Szkoła Kierowców Turbo

 266 opinii w tym 159 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Kierowców Turbo
ul. Pryncypalna 171
93-373 Łódź

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Szkoła Kierowców TURBO powstała w 2007. 

Nasze doświadczenie poparte jest wieloletnim szkoleniem na terenie innych miast. Od tego czasu wyszkoliliśmy ponad 10000 motocyklistów, które po zdaniu egzaminu wyruszyli na drogi.

Nasza Szkoła znajduje się w Pabianicach i w Łodzi. Lokal składa się z biura, klimatyzowanej multimedialnej sali wykładowej i sali do ćwiczeń. Posiadamy również plac manewrowy identyczny z placem egzaminacyjnym, a jazdy prowadzone są na takich motocyklach, na jakich zdaje się egzamin.

Plac dla motocyklistów od 2021r. znajduje się w Łodzi na ul.Pryncypalnej 171.

OD PAŹDZIERNIKA 2021r. również SZKOLENIA I JAZDY KATEGORII B będzie można rozpoczynać w Łodzi w bezpośrednim sąsiedztwie tras egzaminacyjnych.

Centrum Edukacji Turbo posiada certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001.


???? Subskrybuj http://youtube.com/SzkołaKierowcówTurbo?sub_confirmation=1

????Oficjalna strona http://turbo.auto.pl

???? Media społecznościowe:???? Facebook http://facebook.com/TurboPabianice

????Instagram http://instagram.com/turbo.motocykle????

????Kontakt turbo.auto.pl@gmail.com

????Swoje klipy do pokazania wysyłamy na turbo.auto.pl@gmail.com

????Materiały szkoleniowe:

????Arkusz egzaminu praktycznego http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVU9EZOOTwcdMI6k3IEHSRI

????Egzamin wewnętrzny http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWPBY47zWjncx1su9t31QAP

????Manewry parkowania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUFS1rPr9h5P45-55Ew2Pnd

????Manewry zawracania http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiUS0LoOA3Lwxzwo6ngR4ztL

????Teoria dla motocyklistów http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVQ-nseeA5pWyyepXr66so-

????Szkolenie motocyklowe na torze http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiVPpUwR3GvWhixholo_f4bK

????Szkolenie kategorii C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiW8ZoD_Y9c2NE1_FL6hTm-w 

????Trasy egzaminacyjne C,C+E,D http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiWwyjeClj0AhWgRSJCWEBVq

????Ronda - fakty i mity ludowe http://youtube.com/playlist?list=PLIYpOnUhgKiV0Vkc06rxARhbY7tFRhSlI 

????Nie czekaj tylko zapisz się - kontakt do NAS:

➡️ 733 907 707

➡️ 504 222 585

#SzkołaKierowcówTurbo #NaukaJazdy #PrawoJazdy

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Zamkowa 3 lok. 5, 95-200 Pabianice

tel: 733907707

Pabianice

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

2800 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171, 8-22

+1 inny termin
WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.
Kurs korzystny(jazdy od poniedziałku do piątku 6-16)inne warianty podane na www.turbo.auto.pl na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2700 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. B, E-learning i praktyka

2600 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ Standardowy kurs kategorii B :
• zajęcia teoretyczne – 30 godzin lekcyjnych (45min.)
• jazdy – 30 godzin (60min.)
• kurs pierwszej pomocy
• firmowe materiały do nauki, w tym program OSK TURBO
• jazdy samochodami Hyundai i20, Volkswagen UP,Kia Rio
• egzaminy wewnętrzne teoretyczny i praktyczny wliczony w cenę.
Kontakt do NAS:
➡️733 907 707

kat. A1, Wykłady i praktyka

3300 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A2, Wykłady i praktyka

3500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. AM, Wykłady i praktyka

3500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ - JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171
- Kurs prowadzony przez instruktorów nauki i techniki jazdy na motocyklu z uprawnieniami państwowymi i dużym doświadczeniem w jeździe motocyklem.

Standardowy kurs na prawo jazdy dla motocyklistów kategorii A,A1,A2,AM :
- Opcja bez wykładów z PoRD
- 20 godzin praktyki
- WYKŁAD Z TECHNIKI KIEROWANIA MOTOCYKLEM
- WYKŁAD Z pierwszej pomocy

CENTRUM EDUKACJI TURBO
95-200 PABIANICE
UL.ZAMKOWA 3 lokal 5
Plac manewrowy :
JAZDY NA NOWYM PLACU W ŁODZI ul.Pryncypalna 171 ????
Kontakt do NAS:
504 222 585
www.turbo.auto.pl
info@turbo.auto.pl
Zapraszam Robert

kat. A po A1, Wykłady i praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A po A2, Wykłady i praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

kat. A2 po A1, Wykłady i praktyka

1500 zł

codziennie

ul. Pryncypalna 171

WIĘCEJ 10 godzin praktycznych

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

kategoria A

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A po A1

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A po A2

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2 po A1

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria AM

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Damian Berner

Damian Berner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, serdecznie polecam "Szkoła Kierowców Turbo" w ciągu 20 godzin instruktorzy nauczyli mnie podstaw, jak i bardziej zaawansowanych technik kierowania motocyklem. Popełniając błędy od razu były one eliminowane, co przełożyło się na zdanie egzaminu za pierwszym razem. Instruktorzy posiadają ogromną wiedzę, którą ciężko przekazać podczas kursu z powodu małej ilości godzin, ale to i tak nie stanęło na przeszkodzie abym był przygotowany do egzaminu. Każdy dzień był lepszy, gdyż przekazywana wiedzę od razu przekładałem na jazdę, co sprawiało jeszcze większą frajdę. Kontakt ze szkołą jest na bieżąco i w każdej chwili mogłem liczyć na pomoc że strony sympatycznych instruktorów . Pozdrawiam, Damian.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip ......... ip: 31.182.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Szkołę Kierowców Turbo. Świetni instruktorzy z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, super podejście do niedoświadczonego kursanta, 0 stresu, profesjonalne podejście.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dariusz Titienko

Dariusz Titienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor nauki jazdy na z ciekawym podejściem, dużą wiedzą praktyczną, którą potrafi przekazać w przystępny sposób. Podczas nauki daje cenne wskazówki podpowiada pewne news-y, które rzeczywiście po ich poprawnym zastosowaniu sprawdzają się w i poprawiają technikę jazdy. Nie jest to typowa nauka tylko żeby zdać, ale rzeczywiście nauka prowadzenia motocykla po czym sam egzamin to tylko potwierdzenie nabytych umiejętności (zdane za pierwszym razem). Bezproblemowe uzgodnienie terminów jazdy uwzględniając potrzeby Klienta i nieprzewidziane sytuacje (udało się skończył cały kurs w miesiąc). Polecam jeśli ktoś rzeczywiście chce nauczyć się prowadzić motocykl.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz N .....t ip: 84.40.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam w 100% Super atmosfera, fachowe podejście do tematu.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Bielecki

Marcin Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam, Pan Robert jest mega profesjonalnym z bardzo duży doświadczeniem instruktorem, w ciągu dwóch godzin jazdy pod okiem Pana Roberta dowiedziałem się i zrozumiałem więcej niż w szkole do której trafiłem przez cały kurs, a co wiecej w szkole której ukończyłem kurs nauczyłem się bardzo dużo błędów. Dzisiaj dzięki Panu Robertowi właśnie zdałem egzamin. Jeżli chodziłbym od samego początku do Pana Roberta zdobył bym o wiele więcej informacji dotyczących techniki jazdy, pozycji na motocyklu, etc. Z całym przekonaniem polecam AUTO SZKOŁĘ TURBO!!! Jak chcesz nie tylko zdać egzamin a chcesz być bezpiecznym kierowcą motocykla dla siebie i innych uczestników ruchu i mięć frajde z jazdy na motocylku musisz trafić do Pana Roberta. Jeszcze raz wielkie dzięki;-) Do zobaczenia na szkoleniach.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Kaucke

Marcin Kaucke
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Dobra atmosfera i indywidualne praktyki 1:1. Polecam zdecydowanie

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik S ....a ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacja! Mega profesjonalne podejście. Masa praktycznych porad dla przyszłego kierowcy jednośladu. Bardzo cieszę się, że trafiłem do tej szkoły jazdy. Z pewnością do zobaczenia na zajęciach doszkalających technikę jazdy. To naprawdę instruktorzy z powołaniem. Dziękuję raz jeszcze.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikodem R .....k ip: 194.39.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieszę się, że trafiłem do Turbo. Robert i Sebek instruktorzy z powołania i zamiłowania do motoyckli :) Dużo przydatnych praktycznych rad - od prawidłowej pozycji na motocyklu do pracy ciałem, sprzęgłem, gazem, hamulcami itd. po to aby motocykl zawsze robił to co my chcemy. Dodatkowe zadania na placu w celu poprawy wyczucia i panowania nad motocyklem. Jazdy po mieście w 2 motocykle Miła atmosfera, duża elastyczność czasowa jazd oraz podstawienia motocykli na egzamin (WORD Łódź niestety ma mało sprzętu, a dzięki podstawieniu moto można zdawać w szybszym terminie) Nauka pod przyszłą bezpieczną jazdę, a nie tylko pod zdanie egzaminu Na pewno jeszcze zawitam na kursy organizowane przez chłopaków z bardziej sportowej jazdy :)

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kopacka

Paulina Kopacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkole Turbo!! Świetne miejsce na rozpoczęcie swojej przygody z motocyklami, super plac manewrowy, nie mogłam lepiej trafić. Na zajęciach wsiadłam na motocykl po raz pierwszy,ale dzięki pomocy Roberta szybko udało mi się ogarnąć co i jak. Instruktor cierpliwy z dużą wiedzą i doświadczeniem, dostosowujący poziom i szybkość nauczania do umiejętności kursanta, dający złote rady, które rzeczywiście się sprawdzają (niby oczywiste, ale jednak nie zawsze tak jest)Jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystkie udzielone wskazówki i cierpliwość przy korygowaniu moich błędów na placu i na mieście. Egzamin zdany w Word Łódź. Napewno skorzystam jeszcze nie z jednych szkoleń.

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Gruszka

Piotr Gruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesja, super instruktorzy

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rafał L ...z ip: 77.237.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs z najlepszym instruktorem jakiego miałem okazje poznać. Pełen profesjonalizm i super podejście do kursanta. Egzamin zdany za pierwszym razem bez ani jednego błędu. REWELACJA!!!!!!

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarosław Stępień

Jarosław Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem więc chyba to mówi więcej niż tysiąc słów :-) Dużym plusem jest komunikacja dwustronna oraz to że instruktor jeździ za tobą na motocyklu więc na bieżąco jest w stanie pokazać na przykład jak zachować się przy danym manewrze. Polecam Pozdrawiam, Jarek

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Gorąca

Natalia Gorąca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane i to za pierwszym! Wszystko to zasługa instruktorów ze szkoły Turbo !!

Odpowiedź:

dzięki

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Rogalski Rogal

Mariusz Rogalski Rogal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście. Nauka prawidłowej techniki jazdy motocyklem. Zdałem za pierwszym razem :) Zero błędów. Polecam !! Najlepsza szkoła nauki jazdy !! Dziękuję Robert :)

Odpowiedź:

Dzięki ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kertowski

Mateusz Kertowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do szkoły kierowców TURBO trafiłem dwa tygodnie przed umówionym egzaminem praktycznym. Długo zastanawiałem się nad tym, czy jest sens się umawiać ponieważ zapisanie się na jazy wiązało się dla mnie z dojeżdżaniem godziny jazdy w jedną stronę. Uwaga, spoiler! Zdecydowanie się na dojazdy, to była najlepsza decyzja, którą podjąłem. Udało mi się zapisać na 8 h rozpisanych po 2h na przestrzeni 5 dni. Od samego początku korygowaliśmy moje błędy i braki - ponieważ do tej pory "odbyłem kurs" w innej szkole, gdzie niczego mnie nie nauczono. W poprzedniej szkole byłem zostawiany sam na placu manewrowym i musiałem sam dochodzić do tego jak opanować zadania egzaminacyjne. Tutaj to była zupełnie inna bajka. Pan Robert nie tylko był w stanie wyłapać moje błędy, ale również przekonać mnie do tego, że jestem w stanie podołać każdemu zadaniu, które mi postawi. Kiedyś wbicie 2 biegu na ósemce, czy pokonywanie jej używając tylko jednej ręki, było dla mnie do pomyślenia... A na egzaminie to właśnie 2 bieg wybrałem aby pokonać ósemkę. W tej szkole usłyszałem dużo zachęty, lekcji których nigdy nie zapomnę i nauczono mnie myśleć o jeździe motocyklem w zupełnie inny sposób. To było tylko 8h - które dodam, że wziąłem po 2 miesiącach przerwy od zakończenia kursu w innej szkole - i to wystarczyło, aby pan Robert przygotował mnie nie na "zdanie zadań egzaminacyjnych", ale abym wykonał każde zadanie intuicyjnie, bez walczenia z motocyklem. Szczerze polecam, ponieważ każda godzina warta była zarówno każdej złotówki jak i całych tych dojazdów. Już odkładam pieniądze, aby w nowym sezonie wrócić na szkolenia do tego fantastycznego miejsca. A... no i zapomniałbym... Zdałem egzamin za 1 razem dzięki, przygotowaniu, które tu otrzymałem.

Odpowiedź:

Dziękuje i gratuluję????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ..... ip: 5.173.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w najlepszym wydaniu ,!! doświadczenie , umiejętność nauki i przekazywania wiedzy , Polecam !!!

Odpowiedź:

Dzieki

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Lukasz T .........i ip: 104.28.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam współpracę z instruktorami szkoły Turbo. To pasjonaci którzy wiedza jak przekazać wiedzę. Sam kurs nie tylko przygotowuje do egzaminu ale uczy bezpiecznej jazdy na motocyklu.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mariusz K ..a ip: 5.173.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Turbo godna polecenia! Z motocyklami nigdy wcześniej nie miałem do czynienia, po kursie egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktor Robert to prawdziwy pasjonat motocykli, który wie jak przekazać wiedzę. Nauczył mnie nie tylko jak zdać egzamin ale również przygotował do jazdy na co dzień. Na kanale Szkoła Kierowców Turbo na Youtube można znaleźć wiele pomocnych filmów. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radek Fiska

Radek Fiska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła wśród długiej listy szkół w mieście. Zdane za pierwszym razem dzięki Robertowi i Sebastianowi. Nauczyli mnie technik jazdy i to zaprocentowało zdanym egzaminem za pierwszym razem. Bardzo dobra atmosfera, super podejście instruktorów, błędy omawiane na bieżąco, dużo filmów instruktażowych, które naprawdę pomagają przy nauce. Dzięki takim pasjonatom motocykli można się dużo nauczyć co daje dobrą perspektywę na przyszłość.LWG????

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof O ....... ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Robert to doskonały instruktor nauki jazdy na motocyklu, który wyróżnia się spośród innych swoim podejściem. Nie skupia się jedynie na minimum potrzebnym do zaliczenia egzaminu na prawo jazdy, lecz naucza zgodnie z najlepszą literaturą w dziedzinie, taką jak "Proficient Motorcycling" czy "Total Control" oraz swojemu bogatemu doświadczeniu. Co wyróżnia go jeszcze bardziej? To, że sam na co dzień jeździ na motocyklu. Jego praktyczne doświadczenie przekłada się na przemyślane ćwiczenia, począwszy od poprawnego przysiadu i chwytu manetek, aż po zaawansowane techniki pracy wzrokiem czy przeciwskrętu. Te umiejętności nie tylko pomagają w zdaniu egzaminu, a wręcz są do tego konieczne, ale również znacząco podnoszą poziom bezpieczeństwa po uzyskaniu prawa jazdy. Robert oddaje się tej pracy z pasją i miłością do jazdy na motocyklu, dzięki czemu nauka pod jego kierunkiem to czysta przyjemność. W dodatku bez stresu. Gorąco polecam! Krzysztof

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał R ....k ip: 83.27.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła. Pan Robert to prawdziwy pasjonat z ogromną wiedzą a co najważniejsze z wielkim talentem do jej przekazywania. Oprócz wiedzy niezbędnej do zdania egzaminu, uczy prawidłowej techniki jazdy, zwraca uwagę na rzeczy takie jak: pozycja na motocyklu czy to jak pracujemy wzrokiem. W 100% polecam tę szkołę.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Stępień

Jakub Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniałe przygotowanie do egzaminu!

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz M ....k ip: 185.122.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs kat. A! Egzamin zdany za pierwszym razem! Właściciel jest pasjonatem motocykli, bardzo dużą uwagę przykłada do nauki techniki kierowania jednośladem, co przydaje się później na drodze. Po takim kursie zdanie egzaminu nie powinno stanowić problemu nawet dla osoby nie mającej wcześniej styczności z motocyklami. W tej szkole nie uczą tylko "jak zdać egzamin", ale jak bezpiecznie i efektywnie jeździć jednośladem. Duży plus za to, że ustalają wszystkie godziny jazd z góry, także można sobie zaplanować grafik. Szkoła naprawdę godna polecenia, ciężko mi wskazać jakieś wady.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał M ......a ip: 31.183.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, którzy nie dość, że maja wiele lat doświadczenia to wiedzą jak podejść do kursanta i jak tą wiedzę przekazać. Nauczą perfekcyjnie jak zdać egzamin i dodatkowo nauczą jak kontrolować motocykl i jak bezpiecznie i mądrze się nim poruszać. Samo to, że instruktorzy nie chcieli tylko wbić na blachę jak zdać egzamin ale uczyli bezpiecznej jazdy od razu mnie pozytywnie zaskoczyło, właśnie takich osób szukałem. Serdecznie polecam wszystkim osobom, które chcą zrobić prawo jazdy na motocykl.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł G .......... ip: 31.182.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Do egzaminu na A wracałem po dwóch niepowodzeniach i 7latach przerwy, dokupiłem 5h w szkole blisko siebie wyjezdzilem kupiłem 1h przed samym egzaminem i ku mojemu zdziwieniu instruktor w ogóle nie dotarł i nie odbierał telefonu (dodatkowy stres) egzamin oblalem na placu na ominięciu przeszkody (dwa razy się zatrzymałem między lewa a prawą stroną) pewnie gdyby instruktor dotarł to zwrócił by na to uwagę, no nic trudno było minęło.... Teraz o szkole TURBO kupiłem godziny bo zobaczyłem filmiki na tiktoku i to w jaki sposób Pan Radek objaśnia pewne rzeczy i to że widać że jest przede wszystkim motocyklista i instruktorem z powołania przekonało mnie. W ciągu 3hdoszkalajacych dowiedziałem się więcej niż podczas kursu czy poprzednich jazd w przeudoszkole. Dzisiaj efekt taki że byłem już na przejażdżce po okolicy moim Moto które stało i czekało w garażu. Polecę każdemu i wszędzie pana Radka i szkole TURBO bo warto na prawdę.

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marcin G ........k ip: 37.30.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia.Instruktorzy z profesjonalnym podejściem,miła atmosfera. Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu,zdałem za pierwszym podejściem. POLECAM !!!

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aliaksandr R ........k ip: 91.145.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, instruktorzy uczą jak prawidłowo jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin, choć to oczywiście też. Zwracają uwagę na drobiazgi, jak siedzieć, jak pracować wzrokiem, jak trzymać się motocykla. Zdałem za pierwszym razem, dziękuję!

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta W .....k ip: 31.182.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kurs nauki jazdy Kat A zrobiłam w dużej autoszkole , jak się okazało była to droga wypożyczalnia motocykli . Szkołę Turbo Pabianice znalazłam na Youtube szukając na własną rękę wiedzy z techniki jazdy . Instruktorzy Turbo Pabianice okazali się bardzo profesjonalni w pełni skupiają się na tym aby nauczyć techniki jak i bezpiecznej jazdy , w trakcie szkolenia nigdy nie byłam zostawiona sama sobie , cały czas instruktorzy korygowali wszystkie błędy , zwracali uwagę na prawidłową pozycję na motocyklu . Czułam to że chcą mnie nauczyć jeździć a nie tylko zdać egzamin . Oczywiście Egzamin ZDANY :) , Serdecznie Polecam

Odpowiedź:

Dzięki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna K ......a ip: 31.182.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco wszystkim! W Turbo przygotowali mnie od zera, nigdy wcześniej nie prowadzilam motocykla a dziś jestem po zdanym egzaminie :) Bardzo merytoryczne podejście, profesjonalizm, lekcje 1 na 1 i omawianie wszystkich aspektów na bieżąco. Bardzo dziękuję!!!!

Odpowiedź:

dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S ......k ip: 217.96.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezwzględnie 5. A i to jest zdecydowanie za niska ocena. Turbo to ludzie którzy mają totalną fiksację na punkcie motocykli. Tutaj nie uczysz się jak zdać ale jak jeździć mądrze. A to samo z siebie przenosi się na pozytywny wynik egzaminu!

Odpowiedź:

Dziękuję

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak