Moto Jack

 515 opinii w tym 469 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Moto Jack
ul. Rynek Nowomiejski 4
87-100 Toruń

Kontakt

Opis

Szkoła prowadzona jest przez doświadczonego instruktora, który postawił na jakość wyszkolenia teoretycznego i praktycznego. Doświadczenie jest poparte wieloletnią praktyką w różnych szkołach jazdy i ukończeniem wielu kursów doszkalających z zakresu ruchu drogowego i techniki jazdy motocyklami i samochodami.

Nasi instruktorzy nauki jazdy to najlepsi nauczyciele, posiadający ogromna wiedzę z zakresu przepisów ruchu drogowego oraz metod praktycznego nauczania i techniki jazdy. To z nimi podczas kursu na prawo jazdy przekształcicie wiedzę teoretyczną w praktyczne umiejętności kierowania pojazdem w sposób sprawny i dynamiczny. To ludzie z ogromnym zapałem, zaangażowaniem, cierpliwością i ciepłem.



- zapisy prowadzimy w biurze (ul. Rynek Nowomiejski 4) lub telefonicznie 603 055 982 lub 506 112 508

- wejdź na FB i znajdź OSK Moto Jack i bądź na bieżąco z terminami kursów
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Instruktorka Karolina

Instruktorka Karolina

Instruktor Mateusz

Instruktor Mateusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Robert

Instruktor Robert

Instruktor Piotr

Instruktor Piotr

Instruktor Bartosz

Justyna wykładowca

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2000 zł

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GSX-S125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4200 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r o godzinie 16.00 https://www.facebook.com/events/363307207993649

WIĘCEJ W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) na kat. A
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) na kat. A2
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
- badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Podstawienie motocykla na Pierwszy Egzamin WORD w cenie kursu. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nadia Sztandarska

Nadia Sztandarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!! Przemili instruktorzy i bardzo dobra organizacja.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Maciejewski

Jakub Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! Prawko kat. A zdane za pierwszym razem. Pan Jacek super instruktor. Nauczy wszystkiego co potrzeba. A i Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Wszystko SPRAWNIE, szybko i bez problemowo. Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karol Lewandowski

Karol Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła,świetny sprzęt moto, jakościową nauka która poprowadziła mnie na egz. Przygotowanym i pewnym co zaocowalo pozytywnym wynikiem juz za pierwszym razem, gorąco polecam i do zobaczenia na trasie ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zbigniew Kaminski

Zbigniew Kaminski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście Pana Jacka do sprawy a właściwie do mojego przypadku to tylko ja mogę ocenić na doświadczeniach i przekazaniu wszystkich wskazówek,które przedłożyły się na zdanie egzaminu na kat.A Polecam te szkole jazdy napewno się nikt nie zawiedzie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Elena Narodova

Elena Narodova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalne podejście całego zespołu. Instruktor Pan Piotr posiada kompletną wiedzę na temat zasad ruchu drogowego, wszystko tłumaczy i jest bardzo kompetentny. Zajęcia są przyprowadzane w cudownej atmosferze. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Maciejewski

Adam Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Dzięki Panu Jackowi udało mi się zdać egzamin bez problemu. Jazdy w przyjaznej i luźnej atmosferze, kurs przebiegł bardzo szybko. Instruktor Pan Jacek cierpliwy, wyrozumiały i co najważniejsze z dużym pokładem wiedzy którą potrafi odpowiednio przekazać :) Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Antek Brawowski

Antek Brawowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu. Wszystko zdane za pierwszym razem. Super instruktorzy, większość godzin przejeździłem z Panią Karoliną, którą bardzo serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Janowski

Artur Janowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Jacek jest motocyklistą, co przekłada się pozytywnie na szkolenie podstawowe. Posiada dużą wiedzę i praktykę. Polecam. Z trójki znajomych robiących kurs jednocześnie cała trójka zdała za pierwszym razem, więc o czymś to świadczy !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, ogromna cierpliwość i wsparcie podczas walki z lękami. Zasady wpajane podczas kursu uczą bezpiecznego przemieszczania się na motocyklu. Skrupulatne szkolenie zakończone zdanym egzaminem za pierwszym razem. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Gąsiorowski

Wojciech Gąsiorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła jazdy dysponują dobrym sprzętem .

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Grzegorz Godlewski

Grzegorz Godlewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka jazdy w tej szkole była dla mnie czystą przyjemnością. Polecam każdemu kto chce być profesjonalnie nauczony podstaw jazdy na motocyklu. Instruktor Jacek to człowiek który również jest motocyklistom i który wie jakie zagrożenia czyhają na drodze i na co trzeba zwrócić uwagę. Jego wiedza i wskazówki które otrzymałem pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam i przy następnej kategorii życzyłbym sobie takiego instruktora!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Kilanowski

Konrad Kilanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Świetni i mili instruktorzy, łatwy kontakt i profesjonalizm pracowników.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Stolecka

Eliza Stolecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas całego kursu, profesjonalne podejście instruktorów, super podejście do kursanta, instruktorzy mają ogromną wiedzę i cierpliwość. Wsparcie że strony pracowników do samego końca! Polecam tą szkole z czystym sumieniem, dzięki luźnej atmosferze podczas jazd, egzamin był tylko formalnością! Najlepsza szkoła w Toruniu:)

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Nikola Angowska

Nikola Angowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Długo bałam się przystąpić do egzaminu, ale zmieniłam szkołę na Moto Jack i to był strzał w dziesiątkę! Najlepszy instruktor pod słońcem Pan Piotr pokazał, że strach ma wielkie oczy... jego profesjonalne podejście, cenne wskazówki i przecudowana atmosfera sprawiły, że uwierzyłam w siebie i zdałam! Polecam z całego serduszka! ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Tamara Krzemińska

Tamara Krzemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam! Chcialam ekspres, to go miałam! ???? Szybka jazda bez trzymanki az do egzaminu, który zdałam za 1 razem! Wszystkim bardzo polecam za super atmosferę rozpoczynając od biura, teorię kończąc na jazdach. Wszyscy instuktorzy bardzo fajni no i pomocni. Nikt sie nie spóźniał, nie przekladano mi jazd. Dzięki Wam jeszcze raz za ten fajny czas ????

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Machcińska

Zuzia Machcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły nie mogłam wybrać! Instruktorzy zawsze chętni aby nawet setny raz wytłumaczyć to samo przy tym bardzo sympatyczni i zabawni. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sandra Bojarska

Sandra Bojarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę! Egzaminy zdane za 1 razem bez żadnego problemu !!!!! instruktorzy są mili, sympatyczni, jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze ☺️ !!!! co najważniejsze podchodzą indywidualnie do każdego kursanta, dzięki czemu super przekazują wiedzę, i dysponują też duża cierpliwością !!!!!Polecam wszystkim !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Szablicka

Julia Szablicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę. Wykłady teoretyczne prowadzone są przez bardzo pogodna i sympatyczną Panią, która doskonale wszystko tłumaczy i zawsze służy pomocą. Pani z biura jest również bardzo miłą i radosną osobą. Instruktorzy są spokojni i uprzejmi, jazdy z nimi nigdy nie były stresujące. Dobrze potrafią przekazać swoja wiedzę i przygotować do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Machczyńska

Karolina Machczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przekazana teoria, wszystkie wątpliwości rozwiane. Jazda, mimo początkowego stresu, to sama przyjemność. Super atmosfera, zarówno w biurze, podczas teorii, jak i praktyki. Wszystko zdane za pierwszym razem. Dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Wierzbowska

Amelia Wierzbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają super podejście, panuje bardzo miła atmosfera

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Barczyńska

Julia Barczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Waszak

Jagoda Waszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Smoliński

Krzysztof Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę. Wykłady teoretyczne przebiegały w miłej atmosferze, były przeprowadzane przez bardzo pogodną i uśmiechniętą Panią. Pani w biurze również jest bardzo miła i pomocna. Instruktorzy, z którymi miałem styczność emanowali spokojem, przekazywali wiedzę w sposób prosty i zrozumiały, a podczas jazd dawali dużo wskazówek, dzięki którym zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Plusem jest też fakt, iż szkoła ta dysponuje takimi samymi samochodami, na jakich zdaje się egzamin państwowy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Zamor

Nikola Zamor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkole jazdy Moto Jack!! Pani prowadząca zajęcia teoretyczne bardzo sympatyczna! A instruktor jazdy Pan Mateusz mega przygotował do jazdy samochodem! Pozdrawiam Nikola :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Wiśniewski

Bartek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła posiada bardzo dobrych instruktorów, Pani w biurze bardzo miła. Jednak ilość godzin do wyjeżdzenia tygodniowo to porażka (czasami 3h tygodniowo). Cały kurs zajął mi 3 miesiące, ewidentnie za długo.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, ukryte koszty dodatkowe,
Zuzanna Anderton

Zuzanna Anderton
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisałam się na kurs z polecenia i na pewno się nie zawiodłam. Zarówno instruktorzy jak i Pani z biura bardzo mili i pomocni. Egzamin został zdany bez większych problemów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Burczyńska

Zosia Burczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić tą szkołę. Super atmosfera podczas całego odbytego kursu teoretycznego, Pani z biura przemiła. Przez cały kurs praktyczny przeprowadził mnie Pan Piotr, bardzo doświadczony instruktor ze świetnym podejściem, bardzo gorąco polecam, dzięki niemu egzamin to nie było nic strasznego:)))

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Bilinkiewicz

Łukasz Bilinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu. We wszystkim wspierają, są pomocni. Wykłady naprawdę ciekawe, przeprowadzone w miłej atmosferze. Zajęcia z instruktorem Piotrem to pełen profesjonalizm, spokój, cierpliwość, indywidualne podejście do kursanta- to jego cechy. Czułem się bardzo dobrze przygotowany przystępując do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kwiatkowska

Julia Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Pan Piotr widać, że z powołania i dokłada wszelkich starań, aby przekazać wiedzę i umiejętności kursantom. Nie ma nic co bym mogła zarzucić. Również kurs teoretyczny był bardzo ciekawie przeprowadzony. Zachęcam do wybrania tej szkoły :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Piotrowski

Mateusz Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, najlepsza szkoła jazdy!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak