Liczba odwiedzin: 25826 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Turbo. Autoszkoła

  388 opinii w tym 240 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.10.2020

Bartek Wesołowski

Bartek Wesołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera i wyrozumiali instruktorzy. Wykłady prowadzone w sposób łatwy do zrozumienia i zapamiętania, a same jazdy prowadzone w sposób cierpliwy. Los kursanta wysłanego na egzamin, nie jest obojętny instruktorom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.10.2020

Natalia Zielińska

Natalia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria zdana na 100% za 1 razem. Gdy zapisywałam się do Turbo nie wiedziałam że znajdę tu tak genialnego instruktora jazdy - Michała . To właśnie jego cierpliwość i podejście umożliwiło mi ten sukces. Jeszcze raz dziękuję bardzo za wszystko! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.10.2020

Michał Wróblewski

Michał Wróblewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze. Miła atmosfera na wykładach i w trakcie jazd. Elastyczność względem jazd, a sam instruktor potrafi wytłumaczyć każdy popełniony błąd.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2020

Marcela Młyńczak

Marcela Młyńczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super jazdy doszkalające. Po kilku godzinach jazd, zdany egzamin pomimo wcześniejszych nieudanych prób (po kursie w innej szkole). Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2020

Dominika Dawidowska

Dominika Dawidowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze! Świetna atmosfera na wykładach i w trakcie jazd. Elastyczność, instruktor potrafi dopasować się pod kursantów bez żadnych problemów. Bardzo dużo i szybko można się nauczyć. Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego i państwowego. Bardzo polecam!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Anastazja Klimczak

Anastazja Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super atmosfera, duża cierpliwość instruktora do kursanta. Nauczanie bardzo efektowne. Wykłady były ciekawe i wiele można było z nich wynieść. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.07.2020

Gabriela Czerwińska

Gabriela Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Goraco polecam! Bardzo mila atmosfera oraz swietne podejscie instruktorw do kursanta i przede wszystkim cierpliwosc do nich. Duzym plusem byla mozliwosc zrobienia przyszpieszonego kursu na prawa jazdy w 3-tygodnie. Wiec dla osob ktore mieszkaja za granica i planuja zrobienie prawa jazdy w Polsce jest to super alternatywa w cenie normalnego kursu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Wiktoria Ratajska

Wiktoria Ratajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor prowadzący przekazuje wiedzę w sposób bardzo profesjonalny. Jedną z wielu zalet jest nadzwyczajna cierpliwość. Przystępując do egzaminu czułam, że jestem w pełni do niego przygotowana co spowodowało zdanie za pierwszym razem szczerze polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2020

Weronika Czajkowska

Weronika Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor. Wszystko potrafi wytłumaczyć. Długo nie mogłam zdać praktyki, a po Turbo poszło za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Wojtek Sarnecki

Wojtek Sarnecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Super podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Emil Szyszka

Emil Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Super instruktorzy Dobre podejście

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2020

Nikola Borowska

Nikola Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ! Instruktor fachowo uczy jest profesjonalny wyrozumiały i przede wszystkim spokojny i opanowany . !!!!!!! Dziękuję bardzo wszystko za pierwszym zdane ❗!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Ma Kra

Ma Kra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam ! Instruktor fachowo uczy jest profesjonalny wyrozumiały i przede wszystkim spokojny i opanowany . !!!!! Dziękuję bardzo wszystko za pierwszym zdane ❗!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2020

Monika Fursewicz

Monika Fursewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam kurs kat D i zdane za pierwszym razem. Wszystko zorganizowane jak należy, dostosowane do potrzeb kursanta. Instruktor jazdy (pozdrawiam pana Janka :)) konkretny, wymagający o wysokiej kulturze osobistej. Wszystko wytłumaczy , że nawet pachołek na placu by zrozumiał :). Bardzo polecam szkołę TURBO ze względu na atmosferę, zaangażowanie, profesjonalizm, ale przede wszystkim , za świetną umiejętność przekazania wiedzy merytorycznej. Bardzo dziękuję całemu zespołowi za owocną współpracę i cierpliwość. Pozdrawiam gorąco, Monika F. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Grzegorz Kiejpasz

Grzegorz Kiejpasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera,dobra nauka .Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Natalia Kamil Skrzypkowscy

Natalia Kamil Skrzypkowscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam na 200% wiedza i umiejętności instruktorów na pewno przygotują was do egzaminu na kat. B. ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM. PEŁNA PROFESKA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Mariusz Kaniuk

Mariusz Kaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z pełną odpowiedzialnoscią...profesjonalni instruktorzy z odpowiednią dozą cierplowości... Godziny dostosowane do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2020

Sylwester Szymczak

Sylwester Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z tej strony Sylwester Sz. Zdałem obydwa egzaminy za pierwszym razem. To mówi samo siebie. Pan Michał nauczył mnie jeździć a wystarczyło 10godz. Atmosfera Super. W przyszłym roku idę tam robić C+E. Naprawdę Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.12.2019

Paulina Mróz

Paulina Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym, przemiła atmosfera na prawdę bardzo polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.11.2019

Paweł Krawczyński

Paweł Krawczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Michała oraz Turbo poszedłem na jazdy doszkalające po nauce w innej szkole. Po jazdach z Michałem zdałem bez problemu za pierwszym podejściem. Cieszę sie, że udało nam sie umówić też na jazdy w dniu egzaminu - luźna rozmowa i przerobienie tras egzaminacyjnych bardzo pomogły, nie byłem zmęczony w trakcie prawdziwego egzaminu i czułem się pewniej. Fajne było to, że na pierwszym spotkaniu sprawdził co potrafię, porozmawialiśmy sobie i dał mi plan co będziemy robić, żebym oduczył sie złych nawyków i doszlifował to co ma sens. Jedyne czego mi żal to, że nie trafiłem do Turbo od razu. Widać, że Michał uczy nie tylko pod egzamin ale też jak dynamicznie jeździć w prawdziwych warunkach. Dodatkowo szacunek dla Michała za pożyczenie mi okularów przeciwsłonecznych w dniu egzaminu, nie musiał a dzięki nim udało mi sie zdać. Nie tylko dlatego ze najwyraźniej to musiały być szczęśliwe okulary, ale dlatego że strasznie mocno słońce oślepiało i po prostu mogłem mieć opóźniony czas reakcji - co skutkowałoby zakończeniem egzaminu. Po prostu polecam, co tu więcej pisać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2019

Marta Żarczyńska

Marta Żarczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem. Pod każdym względem szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Adrian Wąsowicz

Adrian Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Pełen profesjonalizm

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2019

Pawel Wolangiewicx

Pawel Wolangiewicx
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dziś zdałem egzamin z 1 razem polecam i bardzo dziękuje za naukę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Ada Janas

Ada Janas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim te szkółkę jazdy ! Pan Michał wprowadza rewelacyjna atmosferę podczas jazdy, duża cierpliwość do kandydata podczas jazdy, można nabyć dużo umiejętności, której przydają się na egzamin jak i do późniejszej jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.08.2019

Kinga Cichoń

Kinga Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po latach zmarnowanych w innych szkołach jazdy i dwóch oblanych egzaminach trafilam z polecana do Pana Michała, który dzięki swojemu profesjonalizmowi i dużej cierpliwości nauczył mnie jeździć i zakończyłam swój egzamin pozytywnie. Z czystym sumieniem polecam tę szkole. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2019

Klaudia Dugiel

Klaudia Dugiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 5 latach przerwy od kursu u innego instruktora (z innej szkoły jazdy oczywiście) i dwóch niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na powrót do tematu prawa jazdy. Szkołę Turbo polecił mi tato gdyż korzystał wcześniej z ich usług i był bardzo zadowolony. Wykupiłam dodatkowe godziny i Lepiej trafić nie mogłam!!!!! Pan Michał jest profesjonalistą i z zaangażowaniem wykonuje swoją pracę. W przeciwieństwie do większości szkół nie naciągają kursantów „na godziny” i zależy im aby kursant jak najwięcej z jazd wyniósł. Instruktor Wypełnił braki i wyeliminował błędy po poprzednim „nauczycielu” przy czym był bardzo cierpliwy i konkretnie tłumaczył co i jak. Bezstresowa atmosfera sprzyjała nauce jazdy i przygotowaniom do egzaminu.I dzięki Panu Michałowi udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem po tak długiej przerwie. Polecam z całego serca, szkoła Turbo to najlepsze co mnie spotkało w temacie prawa jazdy i żałuję,że nie trafiłam na tę szkołę 5 lat temu. Zapewne prawo jazdy miałabym w kieszeni już dawno :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Izabela Chorągwicka

Izabela Chorągwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę Turbo! Pan Michał pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta i dużo cierpliwości oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Szczerze Polecam :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Michael Michalik

Michael Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę super szkoła. Jestem bardzo zadowolony i mogę tą szkołę każdemu tylko polecać. Instruktor był naprawdę super i ma pojęcie o tym co robi. Bardzo dobrze przygotował mnie na egzamin i dalszą jazdę na ulicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Sylwia Całko

Sylwia Całko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Profesjonalne podejście i nauka. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Oliwier Łukowicz

Oliwier Łukowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor luźny, zabawny a kiedy trzeba to poważny. Elastyczny grafik. Wykłady są tłumaczone w sposób zrozumiały i nie są nudne. Jazdy z instruktorem to czysta przyjemność . Naprawdę szacun i wielkie DZIĘKI za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak