarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek. Profesjonalne podejście i świetni instruktorzy. Serdecznie polecam Osk Kursor

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Gosia Magiera

Gosia Magiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Kursor! Instruktor Amadeusz Nosiadek jest profesjonalistą. Podczas kursu wszystko dokładnie tłumaczył, był cierpliwy, a jazdy przebiegały w miłej atmosferze. To najlepsza szkoła w Rybniku, która spowoduje, że jazda samochodem stanie się przyjemnością!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Seweryn Wąsowicz

Seweryn Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora pana Radka Grabowskiego na ocenę celującą. Plus podejście szkoły do kursanta wyśmienite. Bardzo polecam szkółkę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Wilgocki

Kamil Wilgocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każdemu polecam szkołę jazdy OSK Kursor. Dziękuje Panu Radosławowi Grabowskiemu za wspaniałe przygotowanie do egzaminów oraz miłą atmosferę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Błaszczyk

Marcin Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Kurak bardzo dokładnie przekazuje swoją wiedze kursantom, świetnie przygotowuje do egzaminów!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Filipowska

Julia Filipowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła jazdy, ze świetnymi ludźmi, serdecznie wszystkim polecam! Jazdy miałam z Panem Piotrem Zdziebłowskim - świetny i pełen pasji w swoim zawodzie instruktor. Wszystko tłumaczył z ogromnym spokojem i cierpliwością. Po jazdach nie mam obaw przed samodzielną jazdą samochodem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Śniewierska

Ewa Śniewierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Doskonałe podejście do kursanta, mimo ogromnego stresu zdane za drugim razem bez mrugnięcia okiem, z całego serca polecam p. Piotra, wspaniały człowiek, profesjonalista właściwa osoba na właściwym miejscu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Majek

Paulina Majek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam te szkole, a w szczególności instruktora Pana Piotra. Miałam okropne problemy z stresem na początku, Pan Piotr nauczył mnie pozbyć się tego stresu. Jazdy pełne śmiechu, spokojnej atmosfery. Polecam każdemu naprawdę, cały kurs prawa jazdy zdany za pierwszym razem!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiktoria Szmit

Wiktoria Szmit
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! a A w szczególności instruktora P.Piotra niesamowity człowiek

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kasprzyk

Patrycja Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy „Kursor”. Za perfekcyjne przygotowanie do egzaminu bardzo dziękuje p. Wojtkowi Kurak. Dzięki dużej wiedzy i zaangażowaniu w wykonywaną prace udało się bezbłędnie zdać egzamin. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze a także w dogodnych dla mnie godzinach co było dla mnie bardzo istotne. Serdecznie Polecam!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra M ......z ip: 172.225.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ta szkołę nauki jazdy. Instruktorzy są bardzo sympatyczny i cierpliwy a w szczególności Pan Piotr z którym miałam przyjemność mieć jazdy. Polecam każdemu przyszłemu kierowcy ten osk !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz S .......z ip: 79.124.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kompetentni nauczyciele, super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów państwowych. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał L ........z ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W biurze wszystko jasno wytłumaczone. Instruktor Piotr ze spokojem i cierpliwością prowadził jazdy i wszystko tłumaczył. Do samego końca czułem jego wsparcie, co skutkowało zdaniem egzaminu w pierwszym terminie. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik B ....a ip: 46.134.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wojciech Kurak bardzo cierpliwy i wyrozumiały instruktor, serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak