DRIFT OSK

 720 opinii w tym 445 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2400 zł

Kurs kat.B 2400 zł

Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów (egzamin na naszym aucie) 2600 zł 

Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2600 zł 

Kurs kat.B przyspieszony - 2800 zł



Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2600 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
egzamin na aucie auto szkoły

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

codziennie

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 170 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zuzanna Z ......z ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, instruktorzy mają wyrozumiałe oraz spersonalizowane podejście. Egzamin praktyczny i teoretyczny zdany za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julita W .....n ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szukałam instruktora 'od ciężkich przypadków' i po kilku nieudanych podejściach trafiłam do Pana Macieja. Zdałam a dodatkowo egzaminator powiedział że to był jeden z jego fajniejszych egzaminów tego dnia. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Konrad R ....a ip: 37.30.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła i przede wszystkim ludzie. Instruktorzy pokazali i objaśnili wszystkie rzeczy na drodze dotyczące egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata K ..... ip: 46.204.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję bardzo za wytrwałość dla mnie.istruktorzy są super. POLECAM Z CALEGO SERDUCHA WASZĄ SZKOŁĘ.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria S ....k ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam auto szkołę, dzięki radom doświadczonych instruktorów zdałam egzamin, atmosfera na jazdach była bardzo przyjemna. Dużym plusem jest lokalizacja oraz jazda po trasach egzaminacyjnych. Na jazdach brak stresu, motywacyjne uwagi ze strony instruktorów, którzy trafnie zauważają błędy i pokazują jak ich unikać. Oczywiście instruktorzy potrafią odpowiedzieć na każde nurtujące pytanie. Elastyczność i dostępność jazd jest super! Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ....... ip: 217.113.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Pan Rafał oraz Pan Piotr to profesjonalni instruktorzy, dzięki którym zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Paweł W .........k ip: 31.183.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam. Dobre przygotowanie do egzaminu i bardzo sympatyczni instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Jan J .........i ip: 37.225.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani w biura bardzo miła, pomaga załatwiać wszystkie sprawy. Instruktorzy znają się na robocie Egzaminy teoretyczny jak i praktyczny zdane za 1 podejściem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Emilia B ......... ip: 195.26.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze mogę polecić tę autoszkołe, instruktorzy są przemili, atmosfera podczas jazd zawsze była bardzo dobra. Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, dzięki czemu oba zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S .......a ip: 31.183.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu Autoszkołę Drift, dzięki której egzamin zdałam za pierwszym podejściem! Przyjazna atmsofera, indywidualne podejście do kursanta! Szczególne podziękowania dla instruktora Pana Maćka za cenne wskazówki, ogromne zaangażowanie i wsparcie, jak i również dla całej Kadry za pomoc, profesjonalizm i wspaniałą organizację!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna V ........k ip: 31.183.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą auto szkołę, bardzo przyjemnie odbył się kurs teoretyczny i jazda z instruktorami. Bardzo się cieszę że tu trafiłam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna M .........a ip: 188.147.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę z czystym sumieniem polecić autoszkołę Drift. Kurs teoretyczny został przeprowadzony sprawnie i merytorycznie, tak że szybko rozpoczęłam część praktyczną. Obydwie instruktorki, z którymi miałam jazdy - Magda i Justyna, wykazały się ogromną cierpliwością i profesjonalizmem oraz zadbały o przyjazną atmosferę w czasie jazd. Panie z biura również były bardzo miłe i pomocne, nigdy nie było żadnych problemów, kiedy czegokolwiek potrzebowałam. Ogromną zaletą była możliwość zdawania egzaminu państwowego samochodem z autoszkoły, na którym się uczyłam oraz obecność instruktora (teraz nie wyobrażam sobie, że miałabym zdawać na aucie WORDu). Na pewno pomocne było też dokładne zapoznanie się z trasami egzaminacyjnymi oraz wcześniejszy wjazd na teren WORDu, aby poćwiczyć zadania na placu. Wszystko to sprawiło, że czułam się dużo pewniej i zdałam za 2 razem . Gorąco polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwier F ........z ip: 83.29.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, najlepsze przygotowanie do egzaminu pod względem technicznym jak i mentalnym! Lepszej autoszkoły w Łodzi nie ma.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Krystian R Ryl ip: 217.113.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zacząłem kurs w połowie kwietnia, sama teoria trwała z 5 dni + 6. dzień obowiązkowe lekcje z ratownikiem. Później zacząłem odbywać tzw. "jazdy" ogólnie kontakt z instruktorami jest krótko mówiąc kozacki, można z nimi rozmawiać na każdy temat, dodatkowo Pan Rafał potrafi wziąć kartkę i długopis i rozrysować sytuację w której coś zrobiliśmy źle i narysować tak jak powinno się zrobić to prawidłowo. Wyjeździłem 30h, zdałem egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem, więc umówiłem sobie teorię w Wordzie, podszedłem do niej zdałem za pierwszym razem, zatem umówiłem sobie praktykę w Wordzie, niestety los chciał musiałem czekać 3 tygodnie, toteż dokupiłem sobie dodatkowe 5h jazd, wyjeździłem, byłem też na placu Wordu. Podchodzę do egzaminu państwowego praktycznego zdane za 1. razem. Szczerze nie mam czego tutaj opisywać. Każdemu z czystym sumieniem bym polecił tę szkołę.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Izabela T .....k ip: 31.183.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera cudowna. Ludzie przemili i cierpliwi. Agata na recepcji zawsze uśmiechnięta. Instruktorzy nie dość świetnie tłumaczą to jeszcze mówią na co trzeba uważać na egzaminie. Podczas kursu jeździ się z różnymi osobami, więc dostajesz porady z perspektywy więcej niż jednej osoby. Najwięcej jeździłam z Panem Maciejem i muszę powiedzieć jedno - BARDZO cierpliwy człowiek, bez znaczenia jak duże problemy miałam z jazdą, on zawsze łagodnie zwrócił uwagę na błąd i czasami jeszcze mówił żarty co bardzo pomagało ze stresem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna W ..... ip: 37.225.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę Drift. Profesjonalne podejście do kursantów, solidne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Beata P ....a ip: 188.246.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę - bardzo dobra, profesjonalna, życzliwa atmosfera na każdym etapie przygotowania i nauki. Ogromnym atutem jest rewelacyjna kadra - bardzo dobra organizacja, doskonali, ponadprzeciętnie zaangażowani, merytoryczni, i jednocześnie życzliwi oraz otwarci na indywidualne potrzeby kursanta instruktorzy. Ogromnie dziękuję całemu Zespołowi!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bogna C ...........a ip: 31.183.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Kurs przeprowadzony został profesjonalnie w bardzo sympatycznej atmosferze. Mogę również polecić instruktora - pana Macieja (filia na Obywatelskiej 56), którego pozdrawiam i dziękuje za przygotowanie do egzaminu (zdałam za pierwszym razem - kategoria b).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Yana I ...... ip: 31.183.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam szkołę, a zwłaszcza instruktora Pana Janusza. Brałam w tej szkole dodatkowe godziny jazdy przez egzaminem. Wszystko na najwyższym poziomie !!!! Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olga P ....k ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła na jaką mogłam trafić. Wszyscy instruktorzy są przemili i super pomocni. Dają dużo wskazówek i rad odnośnie jazdy, jak i zdawania egzaminu; szczególnie jest zwrócona uwaga na rzeczy, z którymi potrzeba trochę więcej pomocy i czasu do nauczenia się. Ogólnie to atmosfera jest bezstresowa i bardzo przyjemna. Co do teorii to też świetnie przeprowadzona. Szybko, do rzeczy, ale bez pomijania żadnych elementów. Pan Arek jest świetnym nauczycielem i uczy z humorem. Na ani jednej lekcji teoretycznej nie było nudno :) Na prawdę dziękuję bardzo całej kadrze, bez was bym nie zdała za pierwszym razem. Szczególnie dziękuję Panu Krzysiowi (z którym jeździłam większość godzin) i Agatce z biura na Obywatelskiej. Wszyscy jesteście cudowni!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Katarzyna B ........ ip: 188.147.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego na wysokim poziomie .Przygotowania odbywają się w miłej sympatycznej atmosferze. Instruktorzy jazdy profesjonalni i sympatyczni z super podejściem do kursantów , wyrozumiali. Pan Krzysztof , Maciej, Artur, Piotr to super instruktorzy, a Pani Agatka z biura na Obywatelskiej przemiła. Dzięki, zdałam za 2 razem . Serdecznie polecam tą szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia R ........a ip: 31.182.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Każdemu polecam Auto Szkołę Drift, sama trafiłam tutaj z polecenia i nie pożałowałam, Robiłam tutaj cały kurs i zdałam za pierwszym razem. Bardzo miła atmosfera i super instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr W ....k ip: 31.183.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, bardzo dobre przygotowanie zarówno do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Atrakcyjna cena kursu jak i dodatków. Miła atmosfera. Wszyscy instruktorzy świetni, szczególnie muszę pochwalić Pana Janusza !!!!Pozdrawiam także przemiłą Panią Magdę w biurze, która zawsze dawała radę wcisnąć gdzieś dla mnie jazdy w fajnych godzinach!!!Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem, jakby mogło być inaczej !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk S ...c ip: 31.0.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie auto szkołę Drift, miła atmosfera, świetni instruktorzy, bardzo dobra organizacja. Nauka na wysokim poziomie. Dziękuję całej ekipie, wszystko zdane za pierwszym razem!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela B .........z ip: 217.96.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam. Nauczanie bezstresowe, a egzamin zdany za pierwszym razem. ;)))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia D ........t ip: 77.112.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do jazdy i egzaminu. Miła atmosfera i dobra organizacja. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja P .....k ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Doskonali nstruktorzy i bardzo dobra organizacja. Egzamin zdany, ale najważniejsze jest to, że faktycznie uczą jeździć, a nie tylko odtwarzają trasy egzaminacyjne. Dziękuję Wam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub S ........... ip: 83.29.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Muszę stwierdzić że jest to naprawdę super szkoła jazdy. Profesjonalne podejście wszystkich instruktorów, pani Agata z biura na obywatelskiej pomaga i doradza ze wszystkim. Są w stanie dostosować jazdy pod kursanta. Nie mam żadnych przeciwwskazań, wręcz z ręką na sercu polecam do nich przychodzić i uczyć się

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grzegorz S .........i ip: 195.26.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem świeżo po zdanym egzaminie praktycznym i myślę, że Auto Szkoła Drift była najlepszym miejscem do jakiego mogłem trafić - pani Magda zadbała o elastyczność grafiku i dobierała zawsze takie godziny, które mi odpowiadały (co na pewno było dla niej wyzwaniem ponieważ pracuję na pełen etat i często jestem zajęty), a instruktorzy pan Sławek i pan Janusz świetnie mnie nauczyli jak jeździć bezpiecznie i przepisowo. Mieli dużo cierpliwości, byli odpowiednio wymagający i zawsze potrafili doradzić jak postępować w przeróżnych sytuacjach, które mogły mieć miejsce na egzaminie. Szczerze polecam tę auto szkołę i jeszcze raz dziękuje za miłą atmosferę i poświęcony mi czas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria K ......a ip: 31.182.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany, przeniosłam się z innej szkoły do tej na jazdy doszkalające i serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak