DRIFT OSK

 594 opinie w tym 386 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

DRIFT OSK
ul. Retkińska 145
94-004 Łódź

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
auto-dr....Pokaż adres
@AutoSz....Pokaż adres

Opis

ZRÓB KURS W 2 TYGODNIE !!!

U NAS TEORIA TRWA ZAWSZE TYLKO 5 DNI !!!

Cennik:

Kurs kat.A 2000 zł
Kurs kat.B 1900 zł
Kurs kat.B automatyczna skrzynia biegów 2000 zł
Kurs kat.B VIP (dodatkowa godzina + nasz samochód na egzamin wraz z instruktorem) 2050 zł

Naszą misją jest nauczyć kursantów jak poradzić sobie w ruchu ulicznym, opanować strach i stres oraz zdać pomyślnie egzamin!!!

Dobrą zdawalność naszej szkoły potwierdzają wyróżnienia oraz dyplomy i artykuły w gazetach!więcej opinii o naszej szkole znajdziecie na : http://www.facebook.com/AutoSzkolaDrift

ZAPRASZAMY!!!

Bardzo miło nam poinformować, iż wg. Urzędu Miasta Łodzi jesteśmy drugą NAJLEPSZĄ szkołą pod względem zdawalności egzaminu praktycznego w 2016 r uzyskując 44,86 procent!
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/ranking-lodzkich-szkol-jazdy-wedlug-urzedu-miasta-lodzi,4126092,art,t,id,tm.htmlW 2019 r. według statystyk zdawalności opublikowanych przez Urząd Miasta Łodzi uzyskaliśmy NAJWIĘKSZĄ i tym samym NAJLEPSZĄ zdawalność we wszystkich 3 kategoriach osiągając:
* 100 % na kat. A2 !!!
* 79% na kat. A !!!
* 41 % na kat. B !!!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mariusz Domińczak

Mariusz Domińczak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20,Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd ( Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2000 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

ul. Retkińska 145

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha mt07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria A

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Łukasz B ........k ip: 37.248.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super instruktorzy. Zdane za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Malgorzata C ........a ip: 31.183.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca Auto Szkołę Drift ♥️ Świetne podejście do kursantów. Podziękowania dla Instruktorki Ady, Instruktorów Sylwka,Krzyśków, Instruktorki Magdy oraz Justyny z biura !!!!Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksander B ....n ip: 31.183.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, instruktorzy super, pełen profesjonalizm oraz duża cierpliwość, kurs odbyty szybko a egzamin teoretyczni i praktyczny zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł ......k ip: 31.183.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę na 100%, po długiej przerwie od zdawania wybrałem na dodatkowe godziny właśnie ich i B zdane za 1 razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia D ........... ip: 5.173.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Auto Szkołe drift!! :) Miła obsługa od spraw organizacyjnych. Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta. Swoim zaangażowaniem, wiedzą, cierpliwością dają poczucie pełnego przygotowania do egzaminu. Potrafiący bez stresowo przełożyć wiedzę teoretyczną na praktyczną. Dzięki takim instruktorom zdałam egazmian teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. POLECAM!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna M ....... ip: 159.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej trafić nie mogłam, mega podejście do kursanta, Madzia cudowna instruktorka z rewelacyjnym kontaktem z kursantem, bardzo kompetentna, nauczyła jazdy nie tylko pod kontem egzaminu, ale tez po otrzymaniu uprawnień. Justynka z biura zawsze znalazła dogodny termin na jazdy, super obsługa. Polecam z całego serca :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Adam w ......k ip: 37.225.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tę szkołę, bardzo dobrze uczą do zdania prawa jazdy instruktorzy bardzo pomocni. Warto wybrać tę szkołę. Adam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa P ......a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem polecam! Szczególnie pana Maćka - swietny nauczyciel :).

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Zuza M ....a ip: 195.74.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko super, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P ..... ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkoła w Łodzi. Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Atmosfera świetna, instruktorzy bardzo kompetentni i przemili ( wszyscy są ok, ale Pan Maciej Stachurski najlepszy). Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna R ......a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, bardzo przyjemna współpraca i łatwy kontakt! Jazdy oczywiście tylko po trasach egzaminacyjnych, super przygotowanie i egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Maja K .........a ip: 31.183.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W Drifcie robiłam zarówno kurs, jak i jazdy doszkalające - od początku do końca byłam zadowolona z przemiłej i profesjonalnej obsługi. Przyjazna atmosfera i uśmiechy na twarzach instruktorów sprawiały, że jazdy były nie tylko koniecznością, ale też przyjemnością. Dziękuję za pomoc i wszystkim zainteresowanym polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna L ......a ip: 31.182.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam Drift. Świetne przygotowanie teoretyczne i praktyczne, nie tylko do egzaminu. Jazda z różnymi instruktorami daje bardzo wiele. Każdy doradza i tłumaczy trochę inaczej, daje inne, cenne wskazówki. Całokształt wychodzi naprawdę super. Na poparcie swoich słów dodam, że zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za naukę, wsparcie i miłe towarzystwo. Godziny spędzone z Wami mijały zbyt szybko! Ania

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka A ........... ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, indywidualne podejście.... co tu pisać więcej-dzięki tej szkole zdałam prawo jazdy. Gorąco polecam wszystkim kobietom.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ....t ip: 217.96.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Auto Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Instruktorzy pełen profesjonalizm. Pan Maciej fantastyczny człowiek - spokój , mega wiedza i podejście do kursantów. Polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ida J .......a ip: 37.30.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się bałam rozpoczęcia jazd, pierwszego wyjechania na miasto, zostania sam na sam z instruktorem, bo od wielu koleżanek uczacych się w innych autoszkołach słyszałam o dziwnych, nieprzyjemnych sytuacjach.. a tutaj pełen PROFESJONALIZM, zawsze miła atmosfera, wszystko klarownie wytłumaczone, instruktorzy zawsze odpowiadali na moje pytania, nawet jak zadawałam je po raz setny to cierpliwie tłumaczyli dalej i dalej. Ocenia nie może być inna niż 5 gwiazdeczek, z czystym sumieniem polecam każdemu!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Patryk G .....r ip: 31.183.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo tą szkołę. Panuje tam super atmosfera. Mili instruktorzy z profesjonalnym podejściem A także wiedzą, którą potrafią przekazać.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika J .......k ip: 83.29.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie odebrałam swoje pierwsze prawo jazdy,a mam je dzięki szkole jazdy Drift.Świetny zespół, cierpliwi, wyrozumiali instruktorzy skupiający się na słabościach kursantów.Kazdy z nich nauczył mnie czegoś nowego, każdego z nich zapamiętam inaczej. Szczegolnie zapamiętałam naukę jazdy w to drugie prawo. Często myliłam kierunki, no cóż już tak mam,ale dzięki nim w końcu zapamiętałam że lewo to lewo a prawo to prawo. Przez pandemię i przerwę w kursie zdobienie prawa jazdy zajęło mi dużo czasu,ale dzięki temu mogłam dłużej spotykać się z tymi świetnymi ludźmi, będzie mi ich brakować. Z całego serca polecam tę szkołę, Z nimi na pewno zdobędziecie uprawnienia do kierowania pojazdem i zyskacie nowych świetnych znajomych. Justyna, Kinga, Sylwek(lubi sprawdzać siłę w rękach kursantów,przy nim mięśnie prawej ręki będziecie mieć wyrobione na maksa),Madzia(dzięki Madziu za nasze dorosłe,babskie pogaduchy) i Krzyś (jemu zawdzięczam najwięcej,dzięki Krzysiu za Twoją anielska cierpliwość)to zespół dzięki któremu na pewno zdobędziecie prawko. Będą Was wspierać zawsze, dodawać otuchy kiedy zwatpicie w siebie i trzymać mocno kciuki podczas egzaminu. Z nimi na pewno się uda. Monika J.

Odpowiedź:

Monisiu bardzo dziękujemy za tak piękny i wzruszający komentarz, za zaufanie jakim nas obdarzyliście wraz z synem i za wszystkie cudowne spotkania ;) Do zobaczenia ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Frątczak A ........a ip: 37.248.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam za pierwszym razem, a to chyba najlepsza rekomendacja :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Julia S .......a ip: 31.182.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Genialna szkoła jazdy. Zdałam za pierwszym razem. Żałuję, że nie wybrałam jej jako pierwszej, wtedy na pewno nie miałabym potrzeby dobierania jazd doszkalających. Szkoła uczy jazdy pod egzamin jak i do codziennego poruszania się autem. Tutaj bez problemu mogłam zapisać się na jazdy codziennie od poniedziałku do piątku. Jazdy nie trwały krócej niż 2 godziny, więc nie płacicie za godziny widmo. Dzięki Driftowi zyskałam pewność siebie za kółkiem. Nie marnujcie czasu i pieniędzy na inne szkoły ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna M .........a ip: 84.40.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem polecam auto szkołę DRIFT. Świetne podejście do klienta, fenomenalni ludzie i ciepła atmosfera, wszystko na spokojnie i bez nerwów :) Egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz O ....k ip: 37.225.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę auto szkołę bardzo profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Piotr W ........i ip: 83.10.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkole :D Instruktorzy byli bardzo pomocni i rzeczywiście bylo czuć, że skupiają się na kursantach podchodząc do każdego indywidualnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria K ....... ip: 188.146.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkółka, polecam z całego serca! Przygotowania na najwyższym poziomie!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Mikołaj C ....t ip: 37.30.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemnie będę wspominać swoje wzloty i upadki ucząc się zdać egzamin państwowy na A2 z Driftem, wrócę tu aby zrobić kat A. Polecam 9/10.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Ala M ........z ip: 37.225.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, instruktorzy super, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

Konrad P ..... ip: 5.173.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Duża wiedza instruktorów oraz dobra atmosfera. Egzamin zdany z łatwością ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Natalia C .....k ip: 31.183.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są świetni, atmosfera jest cudowna. Świetnie wszystko tłumaczą. Jestem bardzo zadowolona i pewnie gdyby nie stres to zdalabym za pierwszym razem:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata B ......a ip: 31.60.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

O tej auto szkole dowiedziałam się z internetu i po przeczytaniu wielu dobrych opinii zdecydowałam się właśnie na nią.Wcześniej jeżdziłam w trzech innych autoszkołach wiec mam porównanie i bez wahania mogę polecić tą auto szkołę.Przede wszystkim super instruktorzy sympatyczni,życzliwi,cierpliwi z mądrym podejściem do kursanta bo uczą nie tylko jęzdzic ale też myśleć samodzielnie.Potrafią sprawić że człowiek zaczyna wierzyć w siebie i w swoje umiejętności.Pomagają i próbuja znależć nasze słabe strony bo naprawdę chcą nauczyć a nie tylko odbębnić swoje godziny w pracy.Dziewczyny, które umawiają na jazdy są przesympatyczne a do tego zawsze starają się dobrać odpowiednie godziny i dni do potrzeb kursanta.Polecam z całego serca bo wiem ze warto wydać na tą auto szkołe kazde pieniadze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr S ........ ip: 46.169.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny zdany za 1 podejściem.Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak