Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 188 opinii w tym 134 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Rafał Kołodziej

Rafał Kołodziej

Marcin Kirylak

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wojciech Fojcik

Piotr Zdziebłowski

Piotr Zdziebłowski

Paweł Moskwa

Paweł Moskwa

Wojciech Kurak

Wojciech Kurak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

16.08.2022

ul. Raciborska 22, Rozpoczęcie wtorek 16.08.2022 godz. 16.00.

WIĘCEJ Wykłady w 5 dni!! Po wykładach część teoretyczna.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie


Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adam Choroba

Adam Choroba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Amadeuszem Nosiadkiem, super instruktor nic dodać nic ująć ???? Podczas jazd panowała luźna i przyjemna atmosfera. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu egzamin zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina S ....k ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fajna atmosfera, miałam z Panem Radkiem jazdy doszkalające i serdecznie polecam:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Daniel Z ....k ip: 5.184.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały Kurs przebiegł w bardzo dobrym i profesionalnym podejściu. Mogę śmiało polecić ten Ośrodek a w szczególności Pana Piotra z którym miałem jazdy. Jazda z nim to krótka droga do zdania egzaminu :).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ivan S ........y ip: 83.22.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Kursor. Podczas całego kursu od wykładów z teorii, przez przygotowania z pierwszej pomocy, obsługę w biurze po jazdy praktyczne, spełniała ona moje oczekiwania. Gorąco polecam pana instruktora Piotra Zdziebłowskiego, profesjonalistę z powołania. Jako obcokrajowiec uzyskałem profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego (który zdałem za pierwszym razem) i samego prowadzeniu pojazdu. Podczas jazd czułem się komfortowo, instruktor udzielał mi jasnych i konkretnych informacji na temat prowadzenia pojazdu. Przebiegały one w miłej atmosferze i mogłem dopasować ich czas do mojego harmonogramu. Jestem z tego powodu bardzo wdzięczny! Ivan Strieborny

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz P ......... ip: 46.134.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, kurs przebiegł w bardzo dobrym tempie. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Smyczek

Dominik Smyczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

TYLKO I WYŁĄCZNIE INSTRUKTOR AMADEUSZ NOSIADEK! Najlepsze podejście nawet do opornego ucznia. Bardzo duża wiedza, spokój, cierpliwość i umiejętność przekazania wiedzy. Z egzaminem nie było problemów.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Angelika S ....y ip: 87.207.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy z instruktorem Panem Amadeuszem Nosiadkiem. Cierpliwy, nie krzyczy, jest miły, a przede wszystkim potrafii dobrze nauczyć - i pod egzamin, i pod codzienną jazdę. Nie było dla niego problemem, by dograć się z moim grafikiem. Jeszcze raz polecam OSK Kursor i Pana Amadeusza.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Olejak

Natalia Olejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Radosława Grabowskiego. Świetnie mnie nauczył, dzięki czemu egzamin praktyczny zdałam za pierwszym. Poza tym był to naprawdę cudownie spędzony czas !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra M ...k ip: 78.31.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor pan Wojciech Kurak !!! Polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Angelika Błaszkiewicz

Angelika Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Indywidualne podejście oraz profesjonalizm. Najlepszy inatruktor!!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię . Szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Bosy

Daniel Bosy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem wcześniej w innej szkole na prawo jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić Kursora, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Nie wspominając już o świetnej atmosferze w trakcie jazd, którą zapewnia instruktor Radek Grabowski. Jeżeli ktoś sądzi, że nie nadaje się do jazdy samochodem to po jazdach w tej szkole szczególnie z Panem Radkiem, zmieni zdanie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Hanusek

Alicja Hanusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam jazdy z instruktorem Amadeuszem Nosiadkiem. Dzięki jego indywidualnemu podejściu oraz profesjonalizmie zdałam za pierwszym razem! Podczas jazd panowała miła i bezstresowa atmosfera przez co czułam się bardzo komfortowo za kółkiem. Udzielane cenne wskazówki sprawiały, że wszelakie manewry wykonałam bez najmniejszych problemów. Jeszcze raz polecam instruktora Amadeusza, który jest najlepszy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natan Jop

Natan Jop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera. Świetne podejście do kursanta. Polecam z całego serca pana Piotra.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Wypych

Kasia Wypych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Radoslaw Grabowski najlepszy na swiecie.Serdecznie dziękuję za jazdy dodatkowe na ktorych nauczylam sie wiecej niz podczas calego kursu. Polecam te szkołę jazdy no i oczywiście super instruktora Radka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna R ...o ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dziękuję instruktorów Wojciechowi Kurak za świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Cenne wskazówki oraz cierpliwość pana Wojciecha zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem. Jeszcze raz dziękuję i gorąco polecam. Katarzyna R

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kuźnik

Marta Kuźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam jazdy z Panem Radkiem. Po 3 godzinach jazd doszkalających udało mi się z pozytywnym rezultatem ukończyć egzamin państwowy. Bardzo miła atmosfera podczas jazd, wiele przydatnych wskazówek. Wszystko na ogromny plus.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Swajda

Julia Swajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Świetne podejście do kursanta i dużo pozytywnej energii. Polecam każdemu kto się zastanawia nad wyborem tej szkoły jazdy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Forajter

Mateusz Forajter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od początku do końca równie miła co profesjonalna atmosfera. Kurs odbywał się w atrakcyjnych godzinach i co najważniejsze nie był nudny. Serdecznie polecam pana Radka jako instruktora, bardzo konkretny styl nauczania który zalapie każdy największymi zaletami są cierpliwość, profesjonalizm jak i również poczucie humoru które wiele razy poprawiło mi samopoczucie na drodze jak i poza nią.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna s ....a ip: 46.204.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, jazdy z instruktorem Piotrem w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, sprawiały przyjemność, do egzaminu czułam się dobrze przygotowana. Dziś odebrałam prawo jazdy. Bardzo dziękuję Piotrowi, Amadeuszowi z którym też miałam godzinę jazd i paniom w biurze za pomoc i miła atmosferę. Bez Was nie odebrałabym dziś prawka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mój syn był na jazdach doszkalających u Pana Piotra Z . Bardzo profesjonalne podejście . I dużo przekazał znaczących informacji które ułatwiło zdanie egzaminu i dołożył mu swoim podejściem więcej wiary w siebie i umiejętności .Gdyż za pierwszym razem nie udało mu się zdać praktyki mimo że był dobrze przygotowany ale czegoś mu zabrakło . I dlatego postanowiliśmy poszukać kogoś kto pomoże mu zdać egzamin . I trafiliśmy właśnie na tego instruktora choć kurs miał w innej szkole jazdy . I to był strzał w 10 :) I na pewno polecam z całego serca tego instruktora i szkołę jazdy Kursor patrząc na podejście tego instruktora . Andrzej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nicole Wdowiak

Nicole Wdowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Miałam 2 godziny przed egzaminem z panem Radkiem- świetne podejście, wszystko wytłumaczył co z pewnością przyczyniło się do pozytywnego egzaminu!:D

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Tak

Łukasz Tak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Byłem tam na jazdach doszkalających. Bardzo polecam Pana Piotra.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Michał Kozłowski

Michał Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Piotr najlepszy Instruktor pod słońcem, w dwie godziny przed egzaminem nauczył mnie więcej niż moje OSK podczas całego kursu, prawko zdane bezbłędnie. Polecam szkołę oraz Instruktora. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Ode mnie 6 gwiazdek!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Juzek

Maks Juzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Wojciech to szef bardzo dobra atmosfera na jazdach i przy tym dobrze uczy polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Klimek

Gabriela Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo przyjazna dla przyszłego kierowcy. Bardzo kompetentna kadra. Bardzo polecam instruktorów z OSK Kursor są bardzo cierpliwi, spokojni, zawsze służą radą i doświadczeniem. Nie ma sytuacji że zostawią kursanta na lodzie. Dobrze przygotowują do egzaminu i jeżdżenia na co dzień. Wspierają od początku do końca ☺️ polecam z całego serca ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Białoń

Paweł Białoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście całej szkółki, zaczynając od Pań z biura, przechodząc do wykładów aż po jazdy. Miałem przyjemność jeździć z Instruktorem Radkiem, który świetnie przygotował mnie do jazdy na drogach. Dzielił się swoim wieloletnim doświadczeniem, dawał bardzo trafne i świetne wskazówki, które zapamiętam na lata. Atmosfera podczas jazd była znakomita, zadając pytanie otrzymywałem bardzo przydatną i wyczerpującą temat odpowiedź. Wszystkie elementy jazdy były wytłumaczone w banalnie prosty i klarowny sposób. Jeśli ktoś myśli że prawo jazdy jest trudne, to na pewno nie z tą szkołą jazdy i nie z Instruktorem Radkiem. Z całego serca polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Gut

Sandra Gut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście instruktora Radka. Kurs z nim minął mi zdecydowanie za szybko. Dzięki radom i cierpliwości pana Radka udało mi się przekonać, że jednak nadaje się do jazdy autem. Dziękuję za super spędzony czas w L-ce, a każdemu polecam zakup kursu w Kursorze

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Miłosz Oleś

Miłosz Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkółka polecam z całego serca pana Radka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Złotoś

Magdalena Złotoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, ciekawe wykłady, przyjemna atmosfera podczas jazd i spokojne tłumaczenie błędów. Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzechu Mrowiec

Grzechu Mrowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam całym sercem super miła atmosfera oraz bardzo dobrzy instruktorzy. Moim godnym zaufania instruktorem był Pan Radosław Grabowski, bardzo sympatyczna osoba i potrafi dobrze nauczyć oraz bardzo przyjemnie można z nim porozmawiać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak