Moto Jack

 515 opinii w tym 469 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Moto Jack
ul. Rynek Nowomiejski 4
87-100 Toruń

Kontakt

Opis

Szkoła prowadzona jest przez doświadczonego instruktora, który postawił na jakość wyszkolenia teoretycznego i praktycznego. Doświadczenie jest poparte wieloletnią praktyką w różnych szkołach jazdy i ukończeniem wielu kursów doszkalających z zakresu ruchu drogowego i techniki jazdy motocyklami i samochodami.

Nasi instruktorzy nauki jazdy to najlepsi nauczyciele, posiadający ogromna wiedzę z zakresu przepisów ruchu drogowego oraz metod praktycznego nauczania i techniki jazdy. To z nimi podczas kursu na prawo jazdy przekształcicie wiedzę teoretyczną w praktyczne umiejętności kierowania pojazdem w sposób sprawny i dynamiczny. To ludzie z ogromnym zapałem, zaangażowaniem, cierpliwością i ciepłem.



- zapisy prowadzimy w biurze (ul. Rynek Nowomiejski 4) lub telefonicznie 603 055 982 lub 506 112 508

- wejdź na FB i znajdź OSK Moto Jack i bądź na bieżąco z terminami kursów
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Instruktorka Karolina

Instruktorka Karolina

Instruktor Mateusz

Instruktor Mateusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Robert

Instruktor Robert

Instruktor Piotr

Instruktor Piotr

Instruktor Bartosz

Justyna wykładowca

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2000 zł

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GSX-S125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4200 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r o godzinie 16.00 https://www.facebook.com/events/363307207993649

WIĘCEJ W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) na kat. A
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) na kat. A2
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
- badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Podstawienie motocykla na Pierwszy Egzamin WORD w cenie kursu. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michalina W .........z ip: 217.173.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Przekochani i pomocni instruktorzy. Przede wszystkim bardzo cierpliwi, zawsze odpowiadają na każde zadane pytanie (nawet, jeśli powtarza się coś kilkakrotnie) :) profesjonalne podejście do sprawy! Dziękuje! :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Izabela s ....z ip: 217.11.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła moto Jack rewelacja. Instruktor najlepszy. Pelen profesjonalizm I zaangazowanie. POLECAM

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr Z ...... ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Wszystkie godziny spędzone na motocyklu pod czujnym okiem instruktora. merytoryczne i profesjonalne podejście do każdego kursanta !

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ireneusz K .......i ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z nauki w tej szkole . Plac taki sam jak w Word sprzęt zadbany . Pan Jacek jest wymagający a przy tym bardzo profesjonalny ale o to właśnie chodzi żeby zdać prawko za pierwszym razem tak jak było w moim przypadku Najlepszy instruktor kat A w Toruniu !!! Ja wybrałem tą szkołę z polecenia i nie zawiodłem się .

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ola K .......k ip: 31.22.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo miła atmosfera na jazdach, dobre podejście do kursanta, przystępna cena, profesjonalizm instruktorów

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oliwier S ......n ip: 188.47.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam każdemu tą szkołę. Przed kursem teoretycznym myślałem, że jest on zbędny i będę się tam nudzić. Myliłem się. Wykłady były prowadzone bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze przez co moja uwaga była cały czas przykuta do treści. Same jazdy były również bardzo przyjemne. Instruktor miał dobre podejście do kursanta. Czułem się dobrze przygotowany do egzaminu i dzięki temu podszedłem do niego bezstresowo. Serdecznie polecam każdemu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Justyna P ......... ip: 31.60.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pozostaje mi tylko potwierdzić pozytywne opinie poprzedników:) poza tym słowo dla wszystkich, którzy mają problem z zaliczeniem- parę godzin z Panem Jackiem który wychwyci i skoryguje Twoje błędy, do tego podstawiony, rozjeżdżony już motocykl (dla dziewczyn jamaha to na egzamin jedyny słuszny sprzęt) daje upragniony efekt- upragniony wyraz POZYTYWNY na tym małym karteluszku ;) kciuk w górę.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Jakub S ........i ip: 83.25.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera w biurze bardzo miła. Instruktor jest przyjazny dla kursanta i dobrze tłumaczy wszystkie zagadnienia obowiązujące potem na egzaminie. Przygotowanie do egzaminu jest na najwyższym poziomie, przez co sam egzamin zdaje się bezstresowo. Jazdy w nowych Yarisach, identycznych jak w WORDzie, dodatkowo ułatwia sprawę. Instruktor bardzo pomocny, dba o kursanta do samego końca. Szczerze polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof B ......... ip: 5.184.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalnie. Instruktor posiada kompletną wiedzę na temat zasad ruchu drogowego, jest uprzejmy i zawsze służy pomocą dla osób które pierwszy raz mają styczność z motocyklem, oraz tych trochę bardziej doświadczonych. Atmosfera na jazdach jest bardzo luźna i przyjazna. Polecam z czystym sumieniem !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii ,życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub K .........i ip: 81.190.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy!!! Cierpliwość i profesjonalizm ze strony instruktorów, którzy zawsze tłumaczyli i zwracali uwagę na ważne rzeczy. Zajęcia z teorii przeprowadzone również w bardzo miłej i luźnej atmosferze. Umawianie się na jazdy nie stwarzało większych problemów, bez przekładania godzin. Wszystkie te czynniki wpłynęły na zdanie obu egzaminów za 1 razem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stanisław K ...s ip: 5.173.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursantów w efekcie skutkującym luźna, fajna atmosfera. Oczywiście prawko zdane bez większego stresu :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartosz B ....n ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywne odczucia po ukończeniu kursu, pełen profesjonalizm ze strony instruktora jazd oraz teorii. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej R ........ ip: 83.20.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktora a zarazem doświadczonego motocyklisty.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra B ....... ip: 83.11.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na 5! , instruktorzy super jezdzilam z 3 różnymi, Kazdy z nich przekazał mi dużą porcje wiedzy ???? egzaminy zdane za 1 razem ❤️ Dziękuję Panu Bartkowi, z którym mialam najwięcej godzin, super instruktor z poczuciem humoru, i duża cierpliwością do kursantów !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Julia C ......k ip: 109.107.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii ,i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał K .......i ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Fachowe podejście instruktorów i bardzo miła i sympatyczna pani pracująca w biurze :D Egzamin zdany za pierwszy razem, więc mogę polecić z czystym sumieniem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,

Klaudia S ....... ip: 86.111.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalna szkoła jazdy z bardzo dobrym podejściem do kursanta, z najlepszym instruktorem Panem Piotrem, który przygotował mnie do egzaminu. Polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nina D .......... ip: 46.204.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyszłam do tej szkoły z polecenia i naprawdę ani chwili nie żałowałam tej decyzji. Wykłady z teorii były prowadzone w ciekawy sposób, tak że od razu się zapamiętywało zasady. Nie było żadnych problemów z kontaktem ze szkołą. A same jazdy, w moim przypadku z panem Piotrem, były super! Na każdej ćwiczyłam i plac i jazdę po mieście, tak żebym do zadań egzaminacyjnych podeszła "na luzie". Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina M .......a ip: 87.205.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do MotoJack trafiłam po odbyciu kursu teoretycznego w innej szkole. Naukę jazdy zaczynałam w drugiej fali pandemii, przez co zajęcia odbywały się z różną częstotliwością i były prowadzone przez kilku instruktorów. W połowie kursu zostałam przypisana do jednego instruktora - pana Piotra, który prowadził jazdy profesjonalnie, kładąc nacisk na ćwiczenie zadań egzaminacyjnych, dzięki czemu zdałam egzamin za pierwszym razem! Jedynym minusem jest fakt, że za samą praktyczną część kursu zapłaciłam tyle samo, co za całość. Jednak nie żałuję, szkoła jazdy godna polecenia.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł N ...k ip: 188.47.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjny instruktor i egzamin zdany za pierwszy razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara B ..... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i naprawdę fachowe podejście ! Wszystkim bardzo polecam !

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena H .... ip: 94.254.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mateusz G G ip: 5.184.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do jeżdżenia i egzaminów państwowych.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Dorota H ......a ip: 86.111.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę z czystym sumieniem!Mega ludzie z profesjonalnym podejściem do kursanta. Wyrozumiali,życzliwi i cierpliwi. Zdałam za pierwszym razem i mój sukces jest ich zasługą.Nie mogłam trafić lepiej!Bardzo dziękuję ❤????

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Machałowska

Ania Machałowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 23.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szukałam szkoły w której mogę zdać kat. B oraz A2 i znalazłam a co najważniejsze aż szkoda że już nie będę mogą wsiąść sobie an motocykl i posłuchać rad Pana Kwiatkowskiego. Instruktor w razie potrzeby udzieli cennych wskazówek. Znalazłem szkołę, gdzie instruktor musiał 'wyciągać' że mnie źle nawyki a jak potrzeba wsiada na motocykl i pokazuje jak dane zadanie powinno wyglądać oraz udowadnia ' że da sie to zrobić' Polecam wszystkim którzy chcą się nauczyć, a nie tylko zdać. Zaczęłam jeździć na początku września ( miałam po drodze dwa tygodnie przerwy) i 23 października zdałam praktykę w WORDzie Polecam z czystym sumieniem

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina H ..........a ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Śmiało polecam szkołę jazdy Moto Jack wszystkim tym, którzy jeszcze nie rozpoczęli swojej przygody za kierownicą ;) Nie przypuszczałam, że zajęcia z teorii mogą być tak wciągające I ciekawe. Duzy uklon w strone pani, ktora te zajecia prowadzila. Czuc bylo, ze lubi to I jest prawdziwie zaangazowana :) Gorace podziekowania jednak przede wszystkim dla instruktorow! Niezwykle cierpliwi, sympatyczni I co najwazniejsze profesjonalni. Widac bylo, ze w swoja prace wkladaja 100% serca I energii. Tlumaczenie tego samego po 10 razy nie bylo dla nich problemem - raczej starali sie na rozne sposoby przekazac wiedze. Pani w biurze baaardzo mila! Jeszcze raz szczerze polecam I dziekuje za wspaniala przygode!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Martin Ko

Martin Ko
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 07.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola maja naprawde doswiadczonych instruktorow,przygotowuja do egzaminu na najwyzszym poziomie.Polecam z calego serca☺

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Adam M .......i ip: 89.229.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły Moto Jack i Pana Jacka trafiłem w sumie dość przypadkowo, szkoła do której chciałem się zapisać miała długie terminy a Pan Jacek dość szybko mnie wcisnął w grafik. Muszę powiedzieć że to była moja najlepsza decyzja. Moja przygoda z kategorią A trwała od zeszłego roku, kurs robiłem w innej szkole (inne miasto) , renomowanej, z torem do kartingu ale poza infrastrukturą to poziom kursu zostawiał wiele do życzenia efektem czego 3 razy oblałem na placu. W tym roku zdecydowałem się na jazdy doszkalające i tutaj Pan Jacek bardzo mi pomógł. Miałem już 3 innych instruktorów (inna szkóła) ale dopiero tutaj poczułem się jak kursant. Wskazano mi wszystkie błędy jakie popełniałem, głównie błędy postawy i pozycji jaką przyjmowałem w siodle. Zaskoczony byłem pozytywnym podejściem Pana Jacka, bardzo wesoły i przyjazny, wcześniej trafiali mi się zawsze instruktorzy ponurzy i znudzeni, a tutaj nawet anegdodki co do jazdy konnej udało się gdzieś wpleść w rozmowę (sam jeździłem już konno i Pan Jacek także, i nawet odniósł to do poprawy pozycji ;)). Moim problemem jest nerwowość, bardzo się stresuję przed i podczas egzaminu. W tym roku było podobnie, przed slalomem wolnym strasznie się usztywniłem (ciągle w głowie siedziały poprzednie porażki) , mimo to kiedy w tym roku np. opoźniłem skręt na którymś pachołku to byłem w stanie poprawić pozycje podczas jazdy i dokończyć slalom co w zeszłym roku było dla mnie nie wykonalne. Cenną radą było aby przed każdym podejściem zrzucać motocykl na bieg neutraly, wyprostować się, wziąć parę oddechów i dopiero zaczynać (w dzień egzaminu miałem jeszcze 0.5 h jazdy po placu i Pan Jacek widział że im bliżej było egzaminu tym gorzej mi zaczął ten slalom wolny wychodzić, usztywniłem się, problem leżał oczywiście w głowie a nie umiejętnościach ale inny instruktor który siedzi tylko w budce tego nie zauważy i oleje, tutaj podszedł i dał wskazówki jak sobie z tym radzić). Nie muszę dodawać że w tym roku zdałem za pierwszym podejściem. Mimo że nie przechodziłem tutaj pełnego kursu to dopiero w szkole Moto Jack nabyłem umiejętności, które pozwoliły mi zdać egzamin i spełnić moje marzenie o jeździe motocyklem. Naprawdę polecam, jest to miejsce w którym zdobędziecie wiedzę co do odpowiedniej techniki jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna L .........a ip: 188.147.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniali instruktorzy, wyprostują wszystkie mity na temat egzaminu, pomogą bardziej uwierzyć w siebie i naucza porządnie jak trzeba :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał J ...k ip: 94.254.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie odebrałem upragnione prawo jazdy kat A!!! Taki sobie zrobiłem prezent na 41 urodziny. Nie byłoby go bez Jacka i jego cierpliwości co do mojej osoby ;-). Co prawda popsułem trochę statystyki jego szkole ale zdałem za drugim razem. Po tym pól roku mogę stwierdzić, że warto wierzyć w marzenia i nie wolno tracić nadziei. JACKU jeszcze raz bardzo dziękuję za profesjonalne podejście i o opierdziel, który dał mi moc. Właśnie przymierzam się do zakupu mojego upragnionego "czoperka". Właśnie czy może ktoś chce zakupić Honde Shadow 125 cm 3? Zapomniałbym o pozdrowieniach dla Moniki.... Do zobaczenia na trasie!!! Rafał Gaduła Ancymon

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak