Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 201 opinii w tym 142 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Rafał Kołodziej

Rafał Kołodziej

Marcin Kirylak

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wojciech Fojcik

Piotr Zdziebłowski

Piotr Zdziebłowski

Paweł Moskwa

Paweł Moskwa

Wojciech Kurak

Wojciech Kurak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

01.10.2022

ul. Raciborska 22, Kurs weekendowy. Wykłady soboty i niedziele od 9.00.

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ Wykłady w 5 dni!! Po wykładach część teoretyczna.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie


kat. A po A2, Tylko praktyka

1200 zł

ul. Raciborska 22

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agnieszka Rejrat

Agnieszka Rejrat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Kursor . Począwszy od pań w biurze, panią wykładająca teorię a przede wszystkim mojego instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Chodź nie miał ze mną kolorowo to był bardzo cierpliwy, wspierający, przekazał mi swoją wiedzę jak najlepiej potrafił co skutkowało tym, że zdałam za pierwszym razem . Dziękuję Piotrek jesteś The Best !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Adamowicz

Emilia Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe OSK Kursor. Profesjonalne podejście do kursanta. Trafiłam na naprawdę świetnego i doświadczonego instruktora - Pana Amadeusza, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i wszystko na spokojnie wytłumaczył. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, wybrałabym bez zastanowienia Pana Amadeusza - lepszego instruktora nie ma:) Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mirek Hasa

Mirek Hasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców. Pozdrawiam mojego instruktora Piotra i dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Pozdrawiam Mirek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz P .........i ip: 46.148.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłem trafić. Profesjonalne podejście do kursanta wszystkich pracowników szkółki. Jeżeli ktoś zapyta mnie czy polecam Kursora bez zastanowienia odpowiem TAK. Miałem ogromną przyjemność jeździć z instruktorem Radosławem Grabowskim, który świetnie i w prosty sposób potrafi wszystko wytłumaczyć. Atmosfera podczas jazd znakomita, zadając pytanie otrzymywałem konkretną odpowiedz oraz wskazówkę jak zrobić to najlepiej. Pan Radek w kilku słowach ogromne doświadczenie, świetna osoba do rozmowy, punktualność, CIERPLIWOŚĆ (pomimo że wielokrotnie chciałem wyrwać drążek zmiany biegów :) itp. itd ) W 100% mogę polecić KURSORA oraz Pana Radka. Bardzo Panu za wszystko dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika G ...... ip: 46.204.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę. Jazdy z Panem Radkiem to była czysta przyjemność. Wszystko tłumaczone w zrozumiały, przyjemny sposób w przemiłej atmosferze. Wsparcie instruktora aż do zdanego egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Miera

Wiktoria Miera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK KURSOR oraz instruktora Amadeusza Nosiadka, z którym miałam okazję przejeździć 30h. Wspaniały człowiek, który zna się na rzeczy. Dokładnie tłumaczy i zwraca uwagę nawet na najmniejsze błędy - za co ogromny plus. Na jazdach panowała przyjemna atmosfera, bez stresu. Cały kurs, począwszy od teorii po praktykę przebiegł szybko i sprawnie. Polecam każdemu OSK KURSOR za profesjonalne podejście do kursantów ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymoteusz Bursa

Tymoteusz Bursa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka z widocznym zaangażowaniem, Pan Radek dobrze wie co robi i ma dokładnie takie podejście do kursanta jakiego oczekuje się od dobrego instruktora. Dużo cierpliwości, uwagi i wskazówek pozwoliło mi na zdanie egzaminów bez problemu a zainteresowanie wynikami trwało aż do momentu zdania. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że polecam kursora w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B ......k ip: 83.7.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę kursor. Zwłaszcza pana instruktora Piotra z którym cały kurs minął szybko i w miłej atmosferze. Dał mnóstwo cennych wskazówek dzięki czemu udało mi się zdać za pierwszym razem. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Parciak

Kamila Parciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście i spokój z jakim Pan Piotr podchodzi do ludzi jest na wagę złota. Trafne porady, miła atmosfera i przede wszystkim wiara w kursanta. Z całą pewnością były to moje najlepsze godziny za kółkiem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Szweda

Kacper Szweda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja L .... ip: 91.192.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, indywidualne podejście do kursanta, pełne wsparcie. Cały kurs przebiegł bardzo przyjemnie. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Rachwał

Jakub Rachwał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję bardzo OSK Kursor - instruktorowi Amadeuszowi za rzetelne I skrupulatne przygotowanie do egzaminu, który udało mi się zdać za pierwszym razem. Amadeusz to instruktor, u którego widać bardzo duże doświadczenie w wykonywanym zawodzie. Zwraca uwagę na masę detali, które mają niebagatelne znaczenie w ogólnym obrazie kursanta jako późniejszego kierowcy. Uczy mądrej i dobrej jazdy. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Bernat

Aleksandra Bernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! A w szczególności tana Radka, to dzięki niemu zdałam bo we mnie uwierzył!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Choroba

Adam Choroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Amadeuszem Nosiadkiem, super instruktor nic dodać nic ująć ???? Podczas jazd panowała luźna i przyjemna atmosfera. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu egzamin zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina S ....k ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fajna atmosfera, miałam z Panem Radkiem jazdy doszkalające i serdecznie polecam:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Daniel Z ....k ip: 5.184.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały Kurs przebiegł w bardzo dobrym i profesionalnym podejściu. Mogę śmiało polecić ten Ośrodek a w szczególności Pana Piotra z którym miałem jazdy. Jazda z nim to krótka droga do zdania egzaminu :).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ivan S ........y ip: 83.22.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Kursor. Podczas całego kursu od wykładów z teorii, przez przygotowania z pierwszej pomocy, obsługę w biurze po jazdy praktyczne, spełniała ona moje oczekiwania. Gorąco polecam pana instruktora Piotra Zdziebłowskiego, profesjonalistę z powołania. Jako obcokrajowiec uzyskałem profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego (który zdałem za pierwszym razem) i samego prowadzeniu pojazdu. Podczas jazd czułem się komfortowo, instruktor udzielał mi jasnych i konkretnych informacji na temat prowadzenia pojazdu. Przebiegały one w miłej atmosferze i mogłem dopasować ich czas do mojego harmonogramu. Jestem z tego powodu bardzo wdzięczny! Ivan Strieborny

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz P ......... ip: 46.134.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, kurs przebiegł w bardzo dobrym tempie. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Smyczek

Dominik Smyczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

TYLKO I WYŁĄCZNIE INSTRUKTOR AMADEUSZ NOSIADEK! Najlepsze podejście nawet do opornego ucznia. Bardzo duża wiedza, spokój, cierpliwość i umiejętność przekazania wiedzy. Z egzaminem nie było problemów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Angelika S ....y ip: 87.207.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy z instruktorem Panem Amadeuszem Nosiadkiem. Cierpliwy, nie krzyczy, jest miły, a przede wszystkim potrafii dobrze nauczyć - i pod egzamin, i pod codzienną jazdę. Nie było dla niego problemem, by dograć się z moim grafikiem. Jeszcze raz polecam OSK Kursor i Pana Amadeusza.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Olejak

Natalia Olejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Radosława Grabowskiego. Świetnie mnie nauczył, dzięki czemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym. Poza tym był to naprawdę cudownie spędzony czas !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra M ...k ip: 78.31.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor pan Wojciech Kurak !!! Polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Angelika Błaszkiewicz

Angelika Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Indywidualne podejście oraz profesjonalizm. Najlepszy inatruktor!!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Bosy

Daniel Bosy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem wcześniej w innej szkole na prawo jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić Kursora, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Nie wspominając już o świetnej atmosferze w trakcie jazd, którą zapewnia instruktor Radek Grabowski. Jeżeli ktoś sądzi, że nie nadaje się do jazdy samochodem to po jazdach w tej szkole szczególnie z Panem Radkiem, zmieni zdanie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Hanusek

Alicja Hanusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Dzięki jego indywidualnemu podejściu oraz profesjonalizmie zdałam za pierwszym razem! Podczas jazd panowała miła i bezstresowa atmosfera przez co czułam się bardzo komfortowo za kółkiem. Udzielane cenne wskazówki sprawiały, że wszelakie manewry wykonałam bez najmniejszych problemów. Jeszcze raz polecam instruktora Amadeusza, który jest najlepszy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natan Jop

Natan Jop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera. Świetne podejście do kursanta. Polecam z całego serca pana Piotra.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Wypych

Kasia Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Radoslaw Grabowski najlepszy na swiecie.Serdecznie dziękuję za jazdy dodatkowe na ktorych nauczylam sie wiecej niz podczas calego kursu. Polecam te szkołę jazdy no i oczywiście super instruktora Radka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna R ...o ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dziękuję instruktorów Wojciechowi Kurak za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Cenne wskazówki oraz cierpliwość pana Wojciecha zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam. Katarzyna R

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kuźnik

Marta Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Radkiem. Po 3 godzinach jazd doszkalających udało mi się z pozytywnym rezultatem ukończyć egzamin państwowy. Bardzo miła atmosfera podczas jazd, wiele przydatnych wskazówek. Wszystko na ogromny plus.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Swajda

Julia Swajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Świetne podejście do kursanta i dużo pozytywnej energii. Polecam każdemu kto się zastanawia nad wyborem tej szkoły jazdy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak