Szkoła Jazdy KORONA MM

 174 opinie w tym 142 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy KORONA MM
ul. Bodzentyńska 4
25-308 Kielce

Kontakt

Opis

Jesteśmy szkołą jazdy w której na co dzień pracują najlepsi instruktorzy z Kielc - to osoby starannie dobrane spośród dużej ilości kandydatów chętnych do pracy w naszej firmie. Ich pracę cechuje cierpliwość, skuteczność i opanowanie.

Wybierając Szkołę Jazdy KORONA MM macie państwo gwarancję dobrze zainwestowanych pieniędzy i własnego czasu, dołożymy wszelkich starań aby nauka była szybka, profesjonalna a przede wszystkim efektywna.

Przyczynimy się do tego abyś cieszył się prawem jazdy zdanym za pierwszym razem.

Twój sukces jest naszym sukcesem, a każdy zadowolony klient to najlepsza reklama dla naszej szkoły.


Uczymy z pasją!
Przyjdź, przekonaj się sam!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Misztal

Michał Misztal

Robert Misztal

Robert Misztal

Karolina Wojnarowska

Karolina Wojnarowska

Marcin Januszek

Marcin Januszek

Grzegorz Pedrycz

Grzegorz Pedrycz

Jerzy Mikołajewski

Jerzy Mikołajewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 125, Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Zipp Astec - automat, Zipp Neken - manual)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anastazja Cajukowa

Anastazja Cajukowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne, dość kreatywne i proste podejście instruktora, żadnego stresu na drodze. Wytłumaczył najbardziej skomplikowane rzeczy w parę kroków, teraz wszystko się wydaje łatwizną. Od samego początku zawsze otrzymywałam pomoc w wyrobieniu potrzebnych papierów. Jestem zadowolona na 101%, egzamin za pierwszym✌ Dziękuję, polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Bochnak

Marcin Bochnak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście szkoły do każdego kursanta, bardzo miła i przyjazna atmosfera, pomoc przy załatwianiu wszelakiej dokumentacji. Jeśli chodzi o instruktorów mozna powiedzieć że pełen profesjonalizm, precyzja oraz opanowanie, zawsze sie dogadałem co do godziny jazdy jak i nawet miejsca w którym pasowało mi zacząć jak i skończyć jazdę. Instruktor od początku do końca ten sam, jazdy bardzo często co pozwala na zrobienie sprawnie, dobrze i szybko prawa jazdy. Zrobiłem u nich kat. B a już nie długo wybieram się na kat A ???? Polecam Wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalka Wiącek

Natalka Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, bezproblemowy proces rejestracji i przebieg kursu. Instruktor godny polecenia!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Stawiarz

Klaudia Stawiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy i bardzo miła obsługa Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Pacholec

Tomasz Pacholec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebista szkoła jazdy a i najważniejsze Zajebisty Instruktor Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kaam Figura

Kaam Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Potrafią zrobić z ciebie kierowcę wszystko okej polecam dalej :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Radek Rybka

Radek Rybka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkola jazdy w Kielcach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Stępień

Kamil Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów, elastyczne godziny jazd, sprawnie poprowadzony kurs i rzetelne przygotowanie teoretyczne sprawiają że z pewnością polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mafi Kielce

Mafi Kielce
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy profesjonalni i spokojni !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andrzej Wyrzykowski

Andrzej Wyrzykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście bardzo luźna atmosfera, zero stresu Pan Michał zna się na rzeczy. Rewelacja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Martin

Marcin Martin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, plac ciwiczen .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Nowacki

Kamil Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Kielcach, Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Szcześniak

Tomek Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriel Sławek

Gabriel Sławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni i mili ludzie, aż miło się uczyć. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Aleks Lesisz

Aleks Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, teoria za 1 razem 74/74, praktyka za 1 razem. Świetne podejście do kursanta, zero stresu, za to sama przyjemnosc z uczestniczenia w kursie. Miła atmosfera od samego wejścia do biura, kończąc na ostatniej godzinie jazdy ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Hubert Wiącek

Hubert Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miłe grono, świetnia nauka, po prostu Najlepsza!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andrey Kozlov

Andrey Kozlov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia A+ Teoria we własnym tempie. Jazdy mega przyjemne, jak z Panem Grzegorzem Wychowańcem oraz z Panem Michałem. Podejście Pani Karoliny z biura wręcz świetne, z całego serca polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Barucha

Kacper Barucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła wyróżnia się poziomem, organizacją i atmosferą na tle innych Kieleckich i okolicznych szkół jazdy. Instruktorzy są cierpliwi, wyrozumiali i doświadczeni co przekłada się na późniejsze umientości przyszłych kierowców. Żadnych organizacyjnych problemów i pełen profesjonalizm przy odpowiedniej cenie. Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Pisarek

Agata Pisarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Polecam wszystkim w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Czerwińska

Karolina Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak dla mnie najlepsza szkola jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta zarówno przez instruktora jak i w biurze. Egzaminy zdane na 100% ???? z czystym sumieniem polecam tę szkole jazdy i instruktora Jerzego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Kosakiewicz

Łukasz Kosakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM Z CZYSTEGO SERCA. Według mnie 10/10. Po 6 latach przerwy postanowiłem w końcu zdać egzamin na prawo jazdy, wykupiłem na początku 3 godziny doszkalające i tyle wystarczyło instruktorowi, aby mnie ciężkiego ucznia nauczyć i przypomnieć mi jazdę samochodem. ZDANE ZA 1 razem!. Wysłałem moja narzeczona na kurs to tej samej szkoły i byłem miło zaskoczony jak instruktor się starał i zaangażował w jej kurs. Również ZDANE ZA 1 razem.!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Kowalczyk

Bartek Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach, profesjonalne przygotowanie do egzaminu dzięki czemu zadałem za pierwszym razem bez żadnych problemów :) bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Bator

Mateusz Bator
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Dużo wyrozumiałości, cierpliwości, ale przy tym maksymalny poziom wymagań. Widać, że chcą nauczyć i przygotować do egzaminu,a nie trzepią tylko pieniądze. P.S. Zdałem za pierwszym razem! POLECAM KAZDEMU!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Ślusarczyk

Kuba Ślusarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim ! Inwidualne podejscie do kursanta oraz pełen profesjonalizm. Szkoła bardzo kameralna , nie jak większość szkół w Kielcach nastawionych na ilość . Świetni instruktorzy , solidni , pomocni .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,
Natalia Górska

Natalia Górska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Saruga

Damian Saruga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Instruktor na spokojnie i dobrze wszystko potrafi przekazać. W tej szkole zdałem za pierwszym bez problemu, szczerze polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabriela Chromiak

Gabriela Chromiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach serdecznie wszystkim polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Wojnarowska

Paulina Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Kielcach ! Profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do każdego kursanta i przyjazna atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Pasek

Artur Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profezionalizm tak w skrucie mogę opisać szkołę jazdy M&M pozdrawiam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Wiśniewska

Magda Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze podejście do kursanta.! Dzięki Karolinie zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym razem :) Podejście mojego instruktora do mnie było wręcz niesamowite. Cierpliwy z poczuciem humoru. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ta szkołe!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak