Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

 637 opinii w tym 578 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR
ul. Towarnickiego 4 (6 LO)
35-001 Rzeszów

Kontakt

Opis

OSK Navigator to dynamicznie rozwijający się ośrodek szkolenia kierowców w Rzeszowie, który zapewnia profesjonalne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, wysoka zdawalność oraz najniższe ceny w mieście to atuty, których może nam pozazdrościć niejeden ośrodek. Egzamin praktyczny czy teoretyczny przestaje być problemem, gdy zdają go Państwo po naszym kursie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Krzysztof Skalski

Andrzej Kusik

Jerzy Tebin

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1999 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ Czas trwania kursu:
około 3 tyg. od momentu dostarczenia PKK
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dawid Stawicki

Dawid Stawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawe wykłady, instruktorzy z którymi da się dogadać na każdy temat, dobra cena i miła atmosfera. Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Galina Trippel

Galina Trippel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność jeździć z Panem Andrzejem Kusik, jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Pan Andrzej mnie bardzo motywował i wspierał, był dla mnie cierpliwy i wyrozumiały. Jest super instruktorem jazdy. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kotula

Patrycja Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a szczególnie jazdy z Panem Jerzym. Instruktor z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Miła atmosfera podczas jazd. Widać, że wkłada w pracę całe swoje serducho.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Pyrcz

Patrycja Pyrcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy , rewelacyjny sposób nauki teorii i praktyki, profesjonalne podejście do kursanta , luźna , sympatyczna atmosfera i ogromna cierpliwość i wyrozumiałość ! Serdecznie polecam każdemu tą szkołę !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Korab

Kasia Korab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Navigator to naprawdę świetna opcja i dobry wybór. Wykłady prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, każdy aspekt wytłumaczony - nawet najtrudniejsze zagadnienia wydają się proste. Pan Krzysztof to naprawdę instruktor z powołania, który nie tylko dobrze przygotuje do egzaminu, ale także do jazdy w przyszłości. Atmosfera w samochodzie jest luźna i bezstresowa. Polecam z całego serca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Witalec

Wiktoria Witalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, świetna atmosfera na wykładach i jazdach. Dzięki tym zaletom egzaminy zdałam bezstresowo. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Kuźniar

Monika Kuźniar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam jazdy z Panem Jurkiem i Krzyśkiem. Zawsze była miła atmosfera, żarty, zero stresu, dobre porady, nigdy nie było problemu z godzinami, na jazdy zawsze przychodziłam z radością. Polecam tę szkołę z całego serca, zdałam za pierwszym razem i jestem bardzo szczęśliwa, że wybrałam akurat navigatora. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Klimek

Karolina Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo mówić, nie ma lepszej szkoły! Jedyny słuszny wybór to Navigator. Wykłady szybko i na temat, wszystko co musimy wiedzieć. Jazdy w bardzo miłej atmosferze, pełen profesjonalizm, wszytsko jasno wytłumaczone, bez pośpiechu. A pan Krzysztof- złoty człowiek! Bardzo cierpliwy, miły, do pogadania no i świetnie przygotowuje do egzaminu :) Polecam z całego serduszka!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Bartnik

Justyna Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy oraz elastyczny dobór godzin daje idealną atmosferę do nauki. Naprawdę świetna szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wilk

Kacper Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nic dodać nic ująć. Pan Andrzej to szef. Uczy w sposób merytoryczny i ciekawy, na jazdach zawsze było o czym rozmawiać. Wykłady z panem Krzysztofem to też solidna i przepełniona doświadczeniem porcja wiedzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Ślączka

Patrycja Ślączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mili oraz cierpliwi Instruktorzy, super atmosfera podczas jazd. Z czystym sumieniem mogę polecić ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Wołowiec

Gabriela Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, przyjazna atmosfera. Instruktorzy mili i cierpliwi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Płaza

Sebastian Płaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła jazdy! Profesjonalizm, dobra komunikacja, przyjemna atmosfera. Serdecznie pozdrawiam Pana Jurka, który robi świetną robotę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beniamin Szyniec

Beniamin Szyniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalny instruktor i bardzo miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Kucharzyk

Małgorzata Kucharzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia ! Wszystko świetnie wytłumaczone, atmosfera na jeździe super !! Instruktorzy bardzo mili i mega cierpliwi . Wszystko zostało super wytłumaczone. Lepszej szkoły nie znajdziecie :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Maksymiak

Kasia Maksymiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam! miła atmosfera, super podejście do kursantów i dobre przygotowanie do egzaminu!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Iżyńska

Anna Iżyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam,że zarówno wykłady jak i część praktyczna były dla mnie wystarczające aby przygotować mnie do egzaminów. ( Które zdałam za pierwszym razem). Wykłady prowadzone były w ciekawy sposób. Szłam zawsze z myślą,że dowiem się czegoś nowego. Przy zagadnieniach opowiadane były "historyjki", które mogły nam utrwalić dany temat. Lepiej zobrazować. Miałam przyjemność jeździć z Panem Jurkiem. Idąc na pierwsze jazdy. Żołądek dawał mi o sobie znać;) Tyle co wsiadłam. Przejechałam przez dwa skrzyżowania. Wszystko mi puszczało. Bo atmosfera była fajna, luźna,z żartem. Co ja się wkurzałam żeby ruszyć na "ręcznym" pod górkę. I podpisuję się pod opinią niżej SPOKOJNIE. Słowa które wypowiadał Pan Jurek. Dodam od siebie w "SPOKOJU TKWI SIŁA". Zostałam przygotowana nie tylko do egzaminu ale dostałam też cenne wskazówki dla samej siebie, kiedy będę kierowcą. Panie instruktorze dziękuję bardzo za naukę, cierpliwość,wkład i zaangażowanie. SZEROKIEJ DROGI dla Ekipy "NAVIGATOR"!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kinga Rączka

Kinga Rączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, super atmosfera. Navigator to najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić! Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu i wszystko bardzo dobrze tłumaczą. Cały kurs bardzo szybko mi minął, a jazdy to najlepsze co wspominam. Z całego serca polecam tą szkołę, do lepszej nie traficie!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Cieśla

Julia Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam:)profesjonalna szkoła,świetna lokalizacja i dostosowanie godzin.Instruktorzy z dużo ilością cierpliwości i zaangażowania,każdy błąd zostaje znakomicie wytłumaczony.Tu nie ma rzeczy niemożliwych!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Gargała

Bartosz Gargała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Miła atmosfera, szybki czas realizowania kursów, ciekawe wykłady, a przede wszystkim instruktorzy którzy są bardzo sympatyczni. Każdy z instruktorów posiada ogromną wiedzę, którą potrafi się podzielić z kursantem. Dzięki Navigatorowi, prawko zdałem za pierwszym. Dziękuje i od serca polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Grzebyk

Weronika Grzebyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta, mnóstwo cennych i praktycznych rad a na dodatek super atmosfera, która ogranicza stres. Polecam z całego serca, tylko Navigator!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Vasyla Kuzmych

Vasyla Kuzmych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Do Navigatora zapisałam się z polecenia kolegów, którzy bardzo chwalili tę szkołę. Zarówno na wykładach, jak i na jazdach panowała przemiła atmosfera. Pan Krzysztof przystępnie tłumaczy wszystkie zasady i opowiada różne historie z jazd, żeby lepiej zobrazować jak należy zachować się w konkretnych sytuacjach. Na jazdy trafiłam do Pana Jurka, który porządnie przygotował nie tylko do egzaminu, ale do późniejszej samodzielnej jazdy. Podczas jazd zawsze przyjemnie się rozmawiało, a kiedy miałam jakieś pytania, to Pan Jurek wszystko dokładnie wyjaśniał.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Martyna Witalec

Martyna Witalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne podejście, miła atmosfera i dużo cennych informacji. Instruktorzy bardzo mili i pomocni.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Ślemp

Patrycja Ślemp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, ciekawe wykłady. serdecznie wszystkim polecam OSK Navigator i dziękuje !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lucy Religa - Sarkowicz

Lucy Religa - Sarkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po 15 latach zdecydowałam się ponownie podejść do kursu na prawo jazdy. Wybór OSK Navigator to był strzał w 10. Wykłady z teorii prowadzone przez pana Krzysztofa były niezwykle ciekawe, anegdotki poruszane na wykładzie dawały dużo do myślenia. Duże brawa należą się panu Jurkowi- absolutnie najlepszemu nauczycielowi jazdy. Jemu jedynemu udało się opanować mój temperament za kółkiem, a słowa "Spokojniej!" obiecuję powiesić nad łóżkiem! Pan Jurek potrafi wytłumaczyć tajniki prowadzenia nawet najbardziej opornym jednostkom, szczególnie tym, które zawsze wiedzą lepiej ;) Po kursie w Navigatorze w końcu poczułam się dobrze przygotowana do egzaminu, czego efektem było zdanie go za pierwszym razem. Polecam OSK Navigator, jednym słowem - porządna firma :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Dziedzic

Natalia Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy OSK Navigator. Wykłady prowadzone przez pana Krzysztofa bardzo profesjonalnie, duża dawka wiedzy przekazana w sposób zrozumiały dla kursanta. Jazdy to sama przyjemność, pan Andrzej to instruktor z ogromną cierpliwością, świetnie tłumaczy oraz przekazuje wszystkie niezbędne informacje. Pan Andrzej nauczył mnie wielu rzeczy, atmosfera na jazdach była zawsze bardzo dobra :) Polecam raz jeszcze z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Schmidt

Krzysztof Schmidt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ta szkole super instruktorzy dobre podejscie do ludzi i wszystko pokazane jak na egzaminie polecam jako instruktora Pana Jerzego zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krysia Płaza

Krysia Płaza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Navigator- Bardzo polecam!! Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu, krok po kroku wytłumaczone i wielokrotnie wyćwiczone. Najlepsi instruktorzy bardzo sympatyczni. A w szczególności największe podziękowania należą się P.Krzysztofowi. Nie spotkałam jeszcze tak otwartego i spokojnego człowieka tym bardziej instruktora. Otwarty na ludzi wytłumaczył najprościej jak się tylko da. Ogromny profesjonalizm i wiedza !!!. Ogromny plus za to ze naprawdę widać, że chcą pomóc i nie zależy im na przysłowiowej ,,Kasie ". Jazdy dostosowane indywidualne nawet dla osób pracujących. Cały kurs upłynął mi szybko a uśmiech nie schodził z twarzy. Najlepsza przygoda w moim życiu, którą zapamiętam na lata!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Warzocha

Aleksandra Warzocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Navigator, szczególnie jazdy z Panem Krzysztofem. Zero stresu, przyjazna atmosfera, ciekawe wykłady, jazdy zawsze dostosowane do kursanta. Świetne przygotowanie zarówno do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Smyczek

Weronika Smyczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Super przygotowanie z teorii i praktyki do egzaminu. Bardzo mili i weseli instruktorzy. Egzaminy zdawane za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak