DRIFT OSK

 663 opinie w tym 418 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
auto-dr....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2200 zł
Kurs kat.B 2200zł 1960 zł (Cena obowiązuje na kurs 10.01.2022)
Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2400 zł
Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2350 zł

Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2400 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Beata Izabela

Beata Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca i dziękuję całej ekipie :)auto szkoły, szczególnie Natalce. Jazdy doszkalające dopiero z drifftem sprawily ze nauczyłam się jeździć jesteście najlepsi!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Dąbrowska

Klaudia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przyjemna atmosfera, jazdy bez stresu. Będę polecać każdemu na pewno:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Gruszczyńska

Małgorzata Gruszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

To było moje 4 podejście pod egzamin, po 3 nieudanych w innej szkole jazdy postanowiłam postawić jedną kartę na genialną pania Natalię w ośrodku przy Obywatelskiej 56 i się udało! Miałam pół roku przerwy, wróciłam na 8 jazd doszkalających - Natalka ma bardzo dużą wiedzę i widzi dosłownie wszystko. Przy tym jest bardzo pozytywną osobą, przy niej stres opada do minimum! Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają ciepłego i stanowczego podejścia oraz trafnych wskazówek. Biuro także w porządku, bardzo miła atmosfera, auta super, nic dodać nic ująć, jednym slowem POLECAM!! <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarosław Nowak

Jarosław Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej mogę polecić zdałem za pierwszym razem bez najmniejszego problemu moim zdaniem najlepsza szkoła w Łodzi pozdrowienia dla Janusza!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Bogucka

Amelia Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni i mili instruktorzy, bezstresowa atmosfera. Bardzo polecam Pana Macieja i Pana Artura.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Groman

Łukasz Groman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole mili instruktorzy i do tego kontretni

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Nowakowska

Julia Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do driftu przyszłam na jazdy doszkalające, które bardzo dużo mi dały i właśnie nim zawdzięczam zdany egzamin. Instruktorzy są bardzo mili, cierpliwi i pracujący z pełnym zaangażowaniem i pasją. Serdecznie polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Merecz

Mikołaj Merecz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, a wszystko za sprawą świetnych instruktorów. Warunki do nauki mogę opisać w samych superlatywach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Miluśki

Michał Miluśki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez owijania w bawełnę - Mariusz i Ada nauczą każdego jak jeździć motocyklem i jak bez problemu zdać egzamin. Polecam bardzo serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Sieracka

Ewa Sieracka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę , super instruktorzy którzy zajmują się kursantem a nie telefonem jak w niektórych szkłach. Ada super instruktorka , bardzo cierpliwa, ucząc się u niej możesz być pewny że zdasz.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Janicki

Aleksander Janicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, którzy tłumaczą wszystko krok po kroku bez nerwowej atmosfery. Szczególnie polecam Pana instruktora Janusza, który wykazuje się anielską cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Kozłowska

Ola Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dość krótkie terminy, przyjaźni instruktorzy, którzy dużo tłumaczyli jak najprościej się dało, szkoła starała sie zapewnić najbardziej dogodne warunki spotkań teoretycznych jak i praktycznych.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sebastian Rutkowski

Sebastian Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM!!!!! Po długoletnie przerwie zdecydowałem się podejść do egzaminu i przygotowywałem się w szkole drift instruktorzy super profesjonalni zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Orczykowska

Patrycja Orczykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy świetni, prawko zdane za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Наталя Ревенко

Наталя Ревенко
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera w szkole. Dobre podejście do kursantów. Wspaniałe instruktory,spokojnie prowadzow jazdy, na pozytywie. Zdałam ekzamin za pierwszym razem. Bardzo polecam...

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Stasiak

Jakub Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają profesjonalne podejście do nauki. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu. Bez problemu zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Amelia Kula

Amelia Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza OSK w Łodzi! Nie mogłam wybrać lepiej. Pani Magda i Pani Agata to serdeczne i pomocne osoby, a Pan Maciek to wspaniały instruktor. Każdemu polecam tę szkołę, ja zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Bryszewska

Patrycja Bryszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać! Super obsługa, profesjonalni instruktorzy, którzy bardzo dobrze wszystko tłumaczą. Jestem po dwóch egzaminach jednego dnia. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem! Bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Krymski

Wiktor Krymski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca. Instruktorzy mili i profesjonalni, przygotują bardzo dobrze do zdania egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Hoffer

Małgorzata Hoffer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam p. Maćka i Berenikę po nieudanych podejściach do egzaminu w innej auto szkole trafiłam do Drift i całe szczęście, prawo jazdy zdobyte.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Cezary Redecki

Cezary Redecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem :) polecam bardzo. Dziękuję Krzyśkom oraz Magdzie za naukę i całej ekipie. Pozdrawiam !!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Ko

Marcin Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Muszę przyznać, że moja przygoda z Moto zaczęła się gdy miałem 14 lat. Byłem młody i głupi???? MZ 251 to był wtedy szczyt możliwości... takie czasy. Postanowiłem jako 38-latek zawalczyć o swoje marzenia i powrócić do jazdy po 20-stu latach. Dziś nie żaluzje. Zrealizowałem swoje marzenie. Pomogła mi Ada i Mariusz. Są świetnymi instruktorami. Jest jeszcze jeden aspekt przemawiający aby wybrać Drift, to opieka podczas egzaminu. Oni naprawdę walczą o to abyś czuł się komfortowo podczas egzaminu i aby to była wielka przygoda dla Ciebie, dzięki której zrealizujesz swoje marzenia. Z czystym sumieniem polecam Adę I Mariusza, są najlepsi, bo im zależy. Pozdrawiam wszystkich przyszłych motor-miłośników. Marcin ???? P.S. Zdałem za drugim razem bo wreszcie włączałem kierunkowskazy i nie przekraczałem prędkości ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojciech Molenda

Wojciech Molenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkółka godna naprawdę polecenia.Przygotowanie do egzaminów na najwyższym poziomie.Wspaniali instruktorzy i ciepła domowa atmosfera.Bardzo gorąco polecam tę szkółkę jak dla mnie wzór do naśladowania dla innych szkółek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Bryniarska

Daria Bryniarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Tą autoszkołę polecam z całego serca!!! Trafiłam tu po innej autoszkole, gdzie mój poziom był bardzo słaby. Pan Mariusz zrobił wszystko, by udało się zdać i tak było. Mojej radości nie ma końca!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Ossendowski

Bartek Ossendowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo chciałem podziękować wszystkim instruktorom za super przygotowanie do egzaminu i bardzo dobrą naukę. Najlepsze przygotowanie do egzaminu, dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Pawłowska

Kasia Pawłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zaczynając kurs na prawo jazdy, byłam mocno przerażona prowadzeniem pojazdu, jednak z każdą kolejną godziną w miłej atmosferze nauki szło co raz lepiej, dowodem tego są oba zdane egzaminy państwowe za pierwszym razem! oczywistym plusem są bardzo cierpliwi, wyrozumiali i mili instruktorzy, polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Brzozowska

Aleksandra Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam auto szkołę Drift. Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy, którzy tłumaczą jak wykonać dane czynności do póki nie stanie się to dla nas jasne. Wspaniała atmosfera oraz elastyczne godziny jazd dostosowywane pod kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Brzozowska

Aleksandra Brzozowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam auto szkołę Drift. Przemiła atmosfera dzięki której jazdy były czystą przyjemnością. Nauczyłam się bardzo wiele. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i tłumaczą czynności do póki nie staną się one jasne. Godziny jazd są bardzo elastyczne i dostosowywane pod wolny czas kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzegorz Kukulak

Grzegorz Kukulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalne podejście, sprawnie przeprowadzone wykłady, brak problemów z umawianiem się na jazdy, genialny instruktor, który rozwiewał wszelkie wątpliwości dotyczące przepisów oraz świetnie przygotował do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Pilc

Dawid Pilc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam autoszkołę Drift. Instruktorzy bardzo dobrze uczą. Egzamin zdany za pierwszy razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak