Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Lubszczyk

Rafał Kołodziej

Marek Stęclik

Marcin Kirylak

Amadeusz Nosiadek

Justyna Chowaniec

Stefan Brzezinka

Radosław Grabowski

Wojciech Fojcik

Wiesław Jóźwik

Piotr Zdziebłowski

Wojciech Pawelczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Bajaj Pulsar 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Mitsubischi Outlander + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2350 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patrycja Korfel

Patrycja Korfel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam każdemu szkołę nauki jazdy Kursor a w szczególności Pana instruktora Radka Grabowskiego, który jest instruktorem z powołania. Zawsze punktualny, uśmiechnięty i bardzo cierpliwy. Bardzo dobrze tłumaczy i daje wiele cennych wskazówek. Nie uczy tylko po to, aby zdać egzamin, ale przede wszystkim żeby umieć jeździć Atmosfera na jazdach zawsze świetna, było bardzo wesoło. Oczywiście egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Pozdrawiam Patrycja

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Frater

Damian Frater
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szerdecznie polecam, miła atmosfera o wszystko można dopytać świetny instruktor.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon P ....a ip: 83.10.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor naprawdę z powołania, wie jak pokazać i wytłumaczyć, egzaminy wewnętrzne w moim przypadku z dnia na dzień co bardzo mi odpowiadało.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię. Dużo radości z bycia kierowcą życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ....k ip: 46.134.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam tą szkołę! Wykładów dobrze się słuchało, pani sekretarka przemiła, a Pan Piotr bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć pozornie trudne rzeczy a jazdy z nim to sama przyjemność.

Odpowiedź:

Miło nam czytać takie słowa :) Dużo radości z kierowania samochodem życzymy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata S .......k ip: 188.137.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, szczególnie pana Radka. Świetna atmosfera, dużo przydatnych wskazówek, duży plus za punktualność i oczywiście cierpliwość wobec kursanta ;) Dobre przygotowanie do egzaminu i ogólnie dalszej jazdy - zdane za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kinga Rostowska

Kinga Rostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czego serca polecam szkole jazdy Kursor. A szczególnie instruktora Pana Radosława Grabowskiego. Za niezapomnianą atmosferę podczas jazd, puntualność i cierpliwość. Przed rozpoczęciem kursu bardzo bałam się jazdy samochodem a stres działał nam mnie jak blokada. Dzięki Panu Radku cały strach udało się zwalczyć i zdałam bezbłędnie. Nie tylko zdałam egzamin ale również nauczyłam się jeździć. Pozdrawiam i ściskam Kinga

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Rafał Gurbisz

Rafał Gurbisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, a w szczególności pana Radka. Dobre przygotowanie do egzaminu, świetna atmosfera i dużo wskazówek. Z reguły dużo terminów na jazdy, które były zresztą bardzo szybko przeprowadzone. Wszystko zdane za pierwszym razem - polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Oleś

Julia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam OSK Kursor, a zwłaszcza jego najlepszego instruktora Radosława Grabowskiego, który świetnie tłumaczy, ma super podejście do każdego kursanta, dodaje pewności siebie, zawsze jest punktualny, bardzo cierpliwy i mogłabym tak wiele jeszcze wymieniać... To dzięki Panu Radkowi z łatwością nauczyłam się wszystkiego i zdałam za pierwszym razem, zaczynając od samego zera. Nauka w tej szkole to naprawdę przyjemność! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Błażej Woźniak

Błażej Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaka może być . Pozdrawiam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Michalik

Wojtek Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, wykłady przygotowują bardzo dobrze przed pierwszymi jazdami, a Pan instruktor Radek najlepszy z możliwych, uczy jeździć a nie tylko zdać.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Tarnowska

Joanna Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, a szczególnie instruktora Piotra Zdziebłowskiego. Piotr, to świetny pedagog, podchodzący do kursantów indywidualnie, prowadzi jazdy tak, że od początku zamiast stresu można poczuć radość z jazdy. Daje kursantom pewność siebie. Zdane za pierwszym razem !!!! Plus za współpracę z panem Markiem !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Bannert

Martyna Bannert
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności jej najlepszego instruktora Pana Piotrka Zdziebłowskiego za przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy. Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki, ogromna cierpliwość , wyrozumiałość i fajna atmosferę. Dzięki Panu zdane za 1 razem, mimo że nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą !!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Pikul

Marta Pikul
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek, a szczególnie instruktora Pana Piotra Z. za naukę panowania nad stresem i spokój.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marlena Szlezinger

Marlena Szlezinger
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę. Z czystym sercem polecam p.Piotra bardzo spokojny, cierpliwy i wyrozumiały instruktor.Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu który zdałam za pierwszym razem. Jeśli zaczynać kurs to tylko z Piotrem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Suda

Wiktoria Suda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sylwia Sz

Sylwia Sz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim instruktora Pana Piotra! Wspaniały, spokojny, życzliwy człowiek. Dzięki niemu zdawałam ze spokojem i z uśmiechem na twarzy! :) Wszyscy tacy powinni być. Dziękuję Panie Piotrze- Sylwia Szymaniuk

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyinstruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Błaszkiewicz

Anna Błaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim ten ośrodek, a szczególnie instruktora Piotra Ź. Cierpliwie znosił moje pomyłki i świetnie przygotował mnie do egzaminu... oraz, przede wszystkim, do jazdy po odebraniu prawa jazdy. Wiem, że dzięki temu nie będę się bała siąść sama za kierownicą.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Marczak

Justyna Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem i z pełnym zadowoleniem polecam tę szkołę:) Dzięki niej, a dokładniej dzięki jej NAJLEPSZEMU instruktorowi Piotrowi:))) jestem dziś samodzielnym kierowcom. Piotr to przede wszystkim odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dziękuję za jego podejście, ogromną cierpliwość, a sposób przekazania wiedzy praktycznej i teoretycznej zaowocował zdaniem egzaminu;) Jeśli przyszli kandydaci zastanawiają się do jakiej szkoły, to bezkonkurencyjnie tylko KURSOR :)))

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy i szerokiej drogi życzymy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Wojtek

Angelika Wojtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzieki cierpliwości instruktora Piotra i jego podejściu egzamin pozytywnie zakonczylam za pierwszym razem. Miła atmosfera, i podejście do kursantów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Las

Ania Las
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na właściwym miejscu. Odpowiednie podejście do tematyki teoretycznej. Swobodna atmosfera, która nie powstrzymywała przed zadawaniem pytań. Co do instruktora - mogłabym pisać bardzo wiele, ale napiszę jedynie - że po zakończeniu kursu, zdaniu egzaminu czuję się przygotowana na spokojnie do samodzielnej jazdy. Więcej już chyba nie trzeba :-)

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Jonderko

Daria Jonderko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Piotra Ź. , spokojny i cierpliwy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Sromek

Krzysztof Sromek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

5 gwiazdek dla instruktora Radosława Grabowskiego, bardzo dobrze tłumaczy, zero nerwów, ogólnie bardzo przyjemny, miły i przede wszystkim punktualny. Bez niczego polecam go każdemu i daje poważnie 10/10 jeśli chodzi o ocenę jego osoby. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamil W ........i ip: 193.93.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Od rozpoczęcia kursu, wystarczy dwa miesiące (jak ma się czas), żeby odebrać prawo jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Żanetta Król

Żanetta Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam,dla mnie najlepsza szkoła jazdy ,pani instruktor Justyna nauczyła mnie jeździć !!! -dziękuję.Pan Piotr psychicznie przygotował mnie do egzaminu -Dziekuje!!! zdałam za pierwszym razem.Polecam OSK Kursor dla niewierzących w siebie !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Remigiusz M .......k ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę. Zdane za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy, a szczególnie polecam Pana Piotra.

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Pustelny

Natalia Pustelny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Drodzy przyszli kierowcy!!!! Zdecydowanie polecam OSK Kursor. Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera! Chapeau bas! Wielkie uznanie i podziękowanie dla przesympatycznego instruktora Pana Piotra Ź. Cierpliwe, fachowe i indywidualne podejście, ponadto doskonała umiejętność przekazywania wiedzy-mistrzostwo!!! Dzięki niemu niemożliwe stało się możliwym: jestem kierowcą! ;) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, mówią same za siebie :D

Odpowiedź:

Cieszymy się bardzo ,że jest pani zadowolona :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Panfiłow

Paulina Panfiłow
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Te 5 gwiazdek należy się dla Pana Piotra. Szczególnie podobało mi się jego spokojne podejście do kursantów (czego nie mogę powiedzieć o moim pierwszym instruktorze). Zawsze dbał o to aby każdy z jego kursantów miał jazdy jak najczęściej. Pełen profesjonalizm z jego strony!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Wioleta G .....a ip: 5.184.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę, zwłaszcza instruktora Pana Radka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Popczyk

Paulina Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę i instruktora Pana Radka, bardzo przyjemne jazdy

Odpowiedź:

Bardzo nas cieszy taka opinia:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Góra

Asia Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Miła atmosfera, indywidualne podejście do każdego kursanta. Jazdy z Piotrkiem to sama przyjemność! Pełen profesjonalizm i cierpliwość, która zaowocowała zdaniem egzaminu za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak