Liczba odwiedzin: 25993 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy TOM

  643 opinie w tym 541 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.03.2020

Darek Lasek

Darek Lasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ,bardzo mila obsluga , doskonale przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.03.2020

Ziuta Pawlaczyk

Ziuta Pawlaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Profesjonalne podejście do kursanta. Instruktor pani Magda doradzi wytłumaczy świetne podejście do kursanta . Dziękuję. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Klaudia Sokołowska

Klaudia Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy, dobrze wyszkolona kadra. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Damian Ochota

Damian Ochota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Instruktorzy posiadający ogromną wiedzę która w bardzo miły i prosty sposob potrafią przekazać. Duża gama samochodów. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2020

Nicola Załuska

Nicola Załuska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne i uprzejme podejście instruktorów. Polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Daria Drobot

Daria Drobot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybkie odbycie kursu, mila atmosfera i cierpliwi instruktorzy. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Anna Niemirowska

Anna Niemirowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK "Tom"- indywidualne podejście do każdego kursanta; szybka i sprawna komunikacja ze strony OSK, zaangażowanie ze strony pracowników; duży wybór instruktorów; możliwość rozłożenia zapłaty na raty; zajęcia teoretyczne wyczerpują każdy temat, a jednocześnie przebiegają szybko i sprawnie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Michał Rajchert

Michał Rajchert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, brak problemów terminami, zajęcia teoretyczne jak i praktyczne na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2020

Adam Daniłowicz

Adam Daniłowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2020

Kewin Iwanik

Kewin Iwanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Jagoda Niemiero

Jagoda Niemiero
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco!!! Szkoła godna polecenia pełen profesjonalizm! Szczególnie polecam naukę u pani Magdy. Kobieta z pasją i przekazującą wiedzę w przyjazny sposób!!!! Jak nauka to tylko tam!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Piotrek Augustyniak

Piotrek Augustyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy! Polecam całym serduchem instruktorkę Panią Magdę- profesjonalna, zawsze z uśmiechem na twarzy, stwarza przyjazną, miłą i przede wszystkim bezstresową atmosferę. ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2020

Klaudia Rapacz

Klaudia Rapacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła dla osób które zaczynają swoją przygodę z autem !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Kinia Świątkowska

Kinia Świątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kurasnta, instruktorzy wyrozumiali

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Kacper Weiss

Kacper Weiss
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę przyszłym kierowcom. W szczególności panią Magdę za dobre przekazywanie wiedzy i informacji dotyczące jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Piotr Conio

Piotr Conio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, bardzo sprawnie rozwiązują problemy oraz odpowiadają na pytania. Samochody bardzo zadbane. Sympatyczni ludzie. Instruktorzy bardzo sumiennie i profesjonalnie wykonujący swoje obowiązki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.02.2020

Ewa Bazan

Ewa Bazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkoła profesjonalnie przygotowuje do jazdy ,instruktorzy cierpliwi zwłaszcza pan Krzysztof Wójcik miła obsługa nie ma problemów z ustalaniem grafiku,polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.01.2020

Adrian Kutyła

Adrian Kutyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Bartosz Juszczak

Bartosz Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalnie przeprowadzone kursy, miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu, z całego serca mogę polecić.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Maciek Kukulski

Maciek Kukulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminu, instruktorzy wyrozumiali i bardzo miła obsługa.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Patryk Tyrlik

Patryk Tyrlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie pod egzamin, oraz super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Patryk Wójcik

Patryk Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest jedną z większych w Zielonej Górze bardzo dobrze robiło mi się u nich kurs na kategorie B. Duża liczba instruktorów co jest na plus. Auta w bardzo dobrym stanie technicznym. Profesjonalna i szybka pomoc w biurze. Ogólnie szkołe polecam wszystkim którzy chcą zdać szybko i bez problemów kurs. Chciałbym również polecić instruktorkę Panią Ewę Żurawską

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Przemysław Tomala

Przemysław Tomala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Fabian Kilimnik

Fabian Kilimnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, instruktor bardzo miły i wyrozumiały, cierpliwy. Ogólnie polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.01.2020

Karol Sobczuk

Karol Sobczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów! Miła atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Kewin Kot

Kewin Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mili instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Miłosz Cygański

Miłosz Cygański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybka i dobra realizacja materiału. Praktyki w dobre atmosferze z równie dobrą nauką.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.01.2020

Dominik Maruszczak

Dominik Maruszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemnie instruktorzy, miła obsługa duża ilość terminów

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Kaja Orłowska

Kaja Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealna współpraca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.12.2019

Patryk Rogowski

Patryk Rogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam mili instruktorzy którzy dużo nauczą każdego polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak