DRIFT OSK

 697 opinii w tym 434 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2400 zł

Kurs kat.B 2400 zł

Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2600 zł 

Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2600 zł 

Kurs kat.B przyspieszony - 2800 zł



Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2400 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwier F ........z ip: 83.29.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, najlepsze przygotowanie do egzaminu pod względem technicznym jak i mentalnym! Lepszej autoszkoły w Łodzi nie ma.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Krystian R Ryl ip: 217.113.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zacząłem kurs w połowie kwietnia, sama teoria trwała z 5 dni + 6. dzień obowiązkowe lekcje z ratownikiem. Później zacząłem odbywać tzw. "jazdy" ogólnie kontakt z instruktorami jest krótko mówiąc kozacki, można z nimi rozmawiać na każdy temat, dodatkowo Pan Rafał potrafi wziąć kartkę i długopis i rozrysować sytuację w której coś zrobiliśmy źle i narysować tak jak powinno się zrobić to prawidłowo. Wyjeździłem 30h, zdałem egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem, więc umówiłem sobie teorię w Wordzie, podszedłem do niej zdałem za pierwszym razem, zatem umówiłem sobie praktykę w Wordzie, niestety los chciał musiałem czekać 3 tygodnie, toteż dokupiłem sobie dodatkowe 5h jazd, wyjeździłem, byłem też na placu Wordu. Podchodzę do egzaminu państwowego praktycznego zdane za 1. razem. Szczerze nie mam czego tutaj opisywać. Każdemu z czystym sumieniem bym polecił tę szkołę.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Izabela T .....k ip: 31.183.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera cudowna. Ludzie przemili i cierpliwi. Agata na recepcji zawsze uśmiechnięta. Instruktorzy nie dość świetnie tłumaczą to jeszcze mówią na co trzeba uważać na egzaminie. Podczas kursu jeździ się z różnymi osobami, więc dostajesz porady z perspektywy więcej niż jednej osoby. Najwięcej jeździłam z Panem Maciejem i muszę powiedzieć jedno - BARDZO cierpliwy człowiek, bez znaczenia jak duże problemy miałam z jazdą, on zawsze łagodnie zwrócił uwagę na błąd i czasami jeszcze mówił żarty co bardzo pomagało ze stresem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna W ..... ip: 37.225.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę Drift. Profesjonalne podejście do kursantów, solidne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Beata P ....a ip: 188.246.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę - bardzo dobra, profesjonalna, życzliwa atmosfera na każdym etapie przygotowania i nauki. Ogromnym atutem jest rewelacyjna kadra - bardzo dobra organizacja, doskonali, ponadprzeciętnie zaangażowani, merytoryczni, i jednocześnie życzliwi oraz otwarci na indywidualne potrzeby kursanta instruktorzy. Ogromnie dziękuję całemu Zespołowi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bogna C ...........a ip: 31.183.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Kurs przeprowadzony został profesjonalnie w bardzo sympatycznej atmosferze. Mogę również polecić instruktora - pana Macieja (filia na Obywatelskiej 56), którego pozdrawiam i dziękuje za przygotowanie do egzaminu (zdałam za pierwszym razem - kategoria b).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Yana I ...... ip: 31.183.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę, a zwłaszcza instruktora Pana Janusza. Brałam w tej szkole dodatkowe godziny jazdy przez egzaminem. Wszystko na najwyższym poziomie !!!! Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olga P ....k ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła na jaką mogłam trafić. Wszyscy instruktorzy są przemili i super pomocni. Dają dużo wskazówek i rad odnośnie jazdy, jak i zdawania egzaminu; szczególnie jest zwrócona uwaga na rzeczy, z którymi potrzeba trochę więcej pomocy i czasu do nauczenia się. Ogólnie to atmosfera jest bezstresowa i bardzo przyjemna. Co do teorii to też świetnie przeprowadzona. Szybko, do rzeczy, ale bez pomijania żadnych elementów. Pan Arek jest świetnym nauczycielem i uczy z humorem. Na ani jednej lekcji teoretycznej nie było nudno :) Na prawdę dziękuję bardzo całej kadrze, bez was bym nie zdała za pierwszym razem. Szczególnie dziękuję Panu Krzysiowi (z którym jeździłam większość godzin) i Agatce z biura na Obywatelskiej. Wszyscy jesteście cudowni!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna B ........ ip: 188.147.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie .Przygotowania odbywają się w miłej sympatycznej atmosferze. Instruktorzy jazdy profesjonalni i sympatyczni z super podejściem do kursantów , wyrozumiali. Pan Krzysztof , Maciej, Artur, Piotr to super instruktorzy, a Pani Agatka z biura na Obywatelskiej przemiła. Dzięki, zdałam za 2 razem . Serdecznie polecam tą szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia R ........a ip: 31.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każdemu polecam Auto Szkołę Drift, sama trafiłam tutaj z polecenia i nie pożałowałam, Robiłam tutaj cały kurs i zdałam za pierwszym razem. Bardzo miła atmosfera i super instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr W ....k ip: 31.183.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, bardzo dobre przygotowanie zarówno do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Atrakcyjna cena kursu jak i dodatków. Miła atmosfera. Wszyscy instruktorzy świetni, szczególnie muszę pochwalić Pana Janusza !!!!Pozdrawiam także przemiłą Panią Magdę w biurze, która zawsze dawała radę wcisnąć gdzieś dla mnie jazdy w fajnych godzinach!!!Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem, jakby mogło być inaczej !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk S ...c ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie auto szkołę Drift, miła atmosfera, świetni instruktorzy, bardzo dobra organizacja. Nauka na wysokim poziomie. Dziękuję całej ekipie, wszystko zdane za pierwszym razem!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela B .........z ip: 217.96.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam. Nauczanie bezstresowe, a egzamin zdany za pierwszym razem. ;)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia D ........t ip: 77.112.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do jazdy i egzaminu. Miła atmosfera i dobra organizacja. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja P .....k ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Doskonali nstruktorzy i bardzo dobra organizacja. Egzamin zdany, ale najważniejsze jest to, że faktycznie uczą jeździć, a nie tylko odtwarzają trasy egzaminacyjne. Dziękuję Wam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub S ........... ip: 83.29.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Muszę stwierdzić że jest to naprawdę super szkoła jazdy. Profesjonalne podejście wszystkich instruktorów, pani Agata z biura na obywatelskiej pomaga i doradza ze wszystkim. Są w stanie dostosować jazdy pod kursanta. Nie mam żadnych przeciwwskazań, wręcz z ręką na sercu polecam do nich przychodzić i uczyć się

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grzegorz S .........i ip: 195.26.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem świeżo po zdanym egzaminie praktycznym i myślę, że Auto Szkoła Drift była najlepszym miejscem do jakiego mogłem trafić - pani Magda zadbała o elastyczność grafiku i dobierała zawsze takie godziny, które mi odpowiadały (co na pewno było dla niej wyzwaniem ponieważ pracuję na pełen etat i często jestem zajęty), a instruktorzy pan Sławek i pan Janusz świetnie mnie nauczyli jak jeździć bezpiecznie i przepisowo. Mieli dużo cierpliwości, byli odpowiednio wymagający i zawsze potrafili doradzić jak postępować w przeróżnych sytuacjach, które mogły mieć miejsce na egzaminie. Szczerze polecam tę auto szkołę i jeszcze raz dziękuje za miłą atmosferę i poświęcony mi czas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria K ......a ip: 31.182.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany, przeniosłam się z innej szkoły do tej na jazdy doszkalające i serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Eryk Z Za ip: 217.96.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid S .......y ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam, świetne podejście do tematu. Szczególnie w Drifcie na ulicy Obywatelskiej u Pana Instruktora Macieja polecam się uczyć. Ten Instruktor naprawdę jest the best, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem a jedyne jakie błędy zrobiłem to przez stres. Jeśli nie ma go akurat w pracy to drugim wyborem instruktor Artur zdecydowanie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika K .......k ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera. Nigdy nie bylo problemu z terminami. Jazdy mijały w milej atmosferze. Instruktaży doinformowani i wiedza gdzie lubią egzaminatorzy zabierać. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P ......k ip: 31.183.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, super podejscie do kursanta.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Łukasz B ......i ip: 37.30.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja K .........a ip: 37.225.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera i profesjonalna kadra!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Roksana W .....k ip: 83.29.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam????, zwłaszcza dwóch Panów Krzyśków którzy uczą na Tatrzańskiej

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mikołaj K ...... ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria B. ZDECYDOWANIE POLECAM Instruktorzy mega profesjonalni, bardzo miła atmosfeta, egzaminy zdane za pierwszym. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie. ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K .....k ip: 5.173.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim tą szkołę, dzięki niej zdałem egzamin, a to zasługa Pana Macieja

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr K .......i ip: 31.183.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfer, profesjonalna kadra i bezproblemowy kontakt. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

w ..a ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły uczęszczałam na jazdy doszkalające. Dzięki instruktorkom szczególnie P.Magdzie i P. Justynie udało mi się zdać egzamin praktyczny. Przemiłe i sympatyczne osoby. Naprawdę dzięki nim zawdzięczam swój sukces. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy ???????????? i jazdy odbywają się w bezstresowej atmosferze.Bardzo też chcę podziękować P. Kasi która zawsze pomogła dopasować godziny tak żeby nie kolidowały z życiem zawodowym. Gorąco polecam tę szkołę . Dziękuję za wszystko.????????????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Igor C .......... ip: 94.254.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna szkoła! Dzięki nim zdałem bezbłędnie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak