Liczba odwiedzin: 28013 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK SAFETY CAR ORLIKOWSKI MACIEJ

  544 opinie w tym 401 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Bartosz Cuglewski

Bartosz Cuglewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera i dobre miejsce do nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Kornel Klecha

Kornel Klecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% ! Terminy zarówno wykładów jak i jazd dopasowane indywidualnie dla każdego kursanta. Super luźna atmosfera i jednocześnie bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Piotrek Patacz

Piotrek Patacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna poleceniu, wykłady interesujące a wykładowcy bardzo mili. Jazdy z panem Robertem były na prawdę ciekawe, "nie krzyczał" za popełnione błędy tylko wyrozumiale tłumaczył każdy z nich, można było porozmawiać nawet na tematy niezwiązane z prawkiem. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem a wszystko dzięki nim :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2019

Paulina Orlikowska

Paulina Orlikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Safety Car jako szkołę nauki jazdy. Jazdy odbywała z Maćkiem :) Super podejście do kursanta, miła i luźna atmosfera. Wszystko było przekazywane w sposób zrozumiały, dokładnie i wielokrotnie wytłumaczone trudne kwestie oraz z cierpliwością powtarzane trudne manewry. Dogodne terminy jazd, które zawsze były dostosowanie do indywidualnych potrzeb kursanta.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Dominika Skruńdź

Dominika Skruńdź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę że na ten egzamin zostałam przygotowana przez instruktorów tej szkoły. Super atmosfera zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Podobało mi się podejście do kursanta, sposób w jaki przeprowadzane były jazdy oraz wsparcie jakiego mi udzielili.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Angelika Jeziorowska

Angelika Jeziorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do kursanta i super przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Mega miła i przyjazna atmosfera, świetni instruktorzy oraz wykładowcy. Polecam w 100%!!! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Iza Radzioch

Iza Radzioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieplutko polecam! Zwłaszcza jazdy z P. Damianem. Złoty człowiek z cierpliwością godna anioła. Zdane za pierwszym razem bez żadnych problemów. Szybko bez zawirowań i przede wszystkim z zamierzonym efektem! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Paulina Mucha

Paulina Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, miła luźna atmosfera. Wszysko dokładnie wytłumaczone. Dogodne terminy zajęć. Dostosowanie do indywidualnych potrzeb kursanta. W trakcie jazd wszystko dokładnie omówione, w momencie kiedy chciałam jeszcze raz przejechać dane skrzyżowanie po prostu tam jechaliśmy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.09.2019

Agnieszka Chudaszek

Agnieszka Chudaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam, super ekipa, pełen profesjonalizm, Sławek -wielkie dzięki za przygotowanie☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2019

Patryk Całus

Patryk Całus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! wykłady szczegółowo omówione, luźna atmosfera zarówno na teorii, jak i podczas jazd. Nie mam nic do zarzucenia. Według mnie najlepszy wybór, POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2019

Kacper Konieczko

Kacper Konieczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkolenie na wysokim poziomie, wszystko elegancko omówione, a najważniejsze rzeczy wałkowane do skutku. Zarówno teoria jak praktyka w miłej luźnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2019

Michał Kozłowski

Michał Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w 100% do polecenia. Byłem mało dostępny, zawsze dostosowywali się do moich terminów. Tomek był zawsze punktualny i mógł się dostosować do moich godzin.Dokładnie prowadzona teoria przez Maćka i Sylwie. Szkoła godna zaufania. Dziękuje jeszcze raz za przygotowania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.07.2019

Julia Pawlik

Julia Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Safety Car jako szkołę nauki jazdy. Kurs można zacząć w dowolnym momencie. Sylwia i Maciek pomogli i wytłumaczyli mi jak prawidłowo przejść procedury w urzędzie. W szkole panuje przyjacielsko-rodzinna atmosfera. Z chwilą skończenia kursu pozostał niedosyt i chęć powrotu. Wykłady na wysokim poziomie. Merytoryczne i opowiadane w ciekawy sposób, których terminy można na bieżąco dostosować do swoich zajęć. Jazdy dobywałam z Marcinem. Perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu. Wielokrotnie tłumaczył trudne kwestie i z cierpliwością powtarzał manewry. Podczas zajęć panowała luźna atmosfera, dzięki czemu łatwo można było pokonać stres. Plac manewrowy szkoły znajduje się blisko tras egzaminacyjnych, przez co nie traci się godzin na dojazd do niego. Najlepszy wybór!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2019

Patryk Myga

Patryk Myga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Super podejście do kursanta. Ciekawie prowadzone wykłady. Gdyby nie oni na pewno nie zdał bym za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Adam Maciąg

Adam Maciąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam teoria przeprowadzana w miłej atmosferze i oczywiście jazdy z p. Sławkiem najlepsze!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

Weronika Kędra

Weronika Kędra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Teoria przeprowadzana w miłej atmosferze, zrozumiała dla każdego. Jazdy z Panem Damianem to czysta przyjemność. Również odbywają się w miłej atmosferze, bez stresu i na spokojnie. Świetne przygotowanie do egzaminu zarówno praktycznego jak i teoretycznego. Oba zdane za pierwszym razem ???? Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.06.2019

Łukasz Paruzel

Łukasz Paruzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZKOŁA naprawde godna polecenia znaczynając od świetnie prowadzonych wykładów z Sylwią oraz Maćkiem kończąc na jazdach w moim przypadku z Marcinem z których jestem w 100% zadowolny. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Mariusz Smolin

Mariusz Smolin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie. Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Aleksandra Deksymer

Aleksandra Deksymer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy , egzamin zdany za 1. razem. Ciekawe wykłady z teorii, wykfalifikowani instruktorzy potrafiący z cierpliwością przekazać wiedzę. Polecam w 100% !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.05.2019

Marcelina Tomza

Marcelina Tomza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, wszystko dopasowane do kursanta, teoria szybko i skutecznie. Miałam jazdy z Tomkiem, które będę bardzo miło wspominać - cierpliwie, dobre podejście, miła i luźna atmosfera, przekazane bardzo dużo wiedzy do wykorzystania w praktyce i pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Julianna Sikora

Julianna Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi z najlepszych! Super zajęcia z teorii, jazdy pełen profesjonalizm i zaangażowanie instruktora, super podejście do uczącego się i masa cierpliwości! Dzięki nim zdane za 1! Nie wyobrażam sobie lepszej szkoły jazdy niż SafetyCar <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.04.2019

Mirek Zellek

Mirek Zellek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkole, bardzo fajni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Maks Klimasiński

Maks Klimasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Safety Car w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.03.2019

Wiktoria Kaczmarzyk

Wiktoria Kaczmarzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam wyjątkowego pecha jeżeli chodzi o wybór pierwszej szkoły jazdy,bo nie nauczyłam się kompletnie nic. Po dwóch niezdanych egzaminach byłam maksymalnie zrażona,ale dzięki mnóstwu poleceń safety car od znajomych w końcu zdecydowałam na na wykupienie jazd i przeżyłam szok. W życiu nie powiedziałabym ze wykupowanie pojedynczych jazd jest mnie w stanie przygotować do egzaminu dużo bardziej niż 30 godzin wyjedzonych w pierwszej szkole jazdy! Chłopaki,z którymi jezdzilam-ja trafiłam na Maćka i Tomka wprowadzali taka luźna atmosferę,ze czułam się jakbym jeździła z kolegą,a nie z instruktorami. Ciągły kontakt telefoniczny,motywacje,żarty,rozrysowawnie najcięższych skrzyżowań,tłumaczenie do skutku oraz mnóstwo cierpliwości dały radę bo w końcu mam moje upragnione prawko! Z czystym sumieniem zachęcam wszystoich do safety,bo skoro ja zdałam za pomocą chłopaków to na pewno KAŻDY da radę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 19.03.2019

Dominika Fikier

Dominika Fikier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli pawko to tylko z Safety car, najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie. POLECAM SERDECZNIE Teoria super przeprowadzona przez Maćka, który tłumaczy jak nikt inny, a jazdy w miłej atmosferze z Tomkiem, który ma anielską cierpliwość ????????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Klaudia Felikowska

Klaudia Felikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Dobrze przeprowadzone wykłady z Maćkiem oraz jazdy w miłej atmosferze z Tomkiem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Ola Antczak

Ola Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam OSK Safety. Dobrze przeprowadzone zajęcia z teorii z Maćkiem, oraz jazdy w super atmosferze z cierpliwym Robertem

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2019

Michał Polak

Michał Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i super nauka .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.03.2019

Weronika Brol

Weronika Brol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli prawko to tylko w Safety Car! Profesjonalne podejście do kursanta, ciekawe wykłady z Maćkiem oraz jazdy z Tomkiem to gwarancja zdanego egzaminu. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2019

Adam Majewski

Adam Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdawałem ostatnio prawo jazdy kategorii B i jestem pod wielkim wrażeniem za przygotowanie i trud, którzy włożyli. Świetna atmosfera, instruktorzy dobrze i skrupulatnie uczą jak jeździć perfekcyjnie. Uważam, że jest to najlepsza szkoła nauki jazdy. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Z przyjemnością polecam SafetyCar, najlepsza szkoła nauki jazdy. Lepszej nie znajdziecie!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak