Szkoła Jazdy KORONA MM

 175 opinii w tym 143 zaufane

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła Jazdy KORONA MM
ul. Bodzentyńska 4
25-308 Kielce

Kontakt

Opis

Jesteśmy szkołą jazdy w której na co dzień pracują najlepsi instruktorzy z Kielc - to osoby starannie dobrane spośród dużej ilości kandydatów chętnych do pracy w naszej firmie. Ich pracę cechuje cierpliwość, skuteczność i opanowanie.

Wybierając Szkołę Jazdy KORONA MM macie państwo gwarancję dobrze zainwestowanych pieniędzy i własnego czasu, dołożymy wszelkich starań aby nauka była szybka, profesjonalna a przede wszystkim efektywna.

Przyczynimy się do tego abyś cieszył się prawem jazdy zdanym za pierwszym razem.

Twój sukces jest naszym sukcesem, a każdy zadowolony klient to najlepsza reklama dla naszej szkoły.


Uczymy z pasją!
Przyjdź, przekonaj się sam!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Misztal

Michał Misztal

Robert Misztal

Robert Misztal

Karolina Wojnarowska

Karolina Wojnarowska

Marcin Januszek

Marcin Januszek

Grzegorz Pedrycz

Grzegorz Pedrycz

Jerzy Mikołajewski

Jerzy Mikołajewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 125, Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Manualna skrzynia

1000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Zipp Astec - automat, Zipp Neken - manual)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Bodzentyńska 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał B ......h ip: 94.254.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, dzięki pełnemu profesjonalizmowi egzamin zdałem bez zbędnego stresu. Instruktorzy na najwyższym poziomie potrafią przygotować do egzaminu w sposób przyjazny w niezapomnianej atmosferze. Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian K ......k ip: 81.219.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najpewniej najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Atmosfera pozytywna, można zdać prawo jazdy za pierwszym razem. Mimo, że korona to na pewno nie wirus! Korona MM to zdecydowanie nie pandemia to najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk b ....k ip: 37.47.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole w 100%. Szybkie terminy bardzo mili instruktorzy. Obsluga w biurze rownierz na wysokim poziomìe. Samochody w dobrym stanie. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patrycja M ...a ip: 89.151.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor niesamowicie spokojny i cierpliwy, potrafi nauczyć każdego manewru egzaminacyjnego, a także przygotować do samodzielnej jazdy po egzaminie. Świetny zarówno do nauki jak i rozmowy. Wszystkie formalności przebiegały sprawnie, zero problemów organizacyjnych. Wszyscy bardzo mili i uprzejmi. Zarówno teoria jak i praktyka zdana za 1 razem, najlepszy wybór!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata G ....... ip: 31.1.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonaliści. !!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz A ....... ip: 5.173.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo solidna.Przykladaja się do swojej pracy.Juz po 10 godzinach jazdy czułem że bez problemu zdam egzamin państwowy i tak też było.Polecam tą szkołę każdemu komu zależy nie tylko na zdanym egzaminie ale i również na fachowej nauce która potem skutkuje pozytywnie w jeździe codziennej.Sprawy biurowe i papierkowe również są rozwiązywane sprawnie i profesjonalnie.Michał Misztal i Grzegorz Wychowaniec dzięki nim zrobiłem w bardzo krótkim czasie prawo jazdy mimo tego że wcześniej nie miałem żadnego pojęcia jak obsługiwać pojazd.POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K ...c ip: 213.77.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim tą szkołę!!! Nawet tym najbardziej opornym na samochodową wiedzę i tym którzy mają małą wiarę w siebie!Super postawa instruktora! Pełen szacunek, dużo cierpliwości, motywacji i profesjonalizmu, co w dzisiejszych czasach niestety staje się rzadkością...Jazdy zawsze punktualne, czas wykorzystany do ostatniej minuty. Dużo tłumaczeń, nawet jak setny raz popełniałam ten sam błąd...Dziękuję panie Robercie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika P .....c ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście, cierpliwość i przede wszystkim elastyczny grafik jazd. Całokształt zasługuje na piątkę z plusem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz G .... ip: 78.10.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy Korona MM. Jazdy z Panem Grzegorzem to była czysta przyjemność, cenne rady w poruszaniu się po mieście pozwoliły mi na zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem! Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioletta F ......k ip: 145.130.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Korona MM- do tej pory milo wspominam moja przygode z kursem na prawo jazdy kat. B. Teoria zdana za pierwszym, praktyka za drugim. Wspanialy instruktor- Marcin Januszek! Wszystko dobrze tlumaczy, nie stresuje. Gdybym miala znowu wybierac szkole jazdy, bylaby to na pewno Korona MM. Pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra N ...k ip: 194.181.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z calego serca polecam koroneMM. Mila i przyjazna atmosfera. Wyklady prowadzone przez Pana Roberta odbywaja sie w sposob ciekawy. Przy potyczkach na egzaminie wewnetrznym Pani Karolina wytlumaczyla tak moje bledy ze egzamin teoretyczny w WORD'zie zdany za pierwszym razem. Jazdy mialam z Panem Grzegorzem Pedryczem. Atmosfera w samochodzie przyjazna. Podejsciem do kursanta I sposob w jaki Pan Grzegorz tlumaczy jestem zadowolona. Sam wlasciciel rowniez mily i zabawny. KoronaMM to swietna szkola. Z pewnoscia bede polecac kazdemu. Jesli ktos z ma dylemat nad szkola KoronaMM a inna - wybor jest oczywisty - KORONAMM. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik n ..y ip: 79.184.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wzór do naśladowania !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin S ..k ip: 87.206.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Miła atmosfera sprzyja nauce. Kompetentni instruktorzy, z którymi z łatwością nauczyłem sie jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz m .....z ip: 37.47.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna C .....k ip: 95.160.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora super, miła atmosfera, a przy tym profesjonalizm. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina J .......a ip: 79.191.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole z czystym sumieniem. Wyklady prowadzone rzetelnie, intruktorzy przykladaja sie do swoich obowiazkow i wykazuja duza doza cierpliwosci;)

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

w waD ip: 77.112.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam zdałam za pierwszym razem instruktor MJ anielska cierpliwość????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian K .........i ip: 94.254.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz miła atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janusz C .......... ip: 188.146.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna luzna aczkolwiek mega kulturalna atmosfera, rzetelni i sympatyczni instruktorzy, elastyczny pod kursanta grafik jazd, konkretne: merytoryczne, praktyczne oraz psychiczne przygotowanie do egzaminu panstwowego! Bez cienia wahania 5 gwiazdek tlustym drukiem! Tylko Korona MM! Dzięki pozdrowienia i powodzenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iza S ...t ip: 78.11.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywne podejście do kursanta, niewygórowana cena, przydatne wykłady, pomoc w ogarnięciu teorii, luźna atmosfera podczas jazd, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy. Ogólnie bardzo mile wspominam kurs :D Chyba jednak powinnam podziękować mamie za to, że mnie zapisała xd

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Patryk K .........k ip: 91.195.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Znakomita atmosfera, znakomita zdawalność, odpowiednie podejście do kursanta, mój instruktor w 100% przygotował mnie do egzaminu który zdałem za 1 razem, polecam tą szkołę jazdy z czystym sumieniem, odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscy. Pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

magdalena p ...s ip: 37.152.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole :) wykupiłam sobie w tej szkole godziny przed egzaminem i zdałam za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna B ...... ip: 37.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega, mega, mega! W innej szkole nie zdałam 8 razy, po przerwie przyszłam tutaj i bum! Bez problemu ;-) dwa tygodnie temu odebrałam prawo jazdy, zrobiłam już ponad 1000km i od początku czuje się pewnie za kierownicą :-D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata K ...b ip: 81.219.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Polecam wszystkim, którzy chcą zdać szybko i bez żadnych problemów :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

marta k .....a ip: 31.178.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, jakbym miała wybrać znowu to bym wybrała Korone MM, ale prawko zdane za pierwszym razem, wiec nie było takiej potrzeby, bardzo miła atmosfera, zero stresu przed kursem czy jazdami. polecam innym :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P ....t ip: 83.9.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy!!! POLECAM WSZYSTKIM! Indywidualne podejście do każdej osoby to gwarancja zdanego za pierwszym ! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol S ........i ip: 193.59.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po długim rozpoznaniu rynku wybrałem szkołe Korona MM , ani przez chcwile nie żałuję mojej decyzji :) Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ..s ip: 79.185.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profeska !

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata M ....a ip: 79.185.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, świetni ludzie! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Laura K .......a ip: 5.226.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, super instruktorzy! Polecam szkole MM dzięki nim bez stresu zadałam egzamin ponieważ bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu praktycznego i w jasny sposób wytumaczyli na wykladach kodeks drogowy. Polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak