Liczba odwiedzin: 24268 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Turbo. Autoszkoła

  354 opinie w tym 218 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2019

Pawel Wolangiewicx

Pawel Wolangiewicx
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dziś zdałem egzamin z 1 razem polecam i bardzo dziękuje za naukę

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Ada Janas

Ada Janas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim te szkółkę jazdy ! Pan Michał wprowadza rewelacyjna atmosferę podczas jazdy, duża cierpliwość do kandydata podczas jazdy, można nabyć dużo umiejętności, której przydają się na egzamin jak i do późniejszej jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.08.2019

Kinga Cichoń

Kinga Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po latach zmarnowanych w innych szkołach jazdy i dwóch oblanych egzaminach trafilam z polecana do Pana Michała, który dzięki swojemu profesjonalizmowi i dużej cierpliwości nauczył mnie jeździć i zakończyłam swój egzamin pozytywnie. Z czystym sumieniem polecam tę szkole. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2019

Klaudia Dugiel

Klaudia Dugiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 5 latach przerwy od kursu u innego instruktora (z innej szkoły jazdy oczywiście) i dwóch niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na powrót do tematu prawa jazdy. Szkołę Turbo polecił mi tato gdyż korzystał wcześniej z ich usług i był bardzo zadowolony. Wykupiłam dodatkowe godziny i Lepiej trafić nie mogłam!!!!! Pan Michał jest profesjonalistą i z zaangażowaniem wykonuje swoją pracę. W przeciwieństwie do większości szkół nie naciągają kursantów „na godziny” i zależy im aby kursant jak najwięcej z jazd wyniósł. Instruktor Wypełnił braki i wyeliminował błędy po poprzednim „nauczycielu” przy czym był bardzo cierpliwy i konkretnie tłumaczył co i jak. Bezstresowa atmosfera sprzyjała nauce jazdy i przygotowaniom do egzaminu.I dzięki Panu Michałowi udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem po tak długiej przerwie. Polecam z całego serca, szkoła Turbo to najlepsze co mnie spotkało w temacie prawa jazdy i żałuję,że nie trafiłam na tę szkołę 5 lat temu. Zapewne prawo jazdy miałabym w kieszeni już dawno :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Izabela Chorągwicka

Izabela Chorągwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę Turbo! Pan Michał pełen profesjonalizm, świetne podejście do kursanta i dużo cierpliwości oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Szczerze Polecam :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Michael Michalik

Michael Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę super szkoła. Jestem bardzo zadowolony i mogę tą szkołę każdemu tylko polecać. Instruktor był naprawdę super i ma pojęcie o tym co robi. Bardzo dobrze przygotował mnie na egzamin i dalszą jazdę na ulicy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2019

Sylwia Całko

Sylwia Całko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Profesjonalne podejście i nauka. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Oliwier Łukowicz

Oliwier Łukowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor luźny, zabawny a kiedy trzeba to poważny. Elastyczny grafik. Wykłady są tłumaczone w sposób zrozumiały i nie są nudne. Jazdy z instruktorem to czysta przyjemność . Naprawdę szacun i wielkie DZIĘKI za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2019

Elwira Klus - Świerk

Elwira Klus - Świerk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście, dużo przydatnych informacji. Zdane po jeździe doszkalającej. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2019

Ewelina Göker

Ewelina Göker
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkolę nauki jazdy Turbo. Jestem MEGA zadowolona z podejścia Pana Michała Kozłowskiego z to jaką obdarzył mnie troską, spokojem oraz udzieleniem bardzo dokładnych instrukcji tak by wszystko było zapięte na ostatni guzik. I tak się stało. Dzięki staraniom Pana Michała oraz włożonej mojej ciężkiej pracy udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować Panu Michałowi za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu :) Pozdrawiam Ewelina :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Sławek Owczarzak

Sławek Owczarzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo mówić, pełen profesjonalizm.Jestem mega zadowolony. Polecam istruktorow są mega przyjemni ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Kamil Łukasiewicz

Kamil Łukasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Michal, najlepszy instruktor, zdane za pierwszym ! Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Leszek Kicuła

Leszek Kicuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, bardzo dobre podejście instruktorów do kursanta. Wiedzą co robią i czego uczą, co jest bardzo ważne. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2019

Adrian Markiewicz

Adrian Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście, ogromna wiedza instruktora, elastyczne godziny pod klienta. Po prostu SUPER. POLECAM. Bez żadnego problemu zdałem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2019

Julia Siek

Julia Siek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Zdane za pierwszym!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Karolina Łukasiewicz

Karolina Łukasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na medal - pełen profesjonalizm, indywidualne i bezstresowe podejście do kursanta, wzorowe przygotowanie zarówno do teoretycznego jak i praktycznego egzaminu. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2019

Kacper Wiśniowski

Kacper Wiśniowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super instruktorzy, świetne podejście do kursanta i przede wszystkim cierpliwość do nich. Zdane za pierwszym razem. Polecam wszystkim tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.04.2019

Gosia Mertuszka

Gosia Mertuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Super podejście do kursanta. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2019

Mariusz Świdziński

Mariusz Świdziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła fachowa nauka prawko zrobiłem w 2miesiące,egzaminy zdane za pierwszym razem,polecam szkołę! Pozdrawiam Mariusz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Monika Kucz

Monika Kucz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście i duuużo cierpliwości ze strony instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.03.2019

Eulalia  Eurydyka Kornawska

Eulalia Eurydyka Kornawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Powiem tak, kompletnie nie czułam sie na siłach i nie spodziewałam się, że uda mi sie zdać egzamin!!! Pierwsze podejście i SUKCES. Szczerze polecam. Michał wymagający, uważny, a do tego świetny gość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Aleksander Kwiatkowski

Aleksander Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podeście do kursanta,wymagający instruktor po wykupieniu ok. 20h jazdy doszkalającej zdałem od razu egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Natan Brzozowicz

Natan Brzozowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, dobre podejście do kursanta, wszystko zdane za 1, polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.02.2019

Sara Szajda

Sara Szajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła i genialna atmosfera. Całkowicie inne podejście, które pomaga w przygotowaniu się do egzaminu l

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.01.2019

Natalia Ścieglińska

Natalia Ścieglińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Tomasz Gołembiewski

Tomasz Gołembiewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy naprawdę wkładają serce w naukę , polecam w 100% zdane za pierwszym pozdrawiam Tomek

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2019

Krzysztof Domarecki

Krzysztof Domarecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w całej Jeleniej Górze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.01.2019

Wiktoria Cisińska

Wiktoria Cisińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkola jazdy i swietne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Weronika Bachurska

Weronika Bachurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baardzo miła atmosfera. Instruktorzy wyrozumiali, doradzają i sprawiają, że nauka jazdy przebiega bezstresowo. Wyklady prowadzone w ciekawy sposób, idąc na egzamin teoretyczny i praktyczny wiedziałam, że jestem dokładnie przygotowana. Pan Michał pomaga eliminować stres na drodze i podczas egzaminu. Serdecznie polecam wszystkim, którzy pragną posiadać prawo jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Kamil Łącki

Kamil Łącki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Na wykłady i jazdy przychodziłem z przyjemnością. Do tego świetna atmosfera. Z przykrością kończyłem kurs. Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak