Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR

 658 opinii w tym 588 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców NAVIGATOR
ul. Towarnickiego 4 (6 LO)
35-001 Rzeszów

Kontakt

Opis

OSK Navigator to dynamicznie rozwijający się ośrodek szkolenia kierowców w Rzeszowie, który zapewnia profesjonalne przygotowanie do państwowego egzaminu na prawo jazdy kategorii B. Cierpliwi instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, wysoka zdawalność oraz najniższe ceny w mieście to atuty, których może nam pozazdrościć niejeden ośrodek. Egzamin praktyczny czy teoretyczny przestaje być problemem, gdy zdają go Państwo po naszym kursie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Krzysztof Skalski

Andrzej Kusik

Jerzy Tebin

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne

2700 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ Czas trwania kursu:
około 3 tyg. od momentu dostarczenia PKK
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Rozszerzony, Raty własne

2750 zł

ul. Towarnickiego 4 (6 LO)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
materiały szkoleniowe

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra M ....z ip: 5.173.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, potrafi przygotować do egzaminu, mili instruktorzy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena W ....... ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie! Bardzo mili instruktorzy i super atmosfera na jazdach. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

z ........a ip: 5.173.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli stawiasz na szybka i bezstresową naukę to bardzo polecam tą szkole!!! Instruktor, który był niezwykle miły, wyrozumiały i spokojny bardzo duzo mnie nauczył, zaleta szkoły i jazd (zwłaszcza z Panem Andrzejem) jest fakt że jeździłam w miejsca takie same jak na egzaminie! Łuk i jazdę pod górkę planowałam w bardzo szybkim czasie poprzez podejście i starania instruktura. Gdy popełniłam błąd zostało mi na spokojnie wytłumaczone co zrobiłam nie tak. Bardzo polecam naukę u Pana Andrzeja- bardzo spokojnej kulturalnej i wyrozumiałej osoby. Zostałam przygotowana do egzminu najlepiej jak tylko się da! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ....r ip: 31.0.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole jazdy Navigator bardzo dobrze przekazywana wiedza na wykładach oraz miła i luźna atmosfera podczas jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon T .......i ip: 46.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie. Mili instruktorzy, wszystko zdane za pierwszym razem. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil M ....a ip: 185.239.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiegł w miłej atmosferze w miarę sprawnie Polecam Pana Andrzeja bardzo miły instruktor!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a ...k ip: 83.26.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Przemili i wyrozumiali instruktorzy. Bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip S ........o ip: 37.248.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, kurs szczegółowy, a instruktorzy genialni. Super atmosfera. Zdane za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia S ......t ip: 37.225.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu w OSK Navigator. Wykłady były prowadzone w bardzo ciekawy i przystępny dla kursantów sposób. Jeśli chodzi o część praktyczną to miałam wielką przyjemność uczyć się z panem Jurkiem, który jest nie tylko świetnym instruktorem, ale też fantastycznym człowiekiem. Spokój z jakim wszystko tłumaczył spowodował, że towarzyszący mi na początku kursu stres szybko odpuścił. Pan Jurek ma ogromne doświadczenie i wiedzę, którą potrafi przekazać we właściwy sposób. Uczy nie tylko jak bezpiecznie poruszać się w ruchu drogowym, ale też pomaga rozwijać ważne umiejętności jak podzielność uwagi czy zachowanie spokoju w trudnych sytuacjach oraz potrafi dodać kursantowi wiary we własne możliwości. Mogę śmiało powiedzieć, że Pan Jurek zmienił mój strach przed prowadzeniem auta w wielką przyjemność z jazdy! Uważam że przygotował mnie bardzo dobrze zarówno do egzaminu (zdanego za pierwszym razem) jak i późniejszej samodzielnej jazdy. Panie Jurku jeszcze raz bardzo dziękuję! Podsumowując, jeśli planujecie kurs prawa jazdy, to tylko w OSK Navigator!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

n ..a ip: 193.19.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę Navigator. Poza bardzo profesjonalnym podejściem do klienta, wyróżniają się ogromną wiedzą przekazywana w spokojny merytoryczny sposób. Jazdy miałam z Panem Andrzejem i Panem Jurkiem są to świetni instruktorzy, niesamowicie życzliwi. Atmosfera podczas jazdy jest taka, że nie chce się jej kończyć. Naprawdę nie mogę się ich nachwalic !!!! Egzaminy zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o ....... ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy świetni , atmosfera również , sama przyjemność , Polecam z całego serca wszystkim !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk W ..... ip: 193.19.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z tej szkoły jazdy, mili i kompetentni instruktorzy, luźna atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna B .. ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy navigator, miła/luźna atmosfera na jazdach, bez stresu, wykłady prowadzone w przystępny sposób.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S .......a ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Mila atmosfera na jazdach, Pan Jerzy ma mnóstwo cierpliwości i świetne podejście do kursantów. Wykłady również prowadzone w bardzo przystępny sposób. Serdecznie polecam tym którzy zastanawiają się nad wyborem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartosz M .....k ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Ciekawe i interesujące wykłady, jazda z Panem Andrzejem to czysta przyjemność miła atmosfera dużo tematów i potrafi naprawdę bardzo dobrze nauczyć. Polecam każdemu !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina M ......r ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawe wykłady, miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G ........a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie Ośrodek Szkolenia Navigator. Wiedza podczas wykładów przekazana zrozumiale i w przystępnej formie. Jazdy z Panem Jurkiem minęły w super atmosferze. Pan niezwykle cierpliwy i empatyczny. Zawsze służy radą i wsparciem :) dziękuję!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Cyprian M M ip: 194.36.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, teoria i praktyka zdana za pierwszym, ekstra instruktorzy fajna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia P ...... ip: 90.129.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Super instruktorzy! Polecam każdemu!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominika M .... ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, instruktor wszystko ładnie i zrozumiale wytłumaczył! Świetna szkoła, dobrze zorganizowana! Jestem niezwykle zadowolona

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Julia G ........k ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z kursu na prawo jazdy w Navigatorze. Bardzo fajne wykłady, dużo można z nich wynieść. Instruktorzy bardzo mili, sympatyczni. Zawsze na jazdy przychodziła bez stresu z uśmiechem i energią. Luźna atmosfera z instruktorem dało się pośmiać, pogadać na luzie. Bardzo dobrze szkolą, co świadczy o tym to, że oba egzaminu zdałam za pierwszym razem. POLECAM!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia K .......a ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, tak samo jak atmosfera podczas całego kursu. Bez stresu, wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone i pokazane. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel R Raj ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkole ,dobre przygotowanie, luźna i miła atmosfera podczas jazd. Polecam Pana Jurka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Magdalena D ......z ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W pełni polecam tą szkołę, miła atmosfera panującą podczas jazd, profesjonalne podejście, egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Zuzanna D ....l ip: 185.239.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę w pełni polecić. Panuje miła, przyjacielska atmosfera. Instruktorzy są cierpliwi oraz dobrze tłumaczą, świetnie przygotują do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna B .. ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Atmosfera jest bardzo dobra, a instruktorzy są naprawdę z powołania- mili, cierpliwi oraz wyrozumiali. Szkoła w 100% przygotowuje kursantów do egzaminu jak i samodzielnej jazdy. Owocem tego był zdany za pierwszym razem egzamin praktyczny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia Z ......a ip: 5.173.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam każdemu, jazdy z Panem Jurkiem to cos wspanialego! spokojna, mila atmosfera i wszystko na spokojnie da sie ogarnac :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Miłosz S ........ ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny OSK, egzamin zdany praktycznie bez stresu. Gorąco polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika .....k ip: 37.248.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco ! Szczególnie Pana instruktora Jurka który ma ogromną cierpliwość i poczucie humoru. Jazdy z nim to sama przyjemność ! Swietnie przygotował mnie do egzaminu i do dalszej jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Patrycja M ..........k ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam pana Jurka mega gość uczył mojego syna później mnie zdane super atmosfera. Dziękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak