DRIFT OSK

 663 opinie w tym 418 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
auto-dr....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2200 zł
Kurs kat.B 2200zł 1960 zł (Cena obowiązuje na kurs 10.01.2022)
Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2400 zł
Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2350 zł

Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2400 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Eryk Z Za ip: 217.96.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid S .......y ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam, świetne podejście do tematu. Szczególnie w Drifcie na ulicy Obywatelskiej u Pana Instruktora Macieja polecam się uczyć. Ten Instruktor naprawdę jest the best, dzięki niemu zdałem za pierwszym razem a jedyne jakie błędy zrobiłem to przez stres. Jeśli nie ma go akurat w pracy to drugim wyborem instruktor Artur zdecydowanie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika K .......k ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera. Nigdy nie bylo problemu z terminami. Jazdy mijały w milej atmosferze. Instruktaży doinformowani i wiedza gdzie lubią egzaminatorzy zabierać. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P ......k ip: 31.183.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, super podejscie do kursanta.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Łukasz B ......i ip: 37.30.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja K .........a ip: 37.225.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera i profesjonalna kadra!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Roksana W .....k ip: 83.29.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam????, zwłaszcza dwóch Panów Krzyśków którzy uczą na Tatrzańskiej

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Mikołaj K ...... ip: 5.173.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria B. ZDECYDOWANIE POLECAM Instruktorzy mega profesjonalni, bardzo miła atmosfeta, egzaminy zdane za pierwszym. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie. ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K .....k ip: 5.173.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam wszystkim tą szkołę, dzięki niej zdałem egzamin, a to zasługa Pana Macieja

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr K .......i ip: 31.183.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna atmosfer, profesjonalna kadra i bezproblemowy kontakt. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

w ..a ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły uczęszczałam na jazdy doszkalające. Dzięki instruktorkom szczególnie P.Magdzie i P. Justynie udało mi się zdać egzamin praktyczny. Przemiłe i sympatyczne osoby. Naprawdę dzięki nim zawdzięczam swój sukces. Profesjonalnie podchodzą do swojej pracy ???????????? i jazdy odbywają się w bezstresowej atmosferze.Bardzo też chcę podziękować P. Kasi która zawsze pomogła dopasować godziny tak żeby nie kolidowały z życiem zawodowym. Gorąco polecam tę szkołę . Dziękuję za wszystko.????????????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Igor C .......... ip: 94.254.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczna szkoła! Dzięki nim zdałem bezbłędnie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Justyna J ....k ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Instruktor Pan Krzysztof K. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Cechuje Go ogromna wiedza i umiejętność jej przekazu kursantowi. Wyrozumiały, spkojny, pozytywnie nastawiony, a zarazem bardzo wymagający. Budujący relacje pozwalające kursantowi osiągnięcie zamierzonego celu i zdanie egzaminu państwowego. Polecam tego insyruktora. Nie mogę pominąć Pani Kasi z biura . Kobieta nie zastąpiona. Empatyczna, wesoła, otwarta , pomocna w każdej sytuacji. Potrafiącą dopasować jazdy do każdego typu pracy kursanta. Cudowna .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna J ....k ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Instruktor Pan Krzysztof K. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Cechuje Go ogromna wiedza i umiejętność jej przekazu kursantowi. Wyrozumiały, spkojny, pozytywnie nastawiony, a zarazem bardzo wymagający. Budujący relacje pozwalające kursantowi osiągnie zamierzonego celu i zdanie egzaminu państwowego. Polecam tego insyruktora. Nie mogę pominąć Pani Kasi z biura . Kobieta nie zastąpiona. Empatyczna, wesoła, otwarta , pomocna w każdej sytuacji. Potrafiącą dopasować jazdy do każdego typu pracy kursanta. Cudowna .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria W ......k ip: 31.183.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, robiłam tutaj prawo jazdy kategorii B, bardzo sympatyczni instruktorzy, dobrze tłumaczą, przez cały czas jest miła atmosfera. Zdałam egzamin państwowy za drugim razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja K .... ip: 37.225.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna autoszkoła z instruktorami, którzy oprócz wysokich kwalifikacji, dużej dawki wiedzy zarówno w teorii, jak i w praktyce, gwarantują również naukę w przyjemnej atmosferze, bez niepotrzebnego stresu i napięcia (bo za kółkiem to wcale nie pomaga). Ja do egzaminu czułam się bardzo dobrze przygotowana, jeżdżę pewnie, nie boję się samochodu. Naprawdę bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ....... ip: 31.0.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rodzice wykupili mi jazdy doszkalające w tej szkole, byłam bardzo zadowolona. Super trening przed egzaminem, trasy egzaminacyjne po Retkini, bardzo sympatyczny i rzeczowy instruktor pan Janusz, a także pomocna Pani w sekretariacie :) EGZAMIN ZDANY :) Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina D ...a ip: 31.183.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ogólnie cały kurs oceniam bardzo pozytywnie, instruktorzy wprowadzają bardzo miła atmosferę, nie ma żadnej presji czy nerwówki, kurs przygotowuje wzorcowo do zdania egzaminu praktycznego

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Marianna K .........a ip: 5.173.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo szybki kurs teoretyczny prowadzony w przystępny I ciekawy sposób. Wszyscy instruktorzy mili, każdy udziela pomocnych wskazówek I mimo zerowej wiedzy na starcie kursu egzaminy teoretyczny I praktyczny zdałam za pierwszym podejściem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Jagoda M ...... ip: 31.183.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła !!!:) dzięki jazdom w tej szkole zdalam i wszystkim polecam z całego serca. Jeździłam z najlepszym instruktorem w mieście! A miałam ich wielu, więc wiem co mówię;) Madzia jest the best!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Janina O O. ip: 91.90.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco i szczerze polecam ten ośrodek. Uczciwe podejście do kursanta i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Instruktor Maciek to profesjonalny nauczyciel. Miła obsługa i atmosfera w szczególności życzliwa Pani Agatka :) Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcelina M .....a ip: 83.29.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To jest po prostu świetna auto szkoła. Kursantów traktuje się tu z sympatią i wyrozumiałością. Myślałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem, który nie nauczy się jeździć. Dzięki instruktorom (szczególnie dzięki Krzyśkowi), udało mi się opanować tę umiejętność tak, aby zdać egzamin. Podczas kursu otrzymałam dużą dawkę wiedzy, wiele cennych uwag jak radzić sobie w trudnych sytuacjach, jeździłam po wszystkich możliwych trasach egzaminacyjnych. Wszystko po to, aby moje umiejętności były na tyle duże, żeby czuć się pewnie na egzaminie (im większe umiejętności, tym łatwiej poradzić sobie ze stresem, który pojawia się podczas egzaminu).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Klaudia P ....k ip: 46.169.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serduszka! Pan Piotr jest najlepszym instruktorem, oczywiście według mnie! Pamiętajcie, że to Wy musicie poczuć flow z osobą, która Was uczy???? zamiast się denerwować, że coś Wam nie pasuje, poproście o zmianę instruktora, a Madzia (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia), która jest wspaniała, na pewno dobierze dla Was kogoś innego w odpowiednich i pasujących godzinach! Pozdrawiam, Klaudia vel Karolinka

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena P ....k ip: 31.183.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miejsce gdzie napewno nauczysz się jeździć. Dostosowanie się do kursanta i pomoc w każdej sytuacji to tylko niektóre z zalet tej szkoły. Egzamin zdany za pierwszym razem , dziękuję za wspólnie spędzony czas

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna W .....k ip: 31.183.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wróciłam do prawa jazdy po paru latach, po dokupieniu 12h jazd doszkalających udało się zdać za pierwszym razem !!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Rafał S ....o ip: 31.183.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Auto szkoła pomaga w szkoleniu kierowców nie tylko jak zdać ale i jak poprawnie poruszać się po drogach. Osoby szkolące bardzo przyjemni przez co znacznie lepiej się uczy technik poruszania w ruchu drogowym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Izabella C ....k ip: 31.183.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wóciłam do robienia prawa jazdy po wielu latach. W końcu znalazłam miejsce, gdzie ktoś nauczył mnie jeździć! W sumie nie "ktoś" a Instruktor Maciek z Obywatelskiej - większość jazd prześmianych i przegadanych ale kiedy należał się "opr" to nie było zmiłuj! !!!!! Człowiek z wielką wiedzą o tym co robi, serio polecam każdemu kto chce zdać!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk M ......k ip: 2.247.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mili i sympatyczni nauczyciele jazdy, świetnie tłumaczą i świetnie uczą. Egzamin zaliczony

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K .......... ip: 31.0.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca egzamin zdany za 1 razem!! I Dziękuję za cierpliwość wszystkich instruktorów a zwłaszcza Krzyśka !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra S ......... ip: 37.225.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, super instruktorzy, bardzo pomocni który wyjaśnia wszytko co potrzeba. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak