Liczba odwiedzin: 12237 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

  170 opinii w tym 93 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2020

Jakub K ..... ip: 5.173.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki tej szkole zdałem egzamin śpiewając i bez stresu, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

ip: 89.75.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jak najbardziej godna polecenia, egzamin zdany za pierwszym razem, super atmosfera, brak jakichkolwiek problemów z umówieniem się na jazdy, kurs przebiegł bardzo sprawnie zarówno teoria jak i praktyka, profesjonalizm w każdym calu. Pan Jan instruktor z powołania, cierpliwy, dyspozycyjny, ma świetne podejście do kursanta- wszystkim życzę takiego instruktora. Jeszcze raz dziękuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Elwira C ...... ip: 89.73.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła warta polecenia! Wykłady z teorii bardzo ciekawe,Pani Marta zwraca uwagę na najważniejsze kwestie i "kruczki" w pytaniach egzaminacyjnych. Można się bardzo wiele nauczyć z pilnego słuchania wykładów11 A praktyka- powiem tak-jak zaczynałam to nie umiałam nic,kompletnie nic i do tego bardzo się stresowalam samym faktem siedzenia za kierownicą. ZDAŁAM za pierwszym razem:) Pan Jan bardzo profesjonalny, cierpliwy i z poczuciem humoru. Elastyczny co do dna i godzin jazdy. Trasa egzaminu w wielu elementach powieliła mi się z tymi trenowanyni na jazdach, i np. Miejsce do parkowania czy do zawracania w 100 procentach identyczne z tymi co setki razy trenowalismy na jazdach. Moge śmiało powiedzieć że Pan Jan przygotowal mnie do egzaminu i wiecej Nauczył mnie prowadzic auto1

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.06.2019

Lidia Z ..... ip: 95.91.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, każdemu i tym osobom które (jak w moim przypadku) czuły się zawiedzione poprzednią szkołą jazdy i potrzebują jazd doszkalających. Pan Jan jest osobą cierpliwa, która wszystko tłumaczy jak należy, bez pośpiechu. Parkowanie, którego w poprzedniej szkole się ledwo uczyłam ( przez 30h może 1h byłam uczona jak parkować i kompletnie mi to nie wychodziło) z panem Janem na pierwszej godzinie po wytlumaczeniu mi kwestii technicznej udało się za pierwszym razem i nie sprawiało mi to już problemu nawet na egzaminie. Ogromnym plusem dla mnie było robienie łuku na początku każdej godziny, bo to sprawiło, że nie miałam z nim najmniejszego problemu w WORDzie. Szkola Pana Jana za I kwartał 2019 znajduje się na 2gim miejscu i to nie bez powodu. Dziekuje panie Janie za ogromny wkład w moje zdane prawo jazdy ???? http://bip.zielonagora.pl/422/Statystyka_zdawalnosci_zielonogorskich_osrodkow_szkolenia_kierowcow/

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2019

Kamila H ...r ip: 31.11.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor kompetentny , bardzo cierpliwy ,człowiek z pasją ! Konkretnie i ze spokojem potrafi wszystko wytłumaczyć.Zostałam wreszcie porządnie przygotowana do egzaminu praktycznego z rezultatem pozytywnym, co w poprzednich szkołach jazdy mi się nie udało....Myślę, że Pan Jan nie tylko uczył mnie pod kątem egzaminu ,ale również starał się przekazać istotną wiedzę podczas ruchu drogowego, która przyda się każdemu świeżemu kierowcy. Polecam serdecznie tę szkołę !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.04.2019

Szymon S ........ ip: 31.0.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła i świetny instruktor. Pan Jan bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Jest bardzo miły i przede wszystkim cierpliwy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2018

Marta S .....n ip: 2.206.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Jan, bardzo dobry instruktor, ktory przygotuje solidnie do egzaminu praktycznego. Opanowany, cierpliwy i z poczuciem humoru, ktore pozwalalo zawsze na rozladowanie emocji w krytycznych sytuacjach. A te wiadomo sa czescia procesu nauki opanowania jazdy. Zdalam za drugim razem. Bardzo sie z tego ciesze. Pozdrawiam. Marta S.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2018

Wieslawa P .....s ip: 83.25.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła godna naprawdę polecenia. Jestem trzecia z rodziny która ją wybrała . Instruktor dał radę mnie nauczyć jeździć a byłam pełna obaw czy podołam temu wyzwaniu.Dalam radę i jestem z siebie jak i niego naprawdę dumna.Dzieki panie Janie. Wiesia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2018

Dawid A ....m ip: 83.20.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam naukę jazdy każdemu, kto ma probemy z zdaniem egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Joanna B ........k ip: 78.9.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam OSK Elka. Pani Marta potrafi odpowiedzieć na wszytskie niejasności związane z ruchem drogowym. Teoria zdana za pierwszym podejściem. Pan Jan cudowny człowiek. Ja - oporna na prowadzenie pojazdów, postanowiłam po 8 latach podchodów zapisać się na kurs. Początkowo opornie mi szło ("nie to nie jest dla mnie...", "po co mi to prawko?", "Przecież mogę jeździć autobusem/pociągiem!"), potworny strach przed zmianą biegów (teraz się z tego śmieję), zero koordynacji. Z jazdy na jazdę co raz lepiej mi szło. Zastanawiałam się czy dokupić kilka godzin, bo nie ukrywając przerażało mnie podejście do egzaminu, ale Pan Jan powiedział, że jest ok i mam się zapisać("serio?"). Wyjeździłam 30h, podeszłam do egzaminu i... za pierwszym razem zdałam! Z całego serca polecam OSK Elka - jak kurs to tylko tam! Pozdrawiam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2018

Monika S ........ ip: 87.205.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Jan doszkalał mnie po nieudanych próbach zdania egzaminu po kursie w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie ! Pan Jan jest doświadczonym instruktorem i uczy myślenia jak kierowca a nie jazdy na pamięć. Kilka godzin z "Elką" i wreszcie w przyszłym tygodniu odbieram upragnione prawo jazdy. :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.07.2018

Natalia B ...... ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pan Jan to naprawdę świetny instruktor z dużą ilością cierpliwości, potrafi wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Dzęki temu jazdy to sama przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2018

Paulina L ......... ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca !!! Pan Jan najlepszy instruktor pod słońcem! Opanowany, miły, bardzo dobrze tłumaczy, egzamin zdany za 1 ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.02.2018

Ignacy C .......i ip: 78.10.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs prowadzony w sposób profesjonalny, wykłady Pani Marty zrozumiałe, logiczne usystematyzowane, dużo cierpliwości ze strony Pana Jana podczas nauki jazdy. Atmosfera bardzo miła, dobre przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2017

Piotr C .......i ip: 79.189.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor z ludzkim podejściem. Praktyczny i uczula na trudności i podchwytliwe miejsca, które mogą wystąpić na egzaminie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2017

Patryk K ......z ip: 188.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uważam, że szkołę Elka można spokojnie polecić każdemu znajomemu. Instruktorzy mili z bardzo elastycznym grafikiem. Wykłady prowadzone w sposób interesujący, bez przynudzania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2017

Małgorzata O ........k ip: 80.53.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fachowo i miła atmosfera . Polecam Pana Jana :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2017

Kacper J ...a ip: 83.20.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.09.2017

a ......a ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, zarówno wykłady jak i sama jada są przeprowadzane w profesjonalny sposób. Wszystkich podstaw dowiadujemy się na wykładach, zaś jazda taka sam jak egzamin państwowy. Polecam wszystkim, którzy szukają szkoły jazdy by zaczęli właśnie tutaj.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2017

Linda b ..a ip: 94.254.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkola w zielonej górze , egzamin państwowy zdany za pierwszym razem . Szczerze polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.04.2017

Katarzyna T .....a ip: 94.254.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniały instruktor, profesjonalne podejście, a zarazem luzna i przyjemna atmosfera. Pan Jan to najlepszy nauczyciel!:) Żałuję tylko, że od razu do niego nie poszłam, a miałam tylko jazdy doszkalające. Dzięki niemu egzamin zdany bezstresowo! Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.04.2017

Dominika N ......a ip: 78.10.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W tym OSK przez 4 godziny jazdy nauczyłam się więcej niż w ciągu 30 w mojej poprzedniej szkole jazdy:) już nie mowiac o świetnym podejściu instruktora do kursanta! Egzamin zdany dzięki ELCE ❤

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.03.2017

Grzegorz B ........i ip: 83.20.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam;) Jeżeli szukacie szkoły jazdy, która w możliwie najlepszy sposób przygotuje was do egzaminów, bądź dosłownie nauczy was jeździć to mam dla was dobrą wiadomość. OSK eLka prowadzona przez Martę i Jana Mądry jest szkołą której poszukujecie. Zajęcia teoretyczne i praktyczne są prowadzone w sposób profesjonalny, w miłej atmosferze z wyróżnieniem rzeczy najważniejszych, poradami dotyczących najczęściej występujących problemów w kierowaniu i zachowaniu bezpieczeństwa u nowych kierowców. Skontaktujcie się z tą szkołą nawet bez wyrobionego PPK, Chętnie pomogą i przeprowadzą was przez cały proces uzyskiwania uprawnień kategorii B. Szczerze polecam;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2017

Michał P .....s ip: 188.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie wyłożona teoria, wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego. W moim przypadku zdane za pierwszym razem, w 100% polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2017

Agnieszka W ...........a ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chciałam przede wszystkim bardzo serdecznie podziękować - Panu Janowi za cierpliwość, wyrozumiałość i tak wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam lepiej trafić :) Szkoła nauki jazdy jest najlepsza i gdybym miała jeszcze raz wybrać wybrałabym tak samo. Nie mogłabym też zapomnieć o teorii wykładanej przez Panią Martę, która jest tak ciekawie przedstawiana że nie ma mowy o spaniu na zajęciach, zainteresuje każdego. Jeśli ktoś miał by jakiekolwiek wątpliwości co do wyboru szkoły to nie wahajcie się -ELKA OSK to szkoła dla Was!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.12.2016

Mariola S .......n ip: 83.11.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniały pan Jan ,polecam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.12.2016

Małgorzata K ....k ip: 62.182.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy. Sprawnie i profesjonalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność . Polecam szkołę wszystkim chętnym do zrobienia prawa jazdy. Dziękuje Pani Marcie i Panu Janowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2016

Patryk P ......i ip: 89.68.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam Zapisując się na kurs nie posiadałem żadnych umiejętności,jednak podczas jazd z Panem Janem nauczyłem się jeździć płynnie i bezpiecznie ,a także nabrałem pewności do jazdy. Serdecznie polecam tą szkołę zdałem za pierwszym razem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Dobra atmosfera i stoicki spokój gwarantują sukces,a tego można się spodziewać właśnie po tej szkole.Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2016

Ratuszna I ..z ip: 89.67.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.09.2016

Marcin P ......i ip: 78.9.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła. Zajęcia teoretyczne świetnie przygotowane i po mistrzowsku przeprowadzone. Część praktyczna przeprowadzona profesjonalnie. Całokształt zajęć skutecznie przygotowuje do egzaminu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak