GAZeLka

 398 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 3 siedziby. Wybierz:

GAZeLka
ul. Radarowa 26 (Mokotów)
02-511 Warszawa

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
www.gaz....Pokaż adres

Opis

STAWIAMY NA JAKOŚĆ WYSZKOLENIA

KULTURALNI I CIERPLIWI INSTRUKTORZY

ELASTYCZNE GODZINY JAZD

SZYBKA REALIZACJA KURSÓW

LOKALIZACJA METRO POLE MOKOTOWSKIE
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radek

Darek

Marta

Adam

Wojtek

Patryk

Janusz

Marek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2690 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
teoria online lub stacjonarna
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dagmara Rępuszewska

Dagmara Rępuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka mogę polecić kurs w GAZeLce! Uczyłam się głównie pod okiem pani Marty, ale też kilka jazd odbyłam z panem Przemkiem. Obydwoje okazali się być bardzo kompetentnymi, cierpliwymi i spokojnymi instruktorami. Oprócz tego pani Marta i pan Przemek są po prostu przemiłymi ludźmi, z którymi aż chce się jeździć. Lekcje upłynęły mi w świetnej atmosferze, w której uczyłam się nie tylko jak jeździć samochodem, ale również jak czerpać przyjemność z jazdy. Wisienką na torcie okazał się pozytywnie zdany egzamin, ale z takimi instruktorami nie mogłobyć inaczej ❤

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Urszula Steppa

Urszula Steppa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Gazelkę, nie sądziłam, że nauka jazdy będzie tak przyjemna. Instruktorzy merytoryczni, cierpliwi i z powołaniem. Każdy coś wnosił do mojej jazdy. Do tego Minimum formalności przy zapisie. Bardzo sprawnie, przemiłe Panie w biurze. Szczególne podziękowania dla Pani Marty, za wypracowanie ze mną absolutnie wszystkiego i dodawanie mi otuchy na każdym kroku. Wielkie dzięki dla Pana Eugeniusza, Urszuli, Przemka i Krzysztofa. Zdane za pierwszym razem! Piękne dzięki

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Gradziel

Agnieszka Gradziel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam ten ośrodek szkoleniowy, a w szczególności Panią Martę, która przywróciła mi radość z prowadzenia auta, na spokojnie tłumaczyła mi jak wykonać poszczególne manewry i od razu wyłapała rzeczy, z którymi miałam problem i te rzeczy ćwiczyłyśmy cierpliwie, aż nie zaczęły wychodzić. Do Gazelki trafiłam po złych doświadczeniach w innej szkole, gdzie instruktor spowodował, że bałam się jeździć i straciłam pewność siebie. Jazdy z Panią Martą zmieniły zupełnie moją perspektywę i zakończyły się pozytywnym zdaniem egzaminu. Jeszcze raz bardzo dziękuję, i z pewnością będę polecać każdemu ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Savievska

Maria Savievska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim Gazelkę i instruktora Przemka! Jazdy przebiegały w bardzo miłej, spokojnej, niemniej jednak profesjonalnej atmosferze. Nawet jak się stresowałam i nie wiedziałam co robić instruktor zawsze miał sposoby, żeby na spokojnie wszystko wytłumaczyć. Zawsze się stara dostosować godziny jazd (nawet jak zapomnisz się umówić i dzwonisz w ostatniej chwili xd). Dostałam od Pana Przemka wszystkie możliwe wskazówki praktyczne dotyczące poruszania się w ruchu drogowym i również nauczył mnie bardzo dobrze parkować samochód. Egzamin praktyczny zdany, a ja z całego serca wszystkim polecam tą szkołę i instruktora Przemka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Fafa

Magda Fafa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Marta z Batorego Po 7 latach przerwy w kursie umiała wesprzeć mnie i nauczyć pewności siebie za kółkiem. Dzięki niej zdałam praktykę za 1 razem !! Polecam każdemu ta szkole jazdy !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Kubasińska

Marta Kubasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gazelka to pierwsza szkoła jazdy do której trafiłam i dzięki dobrym opiniom zdecydowałam się zapisać na kurs. Nie żałuję, to był świetny wybór! Jazdy miałam z p. Piotrem i p. Renatą na Wilanowie-nauczyli mnie jeździć od podstaw i cierpliwie poprawiali wszystkie moje w kółko powtarzane błędy (Martusiu, patrz w lusterka! W nich wszystko widać!!!!!). Jeździłam w śnieżycy, widziałam zmianę opony na dojazdówkę, tankowałam i zjeździłam Warszawę wzdłuż i wszerz. Dzięki za te przygody i za naukę - egzamin już zdany!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Kania

Katarzyna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę jazdy GAZELKA! 10/10 Moja historia. 10 lat temu zdawałam kurs na prawo jazdy w swoim rodzinnym mieście Zamość z trzykrotnym negatywnym skutkiem. Instruktorzy zmieniani byli co chwilę, wydawało mi się że lekcje były prowadzone na odczepnego i ciągłe słyszałam że muszę dokupywać lekcje bo mi nie wychodzi. W lutym tego roku wzięłam się ZA SIEBIE. Po przeczytaniu opinii na temat szkół jazdy wybrałam GAZELKĘ. Kupiłam 10 godzin doszkalających. Pan Instruktor mega profesjonalny. Jak "jazdy" trwały 2 h to było to pełne 120 minut. Samochody czyste, sprawne. Atmosfera w trakcie jazd bardzo miła, a godziny były dopasowywane pode mnie ponieważ mam 8 miesięczne dziecko. Na egzamin na prawo jazdy poszłam bez stresu, ponieważ byłam na 100 procent przygotowana.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ryszard Puzio

Ryszard Puzio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła wszystko jasno wytłumaczone. Aż chce się polecać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Paraf

Mateusz Paraf
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera. Kurs prowadzony z wykorzystaniem tras egzaminacyjnych.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zoran Perović

Zoran Perović
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki instruktorowi tej szkoły udało mi się pozytywnie zakończyć egzamin praktyczny po jednej godzinie doszkalającej, gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
April Mirković

April Mirković
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

I got the coveted POSITIVE score from the examiner on the very first driving exam! I made the best decision in choosing GAZELKA to help me prepare prior to my test. I cannot emphasize enough how Mr. Wojciech had helped me more than I expected. He gave me so many pointers that were very important which my previous driving instructor did not. He even let me use the most sensitive car exactly just like the cars used in the exam center. Most importantly and let me reiterate that his professionalism is astounding. I did not even feel stressed with him at all and he made sure the driving is calm and enjoyable without the unnecessary guilty feeling. I thank Mr. Wojciech for the success. The school deserves 5 stars for their professional English-Polish speaking instructor! The best choice!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Witek

Julia Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gazelka posiada instruktorów, którzy uczą jazdy bezpiecznej w sposób praktyczny przygotowujący do zdania egzaminu praktycznego na prawo jazdy. W Gazelce odbyłam jazdy doszkalające, które tak bardzo mi pomogły, że zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy za pierwszym razem. Bardzo polecam Gazelkę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Mazurek

Magda Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Warszawie! Do GAZeLki trafiłam na jazdy doszkalające po jazdach w kilku innych szkołach i już zostałam. Egzamin zdany dzięki miłej atmosferze, przyjaznemu, nastawionemu na potrzeby kursanta podejściu instruktora Radosława Kaczmarczyka, (którego bardzo polecam) i jasnemu objaśnianiu wszystkich manewrów. W GAZeLce zostałam wreszcie skutecznie oduczona wszystkich złych nawyków. Na tle innych szkół GAZeLka zdecydowanie wyróżnia się nowoczesną możliwością zapisu i zakupu jazd doszkalających przed aplikacje. Jest to idealne rozwiazanie, które umożliwia szybki podgląd wolnych terminów oraz własnych zapisów. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Sherlock Białek

Maja Sherlock Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę. Wszystko odbywało się profesjonalnie. Poznałam trzech różnych instruktorów szkoły; wszyscy potrafili dobrze uczyć w spokojnej i sympatycznej atmosferze. Mam poczucie, że nie tylko zostałam wyszkolona do egzaminu (zdane za pierwszym razem!), ale i panowie dbali o to, żebym miała szansę naprawdę poradzić sobie potem w ruchu ulicznym. Egzamin teoretyczny zdałam bez trudu ucząc się zdalnie z bardzo dobrych materiałów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lidia Adamczyk

Lidia Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam Gazelkę! Nie tylko nauczyłam się prowadzić, ale przede wszystkim polubiłam to i pozbyłam się strachu. Świetne podejście instruktorów, przyjazna atmosfera, nie było problemów z umawianiem się na jazdy w preferowanych przeze mnie godzinach. Profesjonalna obsługa w samej szkole, wszystko jak należy, a nawet więcej niż oczekiwałam. Zdałam za drugim razem i wiem, ze to dzięki nim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Krasiewicz

Kuba Krasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Osoby zaczynające swoją podróż po prawo jazdy muszą koniecznie trafić w to miejsce. Nauka może stać się przyjemna i niezwykle wartościowa. Instruktorzy bardzo kontaktowi. Osobiście polecam panią Martę. Przemiła obsługa już od rejestracji w biurze po sam koniec kursu. Nauka jest intensywna, indywidualna oraz skuteczna. Napewno będą polecać tą szkołę jazdy. Instruktorzy rzetelnie wykonują swoją pracę co świadczy o zdawalności egzaminów wśród moich znajomych. Tylko GAZELKA!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Gątarek

Klaudia Gątarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam problem ze zdaniem prawa jazdy , wykupiłam jazdy doszkalające w Gazelce i jestem bardzo zadowolona , dostępne terminy , Pan instruktor ( polecam Pana Jacka ) od razu wiedział gdzie popełniam błędy. Polecam z całego serca , najlepsza szkoła w Warszawie , oczywiście zdany egzamin!!!

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Przysowa

Marcin Przysowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A. Polecam. Fajny instruktor, bardzo dobry kontakt ze szkołą. Zero problemów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Izabela Malinowska

Izabela Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Doskonała szkoła nauki jazdy! Kompetentni, cierpliwi instruktorzy (polecam zwłaszcza pana Radosława Kaczmarczyka), stan aut bez zarzutu, nie ma problemu z umówieniem się na jazdy (godziny można rezerwować online, system bardzo przystępny). Jednym słowem: polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dinara Serikovna

Dinara Serikovna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

I highly recommend driving school “Gazelka”, and especially instructor Wojciech. I enjoyed support with documents, theory classes and practice. They have individual approach to all students and you get a high quality service. I passed both theory and practical exams from the first attempt and its a big merit of the school and instructor Wojciech. My recommendations to other students - take your time, enjoy classes and be sure every manoeuvre is achievable with practice and support of a good instructor.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Paulina Osadca

Paulina Osadca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serduszka! Super atmosfera, wszystko spokojnie wytłumaczone, 2h jazdy mijają niewiadomo kiedy. Pan Radosław nauczył mnie jeździć na nowo po 3 latach przerwy i aż polubiłam jazdę samochodem, a było z tym ciężko ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilka Pawusiak

Emilka Pawusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam Gazelkę przy Odlewniczej. Odbyłam jazdy doszkalające pod okiem instruktora Janka, który pomógł mi powrócić za kółko po 10-letniej przerwie i szybko zdać egzamin. Opanowany, pełen profesjonalizmu i poczucia humoru człowiek:)) na lekcjach luźna, bezstresowa atmosfera. Dodam jeszcze, że "uciekłam" do Gazelki z innej szkoły, więc mam porównanie i bez wahania polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Balcerowicz

Adam Balcerowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Korzystałem podczas kursu z pomocy merytorycznej Pana Piotra. Pan Piotr jako instruktor wykazywał się ogromną wiedzą ale również życzliwością oraz wsparciem dla osoby zaczynającej swoją przygodę za kierownicą. Polecam jego osobę z całego serca w związku z tym jakim jest życzliwym człowiekiem prywatnie ale również jak wspaniale potrafi wspomóc i wesprzeć za kółkiem. Sam ośrodek z którego miałem przyjemność korzystać jest bardzo w porządku wobec osób które dopiero zaczynają i chcą być dobrymi kierowcami. Gazelka właśnie takich ludzi wypuszcza z pod swych skrzydeł. Co widać czy podczas jazd czy podczas wykładów że przykuwają uwagę wobec merytorycznej kwestii ale również kwestii odpowiedzialnej i ostrożnej jazdy z przysłowiową "Głową". Bardzo się cieszę że miałem okazję rozpocząć swoją przygodę właśnie w tak sympatycznym miejscu. Polecam serdecznie, Adam Balcerowicz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Michalska

Gosia Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy doszkalające na Odlewniczej u instruktora Janusza. Cierpliwy, bardzo dobrze tłumaczy. Kurs robiłam w innej szkole i nie czułam się gotowa na egzamin, na doszkalających dopracowaliśmy rzeczy, które kulały po kursie. Naprawdę super. Mega polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Spieralska-Kasprzyk

Beata Spieralska-Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Instruktor - pan Janusz naprawdę świetny.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Khaled Diab

Khaled Diab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, naprawdę najlepszy instruktor na świecie bardzo miły i wesoły polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Gmurzyńska

Aleksandra Gmurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wszystkim tę szkołę! Na jazdy chodziłam zawsze z przyjemnością. Pan Sławek instruktor z powołania, bardzo (bardzo!) cierpliwy, chętny do odpowiadania na wszystkie nurtujące mnie pytania, naprawdę uczy jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Sielska

Marta Sielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam GazeLkę. Uczyłam się u instruktora Janusza S. Zostałam bardzo dobrze przygotowana zarówno do egzaminu, jak i codziennych sytuacji na drodze. Lekcje przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze. Janek wykazał się pokładami cierpliwości i spokojnie tłumaczył problematyczne manewry. Zapisy zawsze były bezproblemowe,a jazdy odbywały się punktualnie. Jestem zadowolona ze swojego wyboru :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Falk

Ania Falk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Janusza, dzięki niemu prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Potrafi świetnie przygotować do egzaminu jak i do praktycznej jazdy na codzień, a dodatkowo napewno nie będziecie się nudzić podczas jazd! Bardzo polecam Gazelke

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Ziarek-Karpińska

Iza Ziarek-Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo GAZeLkę! Świetna szkoła, bardzo przyjazna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ale także do ogólnej jazdy na drodze. Mili, punktualni oraz z bogatym doświadczeniem oraz wiedzą instruktorzy. Bezproblemowa rezerwacja jazd. Polecam bardzo Pana Dariusza bardzo miły i cierpliwy instruktor, wszystko dokładnie tłumaczy, jazda z P. Dariuszem to sama przyjemność, zero stresu ☺️ Polecam również P. Janusza G. i P. Michała R.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak