GAZeLka

 398 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 3 siedziby. Wybierz:

GAZeLka
ul. Radarowa 26 (Mokotów)
02-511 Warszawa

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
www.gaz....Pokaż adres

Opis

STAWIAMY NA JAKOŚĆ WYSZKOLENIA

KULTURALNI I CIERPLIWI INSTRUKTORZY

ELASTYCZNE GODZINY JAZD

SZYBKA REALIZACJA KURSÓW

LOKALIZACJA METRO POLE MOKOTOWSKIE
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radek

Darek

Marta

Adam

Wojtek

Patryk

Janusz

Marek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2690 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
teoria online lub stacjonarna
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł S ......k ip: 89.72.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym, kurs robiony z panem Jackiem. Dobra atmosfera i kontakt z instruktorem. Polecam szkołę, warta swojej ceny.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Agnieszka M ......a ip: 89.64.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Panem Michałem Majchrowskim z Batorego- otrzymałam bardzo praktyczne wskazowki i uwagi dotyczące jazdy, zostałam nauczona w taki sposób, że na egzamin szlam z poczuciem, że jestem przygotowana i zdałam za 1 razem! Pan Michał ma bardzo dużo cierpliwosci i zrozumienia i tłumaczy tak, ze 30h zleciało bardzo szybko w milej, przyjaznej, niestresujacej atmosferze. Bardzo polecam i bardzo dziękuje za wszystkie informacje!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Cristina M .....a ip: 195.191.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Last year, as the pandemic was taking off I decided to face my fears and finally get my driving license. I reached out to Gazelka considering the fact that they were offering courses in English and shortly after I was contacted by Wojtek who has kindly arranged for me a meeting where he told me about what I can expect for the period of my driving school - everything was clearly explained and transparent. I started the actual courses in the fall and what impressed me the most was the fact that the instructors were very keen on teaching me everything, of preparing me for the exam from the first session. I drove with 3 instructors because of my difficult working schedule and I learned something from each of them - Wojtek is very metodical, nice and very explicit about the technicques one should have to pass the exam, Mariusz is calm , patient and comforting and Lukasz is so passionate and easy to work with- he is satisfied with nothing but the best. All in all, I am so very grateful for the opportunity to work with Gazelka and my instructors and I highly reccomend it. Wojtek, Lukasz, you've done for me more than you think:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marzena P ........k ip: 165.225.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Pełen profesjinalizm instruktora, który cierpliwie i zrozumiale potrafi wszystko wytłumaczyć- nawet kolejny raz! Świetna atmosfera i indywidualne podejście- GAZELKA ODLEWNICZA. Egzamin zdany za pierwszym podejściem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ....a ip: 46.205.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła! Bardzo mili instruktorzy, którzy naprawdę potrafią wszystko wyjaśnić. Dużo się nauczyłam i zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Vijay R .......r ip: 89.78.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gazelka Driving School. I recommend the driving school for all foreigners who would like to learn driving in the most professional manner. Excellent instructors with exemplary knowledge about driving rules. It gives you the confidence as a driver to be with fantastic instructors like Krzysztof Górecki , Wojtek Tamowski,Łukasz Szeniawski. The communication was very clear and all instructors don't focus only on the student clearing the driving exam and they go beyond that to ensure you are one of the best drivers trained to maintain rules and discipline when you drive. This shows the dedication for their jobs.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra M .......k ip: 185.25.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę bez wyrzutów sumienia polecić szkołę jazdy Gazelka. Instruktorom zależy na tym, żebyś mógł zdać egzamin ale również, żebyś nauczył się dobrze jeździć. Pan Janek, na którego miałam przyjemność trafić to specjalista w sowim fachu. Całą swoją wiedzę w przystępny sposób przekazuje w toku nauki. Nie uczy na patent tylko na logikę i zrozumienie dlaczego tak a nie inaczej. Również z ciepłem na sercu mogę polecić Panią Sylwię, na którą też miałam przyjemność trafić. Pani Sylwia całe swoje ciepło przekazuje na zestresowanego kursanta co powoduje, że nauka to czysta przyjemność. Egzaminy zdane przy pierwszym podejściu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena R .....t ip: 83.31.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Właśnie zostałam świeżo upieczonym młodym kierowcą, który zdał egzamin za pierwszym razem i to tylko dzięki instruktorce z Gazelki - Marcie. Przemiła osoba, jazdy przebiegały zawsze w bardzo miłej atmosferze, bez zbędnego spięcia. Co ważne, potrafi człowieka uspokoić i ukoić nerwy, a przy okazji posiada oczywiście ogrom wiedzy i praktycznych wskazówek dla kursantów. Na plus przemawia również łatwość nawiązania kontaktu z Martą i możliwość zapisania się na dogodne dla siebie terminy jazd. Szkołę jazdy Gazelkę również oceniam bardzo pozytywnie. Szybki i bezproblemowy kontakt, chęć udzielenia pomocy i rozwiązania wszelkich problemów kursantów. Polecam serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika J .....k ip: 89.64.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona!!!. Żadnych zastrzeżeń. Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszy razem a wszystko dzięki Panu Eugeniuszowi. Trudno trafić na lepszego instruktora (chyba takiego nie ma ????) nauczył wszystkiego w łatwy i przyjemny sposób. Gorąco polecam (sama przyszłam z polecenia)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wioleta S ........z ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Super szkoła, doświadczeni instruktorzy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Paulina S ..... ip: 89.76.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zachwycona! Instruktor był bardzo profesjonalny, cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczył, a kiedy było trzeba rozbawił. To było dla mnie ważne, ponieważ jestem osobą bardzo nerwową i to było już moje kolejne podejście do kursu na Prawo Jazdy. Wcześniej zawsze rezygnowałam po pierwszych 2 lekcjach, a kasę traciłam. Tutaj nie tylko skończyłam cały kurs, zdałam za PIERWSZYM RAZEM!!!!!, ale co najważniejsze nie stresuje się za kółkiem. Bardzo dziękuję! Jesteście najlepsi!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Scott W .........n ip: 195.191.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Highly recommended, especially for foreigners. Wojtek, Mariusz and Michał are fantastic instructors with superb English, and will be be able to guide you through the entire process with the utmost of professionalism and support. Really appreciate all of their help, transparency of costs, recommendations for medical and exam translator, and theory classes in English.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S .................c ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy doszkalające na Batorego w ramach pakietu (20 h) "Powrót za kółko" u instruktora Mariusza. Pan Mariusz, to instruktor kompetentny, zaangażowany w proces szkolenia, kulturalny, cierpliwy, i co nie mniej ważne, punktualny. Jeździłam na automacie - samochód w bardzo dobrym stanie technicznym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S .....a ip: 95.49.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zanim trafiłam do Gazelki jeździłam w dwóch innych szkołach jazdy. Po 34 h jazd byłam nieusatysfakcjonowana podejściem instruktorów oraz swoimi umiejętnościami kierowania pojazdem. Następnie poszłam do Gazelki, zupełnie inna bajka. Instruktor Janusz S. wymagający, mający wiedzę oraz wie na co warto zwrócić uwagę. Sumiennie korygował błędy, powtarzaliśmy manewry dopóki nie zaczęły wychodzić. Jednocześnie na lekcjach nie czuć było stresu, sympatycznie i z dozą humoru spędziłam te kilka doszkalających jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem. :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga P .....c ip: 83.15.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę szkołę! W szczególności Pana Michała, prawdziwy instruktor z powołania! Poza ogromną cierpliwością i profesjonalizmem świetnie tłumaczy każdą sytuacje na drodze. 100% zaangażowania instruktora! Po 2h z Michałem dowiedziałam się więcej niż przez wcześniejsze 6h w innej szkole jazdy. Kolejnego dnia egzamin zdany pozytywnie! Naprawdę polecam! :)!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Maciej B ..a ip: 83.24.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkółka bardzo mi pomogła oraz sprawnie mnie przygotowała do egzaminu.Super kadra ja miałem przyjemność uczyć się pod okiem Dariusza Blajerskiego wspaniały instruktor zero stresu i bardzo duży zasób wiedzy te godziny były czystą przyjemnością

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia W Wu ip: 89.64.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed egzaminem odbyłam łącznie około 42 godzin jazd z tą szkołą. Dobry kontakt, sympatyczna kadra. Bardzo polecam pana Michała z Batorego oraz pana Marka z Sadyby - duże doświadczenie, opanowanie, rzetelna wiedza i brak krzyków, a także chęć faktycznego nauczenia techniki jazdy, a nie tylko i wyłącznie przygotowania do egzaminu. Michał udzielił mi bardzo dobrego wsparcia mentalnego przy okazji egzaminu, za co bardzo dziękuję. Co do krzyków - niestety nie mogę polecić pana Piotra, uczącego na Sadybie - wprowadzał na jazdach dość nerwową atmosferę. :(

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr P ...t ip: 83.9.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu praktycznego, zdałem za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów,

Maria K ........a ip: 178.235.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy, zajęcia odbywały się w przyjaznej atmosferze. Polecam :) Przy jazdach w godzinach 10-14 możliwość bardzo szybkiego odbycia wymaganych 30 godzin jazd. Wsparcie emocjonalne zapewnia Pani Martyna pracująca w recepcji ;) (biuro przy ul. Radarowej). Jazdy odbywałam u Pana Sławka i Michała, obydwaj uczą życiowej jazdy, wykraczającej poza zakres egzaminu, chętnie zabierają na trudne skrzyżowania w Warszawie itp. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Zofia C ......k ip: 178.42.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy zaczęłam w GAZeLce pod koniec sierpnia 2019 roku na ul. Radarowej. Wykłady zostały poprowadzone szybko i sprawnie (mimo panującego wtedy upału) i wyniosłam z nich wiele drogocennych wskazówek dotyczących prawidłowej jazdy. Na wykładach był dostęp do wc, a także jedzenia i picia. Prowadzący robił przerwy, kiedy tylko grupa wyrażała taką chęć. Przerażała mnie ilość godzin jakie mieliśmy spędzić na tych zajęciach, ale okazało się że wypuszczano nas wcześniej, przekazując nam informacje w przestępnej i miłej formie. Po zajęciach teorytycznych dostałam książkę do nauki wraz z kodem do aktywacji internetowego kursu. Mimo dużej ilości kursantów, i małej elastyczności mojego kalendarza, udawało się zawsze dopasować jazdy tak jak chciałam. Odwoływanie zajęć również nie stanowiło problemu, i zawsze spotykałam się z pozytywną informacją zwrotną. Jazdy miałam z instruktorami: Dariuszem ( ok.20h, podczas których udzielał mi się niesamowity spokój i humor za kierownicą, instruktor zaskakiwał mnie swoją pasją i umiejętnością krytyki nieraniącej kursanta, w najniebezpieczniejszych sytuacjach okazywał pomocną dłoń i zrozumienie), Januszem ( ok. 6h kiedy pierwszy raz męczyłam się z najprostszymi czynnościami obsługi samochodu, znosił moje jeżdżenie w kółko na łuku i starał się by te pierwsze godziny nauczyły mnie jak najwięcej obsługi pojazdu, bym wyjeżdżając na ulicę umiała sprawnie poruszać się w ruchu miejskim, był bardzo zabawny i konsekwentny w tym co robił, zależało mu na tym by kursant znał swoje błędy i zrozumiał dlaczego je robi, oraz ich unikał), Michałem (ok. 3h, w których dał mi mnóstwo cennych wskazówek tuż przed egzaminem i sprawił, że ze spokojem wkroczyłam na plac WORDu, chwalił kiedy trzeba i krytykował w sposób delikatny). Oba egzaminy wewnętrzne zdałam sprawnie i dostałam wiele wsparcia od całej ekipy GAZeLki. Na koniec kursu dostałam naklejkę na samochód z zielonym listkiem i gratulacje, że ukończyłam kurs. Cieszę się, że trafiłam do tej szkoły jazdy, i dzięki niej zdałam egzaminy państwowe za pierwszym razem. Pozdrawiam całą kadrę GAZeLki i wszystkie osoby, które to czytają :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna R ...... ip: 217.99.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Nauka u p. Przemka z batorego przebiega w bardzo miłej atmosferze. Widać że to instruktor z powołania z dużą wiedzą i umiejętnością przekazania. Skutkiem tego był pozytywny wynik egzaminu z bezbledną jazdą w ruchu drogowym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krystyna D ..........a ip: 46.171.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkolę jazdy. Jeździłam głównie z P. Radkiem super nauczyciel, polecam go wszystkim. Bezstresowe i w miłej atmosferze jady . Właśnie dziś zdałam egzamin za pierwszym razem i bardzo się cieszę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Guy D ...i ip: 89.70.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkoły GaZeLkA, bardzo mi się podoba ich podejście do nauki jazdy, zależy im na to żeby kursanci byli przygotowany do jazdy nie tylko na egzaminie, ale też po nim. Jeździłem z Panem Sławkiem, który jest bardzo sympatyczny i cierpliwy. Jazdy z nim byli bardzo przyjemne, w dobrej atmosferze i w dobrym humorze. Zawsze się udało znaleźć termin na jazdę. Cierpliwość i życzliwość instruktora, pomimo głupich błędów, skutkowali również dosyć bezstresowa atmosfera na jazdach, i pokazuje że rozumieją to że każdy kursant się uczy w swoim czasie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ......i ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczyłem się u instruktora Janusza S. Najleoszy kurs jaki kiedykolwiek można było sobie wyobrazić. Super atmosferaci maaaasa cierpliwości do uczącej się osoby. Polecam każdemu kto chciałby rozpocząć swoją przygode z prawem jazdy. Lepszego instruktora oraz szkoły nie ma!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksander B ...h ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z panem Przemkiem cechuje wysoki profesjonalizm oraz miła atmosfera. W czasie trwania kursu można w bezstresowy sposób doskonalić swoje umiejętności oraz rozwiać wszelkie wątpliwości związane z jazdą w ruchu drogowym. Oprócz tego, częste jazdy po łuku sprawiają, że jazda do tyłu staję się precyzyjna, a nie polegająca na zapamiętywaniu pozycji poszczególnych pachołków. Ponadto, instruktor Przemek zwraca szczególną uwagę na poprawne parkowanie, co jest niezbędne w dzisiejszych warunkach drogowych.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz G .......... ip: 89.78.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, godna polecenia każdemu kto chce szybko i dobrze przygotować się do egzaminu państwowego, fachowe wykłady i przyjazna atmosfera to tylko jedne z wielu zalet jakie ma ta szkoła. Pani Marta jest najlepszą instruktorką, serdecznie polecam i pozdrawiam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna M ........a ip: 195.191.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu kto chce naprawdę nauczyć się jeździć. Jazdy z p. Michałem Madalińskim cechują się przede wszystkim profesjonalizmem, miłą atmosferą oraz cierpliwością do kursanta. Instruktor otwarcie mówi o błędzie, następnie tłumaczy jak powinien wyglądać dany manewr poprawnie wykonany oraz daje cenne wskazówki przed egzaminem w WORD. Dzięki p. Michałowi i jego świetnemu przygotowaniu egzamin praktyczny zdany za 1razem, tak samo jak teoretyczny. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz P ....o ip: 89.64.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam kurs prawa jazdy w Gazelce na Mokotowie (Batorego)! Miałem okazję szkolić się pod okiem dwojga przesympatycznych, kompetentnych, kulturalnych ludzi: Marty i Adama, z którymi nauka jazdy samochodem i odnoszone przeze mnie postępy dawały mi dużą satysfakcję. Zaliczone oba egzaminy państwowe za pierwszym podejściem świadczą moim zdaniem nie tylko o pewnej dozie szczęścia, ale głównie o bardzo skutecznej pracy instruktorów nade mną. Wpojone przez Nich nawyki na kursie przydadzą się niewątpliwie w bezpiecznej, samodzielnej jeździe autem. Nawet jeśli nie siedziałeś/aś wcześniej w ogóle za kierownicą - tak jak ja - to zapisując się na kurs w tej szkole masz gwarancję rzetelnego przeszkolenia i nabrania pewności siebie za kółkiem pod okiem świetnych instruktorów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra F ...a ip: 88.156.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gazelka była idealnym wyborem - znalazłam wiele dobrych opinii o instruktorach i zdecydowałam, że spróbuję swoich sił mimo wielu obaw i strachu przed wyjazdem na miasto. Już po pierwszych dwóch spotkaniach strach zniknął, wiedza, doświadczenie i podejście instruktora Pana Darka pozwoliły mi zdać egzamin teoretyczny i praktyczny już za pierwszym razem. Dla wszystkich tych, którzy się boją lub mają negatywne doświadczenia w innej szkole- to najlepsze rozwiązanie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jola S ...a ip: 5.184.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę GAZeLka i jazdy z Instruktorem Radkiem-profesjonalny, cierpliwy, kulturalny, kreatywny, empatyczny, traktujący kursanta z należytą uwagą i szacunkiem, właściwa osoba na właściwym miejscu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak