Moto Jack

 499 opinii w tym 458 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Moto Jack
ul. Rynek Nowomiejski 4
87-100 Toruń

Kontakt

Opis

Szkoła prowadzona jest przez doświadczonego instruktora, który postawił na jakość wyszkolenia teoretycznego i praktycznego. Doświadczenie jest poparte wieloletnią praktyką w różnych szkołach jazdy i ukończeniem wielu kursów doszkalających z zakresu ruchu drogowego i techniki jazdy motocyklami i samochodami.

Nasi instruktorzy nauki jazdy to najlepsi nauczyciele, posiadający ogromna wiedzę z zakresu przepisów ruchu drogowego oraz metod praktycznego nauczania i techniki jazdy. To z nimi podczas kursu na prawo jazdy przekształcicie wiedzę teoretyczną w praktyczne umiejętności kierowania pojazdem w sposób sprawny i dynamiczny. To ludzie z ogromnym zapałem, zaangażowaniem, cierpliwością i ciepłem.



- zapisy prowadzimy w biurze (ul. Rynek Nowomiejski 4) lub telefonicznie 603 055 982 lub 506 112 508

- wejdź na FB i znajdź OSK Moto Jack i bądź na bieżąco z terminami kursów
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Instruktorka Karolina

Instruktorka Karolina

Instruktor Mateusz

Instruktor Mateusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Robert

Instruktor Robert

Instruktor Piotr

Instruktor Piotr

Instruktor Bartosz

Justyna wykładowca

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2100 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GSX-S125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4200 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021r o godzinie 16.00 https://www.facebook.com/events/363307207993649

WIĘCEJ W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) na kat. A
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) na kat. A2
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
- badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

02.08.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 2 sierpień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Podstawienie motocykla na Pierwszy Egzamin WORD w cenie kursu. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wojtek Kopyciński

Wojtek Kopyciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie przeprowadzony kurs. Doświadczeni instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Figurska

Wiktoria Figurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo dobre podejście do kursanta oraz super przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Bartosik

Paulina Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki i profesjonalnie prowadzony kurs. Ciekawe wykłady i cierpliwie prowadzone jazdy pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym podejściem. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kopczynski

Dominik Kopczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi oraz jak najwięcej zakrętów w jeździe na motocyklu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Kubiaczyk

Monika Kubiaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, którzy doskonale przygotują do egzaminu państwowego. Bardzo polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi i wymarzonego pierwszego auta.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciej Lewandowski

Maciej Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, Instruktor Pan Piotr wyjasnił wszystkie manewry, plac i trasę egzaminacyjną efekt egzamin zdany perfekcyjnie za pierwszym razem. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Olejnik

Julka Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cierpliwi Instruktorzy, zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Byczyńska

Kasia Byczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera i przede wszystkim super instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Rzepka

Weronika Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niestety pomimo wielu pozytywnych opinii nie mogę za dużo pozytywnego powiedzieć o tej szkole. Jedynym plusem były bardzo ciekawe wykłady ze świetną instruktorką, ale po tym było już tylko źle. Ciągle problemy z umawianiem się na jazdy (brak lub max dwie godziny w tygodniu pomimo mojej dyspozycyjności), kłótnie między instruktorami znacząco wpływające na kursantów czy brak chęci instruktorów do uczenia zadań egzaminacyjnych zmusiły mnie do zmiany szkoły, abym chociaż miała szansę przygotować się do egzaminu i go zdać. Nikomu nie polecam tej szkoły!

Odpowiedź:

Po rozmowie telefonicznej z Panią Weroniką nie mogę zgodzić się z jej negatywną opinią. Pani Weronika odbyła w Naszej Szkole w całości kurs, na koniec zdając egzaminy wewnętrzne z teorii i praktyki po czym otrzymała zaświadczenie o ukończeniu kursu nie zgłaszając zastrzeżeń co do szkolenia. Jak się potem okazało po kursie podstawowym p. Weronika zgłosiła się do innej szkoły na 6h jazd dodatkowych po czym w WORDZie zdała egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Po 6h dodatkowych jazd można jedynie "doszlifować" elementy jazdy, a podstawy zdobywa się podczas 30 h podstawowych jazd na kursie. Jedynie do czego poczuwamy się to trudności z umawianiem się na kolejne jazdy, które spowodowane były sytuacją od nas nie zależną tj. czasem pandemii z którą borykały się wszystkie Szkoły Jazdy. O innych aspektach wywołanych w opinii kursantki nie wypowiadamy się z uwagi na bardzo prywatny charakter zaistniałej sytuacji o której nam nie było wiadomo.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów
- Wadyczęste zmiany instruktorów, długi czas trwania kursunerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdy
Jeremiasz Butrykowski

Jeremiasz Butrykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy mili instruktorzy którzy potrafią bardzo dobrze nauczyć wszystkich manewrow. Serdecznie polecam wszystkim.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Jermacz

Mati Jermacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam odbycie kursu zarówno na kategorię B jak i inne-motocyklowe w moto jack.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Sworowski

Jan Sworowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdawałem na prawo jazdy kat. A2 egzamin zdany za pierwszym razem, potrafią nauczyć od a do z jak i w teorii i w praktyce. Polecam. Panie Jacku widzimy się za dwa lata na kat A!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Oczywiście zapraszam na dopełnienie kat. A, będę czekał.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Małek

Aneta Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie. Miła atmosfera i profesjonalne podejście :D

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Joanna Czajkowska

Joanna Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam :) Całe szkolenie przebiega w pozytywnej atmosferze. Właściciel szkoły jest zarazem instruktorem i pasjonatem jazdy na motocyklu z wieloletnią praktyką. Pan Jacek nie tylko perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu, ale również uczy prawidłowej techniki jazdy i odpowiedniej reakcji przyszłego kierowcy w przypadku wystąpienia sytuacji awaryjnej na drodze. Jeszcze raz dziękuje za przyjemność odbywania kursu pod okiem Pana Jacka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi, tyle samo wyjazdów i powrotów. Miło, że na drogę wyjedzie tak pozytywnie nakręcona i świadoma Kobieta Joanna :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olivia Wintrowicz

Olivia Wintrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!!❤ W szkole jazdy panuje bardzo miła atmosfera. Pani która prowadziła teorię, mega profesjonalna, a jej wykłady bardzo ciekawe. Pan Jacek, prowadzący zajęcia praktyczne, ma wieloletnie doświadczenie i zna się w 100% na rzeczy. Uczy jak jeździć na motocyklu, a nie jak zdać egzamin!!! Więc to jest chyba najlepsza reklama.❤❤❤❤ Jacek, jesteś najlepszy!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Tak pozytywnie zakręconej kursantki życzyłbym sobie za każdym razem. Przyczepności życzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Grabowski

Patryk Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, spoko instruktor, polecam....

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Przez pot w słońcu doszedł do celu. Gratulacje i do zobaczenia na drodze na dwóch kółkach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Żytko

Łukasz Żytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!!! Pełna profeska !!! Po kursie w Moto Jack egzamin to czysta formalność

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Świadomość błędów i co trzeba poprawić poprowadziła do celu. Gratulacje i LWG

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Łukasz Taracha

Łukasz Taracha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę pod każdym względem

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi i przyczepności.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ramedic Pl Radosław Kostkowski

Ramedic Pl Radosław Kostkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !!! Mega profesjonalizm nie znam szkoły, która by tak profesjonalnie przygotowywała do egzaminu - sami zobaczcie sukcesy ????kazde podejście nowego kursanta 100%. Stawia się tu na bezpieczeństwo jazdy i nie puszcza KURSANTA jak nie pozna przepisów!personel Mega uprzejmy pomaga załatwić niezbędne formalności i wprowadza mega atmosferę bez stresową co chyba jest bardzo ważne. Polecam w 100000000000%

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi i przyczepności. Oby wiecej takich kursantów świadomych swoich poczynań i zachowań jak Ty Radku. Jeszcze raz gratulacje !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Śmiesz

Tomasz Śmiesz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciężko opisać na portalu internetowym szkołę jazdy. Myślę że każdy szanujący się przyszly kierowca powinien po prostu tam trafić! Przyszlo mi zdawać kat A! Instruktor Jacek klasa sama w sobie! Motocyklista z zamiłowania i doskonale wie jak przekazać wiedzę przyszłym kierowcom! Zdalem za pierwszym razem! Dziekuje instruktorowi, Pani w biurze(ogarnia wszystko celująco) no i fajnie ze podstawią swoja maszyne do WORD. POLECAM z czystym sumieniem ;)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi i wiele, wiele zakrętów, które w końcu doprowadzą do celu ale dadzą przy tym wiele "bananów" na ustach. LWG

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Seweryn Miłoszewski

Seweryn Miłoszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i wysoka jakość szkolenia :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Mucha

Magda Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super instruktorzy. Polecam wszystkim kursantom.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Marcin Mlodzian

Marcin Mlodzian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła Super instruktor Juz na pierwszych zajęciach wiedziałem ze to właściwy wybór Rewelacyjny kontakt. Zdecydowanie polecam Mi też polecono tą szkołę I naprawdę warto. Możliwość zdania egzaminu na Moto ze szkoły a to ważne jak zna sie sprzęt

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Franciszek Pokorniecki

Franciszek Pokorniecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorom faktycznie zależy na zdaniu egzaminu przez kursanta. Miła atmosfera, instruktorzy są wyrozumiali i nie krzyczą na osoby szkolone. Luźna atmosfera. Super miła Pani z biura chętnie odpowie na wszystkie pytania ;) Moim zdaniem najlepszy wybór.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Małgorzata Lewandowska

Małgorzata Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super insrtuktorzy. Gorąco polecam wszystkim kursantom. Pełny profesjonalizm.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi w samodzielnej jeździe!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Sikorska

Alicja Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wzorowa postawa instruktora, profesjonalizm, odpowiednie podejście do klienta. Przesympatyczna atmosfera, elastyczne godziny. Na pierwszy rzut oka !!! widać, że Pan Jacek jest pasjonatem motocykli. Jeszcze raz dziękuję za przyjemność uczestniczenia w kursie w świetnej atmosferze. Gorąco polecam Moto Jack. Statystyki zdawalności mówią same za siebie. W drogę!!! !!!!

Odpowiedź:

Alicja to była przyjemność uczenia Cię oraz podziwiania jak rozwijasz się z godziny na godzinę jako przyszła motocyklistka. Gratulacje, szerokości i do zobaczenia na moto - mam nadzieję. LWG

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Olszewski

Mateusz Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, spokojne podejście do kursanata, doskonała nauka a instruktorzy wyśmienici doskonale przygotują was do egzaminu oraz jazdy już po egzaminie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Natalia Szczepańska

Natalia Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Kurs z teorii przeprowadzany w super atmosferze. Pani prowadzi ciekawe zajęcia, angażując całą grupę. Dodatkowo kurs z teorii trwa zaledwie kilka dni:) Jazdy z profesjonalnymi i bardzo sympatycznymi instruktorami, dzięki czemu jazda za kółkiem sprawia ogromną przyjemność. Szkoła wspiera kursantów cały czas, a sekretariat dba o idealny dobór godzin podczas jazd. Po takim przygotowaniu można pewnie podchodzić do egzaminu państwowego bez żadnych obaw!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi w samodzielnej jeździe. Prostych zakrętów i miękkich krawężników w codziennej dżungli poruszających się aut.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Pokorzyńska

Klaudia Pokorzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, przemiła atmosfera, można się dogadać z godzinami i terminami jazd, najlepsi instruktorzy! ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Jankowska

Natalia Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła,mega atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta. Brak problemów z godzinami w których mają odbyć się jazdy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak