Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

 175 opinii w tym 95 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA
Urszuli 3
65-001 Zielona Góra

Opis

10 gwarancji profesjonalnej obsługi OSK ELKA:

1. Zajęcia teoretyczne według nowych zasad szkolenia i egzaminowania.
2. Omawianie pytań egzaminacyjnych i zagadnień z zakresu przepisów ruchu drogowego, obsługi technicznej pojazdu, techniki kierowania pojazdem.
3. Zajęcia teoretyczne i praktyczne z zakresu udzielania pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym.
4. Szkolenie praktyczne na placu manewrowym w WORD Zielona Góra.
5. Zajęcia praktyczne prowadzone pojazdem Kia Rio (rok 2017) – dostosowanym i wyposażonym jak pojazdy egzaminacyjne w WORD Zielona Góra.
6. Szkolenie typu „jak zdać egzamin” oraz jak samodzielnie i bezpiecznie uczestniczyć w ruchu drogowym.
7. Wykwalifikowana kadra instruktorów z wieloletnim doświadczeniem.
8. Badanie lekarskie na miejscu.
9. Atrakcyjne promocje.
10. Możliwość płatności w niskich, nieoprocentowanych ratach.

W efekcie swojej pracy OSK ELKA otrzymał wyróżnienie w ramach konkursu "Szkoła OK" za bardzo dobre wyniki szkolenia kandydatów na kierowców w 2010 i 2013 roku przyznane przez Marszałka Województwa Lubuskiego Elżbietę Polak i WORD Zielona Góra.

W 2015 roku, w nagrodę za rzetelność informacji i znajomość przepisów, otrzymaliśmy zaświadczenie od Tajemniczego Klienta, który sprawdza, kontroluje jakość firm z różnych branży.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jan Mądry

Jan Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Marta Mądry

Jan Mądry

Jan Mądry

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

Urszuli 3

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Witold D .......i ip: 89.72.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów, egzaminy zdałem za pierwszym razem. Przemiła współpraca...:-)....Polecam wszystkim.... Witek

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak

Agata M ........k ip: 178.37.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z panem Janem zdałam za pierwszym razem w wieku 53 lat ! Jest cierpliwym, doświadczonym nauczycielem, atmosfera podczas nauki była wspaniała, będę bardzo dobrze wspominać mój kurs ! Polecam serdecznie !

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Gracjan B .......i ip: 185.14.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ..... ip: 5.173.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki tej szkole zdałem egzamin śpiewając i bez stresu, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 89.75.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia, egzamin zdany za pierwszym razem, super atmosfera, brak jakichkolwiek problemów z umówieniem się na jazdy, kurs przebiegł bardzo sprawnie zarówno teoria jak i praktyka, profesjonalizm w każdym calu. Pan Jan instruktor z powołania, cierpliwy, dyspozycyjny, ma świetne podejście do kursanta- wszystkim życzę takiego instruktora. Jeszcze raz dziękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elwira C ...... ip: 89.73.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta polecenia! Wykłady z teorii bardzo ciekawe,Pani Marta zwraca uwagę na najważniejsze kwestie i "kruczki" w pytaniach egzaminacyjnych. Można się bardzo wiele nauczyć z pilnego słuchania wykładów11 A praktyka- powiem tak-jak zaczynałam to nie umiałam nic,kompletnie nic i do tego bardzo się stresowalam samym faktem siedzenia za kierownicą. ZDAŁAM za pierwszym razem:) Pan Jan bardzo profesjonalny, cierpliwy i z poczuciem humoru. Elastyczny co do dna i godzin jazdy. Trasa egzaminu w wielu elementach powieliła mi się z tymi trenowanyni na jazdach, i np. Miejsce do parkowania czy do zawracania w 100 procentach identyczne z tymi co setki razy trenowalismy na jazdach. Moge śmiało powiedzieć że Pan Jan przygotowal mnie do egzaminu i wiecej Nauczył mnie prowadzic auto1

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lidia Z ..... ip: 95.91.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam, każdemu i tym osobom które (jak w moim przypadku) czuły się zawiedzione poprzednią szkołą jazdy i potrzebują jazd doszkalających. Pan Jan jest osobą cierpliwa, która wszystko tłumaczy jak należy, bez pośpiechu. Parkowanie, którego w poprzedniej szkole się ledwo uczyłam ( przez 30h może 1h byłam uczona jak parkować i kompletnie mi to nie wychodziło) z panem Janem na pierwszej godzinie po wytlumaczeniu mi kwestii technicznej udało się za pierwszym razem i nie sprawiało mi to już problemu nawet na egzaminie. Ogromnym plusem dla mnie było robienie łuku na początku każdej godziny, bo to sprawiło, że nie miałam z nim najmniejszego problemu w WORDzie. Szkola Pana Jana za I kwartał 2019 znajduje się na 2gim miejscu i to nie bez powodu. Dziekuje panie Janie za ogromny wkład w moje zdane prawo jazdy ???? http://bip.zielonagora.pl/422/Statystyka_zdawalnosci_zielonogorskich_osrodkow_szkolenia_kierowcow/

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila H ...r ip: 31.11.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.04.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor kompetentny , bardzo cierpliwy ,człowiek z pasją ! Konkretnie i ze spokojem potrafi wszystko wytłumaczyć.Zostałam wreszcie porządnie przygotowana do egzaminu praktycznego z rezultatem pozytywnym, co w poprzednich szkołach jazdy mi się nie udało....Myślę, że Pan Jan nie tylko uczył mnie pod kątem egzaminu ,ale również starał się przekazać istotną wiedzę podczas ruchu drogowego, która przyda się każdemu świeżemu kierowcy. Polecam serdecznie tę szkołę !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S ........ ip: 31.0.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła i świetny instruktor. Pan Jan bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Jest bardzo miły i przede wszystkim cierpliwy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S .....n ip: 2.206.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jan, bardzo dobry instruktor, ktory przygotuje solidnie do egzaminu praktycznego. Opanowany, cierpliwy i z poczuciem humoru, ktore pozwalalo zawsze na rozladowanie emocji w krytycznych sytuacjach. A te wiadomo sa czescia procesu nauki opanowania jazdy. Zdalam za drugim razem. Bardzo sie z tego ciesze. Pozdrawiam. Marta S.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wieslawa P .....s ip: 83.25.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła godna naprawdę polecenia. Jestem trzecia z rodziny która ją wybrała . Instruktor dał radę mnie nauczyć jeździć a byłam pełna obaw czy podołam temu wyzwaniu.Dalam radę i jestem z siebie jak i niego naprawdę dumna.Dzieki panie Janie. Wiesia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid A ....m ip: 83.20.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam naukę jazdy każdemu, kto ma probemy z zdaniem egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Joanna B ........k ip: 78.9.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam OSK Elka. Pani Marta potrafi odpowiedzieć na wszytskie niejasności związane z ruchem drogowym. Teoria zdana za pierwszym podejściem. Pan Jan cudowny człowiek. Ja - oporna na prowadzenie pojazdów, postanowiłam po 8 latach podchodów zapisać się na kurs. Początkowo opornie mi szło ("nie to nie jest dla mnie...", "po co mi to prawko?", "Przecież mogę jeździć autobusem/pociągiem!"), potworny strach przed zmianą biegów (teraz się z tego śmieję), zero koordynacji. Z jazdy na jazdę co raz lepiej mi szło. Zastanawiałam się czy dokupić kilka godzin, bo nie ukrywając przerażało mnie podejście do egzaminu, ale Pan Jan powiedział, że jest ok i mam się zapisać("serio?"). Wyjeździłam 30h, podeszłam do egzaminu i... za pierwszym razem zdałam! Z całego serca polecam OSK Elka - jak kurs to tylko tam! Pozdrawiam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika S ........ ip: 87.205.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Jan doszkalał mnie po nieudanych próbach zdania egzaminu po kursie w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie ! Pan Jan jest doświadczonym instruktorem i uczy myślenia jak kierowca a nie jazdy na pamięć. Kilka godzin z "Elką" i wreszcie w przyszłym tygodniu odbieram upragnione prawo jazdy. :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia B ...... ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pan Jan to naprawdę świetny instruktor z dużą ilością cierpliwości, potrafi wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Dzęki temu jazdy to sama przyjemność :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina L ......... ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca !!! Pan Jan najlepszy instruktor pod słońcem! Opanowany, miły, bardzo dobrze tłumaczy, egzamin zdany za 1 ;))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ignacy C .......i ip: 78.10.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs prowadzony w sposób profesjonalny, wykłady Pani Marty zrozumiałe, logiczne usystematyzowane, dużo cierpliwości ze strony Pana Jana podczas nauki jazdy. Atmosfera bardzo miła, dobre przygotowanie do egzaminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr C .......i ip: 79.189.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor z ludzkim podejściem. Praktyczny i uczula na trudności i podchwytliwe miejsca, które mogą wystąpić na egzaminie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ......z ip: 188.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że szkołę Elka można spokojnie polecić każdemu znajomemu. Instruktorzy mili z bardzo elastycznym grafikiem. Wykłady prowadzone w sposób interesujący, bez przynudzania.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata O ........k ip: 80.53.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo fachowo i miła atmosfera . Polecam Pana Jana :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper J ...a ip: 83.20.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ......a ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, zarówno wykłady jak i sama jada są przeprowadzane w profesjonalny sposób. Wszystkich podstaw dowiadujemy się na wykładach, zaś jazda taka sam jak egzamin państwowy. Polecam wszystkim, którzy szukają szkoły jazdy by zaczęli właśnie tutaj.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Linda b ..a ip: 94.254.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola w zielonej górze , egzamin państwowy zdany za pierwszym razem . Szczerze polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .....a ip: 94.254.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniały instruktor, profesjonalne podejście, a zarazem luzna i przyjemna atmosfera. Pan Jan to najlepszy nauczyciel!:) Żałuję tylko, że od razu do niego nie poszłam, a miałam tylko jazdy doszkalające. Dzięki niemu egzamin zdany bezstresowo! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika N ......a ip: 78.10.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W tym OSK przez 4 godziny jazdy nauczyłam się więcej niż w ciągu 30 w mojej poprzedniej szkole jazdy:) już nie mowiac o świetnym podejściu instruktora do kursanta! Egzamin zdany dzięki ELCE ❤

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynerwowa atmosfera,

Grzegorz B ........i ip: 83.20.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam;) Jeżeli szukacie szkoły jazdy, która w możliwie najlepszy sposób przygotuje was do egzaminów, bądź dosłownie nauczy was jeździć to mam dla was dobrą wiadomość. OSK eLka prowadzona przez Martę i Jana Mądry jest szkołą której poszukujecie. Zajęcia teoretyczne i praktyczne są prowadzone w sposób profesjonalny, w miłej atmosferze z wyróżnieniem rzeczy najważniejszych, poradami dotyczących najczęściej występujących problemów w kierowaniu i zachowaniu bezpieczeństwa u nowych kierowców. Skontaktujcie się z tą szkołą nawet bez wyrobionego PPK, Chętnie pomogą i przeprowadzą was przez cały proces uzyskiwania uprawnień kategorii B. Szczerze polecam;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .....s ip: 188.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie wyłożona teoria, wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego. W moim przypadku zdane za pierwszym razem, w 100% polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W ...........a ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałam przede wszystkim bardzo serdecznie podziękować - Panu Janowi za cierpliwość, wyrozumiałość i tak wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam lepiej trafić :) Szkoła nauki jazdy jest najlepsza i gdybym miała jeszcze raz wybrać wybrałabym tak samo. Nie mogłabym też zapomnieć o teorii wykładanej przez Panią Martę, która jest tak ciekawie przedstawiana że nie ma mowy o spaniu na zajęciach, zainteresuje każdego. Jeśli ktoś miał by jakiekolwiek wątpliwości co do wyboru szkoły to nie wahajcie się -ELKA OSK to szkoła dla Was!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariola S .......n ip: 83.11.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniały pan Jan ,polecam

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata K ....k ip: 62.182.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Sprawnie i profesjonalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność . Polecam szkołę wszystkim chętnym do zrobienia prawa jazdy. Dziękuje Pani Marcie i Panu Janowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak