Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

 658 opinii w tym 588 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR
ul. Towarnickiego 4 (6 LO)
35-001 Rzeszów

Kontakt

Opis

OSK Navigator to dynamicznie rozwijający się ośrodek szkolenia kierowców w Rzeszowie, który zapewnia profesjonalne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, wysoka zdawalność oraz najniższe ceny w mieście to atuty, których może nam pozazdrościć niejeden ośrodek. Egzamin praktyczny czy teoretyczny przestaje być problemem, gdy zdają go Państwo po naszym kursie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Krzysztof Skalski

Andrzej Kusik

Jerzy Tebin

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

2700 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ Czas trwania kursu:
około 3 tyg. od momentu dostarczenia PKK
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

2750 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Natalia Kopeć

Natalia Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Navigator, super atmosfera, ciekawe wykłady, doskonałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Trafiłam na świetnego instruktora - Pana Jurka, który wzorowo przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Oba egzaminy zdałam za pierwszym razem! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Baran

Gabriela Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu w OSK Navigator. Miałam jazdy z Panem Jurkiem i Andrzejem. Polecam tę szkołę jazdy z całego serca, miła atmosfera, profesjonalizm, cierpliwość i poczucie humoru. Egzamin zdany za pierwszym razem! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Stachura

Joanna Stachura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie!!!! Bardzo fajna atmosfera na wykładach jak i na jazdach. Wykłady prowadzone ciekawie, oprócz samej teori omawiane są też przykłady, dzięki którym łatwiej można sobie daną sytuację zobrazować. Polecam Pana Andrzeja najlepsze przygotowanie do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Rataj

Małgorzata Rataj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie!!!! Bardzo miła atmosfera nawykladach jak i na jazdach. Polecam pana Andrzeja tłumaczy w przystępny sposób z mega duża cierpliwością. Zdane wszystko za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Trojanowska

Julia Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z navigatorem nauka jazdy to sama przyjemność! Świetni instruktorzy tworzący pozytywną atmosferę i z dobrym podejściem do kursanta. Najlepsze przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Dal

Mikołaj Dal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

No co mam powiedziedź- instruktorzy pierwsza klasa. Bardzo zadowolony jestem z przebiegu wspólnych jazd, będę miło wspominał oraz polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Aiahsamy

Daniel Aiahsamy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy Miła atmosfera, wspaniali instruktorzy Zdanie egzaminu gwarantowane Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Janeczko

Weronika Janeczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Navigator była zdecydowanie najlepszym wyborem. Jednym z największych plusów jest świetna atmosfera panująca zarówno na wykładach, jak i podczas jazd. Trafiłam na wspaniałego instruktora - Pana Andrzeja, który jest niesamowitym, bardzo serdecznym człowiekiem z ogromną cierpliwością. Nie wyobrażam sobie lepszego przygotowania do egzaminów, które zdałam za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Skwirut

Wiktoria Skwirut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Navigator. Super prowadzone wykłady, materiał przekazywany w łatwy do zrozumienia sposób. Bardzo mili instruktorzy którzy wprowadzają luźną miłą atmosferę podczas jazd. Wiedza przekazywana ze spokojem i zrozumieniem oraz świetnymi radami. Godziny dostosowywane do wolnego czasu kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Eliza Eliza

Eliza Eliza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Super szkoła, super instruktorzy. Teoria zdana za 1, praktyka za 2.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Stawicki

Dawid Stawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawe wykłady, instruktorzy z którymi da się dogadać na każdy temat, dobra cena i miła atmosfera. Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Galina Trippel

Galina Trippel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność jeździć z Panem Andrzejem Kusik, jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Pan Andrzej mnie bardzo motywował i wspierał, był dla mnie cierpliwy i wyrozumiały. Jest super instruktorem jazdy. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kotula

Patrycja Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie jazdy z Panem Jerzym. Instruktor z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Miła atmosfera podczas jazd. Widać, że wkłada w pracę całe swoje serducho.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Pyrcz

Patrycja Pyrcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy , rewelacyjny sposób nauki teorii i praktyki, profesjonalne podejście do kursanta , luźna , sympatyczna atmosfera i ogromna cierpliwość i wyrozumiałość ! Serdecznie polecam każdemu tą szkołę !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Korab

Kasia Korab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Navigator to naprawdę świetna opcja i dobry wybór. Wykłady prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, każdy aspekt wytłumaczony - nawet najtrudniejsze zagadnienia wydają się proste. Pan Krzysztof to naprawdę instruktor z powołania, który nie tylko dobrze przygotuje do egzaminu, ale także do jazdy w przyszłości. Atmosfera w samochodzie jest luźna i bezstresowa. Polecam z całego serca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Witalec

Wiktoria Witalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, świetna atmosfera na wykładach i jazdach. Dzięki tym zaletom egzaminy zdałam bezstresowo. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Kuźniar

Monika Kuźniar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam jazdy z Panem Jurkiem i Krzyśkiem. Zawsze była miła atmosfera, żarty, zero stresu, dobre porady, nigdy nie było problemu z godzinami, na jazdy zawsze przychodziłam z radością. Polecam tę szkołę z całego serca, zdałam za pierwszym razem i jestem bardzo szczęśliwa, że wybrałam akurat navigatora. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Klimek

Karolina Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo mówić, nie ma lepszej szkoły! Jedyny słuszny wybór to Navigator. Wykłady szybko i na temat, wszystko co musimy wiedzieć. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, pełen profesjonalizm, wszytsko jasno wytłumaczone, bez pośpiechu. A pan Krzysztof- złoty człowiek! Bardzo cierpliwy, miły, do pogadania no i świetnie przygotowuje do egzaminu :) Polecam z całego serduszka!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Bartnik

Justyna Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy oraz elastyczny dobór godzin daje idealną atmosferę do nauki. Naprawdę świetna szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wilk

Kacper Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nic dodać nic ująć. Pan Andrzej to szef. Uczy w sposób merytoryczny i ciekawy, na jazdach zawsze było o czym rozmawiać. Wykłady z panem Krzysztofem to też solidna i przepełniona doświadczeniem porcja wiedzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Ślączka

Patrycja Ślączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili oraz cierpliwi Instruktorzy, super atmosfera podczas jazd. Z czystym sumieniem mogę polecić ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Wołowiec

Gabriela Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, przyjazna atmosfera. Instruktorzy mili i cierpliwi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Płaza

Sebastian Płaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła jazdy! Profesjonalizm, dobra komunikacja, przyjemna atmosfera. Serdecznie pozdrawiam Pana Jurka, który robi świetną robotę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beniamin Szyniec

Beniamin Szyniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalny instruktor i bardzo miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Kucharzyk

Małgorzata Kucharzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia ! Wszystko świetnie wytłumaczone, atmosfera na jeździe super !! Instruktorzy bardzo mili i mega cierpliwi . Wszystko zostało super wytłumaczone. Lepszej szkoły nie znajdziecie :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Maksymiak

Kasia Maksymiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam! miła atmosfera, super podejście do kursantów i dobre przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Iżyńska

Anna Iżyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam,że zarówno wykłady jak i część praktyczna były dla mnie wystarczające aby przygotować mnie do egzaminów. ( Które zdałam za pierwszym razem). Wykłady prowadzone były w ciekawy sposób. Szłam zawsze z myślą,że dowiem się czegoś nowego. Przy zagadnieniach opowiadane były "historyjki", które mogły nam utrwalić dany temat. Lepiej zobrazować. Miałam przyjemność jeździć z Panem Jurkiem. Idąc na pierwsze jazdy. Żołądek dawał mi o sobie znać;) Tyle co wsiadłam. Przejechałam przez dwa skrzyżowania. Wszystko mi puszczało. Bo atmosfera była fajna, luźna,z żartem. Co ja się wkurzałam żeby ruszyć na "ręcznym" pod górkę. I podpisuję się pod opinią niżej SPOKOJNIE. Słowa które wypowiadał Pan Jurek. Dodam od siebie w "SPOKOJU TKWI SIŁA". Zostałam przygotowana nie tylko do egzaminu ale dostałam też cenne wskazówki dla samej siebie, kiedy będę kierowcą. Panie instruktorze dziękuję bardzo za naukę, cierpliwość,wkład i zaangażowanie. SZEROKIEJ DROGI dla Ekipy "NAVIGATOR"!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kinga Rączka

Kinga Rączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, super atmosfera. Navigator to najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić! Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu i wszystko bardzo dobrze tłumaczą. Cały kurs bardzo szybko mi minął, a jazdy to najlepsze co wspominam. Z całego serca polecam tą szkołę, do lepszej nie traficie!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Cieśla

Julia Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam:)profesjonalna szkoła,świetna lokalizacja i dostosowanie godzin.Instruktorzy z dużo ilością cierpliwości i zaangażowania,każdy błąd zostaje znakomicie wytłumaczony.Tu nie ma rzeczy niemożliwych!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Gargała

Bartosz Gargała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Miła atmosfera, szybki czas realizowania kursów, ciekawe wykłady, a przede wszystkim instruktorzy którzy są bardzo sympatyczni. Każdy z instruktorów posiada ogromną wiedzę, którą potrafi się podzielić z kursantem. Dzięki Navigatorowi, prawko zdałem za pierwszym. Dziękuje i od serca polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak