Liczba odwiedzin: 56863 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła nauki jazdy B-eLka

  848 opinii w tym 583 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Kinga Mazur

Kinga Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wybór jeśli chodzi o szkole jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób i z wielkim zaangażowaniem prowadzącego. Najlepsza instruktorka Dominika, super podejście do kursanta i bardzo przyjazny sposób uczenia. Przygotowanie do egzaminu na 100 % Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2020

Michał Pesta

Michał Pesta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam B-elke, a w szczególności pana Romka, profesjonalny i bardzo spokojny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Paweł Smoła

Paweł Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić B-elkę. Ciekawe wykłady, z których dużo można wynieść. Jeżeli chodzi o instruktora to polecam Pana Romana, duża cierpliwość i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Sebastian Plata

Sebastian Plata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, z wykładów można dużo wynieść. Bardzo polecam instruktorkę Dominikę, spokojna i uśmiechnięta osoba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Sergiusz Lange

Sergiusz Lange
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepszy instruktor na świecie Pan Marek!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Martyna Karolina

Martyna Karolina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi w Koszalinie. Zdane za pierwszym ! Jeśli wybierasz, instruktora to tylko Pan Romek. Jazda bez stresu

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Patrycja Kubacka

Patrycja Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.07.2020

Nikola Sobierajska

Nikola Sobierajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Polecam pana Romana, duża cierpliwość do kursantów, nie zawiedziecie się. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.06.2020

Sara Czerniejewska

Sara Czerniejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Piotra Lewandowskiego jako instruktora, mega atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! POLECAM!

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Kuba Ratajczyk

Kuba Ratajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Dominikę jako instruktorkę w szkole nauki jazdy B-elka. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.06.2020

Blanka Burzyńska

Blanka Burzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Dominikę jako instruktorkę!!! Jazdy prowadzone profesjonalnie, w mega miłej atmosferze. Zapewniam, że każdy kto ją wybierze, będzie zadowolony!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Sandra Chamera

Sandra Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę Nauki Jazdy B-elka. Jazdy z Dominiką to sama przyjemność, przygotowała mnie do egzaminu idealnie. Super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Hubert Pawlak

Hubert Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie pozdrawiam Piotra Lewandowskiego super instruktor ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.06.2020

Ja Judysia Maciołka

Ja Judysia Maciołka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca Panią Dominike - instruktorke ( szkoła jazdy Belka) Złota kobieta, potrafi świetnie przygotować do egzaminu. Bardzo fajna i miła atmosfera. Najlepsza szkoła jazdy :) Dziękuję Pani Dominiko jeszcze raz ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2020

Wiktor Procki

Wiktor Procki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkołę jazdy B-elka - świetne, merytoryczne przygotowanie. Wartościowa nauka, cenne wskazówki oraz bezstresowa, sprzyjająca zdobywaniu wiedzy atmosfera u Pani Dominiki z pewnością są niezastąpione!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Paweł Frankowski

Paweł Frankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

profesjonalna szkoła, instruktorzy świetni, szczególnie pan Piotr.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2020

Michalina Mierzejewska

Michalina Mierzejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkole jazdy, w szczególności instruktora pana Romka

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2020

Kamil Głowacki

Kamil Głowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczanie teoretyczne przebiegło bardzo sprawnie i dokładne. Pani Dominika, najbardziej wybitna i mądra instruktorka w całej B-eLce, pomimo mojego kompletnego braku wiedzy o jeździe autem nauczyła mnie jak prowadzić autko. Zawsze miałem możliwość jazdy w piątki i soboty pomimo tego, że chodzę do szkoły w innym województwie. Poradziłem sobie nawet z bardzo trudnym egzaminatorem za drugim podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2020

Kacper Jankowski

Kacper Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo gorąco. Szkoła bardzo dobra, instruktorzy mili i nie ma problemu ze zdaniem prawka !!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Jakub Zaryczniak

Jakub Zaryczniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkola, instruktorzy uśmiechnięci i wyrozumiali. Polecam każdemu zwłaszcza Pana Piotrka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Olaf Jabczyński

Olaf Jabczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Jazda z panią Dominiką to sama przyjemność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Filip Bejnarowicz

Filip Bejnarowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem. Świetna szkoła!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2020

Max Raczyński

Max Raczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszya szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Damian Siudziński

Damian Siudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy B-elka Lech Żymierski. Bardzo dobry instruktor Roman.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.02.2020

Błażej Podpora

Błażej Podpora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie Panią Edytkę, bardzo dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Wiktoria Śliwa

Wiktoria Śliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam Belkę! Bardzo dobrze prowadzone wykłady i przede wszystkim bardzo dobrzy instruktorzy. W szczególności pani Dominika która jest nie samowitą osobą, miłą i bardzo cierpliwą. Która przygotowała mnie na egzamin w 100% ❗️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Kacper Janik

Kacper Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem wybrać. Wykłady z Panem Lechem nie zanudzające, nauczyły mnie wszystkiego co potrzebowałem do zdania egzaminu teoretycznego. 30h wyjeżdżone z instruktorką Dominiką mineło szybko i w przyjaznej atmosferze, bez zbędnego stresu. Jak prawo jazdy to tylko w B-eLce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Martyna Derkacz

Martyna Derkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę jazdy B-elka. Ciekawe wykłady, na których panuje przyjazna atmosfera. Jazdy z instruktorką Dominiką to czysta przyjemność, zawsze uśmiechnięta, żadnego pytania nie pozostawiła bez odpowiedzi. Dzięki tak świetnemu przygotowaniu udało mi się zdać teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Daniel Czupajło

Daniel Czupajło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła zero zastrzeżeń. Polecam instruktora pana Piotr Lewandowski świetne profesjonalne podejście anielska cierpliwość i w ogóle wszystko było na najwyższym poziomie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2020

Dagmara Giergiel

Dagmara Giergiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę jazdy B-elka. Dokupiłam u Pani Edyty Snoch jazdy doszkalające, które bardzo mi pomogły w zdobyciu pewności siebie za kierownica. Pani Edyta bez żadnego problemu odpowiedziała na moje wszystkie pytania, które rozwiązały moje wszystkie wątpliwości. Jazdy odbywały się w bezstresowej atmosferze. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak