Liczba odwiedzin: 13628 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Autodrive

  90 opinii w tym 54 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2018

Błażej Zalewski

Błażej Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W biurze bardzo miła i profesjonalna obsługa. Panie bardzo pomocne, wszystko wytłumaczą i zawsze uśmiechnięte :) Instruktorzy równie profesjonalni, nauczą jeździć i przygotują do egzaminu. 3 kategorie + kwalifikacje zdane dzięki Autodrive za 1. razem. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.03.2018

Le On

Le On
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam Autodrive. Wysoka zdawalność, profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta. Duża życzliwość i dobra atmosfera. Elastyczność w planowaniu grafiku jazd. Instruktorzy z pasją i doświadczeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2018

Przemysław Ślipko

Przemysław Ślipko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jednym słowem wszystko Ok.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.03.2018

Agnieszka Antoszak

Agnieszka Antoszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście, miałam super instruktora, egzamin zdany za pierwszym razem. Poleciłabym każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2018

Agnieszka Jedwabna

Agnieszka Jedwabna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mile i spokojne podejscie instruktorow do kursanta. Szczegolne podziekowania dla Piotra i Kuby.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2017

Dariusz Popławski

Dariusz Popławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Zdałem za pierwszym razem mimo że na egzaminie był całkiem inny autobus. Nie jest łatwo nauczyć się jeździć autobusem a oni potrafią uczyć i maja świetnych instruktorów. Efekty widać w postaci statystyk. Jako szkoła mają najwyszy poziom zgawalnosci. Gorąco wszystkim polecam. Pozdrawiam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Dzięki takim osobom ja Ty, jeden z instruktorów Autodrive ma 100% zdawalności na autobus za 2017 rok, a drugi "tylko" 86,67%.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2017

Hanna Górna

Hanna Górna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole mają wielu super instruktorów. I możesz wybrać tego, z którym najlepiej ci się jeździ. ]

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię. Gratulujemy zdanego egzaminu i życzymy powodzenia na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2017

Katarzyna Moch

Katarzyna Moch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli mnie nauczyli to nauczą każdego ;-) Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2017

Carlo Lorens

Carlo Lorens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła! POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2017

Michał Korbacz

Michał Korbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie wszystko w porządku.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2017

Agnieszka Krysmann

Agnieszka Krysmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% profesjonalnie i w miłej atmosferze :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2017

Alicja Maciejewska

Alicja Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy AutoDrive! Z przyjemnością chodziłam na jazdy oraz wykłady, na których naprawdę dużo się nauczyłam. Podchodząc do egzaminu byłam pewna, że instruktorzy przekazali mi wszystko czego mogłam się spodziewać, a dzięki temu, że jazdy były z różnymi instruktorami to nie miałam problemu z przyzwyczajeniem się do egzaminatora. W biurze zawsze panuje miła atmosfera :) uważam, że naprawdę warto tutaj zrobić kurs na prawo jazdy - ja jestem w 100% zadowolona :) Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Alicjo! :) Bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2016

Marianna Ćwiąkała

Marianna Ćwiąkała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs udało mi się zrobić w wakacje. Wykłady teoretyczne chyba zakończyły się w tydzień. Później zaczęły się jazdy z różnymi instruktorami, co jest mega plusem, bo dzięki temu, na egzaminie państwowym, kolejna nowa twarz i osobowość siedząca obok mnie w ogóle nie była dla mnie nowością i stresu w sumie nie było. A że przyzwyczajona byłam do milych, przyjaznych choć wymagajacych instruktorów, to podświadomie myślałam że mój egzaminator też taki jest - i był! Hihi, zdane wszystko za pierwszym razem, manewry jakie miałam wykonać wypadły akurat DOKŁADNIE w tych samych miejscach, które przerabialam na kursie. Jestem zachwycona, polecam wszystkim! Dodam, że na egzaminie praktycznym, przede mną chyba z 20 osób pod rzad nie wyjechało z placu manewrowego na miasto. A u mnie wszystko poszło gładko i profesjonalnie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy Pani Marianno za opinię. Raz jeszcze gratulujemy uzyskania wyniku pozytywnego za pierwszym podejściem!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.04.2016

Lena Dominiak

Lena Dominiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo negatywnie oceniam nieustanne odwoływanie jazd...

Plusy

brak

Minusy

długi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy

Odpowiedź:

Pani Leno, bardzo nam przykro z powodu odwołanych jazd Pani Męża i podobnie jak wspomnieliśmy na Facebooku, prosimy aby Pani Mąż skontaktował się z nami abyśmy mogli ustalić termin jazd, który byłby dla niego zadowalający. Pozdrawiam serdecznie, Autodrive

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2016

TingEn Liu

TingEn Liu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

This school has its maneuvering area quite near the "WORD", which means it has both comparative and absolute advantages than many other driving schools, since students can easily practice the exam routes right after having their practice at the maneuvering area. I have met 5 teachers of the school, all of them are friendly, no one was angry at me, when I was not a good driver at the beginning. The service staffs are organized, Also the owner of the school is just awesome, who is never too tired or selfish to teach me some skills or information about driving, I would like to especially thank the owner for trying to speak English with me, since I am not good at speaking Polish. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Thank You very much Ting! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2016

Marta Gorączko

Marta Gorączko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przydatne uwagi instruktorów pozwoliły mi na robienie szybkich postępów. Jazda z różnymi instruktorami pozwala nauczyć się wielu rzeczy, gdyż każdy z nich zwraca uwagę na coś innego. Panie z biura są przemiłe, zawsze służą pomocą jeśli chodzi o grafik jazd i wszelkie informacje :) Polecam każdemu z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy Pani Marto! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2016

Krzysztof Nowak

Krzysztof Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZY OSK

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Krzysiek! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2016

Maria Pawelczak

Maria Pawelczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek, który poleciłabym każdemu! Na wyróżnienie zasługuje postawa instruktorów, którzy wykazują się dużą cierpliwością i empatią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię Pani Mario! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2016

Julia Ratajska

Julia Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo miła atmosfera

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

częste zmiany instruktorów, instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opnię Pani Julio! :)
Kwestie załatwiania prywatnych spraw podczas zajęć z całą pewnością wyjaśnimy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2016

Jagoda Olga

Jagoda Olga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed pojsciem na kurs wydawalo mi sie, ze jazda samochodem to czarna magia. Jedan dzieki wspanialym instruktorom udalo mi sie przelamac lek i szybko otrzymac dokument prawa jazdy. Atmosfera podczas lekcji byla przesympatyczna, mialam szanse jezdzic z kilkoma instruktorami, ktorzy przygotowali mnie do egzaminu i, co wazne, do prowadzenia samochodu w kazdych warunkach. Szkola zapewnia bardzo wysoki poziom nauki, jazdy od switu do nocy, bardzo pomocne zajecia teoretyczne oraz mozliwosc przygotowania sie do egzaminu teoretycznego. Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Jagodo bardzo dziękujemy za opinię! :)
I jeszcze raz serdecznie gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.01.2016

Aleksandra Wiese

Aleksandra Wiese
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do takich ciężkich przypadków jak ja, przeogromna cierpliwość instruktorów, spokój i opanowanie w nerwowych sytuacjach. Dzięki Autodrive jeżdżę bez żadnego strachu, a fakt, że egzamin zdałam dopiero za 4 razem wynika tylko i wyłącznie z mojej winy. Super, polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Olu dziękujemy bardzo za opinię! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2016

Michał Jakubczak

Michał Jakubczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na wysokim poziomie, atmosfera koleżeńska, instruktorzy fachowiec, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ogromne dzięki za opinię Panie Michale i jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2016

Jan Jędrzejczak

Jan Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę znalazłem przez portal porównawczy i po zapoznaniu się z kilkoma opiniami uznałem ją za dobry wybór. Miałem do niej blisko (ok. 5 - 10 min idąc marszowym krokiem), dlatego uznałem, że spróbuję. Wszystko było świetnie zorganizowane od początku do końca. Cała informacja wstępna odnośnie zapisania się na kurs (potrzebne dokumenty itd.), a także informacje o egzaminie były wyjaśnione jasno i bez zbędnego bajdurzenia przez sekretarkę. Kursy teoretyczne były ustalane wspólnie, aby wszystkim osobom w grupie pasowało godzinowo. (a były one dośc małe, bo do 15 osób). Nawet szybko zleciało tych 20h nauki teoretycznej. Wyrobiłem się bodajże w niecałe 3 tygodnie. Potem praktyki, które są przeprowadzane w przyjemnej atmosferze. Każdy instruktor ma swoje podejście i dzieli się przydatną wiedzą odnośnie egzaminu praktycznego. Nikt nie robi na siłe pewnych elementów. To my prosimy, aby coś wykonać. Co jest bardzo dobre, jesli jakiś manewr chcemy szczególnie przećwiczyć. Dzięki nauce z wieloma instruktorami nie przyzwyczajamy się do jednej osoby, a wtedy lepiej można poradzić sobie z egzaminem w obcym aucie, z obcą osobą jako egzaminator. Generalnie jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem uczyć się w tej szkole. Jeżeli będę musiał się dokształcić w jakimś aspekcie, to na pewno tutaj wrócę.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Janie bardzo dziękujemy za tą niesamowicie miłą opinię! :)
Cieszymy się niezmiernie, że jest Pan tak zadowolony z naszych usług!:)
Bardzo nas cieszy także fakt, że tak doskonale oddał Pan słowami sens prowadzenia zajęć przez kilku instruktorów! :)
Jeszcze raz gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2016

Anna-Maria Magdalena

Anna-Maria Magdalena
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Same superlatywy! Zero negatywów! Wprawdzie nie ja zdawałam, lecz Narzeczony, ale słyszałam od Niego same pozytywy! Sama w sumie się nie dziwię :) Ośrodek na 6+!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno-Mario! Ogromnie dziękujemy za tą przemiłą opinię! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2016

Michal Skalski

Michal Skalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów Polecam tę szkołę.Pozdrawiam Michał Skalski

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy Panie Michale! :)
I jeszcze raz serdecznie gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2015

Mikolaj Mrozkowiak

Mikolaj Mrozkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdawałem wcześniej 2 kategorie i nie było tak dobrze jak w AutoDrive :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię Panie Mikołaju!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.12.2015

Ola Więckiewicz

Ola Więckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna atmosfera, profesjonalni i sympatyczni instruktorzy ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Olu dziękujemy bardzo za opinię!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2015

Joanna Kowalewska

Joanna Kowalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo otwarci, sympatyczni, zabawni a przede wszystkim reprezentujący pełen profesjonalizm. Nauka bezstresowa, ciekawa a przy tym efektywna. Bez problemu mozna zdać egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym razem. Serdecznie polecam wszystkim mającym problem z wyborem odpowiedniej szkoły :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Joanno bardzo dziękujemy za opinię i jeszcze raz serdecznie gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2015

Natalia Znojkiewicz

Natalia Znojkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super :) całość zdana za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Natalio bardzo dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu!:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.12.2015

Weronika Zawada

Weronika Zawada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Potrafią dobrze wytłumaczyć :) polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Weroniko bardzo dziękujemy za opinię!:)