Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

 175 opinii w tym 95 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA
Urszuli 3
65-001 Zielona Góra

Opis

10 gwarancji profesjonalnej obsługi OSK ELKA:

1. Zajęcia teoretyczne według nowych zasad szkolenia i egzaminowania.
2. Omawianie pytań egzaminacyjnych i zagadnień z zakresu przepisów ruchu drogowego, obsługi technicznej pojazdu, techniki kierowania pojazdem.
3. Zajęcia teoretyczne i praktyczne z zakresu udzielania pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym.
4. Szkolenie praktyczne na placu manewrowym w WORD Zielona Góra.
5. Zajęcia praktyczne prowadzone pojazdem Kia Rio (rok 2017) – dostosowanym i wyposażonym jak pojazdy egzaminacyjne w WORD Zielona Góra.
6. Szkolenie typu „jak zdać egzamin” oraz jak samodzielnie i bezpiecznie uczestniczyć w ruchu drogowym.
7. Wykwalifikowana kadra instruktorów z wieloletnim doświadczeniem.
8. Badanie lekarskie na miejscu.
9. Atrakcyjne promocje.
10. Możliwość płatności w niskich, nieoprocentowanych ratach.

W efekcie swojej pracy OSK ELKA otrzymał wyróżnienie w ramach konkursu "Szkoła OK" za bardzo dobre wyniki szkolenia kandydatów na kierowców w 2010 i 2013 roku przyznane przez Marszałka Województwa Lubuskiego Elżbietę Polak i WORD Zielona Góra.

W 2015 roku, w nagrodę za rzetelność informacji i znajomość przepisów, otrzymaliśmy zaświadczenie od Tajemniczego Klienta, który sprawdza, kontroluje jakość firm z różnych branży.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jan Mądry

Jan Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Jan Mądry

Jan Mądry

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

Urszuli 3

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Daria Piwecka

Daria Piwecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam te szkołę jazdy! Przed rozpoczęciem kursu nie miałam pojęcia o prowadzeniu samochodu, a dzięki Panu Jankowi egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, za co jestem bardzo wdzięczna. Przygotowanie do niego bez zarzutu, wszystko przećwiczone.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Martyna Konwa

Martyna Konwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantów, są uprzejmi, profesjonalni, we wszystkim starają się pomóc, zarówno Pani Marta w trakcie zajęć teoretycznych, jak i Pan Jan podczas nauki jazdy. Atmosfera w czasie szkolenia jest luźna, nie ma się czym stresować, co uważam, że jest bardzo ważne. Samochody również są w świetnym stanie, myślę, że każdy kto uczy się jeździć poradzi sobie z ich obsługą pod okiem instruktora ;) Szkołę oczywiście polecam, moim zdaniem jest to najlepszy wybór ze szkół w Zielonej Górze i okolic.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr C .......i ip: 79.189.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor z ludzkim podejściem. Praktyczny i uczula na trudności i podchwytliwe miejsca, które mogą wystąpić na egzaminie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ......z ip: 188.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że szkołę Elka można spokojnie polecić każdemu znajomemu. Instruktorzy mili z bardzo elastycznym grafikiem. Wykłady prowadzone w sposób interesujący, bez przynudzania.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alka Chudzińska

Alka Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Zarówno część teoretyczna kursu, jak i praktyczna, przeprowadzona została profesjonalnie. Wykłady prowadzone przez panią Martę były bardzo interesujące i nie miało się po nich żadnych wątpliwości. Łatwo można było zauważyć, że prowadzi je praktyk, prawdziwie zainteresowana tym tematem osoba. Na każde pytanie znała odpowiedź, co tym bardziej cieszy. Zajęcia praktyczne, które odbywałam z panem Jankiem to także tylko miłe wspomnienia. Bez zastanowienia stwierdzam, że to odpowiednia osoba na tym miejscu. Zawsze chętny pomóc i z dużą dozą cierpliwości - to wyróżnia go na tle innych. Jazdy nie były też dla mnie dwoma godzinami stresu, a raczej przyjemności. Instruktor jest bardzo zaangażowany w postępy kursanta, kładzie nacisk na słabości, by je zniwelować, co pomogło uporać mi się z pewnymi trudnościami. Dodatkowo bardzo elastyczny. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, to raczej nie kwestia szczęścia, a umiejętności i powagi działalności tej szkoły. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. Polecam każdemu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata O ........k ip: 80.53.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fachowo i miła atmosfera . Polecam Pana Jana :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Znasz

Mateusz Znasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła. Jess super można bez za wahania polecac znajomy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper J ...a ip: 83.20.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia SzymonJulia Przemek Figura

Kasia SzymonJulia Przemek Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła jazdy w zielonej górze świetni instruktorzy krótko mówic instruktorzy z powolania polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ......a ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, zarówno wykłady jak i sama jada są przeprowadzane w profesjonalny sposób. Wszystkich podstaw dowiadujemy się na wykładach, zaś jazda taka sam jak egzamin państwowy. Polecam wszystkim, którzy szukają szkoły jazdy by zaczęli właśnie tutaj.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Linda b ..a ip: 94.254.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola w zielonej górze , egzamin państwowy zdany za pierwszym razem . Szczerze polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Marszałek

Dawid Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Zielonej Górze! Swoje prawo jazdy zacząłem aż w 2015r w innej szkole niestety przez okropne warunki, które tam panowały postanowiłem „zawiesić" swój rozpoczęty kurs, lecz ostatnio zdecydowałem się ma dokończenie kursu w innej szkole i wybrałem „Elkę". Był to jeden z lepszych wyborów w moim życiu, od poczatku podobało mi się to iż że po podaniu swojego numeru PKK szkole w celu zapisu na kurs instruktor po zapoznaniu się z moim profilem zobaczył iż miałem wyjeżdżone wszystkie godziny w swojej poprzedniej szkole i od razu zaproponował mi kurs uzupełniający pomimo mojej dużej przerwy co pokazuje iż nie zależy tej szkole na pieniądzach. Co do atmosfery to była naprawdę super i na wysokim, profesjonalnym poziomie. Nie bałem się zadawać pytań co do zasad ruchu drogowego, a podczas nauki prowadzenia pojazdu czas mijał tak dobrze, że wręcz chciało się zapisywać na kolejne jazdy. W dodatku dzisiaj zdałem swoje prawo jazdy z wynikiem pozytywnym i to za pierwszym razem (zarówno teoretyczny jak i praktyczny) po tak długiej przerwie i tak krótkim kursie co potwierdza profesjonalizm tej szkoły. Jeśli ktokolwiek, by się wahał co do wyboru szkoły to na pewno będzie żałował, że nie wybrał właśnie tej. Polecam jak najbardziej!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Lipińska

Agata Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajny instruktor, szkolenie i jazdy szybko, skutecznie i z dobrym efektem końcowym. Jestem zadowolona i polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Nowicka

Klaudia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, miło, żadnych problemów odnośnie ustaleniem godzin , wszystko tak jak trzeba, wykłady prowadzone przez p. Martę również super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Otorowska

Izabela Otorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jak najbardziej !! Instruktorzy z doświadczeniem . Widać że nie zależy na pieniadzach tylko na tym abyś jak najlepiej zdał egzamin. Pani Marta bardzo wyszkolona mozna by powiedzieć ze instruktorka/wykładowca z powołania. Nigdy nie lubiłam uczyc sie teorii ale Pani Marta uczyła nas z chęcią i zainteresowaniem co doprowadzilo do tego iz egzamin panstwowy zdałam za pierwszym razem ;). Pan Jan bardzo sympatyczny i pogodny człowiek ! Zawsze punktualnie i bezproblemowo. Potrafi wszystko wytlumaczyc, powiedziec czemu tak a nie inaczej. Naprawde polecam z calego serca tą szkołe jazdy. <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .....a ip: 94.254.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniały instruktor, profesjonalne podejście, a zarazem luzna i przyjemna atmosfera. Pan Jan to najlepszy nauczyciel!:) Żałuję tylko, że od razu do niego nie poszłam, a miałam tylko jazdy doszkalające. Dzięki niemu egzamin zdany bezstresowo! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika N ......a ip: 78.10.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W tym OSK przez 4 godziny jazdy nauczyłam się więcej niż w ciągu 30 w mojej poprzedniej szkole jazdy:) już nie mowiac o świetnym podejściu instruktora do kursanta! Egzamin zdany dzięki ELCE ❤

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynerwowa atmosfera,

Grzegorz B ........i ip: 83.20.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam;) Jeżeli szukacie szkoły jazdy, która w możliwie najlepszy sposób przygotuje was do egzaminów, bądź dosłownie nauczy was jeździć to mam dla was dobrą wiadomość. OSK eLka prowadzona przez Martę i Jana Mądry jest szkołą której poszukujecie. Zajęcia teoretyczne i praktyczne są prowadzone w sposób profesjonalny, w miłej atmosferze z wyróżnieniem rzeczy najważniejszych, poradami dotyczących najczęściej występujących problemów w kierowaniu i zachowaniu bezpieczeństwa u nowych kierowców. Skontaktujcie się z tą szkołą nawet bez wyrobionego PPK, Chętnie pomogą i przeprowadzą was przez cały proces uzyskiwania uprawnień kategorii B. Szczerze polecam;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Dzyban

Aleksandra Dzyban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ośrodek wybrałam samodzielnie i okazał się bardzo trafny. Pan Jan ma dobre podejście do kursanta i zawsze w niego wierzy. Szczerze zwracał uwagę na wszystkie błędy i wykazał się dużą cierpliwością. Serdecznie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Krupnicki

Tomek Krupnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, wspaniały instruktor. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .....s ip: 188.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie wyłożona teoria, wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego. W moim przypadku zdane za pierwszym razem, w 100% polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grażyna Puchalska

Grażyna Puchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chcę podziekować panu Janowi za wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego oraz pani Marcie do egzaminu teoretycznego.Bardzo gorąco polecam tą szkoły.Bardzo życzliwi,sympatyczni instruktorzy.Pan Jan wspaniały,cierpliwy,wyrozumiały.jeszcze raz bardzo dziękuje.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Tomczak

Anna Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 100% ! Sympatycznie, bardzo dobra organizacja, punktualność i pełny profesjonalizm . Dokupowałam jazdy doszkalające. Dzięki Panu Janowi w końcu udało mi się zdać. Bardzo dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Olichwer

Maciej Olichwer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

rewelacyjny instruktor jazdy! Dokupowałem 6 godzin jazd doszkalających, które dzięki instruktorowi wystarczyły do zdania egzaminu za 1 razem. Polecam w 100%!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariola Stepanian

Mariola Stepanian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam ten ośrodek,Pan Jan wspaniały

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka W ...........a ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałam przede wszystkim bardzo serdecznie podziękować - Panu Janowi za cierpliwość, wyrozumiałość i tak wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam lepiej trafić :) Szkoła nauki jazdy jest najlepsza i gdybym miała jeszcze raz wybrać wybrałabym tak samo. Nie mogłabym też zapomnieć o teorii wykładanej przez Panią Martę, która jest tak ciekawie przedstawiana że nie ma mowy o spaniu na zajęciach, zainteresuje każdego. Jeśli ktoś miał by jakiekolwiek wątpliwości co do wyboru szkoły to nie wahajcie się -ELKA OSK to szkoła dla Was!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Basia Szymańska

Basia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem jest to bardzo profesjonalny ośrodek szkolenia kierowców . Zapisując się do Pana Janka , nie posiadałam żadnych umiejętności, dzięki jego cierpliwości nie potrzebowałam wykupienia dodatkowych godzin, aby zdać teorię i praktykę za pierwszym razem . Również cierpliwości jaką posiada Pan Janek , jest niebywale wielka i pomaga ona w bez stresowym zdaniu. Dziękuję Panu bardzo za ogromną pomoc , jest Pan wspaniałym człowiekiem i nauczycielem. Oby tak dalej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Steckiewicz

Angelika Steckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek szkolenia, odbyłam kurs, egzamin zdałam za pierwszym razem ! Byłam dobrze przygotowana przez Pana Jana i z całego serca dziękuję ;) Generalnie same plusy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariola S .......n ip: 83.11.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniały pan Jan ,polecam

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Chojnacka

Agata Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu ten ośrodek. Cieszę się, że go wybrałam. Bardzo dziękuję Panu Janowi. Najlepszy instruktor na świecie z dużą cierpliwością :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak