DRIFT OSK

 697 opinii w tym 434 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2400 zł

Kurs kat.B 2400 zł

Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2600 zł 

Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2600 zł 

Kurs kat.B przyspieszony - 2800 zł



Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2400 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patrycja Łuczyńska

Patrycja Łuczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie zdecydowałam się ponownie przystąpić do egzaminu na prawo jazdy. Sam kurs odbywałam w innej szkole, natomiast jazdy doszkalające wykupiłam właśnie w Auto Szkole Drift…. I była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Wystarczyło 5 jazd z najlepszą instruktorką pod słońcem i prawo jazdy zdobyłam w niecały miesiąc. Wszystkie trasy na Retkini poznałam i opanowałam do perfekcji. Jazdy odbywały się bezstresowo i na totalnym luzie, jak coś nie wyjdzie to próbujemy kolejny raz, aż do skutku. Na egzaminie państwowym nic mnie nie zaskoczyło. Ani miejsca, ani trasa, ani zadania do wykonania. Polecam z całego serca. Same plusy, zero minusów =)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Kubiak

Zuzanna Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły niż ta ❤️kocham Drift najbardziej na świecie ????????????polecam wszystkim instruktora Pana Sławka - klasa i wiedza, a Pani Magda pracująca w biurze to bardzo miła osoba, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem ???? będę tęsknić za Retkinią i jazdami ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Hladun

Ola Hladun
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto szkole DRIFT . Zdałam za pierwszym razem oraz nauka była bardzo fajna. Wielkie dzięki Pani Madzie. Polecam .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Rzeczyca

Kacper Rzeczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe i instruktora Rafała Wlosiak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dariusz Sawicki

Dariusz Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra szkoła. Bezproblemowe ustalanie dogodnych terminów jazd. Dobrzy instruktorzy. Najważniejsze że zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Misiak

Oskar Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera pierwsza klasa! Super instruktorzy, bez żadnego problemu zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem. Serdecznie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dima Bogacki

Dima Bogacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie Przygotowania odbywają się w miłej sympatycznej atmosferze. Instruktorzy jazdy profesjonalni i sympatyczni z super podejściem do kursantów , wyrozumiali. Pani instruktorki Justyna, Magda z biura na Tatrzańskiej specjalisty swoje dziedziny. Dzięki, zdałem za 1 razem Serdecznie polecam tą szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian ES

Adrian ES
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znajomy polecił mi Drift i nie żałuję. Nie bez powodu mają jedną z lepszych statystyk zdawalnosci. Kurs na Tatrzańskiej to głównie jazdy z dziewczynami i niczym nie odbiegają umiejętnościami od doświadczonych kierowców - stereotyp nie działa !!!!Dzięki nim zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy i nabyłem umiejętności faktycznie potrzebne na drodze. Polecam i dziekuje: Adzie, Justynie i Madzi. Przemiłej pani Kasi z biura też!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Szewczyk

Kacper Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna atmosfera w samochodzie jak i w biurze. Profesjonalni instruktorzy a zarazem bardzo wyrozumiali i sympatyczni. Była to dla mnie czyta przyjemność uczyć się tutaj. Ceny też bardzo przystępne (szczególnie polecam wersje VIP). Pozdrawiam Panią z biura na Tatrzańskiej! Jeszcze raz dziękuje za pomoc i serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Bińkowska

Maria Bińkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła. Bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminów. Zawsze byłam pytana czy coś szczególnego chcę poćwiczyć, w czym nie czułam się pewnie. Za każdym razem udało mi się opuścić plac w WORD, także technika nauki jest naprawdę na wysokim poziomie. Wspaniali, doświadczeni instruktorzy i przemiłe panie w biurach!! Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Michaś

Oliwia Michaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam wybór tej auto szkoły. Super atmosfera podczas zajęć teoretycznych i praktycznych. instruktorzy doświadczeni i pozytywnie nastawieni do kursanta, chętnie odpowiadali na każde pytanie i dawali cenne wskazówki, co pomogło mi zdać egzaminy za pierwszym razem!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Borkowski

Mateusz Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy świetni, tak jak cała obsługa w szkole jazdy, dobre podejście do kursanta i wyrozumiałość. Ceny jak najbardziej adekwatne do jakości nauki. Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu który niedawno zdałem

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julka Piekarska

Julka Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco Polecam zainwestować w swoje marzenie właśnie w TEJ Auto Szkole. Ja swoje jazdy doszkalające rozpoczęłam u Ady, świetnego instruktora i człowieka z anielską cierpliwością. Na jazdy chodziłam z uśmiechem bo tez nim za, każdym razem byłam witana, co poprawiało atmosferę i rozluźniało stres przed jazdą. Pani Kasia w biurze zawsze pozytywna z szerokim uśmiechem i indywidualnym podejściem do kursanta. Swój egzamin państwowy zdawałam z Adą co pomogło mi przez niego przebrnąć mimo ogromnego stresu. Jestem ogromnie im wdzięczna za pomoc w spełnieniu mojego marzenia. Dziękuje. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Bednarska

Edyta Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Drift na Tatrzańskiej.Instruktorzy niezwykle mili, pomocni, zawsze uśmiechnięci, optymistycznie nastawieni do kursantów i w sposób profesjonalny przekazują wiedzę.Przemiła atmosfera. Obsługa biura na 5+

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Zwierzchowska

Karolina Zwierzchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Super szkoła???? a Pani Natalia o złotym sercu, świetny instruktor cierpliwa,ciepła ale przede wszystkim duża wiedza, bardzo dobrze tłumaczy wszystkie manewry opanowane do perfekcji bardzo wymagająca ale to na plus ????Dziękuję z całego serca za poświęcony czas zwłaszcza że nauka z ciążowym brzuszkiem to wyczyn ????. Ale zdane za pierwszy razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Szadkowski

Hubert Szadkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła zdałem za pierwszy razem zawdzięczam to panu Januszowi mistrzowi kierownicy. Naprawdę polecam super przygotowanie do egzaminu oraz jazdy na co dzień.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Izabela

Beata Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca i dziękuję całej ekipie :)auto szkoły, szczególnie Natalce. Jazdy doszkalające dopiero z drifftem sprawily ze nauczyłam się jeździć jesteście najlepsi!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Dąbrowska

Klaudia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przyjemna atmosfera, jazdy bez stresu. Będę polecać każdemu na pewno:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Gruszczyńska

Małgorzata Gruszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

To było moje 4 podejście pod egzamin, po 3 nieudanych w innej szkole jazdy postanowiłam postawić jedną kartę na genialną pania Natalię w ośrodku przy Obywatelskiej 56 i się udało! Miałam pół roku przerwy, wróciłam na 8 jazd doszkalających - Natalka ma bardzo dużą wiedzę i widzi dosłownie wszystko. Przy tym jest bardzo pozytywną osobą, przy niej stres opada do minimum! Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają ciepłego i stanowczego podejścia oraz trafnych wskazówek. Biuro także w porządku, bardzo miła atmosfera, auta super, nic dodać nic ująć, jednym slowem POLECAM!! <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarosław Nowak

Jarosław Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej mogę polecić zdałem za pierwszym razem bez najmniejszego problemu moim zdaniem najlepsza szkoła w Łodzi pozdrowienia dla Janusza!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Bogucka

Amelia Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni i mili instruktorzy, bezstresowa atmosfera. Bardzo polecam Pana Macieja i Pana Artura.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Groman

Łukasz Groman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole mili instruktorzy i do tego kontretni

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Nowakowska

Julia Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do driftu przyszłam na jazdy doszkalające, które bardzo dużo mi dały i właśnie nim zawdzięczam zdany egzamin. Instruktorzy są bardzo mili, cierpliwi i pracujący z pełnym zaangażowaniem i pasją. Serdecznie polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Merecz

Mikołaj Merecz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, a wszystko za sprawą świetnych instruktorów. Warunki do nauki mogę opisać w samych superlatywach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Miluśki

Michał Miluśki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez owijania w bawełnę - Mariusz i Ada nauczą każdego jak jeździć motocyklem i jak bez problemu zdać egzamin. Polecam bardzo serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Sieracka

Ewa Sieracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę , super instruktorzy którzy zajmują się kursantem a nie telefonem jak w niektórych szkłach. Ada super instruktorka , bardzo cierpliwa, ucząc się u niej możesz być pewny że zdasz.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Janicki

Aleksander Janicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, którzy tłumaczą wszystko krok po kroku bez nerwowej atmosfery. Szczególnie polecam Pana instruktora Janusza, który wykazuje się anielską cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Kozłowska

Ola Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dość krótkie terminy, przyjaźni instruktorzy, którzy dużo tłumaczyli jak najprościej się dało, szkoła starała sie zapewnić najbardziej dogodne warunki spotkań teoretycznych jak i praktycznych.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Rutkowski

Sebastian Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM!!!!! Po długoletnie przerwie zdecydowałem się podejść do egzaminu i przygotowywałem się w szkole drift instruktorzy super profesjonalni zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Orczykowska

Patrycja Orczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy świetni, prawko zdane za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak