DRIFT OSK

 594 opinie w tym 386 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
auto-dr....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

ZRÓB KURS W 2 TYGODNIE !!!

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2000 zł
Kurs kat.B 1900 zł
Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów 2000 zł
Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2050 zł

Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2000 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sandra Kapelak

Sandra Kapelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, instruktorzy tłumaczą wszystko cudownie, bardzo polecam❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Zyy

Kamil Zyy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, świetni instruktorzy z którymi zawsze można się dogadać co do godzin jazd etc. Bardzo pozytywna atmosfera i przedewszystkim konkretne podejście do nauki. Egzamin zdany za pierwszym razem (kat. A)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Najdecka

Ania Najdecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim szczerze polecam szkołę jazdy Drift, a w szczególności Pana Maćka, z którym miałam przyjemność uczyć się jeździć po długiej przerwie. Powrót za kierownicę przebiegł bardzo pozytywnie :) Każda godzina jazd przebiegała w miłej atmosferze, równocześnie jednak bardzo dużo się uczyłam. Od samego początku byłam uczona samodzielności i ostrożności na drodze, dzięki licznym wskazówkom i pomocy ze strony Pana Maćka nauczyłam się jeździć z pewnością siebie oraz poprawnie, co pozwoliło mi na zdanie egzaminu teoretycznego i praktycznego za pierwszym razem. Ponad to na egzaminie czułam się bardzo dobrze przygotowana. Jestem wdzięczna panu Maćkowi, za rewelacyjne przygotowanie do egzaminu. Podziękowania kieruje również do Agatki, która bez problemu dopasowała jazdy pod mój napiety grafik :) Polecam szczerze i z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Kaźmierczyk

Weronika Kaźmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super instruktorzy. Zdane za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Przychodzeń

Beata Przychodzeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkoła!! instruktorzy "z powołania" profesjonalni, cierpliwi, fantastycznie przygotowali mnie do egzaminu, nie mogłam wybrać lepiej, cały kurs przebiegł w przemiłej atmosferze. Szczególne podziękowania dla instruktorów Maćka za cenne wskazówki na początku przygody z kursem i Krzyśka za wyszlifowanie techniki jazdy przed samym egzaminem, oraz Agatki za to, że zawsze zorganizowała dla mnie dodatkowe jazdy, kiedy potrzebowałam poćwiczyć przed egzaminem, będę Was polecać, do zobaczenia na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Dudra

Natalia Dudra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy Drift! Zarówno teoria, jak i praktyka przeprowadzane są bardzo profesjonalnie i sprawnie. Mój kursy trwał niecałe trzy miesiące, egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem a praktyczny za drugim. Jazdy z różnymi instruktorami pozwoliły mi na poznanie różnych technik i upewniły w tym, że poradzę sobie na drodze już jako samodzielny kierowca. Pani Magda czuwająca nad organizacją zawsze znalazła dla mnie dogodny termin, odpowiedziała na wszystkie moje pytania i przy okazji wspierała dobrym słowem :) Pan Mariusz sprawił, że zajęcia z teorii nie były przykrym obowiązkiem, a czasem spędzonym w miłej atmosferze. Za to Pan Piotr, z którym wyjeździłam najwięcej godzin, sprawił, że w końcu posiadłam umiejętność odpowiedniego ustawienia lusterek do parkowania równoległego, a egzamin praktyczny zaliczyłam niemal bezbłędnie! Jeśli szukasz szkoły, która profesjonalnie przygotuje cię nie tylko do egzaminów, ale też i samodzielnej jazdy, a przy tym wzbudzi pasję do kierowania i rozwieje wszelkie strachy i wątpliwości, to trafiłeś w odpowiednie miejsce!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Chorąziak

Mateusz Chorąziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej trafić nie można! ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Szeligowska

Sylwia Szeligowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przede wszystkim chciałabym podziękować za cierpliwość, wytrwałość i jeszcze raz cierpliwość ! :D za przygotowanie mnie, za wszystkie przysiady i spacery do znaków drogowych ???? Za miłą, swobodną atmosferę i dużo śmiechu :D Cieszę się, że tę przygodę przeżyłam z Wami i że z każdym miałam okazje jeździć!! :) Najbardziej jednak dziękuje Madzi, z którą wyjeździłam najwięcej godzin :) Jeszcze raz dziękuję auto-szkole Drift, za pomoc w zdaniu za 1 razem ???? Do zobaczenia na drodze!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Julka Małecka

Julka Małecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Egzamin zdany za pierwszym razem bezbłędnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrianna Nowak

Adrianna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

rewelacja! super instruktorzy! zdane za 1!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Kowalczyk

Joanna Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera i co najważniejsze pozytywnie nastawieni instruktorzy. Polecam????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Jabłońska

Weronika Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni ludzie i super nauczanie :) Przychodzenie na jazdy było przyjemnością i zabawą do samego końca. Atmosfera i podejście do kursanta było cudowne. Nie mogłabym czuć się lepiej prowadząc auto, niż po kursie i jazdach w tej auto-szkole. Jeżdżenie z różnymi instruktorami daje spojrzenie na błędy z innej perspektywy. Jestem spokojna o moje (i innych) bezpieczeństwo na drodze i nie mogę się doczekać, aż odbiorę prawo jazdy! Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem, bo z takim przygotowaniem nie mogło być inaczej :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Jaroslaw Staroscik

Jaroslaw Staroscik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy Auto Drift. Dzięki Sylwkowi teoria odbywała się w przyjemnej jak i zabawnej atmosferze Wcześniej nie wyobrażałem sobie, że kiedykolwiek będę prowadził auto, a już za chwile odbieram prawo jazdy i już nie mogę się doczekać swojej pierwszej, samodzielnej podróży samochodem. Krzyśkowi,Magdzie,Sylwkowi ,Adzie i Kindze ogromnie dziękuję za pełen profesjonalizm i olbrzymią wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną popartą wieloletnim doświadczeniem. Za świetne podejście do każdego kursanta i ogromną dawkę humoru! A przede wszystkim za to, że uczycie rozsądnej i bezpiecznej jazdy. Za wiarę we mnie kiedy brakowało mi jej, za mega cierpliwość i super przyjazną atmosferę na jazdach. Jeszcze raz, bardzo dziękuję i z czystym sumieniem będę polecał każdemu szkołę jazdy Auto Drift ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Turek

Wiktoria Turek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Super instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Krystian Owczarek

Krystian Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna Autoszkoła.Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Gliński

Dawid Gliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo profesjonalni, ale tez zabawni i wyluzowani. Zarówno teoria jak i praktyka wytłumaczona w prosty i zrozumiały sposób. Polecam:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Urbaniak

Michał Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wielu próbowało mnie nauczyć i nikomu nie udało się tak dobrze jak instruktorom z tej szkoły. Żałuje bardzo że nie zapisałem się od początku na kurs tutaj tylko brałem jazdy dodatkowe. Polecam wszystkim nawet najbardziej opornym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Piasta

Anna Piasta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły zapisałam się na jazdy dodatkowe, i od razu pożałowałam że nie byłam u nich kursantką od początku. Instruktorzy bardzo mili, zabawni i jednocześnie profesjonalni. Gorąco polecam☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Namiecińska

Klaudia Namiecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, super atmosfera i instruktorzy. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Pacholczyk

Klaudia Pacholczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto Szkoła Drift to najlepsza szkoła nauki jazdy na całym świecie. Od samego początku był wysoki poziom który sprawiał, że chciało się chodzi na wykłady oraz na jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Wiola Kulesza

Wiola Kulesza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście. Super instruktorzy i Panie w biurze. Od samego przekroczenia progu ma się na twarzy banana i czuć przyjazną atmosferę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Bródka

Justyna Bródka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedna z najlepszych szkół jak nie najlepsza. Podczas jazd można zawsze liczyć na cenne uwagi instruktorów, zero stresu, przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. W szczególności polecam Panią Kingę i Pana Sylwka. Super instruktorzy. Nad wszystkim czuwa Pani Magda, która zawsze dostosuje grafik pod kursantów

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Sarna

Adam Sarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak chcesz zdać na pewniaka za drugim razem to idź do driftu tak jak ja :) Polecam auto szkołę i pozdrawiam instruktora Krzysztofa, Magdę i Adę oraz resztę ekipy Driftu ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Stępniak

Patryk Stępniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Maciaszczyk

Agnieszka Maciaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać. Instruktorzy super, szczególnie p. Mariusz Egzamin zdany bez najmniejszego problemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wioletta Sowik-Olbrzymek

Wioletta Sowik-Olbrzymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola nauki jazdy! Instruktorzy wyrozumiali, rzetelnie przekazują wiedzę i przygotowują do egzaminu państwowego. Szefostwo bajka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Żegota

Agnieszka Żegota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Chcesz zdać, zapisz się do Drift'a ukończyłam kurs w szkole Premium. Odradzam, zamiast uczyć wyciągają tylko pieniądze od kursanta. W Drifcie wykupiłam jazdy doszkalające, egzamin zdałam bezbłędnie. Pełen profesjonalizm. Serdeczne podziękowania dla Pana Sławka. Życzliwy, spokojny z poczuciem humoru, ale wymagający!!!. Nauka bezstresowa, każdy manewr szlifowany do skutku. Podziękowania również dla Pana Maćka i Pana Artura za pierwsze cenne wskazówki na drodze. Pani Monika odpowiednia osoba na właściwym miejscu, dopasowuje godziny jazd do potrzeb kursanta. Serdeczne podziękowania za miłą współpracę. GORĄCO POLECAM!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Dąbrowska

Julia Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłam lepiej trafić. Instruktorzy, na których trafiłam było bardzo wyrozumiali i profesjonalni. Dzięki przygotowaniu autoszkoły zdałam egzamin teoretyczny oraz praktyczny za pierwszym razem. Żałuję, że kurs minął tak szybko. Polecam w szczególności jazdy z Maciejem i Arturem !!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Pasiak

Sylwia Pasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Auto Szkoła w Łodzi!! :) Jesteście swietni nie tylko jako ludzie, ale przede wszystkim jako instruktorzy :) aż żałuję, że zdałam za pierwszym razem, bo chętnie bym z Wami jeszcze pojeździła ☺️???? Będę Was mile wspominać i wszystkim z całego serducha polecać! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Woźniak

Klaudia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie korzystałam z innej auto szkoły, ale wiem że gdyby czas się cofnął i miałabym robić prawo jazdy raz jeszcze, wybrałabym znów ta samą auto szkołę. Polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak