Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR

 312 opinii w tym 205 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców KURSOR
ul. Raciborska 22
44-200 Rybnik

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 09:00

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
51x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK-KU....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22, W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów trening na placu manewrowym WORD Dodatkowo płatne: badania lekarskie

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) 31 godzin jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A2, Tylko praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

kat. B, Wykłady i praktyka

3300 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3300 zł

30.04.2024

ul. Raciborska 22, "Majówka" - wykłady w 6dni !! Dla Maturzystów badania w cenie kursu !!

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
31 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
trening na placu manewrowym WORD
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A1, E-learning i praktyka

2800 zł

codziennie

ul. Raciborska 22

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

WIĘCEJ Jazdy dodatkowe dla kursantów OSK KURSOR 110zł/h.

Jazdy dodatkowe dla osób z zewnątrz 120zł/h.

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kornelia Hulok

Kornelia Hulok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Kursor. Dzięki Panu Amadeuszowi bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu państwowego i zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olena R ......... ip: 83.22.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę każdemu.Jestem z Ukrainy i dzięki tej szkole, a konkretnie Panu Amadeuszu N. za dobre nauczanie, zdałam egzamin za drugim podejściem. Za pierwszym po prostu zjad mi stres. Ale za drugim dała radę. Polecam OSK kursor wszystkim!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria G .......... ip: 89.25.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Egzamin zdałam za pierwszym razem! Dziękuję bardzo Panu Amadeuszowi za świetną naukę. Polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Tatarek

Paweł Tatarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Radka, świetny instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta G ...s ip: 188.137.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 100% pana Amadeusza, super instruktor, bardzo fajne podejście do zdającego.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Igor Chernyshev

Igor Chernyshev
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę każdemu.Jestem z Ukrainy i dzięki tej szkole, a konkretnie Panu Radkowi Grabowskiemu za przystępne wyjaśnienia i dobre nauczanie, zdałam egzamin za pierwszym podejściem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Michałowska

Karolina Michałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super atmosfera, wspaniali ludzie i cudowny prowadzący Pan Piotr! Najlepszy instruktor, dostałam mega wsparcie i opiekę!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Piechaczek

Julia Piechaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła jazdy, super atmosfera, bardzo pozytywni ludzie i najlepszy pan Radek którego z całego serduszka polecam każdemu!! jestem bardzoo zadowolona

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Rubis

Katarzyna Rubis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK kursor. Pan Wojciech K. to wspaniały instruktor, wyszkolił mnie tak dobrze, że zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Koźlik

Kacper Koźlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywna szkoła jazdy. Dzięki niej i Panu Wojciechowi zdałem za 1 razem każdy z egzaminów. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Julia D ...k ip: 5.184.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo jestem zadowolona z całego kursu. Wykłady prowadzone bardzo jasno. Z jazd jestem szczególnie zadowolna, ponieważ były prowadzone przez najlepszego instruktora - pana Ździebłowskiego Jasno, ale spokojnie mówił co jest dobre i tłumaczył co trzeba jeszcze poprawić.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja P ........... ip: 79.124.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła, jaką mogłam wybrać. Gdybym miała wybierać drugi raz, poszłabym tam znowu. Pan Amadeusz przygotował mnie do egzaminu w 100% i generalnie nauczył mnie jeździć. Ma świetne podejście do kursanta, dzięki niemu przestałam się stresować za kierownicą. Polecam wszystkim :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Olaf Gaszka

Olaf Gaszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Piotr to konkretny instruktor, starannie wszystko potrafi wytłumaczyć, polecam go wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Pluta

Wiktor Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra wszystko poszło bez problemów, a Pan Radek super mnie przygotował na egzamin

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub W .......k ip: 79.124.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super się współpracowało, polecam bardzo Pana instruktora Radosława, zostałem przez niego przygotowany perfekcyjnie, nic mnie nie zaskoczyło.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał T ....... ip: 78.157.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy oraz instruktora Radka. Czas spędzony na jazdach był przyjemnością, a na nich nauczyłem się super jeździć

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Kacper S .......i ip: 188.137.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo Pana Amadeusza, bardzo cierpliwy, z fajnym nastawieniem. Dzięki jego radą zdałem egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Jan P .....k ip: 46.204.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę OSK Kursor. Wykłady z teorii jasno i rzetelnie prowadzone. Dzięki mega instruktorowi Amadeuszowi, który dawał mi bardzo dużo przydatnych wskazówek, zdałem egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lucyna Biadacz

Lucyna Biadacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Piotra bardzo miły i sympatyczny .Dzięki jego doswiaczeniu zdałam za pierwszym razem . Jest to instruktor z powołania. Bardzo go Polecam oraz szkołę kursor

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sebastian G ...z ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę bardzo dobra pan Piotr przygotował mnie perfekcyjnie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Gojny

Kacper Gojny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła naprawdę polecam, instruktor Piotr przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nicola M .... ip: 89.151.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki p. Wojciechowi i jego doświadczeniu zdałam za pierwszym razem. Jego lekcje były motywujące i wspierające. Jest bardzo dobrym instruktorem, pomaga w najmniejszych problemach i z czystym sumieniem mogę go polecić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria P ..... ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Pan Amadeusz świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego. Tłumaczył wszystko ze spokojem. Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Grzegorz Kałus

Grzegorz Kałus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

fajna atmosfera, i dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego . Zdałem za pierwszym razem pan Amadeusz N. Był moim instruktorem I muszę przyznać że ma bardzo Fajne podejście z samego początku Gdy zaczynałem mega się stresowałem ale pozytywne i profesjonalne nastawienie i instruktora spowodowały że bardzo szybko się wszystkiego nauczyłem Jeszcze raz gorąco pozdrawiam i dziękuję każdemu polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid M .....a ip: 46.204.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, zdawałem prawo jazdy i w pełni byłem zadowolony :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jolanta Dirska

Jolanta Dirska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, wszystko na plus !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oksana C ....a ip: 94.254.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Kursor! Świetne wykłady, profesjonalny instruktor Amadeusz. 100% zadowolona!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina S ...k ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!! Pan Piotr super instruktor. Z ogromnym spokojem wszystko wytłumaczy i nauczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub S ...... ip: 46.134.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

P. Radosław Grabowski bardzo dobry instruktor, ma sporą cierpliwość. Wszystko pięknie! Polecam z całego serca!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzegorz Michalski

Grzegorz Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze zostałem przygotowany do egzaminów państwowych. Wykłady dobrze zorganizowane nie było żadnych problemów z nauką. Jazdy z panem Piotrem były całkiem fajne dobra atmosfera,dobre prowadzenie zajęć,dobrze ułożony rozkład manewrów, stopniowa nauka oraz wdrażanie nowych rzeczy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak