Liczba odwiedzin: 18929 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła Nauki Jazdy MISTRZ Tomasz Bąk

  168 opinii w tym 91 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Krzysztof Kanarek

Krzysztof Kanarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie polecam szkołę mistrz zdawałem prawo jazdy kat.b udało się za 1 razem instruktorzy są cierpliwi i można przy nich wiele się nauczyć pozdrawiam Pana tomka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2019

Robert Rządkowski

Robert Rządkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam .Wszystkim gorąco poleca szkołę Mistrz wykupiłem godziny na kategorie A i zdane. Profesjonalne podejście do klienta

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.10.2019

Kamila Wenger

Kamila Wenger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole "Mistrz"! Po roku przerwy wykupilam 12 godzin jazdy doszkalającej(wcześniej kurs robiłam w innej szkole jazdy)Rzetelne, profesjonalne i fachowe podejście, niesamowita znajomość "tajników i chwytów", które mogą nam się zdarzyć na egzaminie. Dobra atmosfera, brak stresu, konkretna ocena zdolności :) z podniesioną głowa poszłam na egzamin bo byłam pewna, że zostałam dobrze do niego przygotowana i zdałam. Polecam, polecam, polecam. Kamila

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2019

Dominika Rządkowska

Dominika Rządkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, super instruktor i miła atmosfera. Bardzo polecam, po wykupionej jeździe w OSK Mistrz zdałam egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.09.2019

Natalia Honcza

Natalia Honcza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Szkołę Nauki Jazdy Mistrz w Opolu! Zajęcia teoretyczne poprowadzone zostały w ciekawy sposób, wszelkie wątpliwości z wiedzy teoretycznej zostały dokładnie wytłumaczone i wyjaśnione na wykładach. Jeśli chodzi o zajęcia praktyczne, prowadzą je profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, dzięki którym każda jazda była przyjemnością, a nie stresem! Serdecznie pozdrawiam Pana Tomka, Pana Wiesława, Pana Andrzeja i Pana Marka, dzięki którym bez problemu zdałam egzamin ???? Terminy są zawsze dopasowane pod kursanta! Co w moim przypadku było bardzo ważne. Polecam każdemu! Dziękuję Wam bardzo serdecznie za naukę, wszelkie wskazówki, cierpliwość i zrozumienie! Nauka z Waszą szkołą to była czyta przyjemność. Będę polecała Waszą szkołę każdemu! Zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy! Pozdrawiam bardzo serdecznie ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2019

Izabela Łach

Izabela Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przeszłam do "Mistrza" z innej szkoły i muszę powiedzieć że wszystko jest na najwyższym poziomie. Indywidualne podejście do kursanta, fachowa pomoc, dokładne tłumaczenie, miła atmosfera. Polecam z czystym sumieniem. Egzamin zdany za 1 razem!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Patryk Kopiec

Patryk Kopiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko sprawnie z efektem zdania za pierwszym razem bez problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Tomek Białostocki

Tomek Białostocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie mogę polecić szkołę nauki jazdy "Mistrz". Przychylne i profesjonalne podejście do kursanta ze strony Pana Tomka. Miła atmosfera, wielka cierpliwość oraz maksymalnie wykorzystany czas szkolenia. Cenne uwagi i odpowiedzi na każde pytanie. Przeprowadzony kurs praktyczny na kat.A poskutkował zdaniem egzaminu za pierwszym podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Kuba Nowicki

Kuba Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieszę się, że swoją przygodę z prawem jazdy rozpocząłem właśnie w szkole nauki jazdy MISTRZ. Nauka płynąca od doświadczonych instruktorów oraz ich profesjonalne podejście do wykonywanej pracy, pozwoliły mi już w pierwszym terminie zdać egzamin na kategorię B. Każda jazda w szkole MISTRZ przebiegała w przyjaznej atmosferze. Podczas nauki otrzymałem wiele cennych wskazówek oraz poznałem drogi egzaminacyjne. Po wyjeżdżeniu 30h w MISTRZu poszedłem na egzamin bez stresu i za to dziękuję Panu Tomkowi oraz wszystkim instruktorom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

Robercik Jurajda

Robercik Jurajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trasy jak na egzamknie, doświadczeni instruktorzy. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2019

Magdalena Łaskawiec

Magdalena Łaskawiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10/10 Sprawa wygląda następująco, ucząc się w poprzedniej szkole nie potrafiłam zdać w wordzie, zapisałam się na kolejny egzamin dokupując 4h co było najlepszym wyborem i decyzją, ponieważ instruktor skorygował moje dotychczasowe błędy, podpowiedział jak co robić lepiej :) I co z tego wynikło? Bezbłędny egzamin w wordzie, wszystko zrobione przy pierwszej próbie, trwał 30 min... Dziękuję z całego serca! Będę polecać każdemu, zawsze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2019

Adrian Puchacki

Adrian Puchacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tomasz masz najlepszą kadrę w Opolu, przyszłym kursantom polecam, fachową opiekę i przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale do dalszej drogi na polskich szosach!!!! P.s Mistrz to największy potencjał -zdawalność na prawko!!!!!!! Polecam Marcin Kępczyński.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2019

Basia Wysocka

Basia Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm, doświadczeni, cierpliwi i kulturalni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2019

Rafał Bobin

Rafał Bobin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzony kurs, który przede wszystkim świetnie przygotował mnie do egzaminu. Zarówno właściciel jak i instruktorzy byli bardzo mili, pomocni i wyrozumiali. Polecam każdemu szkołe jazdy Mistrz!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.02.2019

Janusz Szczerban

Janusz Szczerban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.01.2019

Patryk Wystup

Patryk Wystup
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem Bardzo zadowolony. wczoraj bylem na 2godziny po dlugiej przerwie. dzis zdalem bez zadnych problemow. POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.01.2019

Marlena Gwiżdż

Marlena Gwiżdż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole nauki jazdy Mistrz ! Co prawda nie odbywałam u nich kursu ale dokupywałam godziny bardzo dobrze mnie przygotowali do egzaminu. Instruktorzy bardzo wyrozumiali i przede wszystkim cierpliwi :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.12.2018

Kasia Siwek

Kasia Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Mistrz, zapewnia świetne przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wyrozumiali i wymagający instruktorzy oraz ciepła atmosfera ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Kasia Zalewska

Kasia Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursantów, miła atmosfera, elastyczne godziny, super Panowie instruktorzy - przede wszystkim cierpliwi. Egzaminy zdane za pierwszy razem mówią same za siebie! Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2018

Szymon Ostrowski

Szymon Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, super przygotowanie do Kursu. Zdane za pierwszym razem bez żadnych problemów :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2018

Agnieszka Dekańska

Agnieszka Dekańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła pełen profesjonalizm i świetna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2018

Sebastian Paluch

Sebastian Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka zdane z pierwszym razem. Doświadczona kadra instruktorów. Wszystko super.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.05.2018

Alicja Dumanowska

Alicja Dumanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy jak najbardziej godna polecenia - kompetentni, wyrozumiali i pełni cierpliwości instruktorzy. Jazdy w miłej atmosferze. Dodatkową zaletą jest elastyczność dopasowania godzin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.05.2018

Katarzyna Zielinska

Katarzyna Zielinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy MISTRZ. Profesjonalne podejście widoczne od początku kursu. Terminy wykładów wspólnie ustalone przez grupę, tak aby wszystkim pasowało. Wiedza przekazywana w ciekawy, umiejętny sposób. Ze względu na to, że mam pracę w trybie zmianowym, potrzebowałam dużej elastyczności w umawianiu się na jazdy. Nie było z tym żadnego problemu. Instruktorzy z powołania - specjaliści w swojej dziedzinie, a przy tym bardzo cierpliwi. Dziękuję Panu Tomkowi oraz pozostałym instruktorom za bardzo dobre przygotowanie :) Ceny na tle innych szkół są naprawdę dobre, a przy tym jakość usługi nienaganna. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2018

Kamila Szatka

Kamila Szatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ta szkołę, przerwa pomiędzy kursami 4 lata , bardzo profesjonalna ekipa instruktorów, która pomogła mi uzupełnić braki wiedzy jak i umiejętności w poruszaniu się na drodze. Zdałam za pierwszym razem wiec o czymś to świadczy. Pozdrawiam Pana Marka - Dziękuję za cierpliwość do mojej osoby :) Kamila Sz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2018

Agata Sobczak

Agata Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, bezstresowo atmosfera podczas jazdy mili i cierpliwi instruktorzy, potrafią przekazać wiedzę i przede wszystkim są dla kursanta, a nie odwrotnie ? Polecam z czystym sumieniem

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2018

Marzena Parobecka

Marzena Parobecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera SUPER. Instruktorzy profesjonalni,cierpliwi,potrafiący dotrzeć do kursanta. BEZSTRASOWI. Przez 6godz nauczyłam się wiecej niż przez cały kurs w innej szkole. Z całego serca POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2018

Kamil Opas

Kamil Opas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane,polecam

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.02.2018

Ewa Dolazińska

Ewa Dolazińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera super.. wzorowe podejscie do kursanta polecam kazdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.12.2017

Magda Ma

Magda Ma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tę szkołę. Pan Tomek dokłada wszelkich starań,by dopasować godziny do potrzeb kursanta. Instruktorzy są doświadczeni,cierpliwi i potrafią przekazywać swoją wiedzę w prosty i zrozumiały sposób. Dzięki temu każdy kursant odnajdzie się za kierownicą,niezależnie od płci, wieku czy po przerwie w jeździe. W sytuacji,gdy kursant ma z czymś problem, szybko to wyłapują i pracują nad tym,by dany element był wykonywany co najmniej poprawnie. Czas jazd jest w pełni wykorzystywany przez kursanta. Usytuowanie szkoły jest dogodne zarówno dla mieszkańców miasta, jak i dojeżdżających.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak