Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

 637 opinii w tym 578 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR
ul. Towarnickiego 4 (6 LO)
35-001 Rzeszów

Kontakt

Opis

OSK Navigator to dynamicznie rozwijający się ośrodek szkolenia kierowców w Rzeszowie, który zapewnia profesjonalne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, wysoka zdawalność oraz najniższe ceny w mieście to atuty, których może nam pozazdrościć niejeden ośrodek. Egzamin praktyczny czy teoretyczny przestaje być problemem, gdy zdają go Państwo po naszym kursie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Krzysztof Skalski

Andrzej Kusik

Jerzy Tebin

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1999 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ Czas trwania kursu:
około 3 tyg. od momentu dostarczenia PKK
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

2500 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patryk W ..... ip: 193.19.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z tej szkoły jazdy, mili i kompetentni instruktorzy, luźna atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna B .. ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy navigator, miła/luźna atmosfera na jazdach, bez stresu, wykłady prowadzone w przystępny sposób.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S .......a ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Mila atmosfera na jazdach, Pan Jerzy ma mnóstwo cierpliwości i świetne podejście do kursantów. Wykłady również prowadzone w bardzo przystępny sposób. Serdecznie polecam tym którzy zastanawiają się nad wyborem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartosz M .....k ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Ciekawe i interesujące wykłady, jazda z Panem Andrzejem to czysta przyjemność miła atmosfera dużo tematów i potrafi naprawdę bardzo dobrze nauczyć. Polecam każdemu !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina M ......r ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawe wykłady, miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G ........a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie Ośrodek Szkolenia Navigator. Wiedza podczas wykładów przekazana zrozumiale i w przystępnej formie. Jazdy z Panem Jurkiem minęły w super atmosferze. Pan niezwykle cierpliwy i empatyczny. Zawsze służy radą i wsparciem :) dziękuję!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Cyprian M M ip: 194.36.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, teoria i praktyka zdana za pierwszym, ekstra instruktorzy fajna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia P ...... ip: 90.129.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Super instruktorzy! Polecam każdemu!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominika M .... ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, instruktor wszystko ładnie i zrozumiale wytłumaczył! Świetna szkoła, dobrze zorganizowana! Jestem niezwykle zadowolona

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Julia G ........k ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu na prawo jazdy w Navigatorze. Bardzo fajne wykłady, dużo można z nich wynieść. Instruktorzy bardzo mili, sympatyczni. Zawsze na jazdy przychodziła bez stresu z uśmiechem i energią. Luźna atmosfera z instruktorem dało się pośmiać, pogadać na luzie. Bardzo dobrze szkolą, co świadczy o tym to, że oba egzaminu zdałam za pierwszym razem. POLECAM!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia K .......a ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, tak samo jak atmosfera podczas całego kursu. Bez stresu, wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone i pokazane. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel R Raj ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkole ,dobre przygotowanie, luźna i miła atmosfera podczas jazd. Polecam Pana Jurka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Magdalena D ......z ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W pełni polecam tą szkołę, miła atmosfera panującą podczas jazd, profesjonalne podejście, egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Zuzanna D ....l ip: 185.239.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę w pełni polecić. Panuje miła, przyjacielska atmosfera. Instruktorzy są cierpliwi oraz dobrze tłumaczą, świetnie przygotują do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna B .. ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Atmosfera jest bardzo dobra, a instruktorzy są naprawdę z powołania- mili, cierpliwi oraz wyrozumiali. Szkoła w 100% przygotowuje kursantów do egzaminu jak i samodzielnej jazdy. Owocem tego był zdany za pierwszym razem egzamin praktyczny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia Z ......a ip: 5.173.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam każdemu, jazdy z Panem Jurkiem to cos wspanialego! spokojna, mila atmosfera i wszystko na spokojnie da sie ogarnac :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Miłosz S ........ ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny OSK, egzamin zdany praktycznie bez stresu. Gorąco polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika .....k ip: 37.248.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco ! Szczególnie Pana instruktora Jurka który ma ogromną cierpliwość i poczucie humoru. Jazdy z nim to sama przyjemność ! Swietnie przygotował mnie do egzaminu i do dalszej jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Patrycja M ..........k ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam pana Jurka mega gość uczył mojego syna później mnie zdane super atmosfera. Dziękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maksymilian B ..a ip: 185.239.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Brak problemów z ustaleniem terminów jazd oraz bardzo skuteczna nauka w przyjaznej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Patryk S .....z ip: 62.133.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zero zastrzeżeń z mojej strony. Na egzaminie nic nie zaskoczyło bo trasy i manewry były przećwiczone na jazdach praktycznych. A same jazdy przyjemne i bezstresowe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Anna Gąsior

Anna Gąsior
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Andrzej to człowiek złoto ❤ . Jazdy upłynęły w miłym towarzystwie i bez niepotrzebnego stresu. Poznałam większość tras egzaminacyjnych przez co nie były dla mnie dużym zaskoczeniem. Udało się zdać za 3 razem a teraz po blisko roku śmigam własnym samochodem po Warszawie! Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Twardy

Michał Twardy
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 13.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cena odpowiednia. Wykłady na wysokim poziomie. Instruktorzy z dużą wiedzą i bardzo opanowani co pozwala na doskonały kontakt i profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Bardzo polecam. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :D Ps. Pozdrowienia dla p. Jurka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid J .....a ip: 31.175.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! Instruktorzy mają dobre oraz cierpliwe podejście do kursantów. Ciekawie przekazują teorię oraz skutecznie uczą praktyki. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany bez problemu. Jestem zadowolony, że wybrałem właśnie Navigatora.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ola Chmiel

Ola Chmiel
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 06.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!!!!!!!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ewelina Nieckarz

Ewelina Nieckarz
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 14.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie! Polecam wszystkim z całego serca. Miałam przyjemność jeździć z Panem Jurkiem. To nie tylko wspaniały instruktor,ale też człowiek ,który pomaga uwierzyć w siebie i w swoje możliwości za kierownicą ! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób ,profesjonalne podejście,punktualność i wspaniała atmosfera podczas jazd ! Wszystkich niezdecydowanych zachęcam do wyboru tej szkoły !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz B ...a ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebisci instruktorzy nauki jazdy , mialem dwóch i dwóch polecam serdecznie polecam , egzamin teoretyczny zdany za drugim razem , praktyczny za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Łukasz P ....... ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jerzy ma mega doświadczenie, jest elastyczny w podejściu do kursanta, elastyczny i wyrozumiały. Oby więcej takich instruktorów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Malwina B .....a ip: 5.184.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR. Pełen profesjonalizm, wszystko dokladnie tłumaczone, zero stresu i oczywiście miła otmosfera. Skutkiem tego, nauka "pod okiem" Pana Krzysztofa sprawiła, że prawo jazdy zdałam za pierwszym razem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Angelika W .....k ip: 91.192.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jak najbardziej! Pan Jurek to złoty człowiek, bardzo cierpliwy i posiada świetne poczucie humoru! Potrafi odpowiedzieć na każde zapytanie i zawsze służy pomocą. Nauczył mnie wszystkiego od podstaw i udało się zdać za pierwszym razem :) Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak