Liczba odwiedzin: 4956 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

  73 opinie w tym 64 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.03.2020

Aleksandra Grębosz

Aleksandra Grębosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła jazdy, z dobrą atmosferą podczas kursu. Pan instruktor to wspaniały człowiek!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Anita Braś

Anita Braś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, zwłaszcza instruktora, który z pasją i zaangażowaniem podchodzi do każdego kursanta, dużo się nauczyłam i nie poszło to na marne!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Tomek Kozieł

Tomek Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Navigator! Pan Zbyszek bardzo rzetelnie przygotowuje do egzaminu państwowego, przy tym na każdych zajęciach panuje bardzo przyjazna atmosfera. Do tego mając porównanie z pojazdami egzaminacyjnymi, wiem że stan techniczny pojazdu w tej szkole jest o wiele lepszy. Jednym słowem gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.04.2019

Paweł Toruń

Paweł Toruń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Zbyszka. Bardzo dobrze wszystko tłumaczy i co dla mnie najważniejsze na spokojnie bez nerwowej atmosfery.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2019

Marlena Wochniak

Marlena Wochniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Zbyszka! Pełen profesjonalizm. Jazdy w miłej atmosferze, zero stresu i ogromna cierpliwość. Trafne uwagi i wskazówki. Jazdy z Panem Zbyszkiem to gwarancja sukcesu!:-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2019

Madzia Śliwa

Madzia Śliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursów prawa jazdy w NAVIGATORZE. Profesjonalne podejście instruktora (Pana Zbyszka) wiele cierpliwości, miła atmosfera i zero stresu, co więcej Pan Zbyszek ma wyjątkowe poczucie humoru i poprawia dzień. Instruktor z powołania :) Na wszelkie pytania odpowiada dokładnie, rozwiewa wszelkie wątpliwości. Mam poczucie komfortu w samochodzie i dzięki dobremu przygotowaniu zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.12.2018

Aga Ulbrych

Aga Ulbrych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Zbyszka! Pełen profesjonalizm. Jazdy w miłej atmosferze, zero stresu i ogromna cierpliwość. Trafne uwagi i wskazówki. Jazdy z Panem Zbyszkiem to gwarancja sukcesu!:-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2018

Kuba Pęcak

Kuba Pęcak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor (Pan Zbyszek) bardzo sympatyczny, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego, zawsze pomocny gdy miałem pytanie dotyczące ruchu drogowego, samochody w bardzo dobrym stanie, po zakończonym kursie i zdanych egzaminach mogę szczerze powiedzieć, że czuję się pewnie jako kierowca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.12.2018

Anna Serafin

Anna Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm, polecam jazdy z panem Zbyszkiem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2018

Barbara Reczek

Barbara Reczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i życzliwe podejście do klienta, polecam szczególnie jazdy z panem Zbyszkiem - cierpliwość, wiedza i spokój. Atmosfera podczas jazd sprzyjała nauce i eliminowała stres :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.11.2018

Piotrek Bachowski

Piotrek Bachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2018

Bartłomiej Romański

Bartłomiej Romański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbyty w przyjemnej atmosferze . Pan Zbyszek zawsze uśmiechnięty i na czas . Duża cierpliwość do kursanta . Jazdy odbywały się w miłej i spokojnej atmosferze . Dzięki wiedzy i profesjonalnemu podejściu egzamin zdałem za pierwszy razem bez błędów . Serdecznie polecam , bardzo dobrze wspominam czas spędzony na kursie .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2018

Antoni Firlet

Antoni Firlet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie merytoryczne instruktora, miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.10.2018

Paulina Dziurkowska

Paulina Dziurkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Navigator z czystym sumieniem. Pan Zbyszek to instruktor z powołania. Cierpliwie tłumaczy wszytko nawet tysiąc razy, super atmosfera zero nerwów i stresu. Nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność. I przede wszystkim widać efekty. Najlepsza z najlepszych!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.09.2018

Tomek Gądek

Tomek Gądek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Krakowie. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2018

Joanna Rutkowska

Joanna Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, jak coś nie wychodzi lub masz pytania wszystko na spokojnie i dokładnie wytłumaczone

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.06.2018

Kinga Czernecka

Kinga Czernecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowita atmosfera, wspaniali instruktorzy, brak stresu. Wszystko czego potrzebowałam w czasie kursu. Wspaniała szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2018

Marcin Hronec

Marcin Hronec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam egzamin zdany za 1 razem. Świetna atmosfera dobre podejście i cierpliwość do kurusanta

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2018

Klaudia Kazienko

Klaudia Kazienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.04.2018

Gosia Kuszaj

Gosia Kuszaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Navigator, bezstresowa atmosfera, cierpliwi instruktorzy i profesjonalne podejście do kursanta!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Sylwia Głogowska

Sylwia Głogowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaznaczam 5 gwiazdek, ponieważ pan Zbyszek jest naprawdę świetnym instruktorem, bardzo rzetelnym i cierpliwym, udzielił mi wielu bardzo przydatnych wskazówek i nie pozwolił się pogubić na żadnym rondzie : ). Miałam natomiast dwukrotnie tę wątpliwą przyjemność jazdy z panem Rafałem i od pierwszych minut bolał mnie brzuch z nerwów, a raz byłam o krok od wypadku. Zwraca uwagę po tym jak błąd zostanie popełniony, a nie ostrzega zanim się go popełni. Wydaje mi się, że umiejętność oceny sytuacji na drodze, nomen omen, z wyprzedzeniem, jest właśnie tym, czego wymaga się od dobrego instruktora. Egzamin zdałam za pierwszym razem, ucząc się od zera. Co prawda wykupiłam dodatkowe jazdy, ale kurs robiłam bardzo niesystematycznie, prawie rok. Pozdrawiam : )

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2018

Marcelina Arendarczyk

Marcelina Arendarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursu, wszystkie elementy z którymi spotkałam się na egzaminie, zostały wcześniej przećwiczone na kursie. Atmosfera super i bez żadnych problemów :) najbardziej zachęciła mnie cena i nie żałuje swojej decyzji, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2018

Weronika Czernecka

Weronika Czernecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna i najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać. Świetna atmosfera, wspaniali instruktorzy. Plusy mogłabym wymieniać w nieskończoność. Przede wszystkim jakość nauki (jeśli można się tak wyrazić) conajmniej świetna. Moją jazdę doprowadzono do takiego stopnia, że egzaminy wewnętrzne i państwowe zdałam za pierwszym razem. Co tu dużo mówić. Szkoła świetna, a jeśli chodzi o instruktorów to na pierwszy rzut oka widać, że uczą z powołania. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2018

Gabrysia Ślusarczyk

Gabrysia Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Zbyszek nie tylko świetnie uczy jeździć, ale też dzieli się swoją pasją i doświadczeniem, dając wiele cennych wskazówek. Kurs w Navigatorze to sama przyjemność, dzięki niemu egzamin nie jest już straszny. Bardzo polecam tę szkołę, na pewno nie będziecie żałować!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Mateusz Piątek

Mateusz Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła :) gorąco polecam !! Pełen profesjonalizm !! Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2018

Maria Ruśkowska

Maria Ruśkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Przyjazna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu. Nauczyłam się jeździć samochodem, a nie tylko po Krakowie tak, żeby zdać egzamin. Jazdy były bezstresowe, a Pan Zbyszek jest najbardziej opanowaną osobą jaką znam i ma dużo cierpliwości :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2017

Kasia Słabuszewska

Kasia Słabuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście,, bezstresowe zajęcia, ale jednocześnie można było się dowiedzieć wszystkich istotnych rzeczy, zdane za pierwszym, bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.11.2017

Aleksandra Panasiuk

Aleksandra Panasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Miałam tylko 2 jazdy doszkalające przed egzaminem, ale bardzo dużo zyskałam! Dzięki Panu Zbigniewowi zdałam egzamin bez problemu za pierwszym razem - powtórzył ze mną wszystkie niezbędne rzeczy, a nawet zrobił więcej niż przy poprzednich 30 godzinach jazd. To dzięki niemu żadne egzaminacyjne zadanie mnie nie zaskoczyło. Jestem za to bardzo wdzięczna :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.11.2017

Maciej Krzyszkowski

Maciej Krzyszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie nie mam sie do czego przyczepić

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2017

Mateusz Siemianow

Mateusz Siemianow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Jestem mega zadowolony pełen profesionalizm. Bardzo miła atmosfera Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak