DRIFT OSK

 720 opinii w tym 445 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2400 zł

Kurs kat.B 2400 zł

Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2600 zł 

Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2600 zł 

Kurs kat.B przyspieszony - 2800 zł



Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
egzamin na aucie auto szkoły

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 170 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kamil Kobylański

Kamil Kobylański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Łodzi!! Wykłady pierwsza klasa, miła atmosfera, instruktorzy bardzo przyjemni i potrafią dobrze wytłumaczyć wszystko od A do Z. Bardzo przyjemne podejście do kursanta co sprawiało, że było przyjemnie i swonodnie, zero odczuwalnego syresu i presji, że coś źle zostało wykonane. Raz wytłumaczyli i już nie popłniałem drugi raz tego samego błędu. Zostałem przygotowany do egzaminu teoretycznego i praktycznego na 100%! Chciałbym pozdrowić panią Kasie i oczywiście instruktorów z Obywatelskiej. Miło wspominam ten czas i pozdrawiam Kamil.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Dziewierski

Kuba Dziewierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w łodzi, bardzo dobrzy instruktorzy, idealne przygotowanie do egzaminu, bardzo pozytywne podejście do kursanta, współpraca z Panią Kasią którą możemy spotkać w drifcie na Obywatelskiej jest idealna :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Rawdanik

Laura Rawdanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Darnikowska

Ola Darnikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na wybór tej auto szkoły zdecydowałam się ponieważ uczęszczał tam również mój brat, który dobrze przygotowany zdał egzaminy. Jeżeli chodzi o instruktorów bardzo mili i profesjonalni, przygotowują do egzaminów najlepiej jak potrafią. Z czystym sumieniem mogę polecić wybór auto szkoły Drift.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Lamenta

Weronika Lamenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto-Szkołę Drift, egzamin na prawo jazdy kat. B automat zdany za pierwszym podejściem ;). Sympatyczni instruktorzy, merytorycznie przygotowują do egzaminu. Jazdy dostępne w różnych godzinach, więc nawet zabiegana osoba znajdzie dla siebie terminy. Samochody są w bardzo dobrym stanie:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Patrycja Woźnica

Patrycja Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem! Miałam przyjemność jeździć z Panem Maćkiem i z Panem Krzyśkiem. Pełen profesjonalizm z super podejściem do kursanta :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michal Szylin

Michal Szylin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła fajni instruktorzy i profesjonalne podejście

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kat Jot

Kat Jot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki wspaniałemu instruktorowi udało się przełamać moj strach przed jazdą. Gorąco polecam Drift i Pana Maćka.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Kraska

Daria Kraska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej walce z zdobyciem prawka po naukach w innej autoszkole przyszłam do Drifta po kilka dodatkowych jazd - od razu egzamin zdany. Szybkie terminy, odpowiedzi na każde pytania, wspaniali instruktorzy, trasy egzaminacyjne. Miałam przyjemność mieć jazdy z Panem Grzesiem, Panią Justynką i Panem Arturem. Polecam DRIFT z całego serducha. Szczęśliwa posiadaczka prawka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Kucina

Filip Kucina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W mojej opinii, Autoszkola Drift jest naprawdę godną polecenia szkoła. Wszystkie jazdy odbywały się punktualnie, bez żadnych problemów. Po odbyciu jazd doszkalajacych bez problemu zdałem egzamin praktyczny. Szczególne podziękowania dla Pana Rafała, bez którego nie udałoby się zdać egzaminu praktycznego :) Na każdej z jazd Pan Rafał przygotowywał mnie na każda cześć egzaminu, rękaw i górka na placu manewrowym oraz same manewry na mieście. Każda moja wątpliwość czy problem były na bieżąco omawiane, w miarę potrzeby manewry były powtarzane aż wykonałem je poprawnie. Jeśli ktoś jeszcze zastawia się nad wyborem tej szkoły, to z czystym sumieniem mogę ja w 100 procentach polecić!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Matylda Piesiewicz

Matylda Piesiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam wszystkim autoszkołę DRIFT, dzięki której zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Wspaniała kadra, przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm i super organizacja. Szczególnie dziękuję instruktorowi panu Maćkowi za świetne merytoryczne przygotowanie, wszystkie cenne wskazówki, cierpliwość, ogromne zaangażowanie, niezapomnianą atmosferę na jazdach i nieocenione wsparcie <3 Nie ma lepszej autoszkoły w Łodzi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Łuczyńska

Patrycja Łuczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie zdecydowałam się ponownie przystąpić do egzaminu na prawo jazdy. Sam kurs odbywałam w innej szkole, natomiast jazdy doszkalające wykupiłam właśnie w Auto Szkole Drift…. I była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Wystarczyło 5 jazd z najlepszą instruktorką pod słońcem i prawo jazdy zdobyłam w niecały miesiąc. Wszystkie trasy na Retkini poznałam i opanowałam do perfekcji. Jazdy odbywały się bezstresowo i na totalnym luzie, jak coś nie wyjdzie to próbujemy kolejny raz, aż do skutku. Na egzaminie państwowym nic mnie nie zaskoczyło. Ani miejsca, ani trasa, ani zadania do wykonania. Polecam z całego serca. Same plusy, zero minusów =)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Kubiak

Zuzanna Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły niż ta ❤️kocham Drift najbardziej na świecie ????????????polecam wszystkim instruktora Pana Sławka - klasa i wiedza, a Pani Magda pracująca w biurze to bardzo miła osoba, egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem ???? będę tęsknić za Retkinią i jazdami ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Hladun

Ola Hladun
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Auto szkole DRIFT . Zdałam za pierwszym razem oraz nauka była bardzo fajna. Wielkie dzięki Pani Madzie. Polecam .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Rzeczyca

Kacper Rzeczyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe i instruktora Rafała Wlosiak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dariusz Sawicki

Dariusz Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra szkoła. Bezproblemowe ustalanie dogodnych terminów jazd. Dobrzy instruktorzy. Najważniejsze że zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Misiak

Oskar Misiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera pierwsza klasa! Super instruktorzy, bez żadnego problemu zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem. Serdecznie polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dima Bogacki

Dima Bogacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie Przygotowania odbywają się w miłej sympatycznej atmosferze. Instruktorzy jazdy profesjonalni i sympatyczni z super podejściem do kursantów , wyrozumiali. Pani instruktorki Justyna, Magda z biura na Tatrzańskiej specjalisty swoje dziedziny. Dzięki, zdałem za 1 razem Serdecznie polecam tą szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian ES

Adrian ES
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znajomy polecił mi Drift i nie żałuję. Nie bez powodu mają jedną z lepszych statystyk zdawalnosci. Kurs na Tatrzańskiej to głównie jazdy z dziewczynami i niczym nie odbiegają umiejętnościami od doświadczonych kierowców - stereotyp nie działa !!!!Dzięki nim zdałem za pierwszym razem egzamin państwowy i nabyłem umiejętności faktycznie potrzebne na drodze. Polecam i dziekuje: Adzie, Justynie i Madzi. Przemiłej pani Kasi z biura też!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Szewczyk

Kacper Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna atmosfera w samochodzie jak i w biurze. Profesjonalni instruktorzy a zarazem bardzo wyrozumiali i sympatyczni. Była to dla mnie czyta przyjemność uczyć się tutaj. Ceny też bardzo przystępne (szczególnie polecam wersje VIP). Pozdrawiam Panią z biura na Tatrzańskiej! Jeszcze raz dziękuje za pomoc i serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Bińkowska

Maria Bińkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła. Bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminów. Zawsze byłam pytana czy coś szczególnego chcę poćwiczyć, w czym nie czułam się pewnie. Za każdym razem udało mi się opuścić plac w WORD, także technika nauki jest naprawdę na wysokim poziomie. Wspaniali, doświadczeni instruktorzy i przemiłe panie w biurach!! Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Michaś

Oliwia Michaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam wybór tej auto szkoły. Super atmosfera podczas zajęć teoretycznych i praktycznych. instruktorzy doświadczeni i pozytywnie nastawieni do kursanta, chętnie odpowiadali na każde pytanie i dawali cenne wskazówki, co pomogło mi zdać egzaminy za pierwszym razem!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Borkowski

Mateusz Borkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy świetni, tak jak cała obsługa w szkole jazdy, dobre podejście do kursanta i wyrozumiałość. Ceny jak najbardziej adekwatne do jakości nauki. Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu który niedawno zdałem

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julka Piekarska

Julka Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco Polecam zainwestować w swoje marzenie właśnie w TEJ Auto Szkole. Ja swoje jazdy doszkalające rozpoczęłam u Ady, świetnego instruktora i człowieka z anielską cierpliwością. Na jazdy chodziłam z uśmiechem bo tez nim za, każdym razem byłam witana, co poprawiało atmosferę i rozluźniało stres przed jazdą. Pani Kasia w biurze zawsze pozytywna z szerokim uśmiechem i indywidualnym podejściem do kursanta. Swój egzamin państwowy zdawałam z Adą co pomogło mi przez niego przebrnąć mimo ogromnego stresu. Jestem ogromnie im wdzięczna za pomoc w spełnieniu mojego marzenia. Dziękuje. Polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Bednarska

Edyta Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Drift na Tatrzańskiej.Instruktorzy niezwykle mili, pomocni, zawsze uśmiechnięci, optymistycznie nastawieni do kursantów i w sposób profesjonalny przekazują wiedzę.Przemiła atmosfera. Obsługa biura na 5+

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Zwierzchowska

Karolina Zwierzchowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Super szkoła???? a Pani Natalia o złotym sercu, świetny instruktor cierpliwa,ciepła ale przede wszystkim duża wiedza, bardzo dobrze tłumaczy wszystkie manewry opanowane do perfekcji bardzo wymagająca ale to na plus ????Dziękuję z całego serca za poświęcony czas zwłaszcza że nauka z ciążowym brzuszkiem to wyczyn ????. Ale zdane za pierwszy razem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Szadkowski

Hubert Szadkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła zdałem za pierwszy razem zawdzięczam to panu Januszowi mistrzowi kierownicy. Naprawdę polecam super przygotowanie do egzaminu oraz jazdy na co dzień.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Izabela

Beata Izabela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca i dziękuję całej ekipie :)auto szkoły, szczególnie Natalce. Jazdy doszkalające dopiero z drifftem sprawily ze nauczyłam się jeździć jesteście najlepsi!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Dąbrowska

Klaudia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Łodzi! Przyjemna atmosfera, jazdy bez stresu. Będę polecać każdemu na pewno:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Gruszczyńska

Małgorzata Gruszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

To było moje 4 podejście pod egzamin, po 3 nieudanych w innej szkole jazdy postanowiłam postawić jedną kartę na genialną pania Natalię w ośrodku przy Obywatelskiej 56 i się udało! Miałam pół roku przerwy, wróciłam na 8 jazd doszkalających - Natalka ma bardzo dużą wiedzę i widzi dosłownie wszystko. Przy tym jest bardzo pozytywną osobą, przy niej stres opada do minimum! Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają ciepłego i stanowczego podejścia oraz trafnych wskazówek. Biuro także w porządku, bardzo miła atmosfera, auta super, nic dodać nic ująć, jednym slowem POLECAM!! <3

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak