Liczba odwiedzin: 24553 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Szkoła jazdy JACEK

  281 opinii w tym 241 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Agnieszka Wojtków

Agnieszka Wojtków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy Jacek to najlepsza szkoła w Koszalinie ! Pan Jacek daje z siebie wszystko podczas jazd zero stresu miła atmosfera i indywidualne podejście, już na samym początku wiedziałam ze dobrze wybrałam. Polecam wszystkim bardzo serdecznie z tym panem egzamin zdany za pierwszym razem to pestka !! Zdane wszystko za pierwszym !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2020

Michał Laskowski

Michał Laskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam , każdemu kto chce zdać egzamin szybko, bez bólu i straty pieniędzy . Nauka jazdy perfekcyjna zwracanie uwagi na wszystkie błędy , poprawianie ich na bieżąco , ćwiczenia w mieście wszystkich najważniejszych i najtrudniejszych punktów na mapie Koszalina . Naprawde polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2020

Mateusz Mierzejewski

Mateusz Mierzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelne przygotowanie do egzaminu państwowego. Podczas jazd zwracana jest uwaga na najczęściej popełniane błędy w danych miejscach i korekta ich. Jeżeli ktoś chce zdać za 1 razem, to szczerze polecam szkołę jazdy "Jacek".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Michał Bauer

Michał Bauer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetny instruktor, ogromne zaangażowanie z Jego strony. Jeśli chce ktoś zdać egzamin to nie ma lepszego wyboru jak szkoła jazdy ,,Jacek".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Mateusz Brudziński

Mateusz Brudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelka! Poszedłem do Pana Jacka z polecenia kumpla zdał za pierwszym razem. Wyśmienita technika i świetna atmosfera nauki tylko w tej szkole! Egzamin dzis zdany za pierwszym razem. Polecam szczerze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Ardian Grabski

Ardian Grabski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałem tę szkołę jazdy z polecenia znajomego i nie żałuję. Ja miałem przyjemność jeździć z panem Andrzejem, który mimo że jest wymagający, to doskonale mnie nauczył i przygotował do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Grażyna Jaskóła

Grażyna Jaskóła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm. Pan Jacek przykłada się do swojej pracy wszystko wytłumaczy i jest cierpliwy. Jestem zadowolona, że zrobił ze mnie kierowcę. Jeśli ktoś chce zdać prawo jazdy i umieć jeździć to tylko tu. Najlepszy w Koszalinie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2019

Ania Kanas

Ania Kanas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs miała w innej szkole jazdy, ale dopiero po wykupieniu dodatkowych godzin u Pana Jacka udało mi się zdać egzamin praktyczny. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2019

Roksana Mudlaff

Roksana Mudlaff
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę jak najbardziej polecić, Pan Jacek potrafił wszystko wytłumaczyć. Miła atmosfera, bez nerwów, przygotowałam się do codziennej jazdy, a nie tylko zdania egzaminu tj.luk robiony dzięki metodzie”na pachołki”, pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Olivia Majerowska

Olivia Majerowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Jacka jako instruktora! Mimo, że początkowo nie szło mi najlepiej, dzięki Panu Jackowi zdałam za pierwszym:D Wszystko z czym miałam problem, z lekcji na lekcje było ćwiczone, abym dalej nie popełniała danych błędów. Nauka bez stresu, wsparcie od instruktora przed egzaminem, same plusy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Marlena Błaszczyk

Marlena Błaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U Pana Jacka wykupiłam godziny dodatkowe (6 h), z uwagi na to, ze miałam dłuższą przerwę od zakończenia kursu. Instruktorem był sam Pan Jacek. Szczerze przyznam, ze jeszcze nigdy nie jeździło mi się z nikim tak dobrze. A wiem co mówię, bo w poprzedniej szkole mialam kilku instruktorów. Pan Jacek pokazał mi gdzie robię błędy, wytlumaczyl mi SPOKOJNIE jak powinno to wyglądać, gdzie na mieście są pułapki, z których korzystają instruktorzy i przede wszystkim pozwolil mi uwierzyć w siebie. Mimo popełnianych błędów pozwolił mi uwierzyć, że jestem dobrym kierowcą ( gdzie wczesniej slyszalam, ze wszystko robię źle),a pewnosc siebie to naprawdę podstawa na egzaminie. Zdalam za pierwszym razem i śmiało mogę przyznać, ze zawdzięczam to Panu Jackowi. Uczy rzeczy przydatnych na egzaminie i w życiu, np. parkowania w miejscach problemowych. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Mariusz Wiącek

Mariusz Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałem tę szkołę z polecenia innej osoby, teraz ja mogę ją polecić z czystym sumieniem. Instruktorzy z bardzo profesjonalnym podejściem do nauki jazdy, ja jeździłem z panem Andrzejem jest wymagający ale zna się na tym co robi. Egzamin zdałem za pierwszym razem i to w dużej mierze jego zasługa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.11.2019

Dan Falicki

Dan Falicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera oraz dużo przydatnych i praktycznych wskazówek. Cena kursu bardzo przystępna i podejście bardzo profesjonalne i osobowe. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bez żadnego problemu. Polecam na 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Dawid Pytliński

Dawid Pytliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów, elastyczność w godzinach jeżeli chodzi o jazdy w mieście, wiele cennych rad oraz wskazówek i co ważne atrakcyjna cena. Szkoła oferuje także pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do każdego kursanta i co ważne instruktorzy są bardzo mili i pogodni. :) Jestem zadowolony, że trafiłem pod skrzydła pana Jacka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2019

Robert Ochal

Robert Ochal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupiłem łącznie 3 kursy szkoleniowe na prawo jazdy. Dwa w szkole nauki jazdy Marcin w Kołobrzegu. Wybrałem najlepszą w rankingu, która okazała się totalną katastrofą. Właścicielowi zależało wyłącznie na pieniądzach. Gdy wziął całą opłatę odsyłał mnie do swoich instruktorów. Chociaż za drugim razem prosiłem go, aby jeździć tylko u niego. Zawiodłem się, bo instruktorzy nie mieli szacunku do kursanta, wywyższali się i strasznie wrzeszczeli. Tacy, co to nie oni. U Pana Jacka skolei po roku przerwy wykupiłem jeden kurs oraz kilka godzinek po kursie i to wystarczyło, aby zdać egzamin za pierwszym razem. Nauczyłem się u niego pewności siebie, jako kierowca. Oduczył mnie złych nawyków, tj. zmiany biegów, bo w poprzedniej szkole nawet nie nauczyli, jak powinienem to poprawnie robić. W szkole Jacek nauczono mnie cofać z lusterka, gdzie w szkole jazdy Marcin, kazali mi to robić przy pomocy pachołkow, co mi wychodziło strasznie chaotycznie. Pan Jacek pokazał również, że można bez problemów ruszać na stromym wzniesieniu bez użycia hamulca ręcznego. To wszystko i jeszcze więcej odbywało się w bardzo miłej atmosferze. Można normalnie i bez stresowo z tym Panem pogadać o wszystkim i pożartować. Pan Jacek ma dużo wiedzę zawodową i bardzo dobre podejście do uczniów. Paradoksalnie ujmując, nie założył firmy wyłącznie dla hajsu. Jest po prostu profesjonalistą w swoim fachu. Wszystkim tym, którzy pragną naprawdę nauczyć się jeździć, a nie tylko zdać egzamin i się rozbijać samochodem po drodze, to gorąco polecam szkołę jazdy Jacek. Dodam na koniec, że Pan Jacek nie wpychał nóg na sprzęgło i hamulec po swojej stronie, co mnie ucieszyło. Chyba, że coś odwalilem. W innych szkolach, w których wykupiłem kurs lub dokupiłem godziny, robili to notorycznie, co mnie doprowadzało do szału. Dlatego nauczyłem się zmieniac szkoły bez rozmyślania nad tym, czy zostać w tej, czy może w tej. Gdy natrafilem na Pana Jacka. Po kilku godzinach wiedziałem, że u niego nauczę się jeździć i zdam egzamin. Pozdrawiam serdecznie i naprawdę bardzo dziękuję za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.10.2019

Rob Dwu

Rob Dwu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, Zazwyczaj nie dodaję opinii w internecie na temat jakichś firm bo zwyczajnie szkoda mi czasu na tego typu rzeczy. Tutaj jednak muszę zrobić wyjątek, bo zdany egzamin kat. B, zawdzięczam nie tylko własnej wiedzy i umiejętnościom, ale przed wszystkim fachowości i cierpliwości instruktora, który w pierwszej kolejności wyplenił złe nawyki wyuczone w innej szkole, aby następnie zastąpić je właściwymi. Sam kurs odbyłem w innej szkole i od tego czasu minęło już sporo czasu, pomimo tego zdecydowałem się wyłącznie na "jazdy doszkalające". Po kilku godzinach jazd zdałem egzamin za drugim podejściem. Szczerze polecam każdemu, kto zamiast rad w stylu - "dwa razy w lewo i raz w prawo" chce się nauczyć jeździć, albo zwyczajnie zdać egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2019

Szymon Stocki

Szymon Stocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim gorąco szkołę jazy "JACEK". Odbyłem w niej kurs na prawo jazdy kategorii "B". W czasie 30 godzin jazd instruktor Andrzej zwracał uwagę na najmniejsze szczegóły, przez co egzamin zaliczyłem bezbłędnie za pierwszym razem. Widać pełen profesjonalizm i wyjątkowe zaangażowanie. Jestem pewny, że instruktorzy Jacek i Andrzej wyszkolą każdego, nawet opornego na wiedzę. Nie żałuję ani trochę, że wybrałem tą szkołę pomimo, że musiałem dojeżdżać z Białogardu. To było tego warte, ponieważ odbyłem rewelacyjny kurs pod okiem znakomitego instruktora. Radzę wszystkim, którzy zdecydują się na robienie kursu w Koszalinie by wybrali szkołę jazdy "JACEK", a na pewno dacie radę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Milena Bojańczyk

Milena Bojańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy JACEK. Dobre przygotowanie, przyjazna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.09.2019

Remek Nowak

Remek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy pana Jacka Kuczmy. Dbałość o najwyższy poziom jazdy kursantów. Bardzo miła atmosfera. Pan Jacek bardzo miły człowiek, zabawny i widać, że profesjonalista.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Kamila Lewoczko

Kamila Lewoczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Po 7 letniej przerwie i kilku niezdanych egzaminach zrobiłam na nowo kurs w szkole Jacek. Jazdy z Panem Andrzejem zawsze przebiegały w miłej i bezstresowej atmosferze. Pan Andrzej doskonale potrafi wytłumaczyć każde zagadnienie, dzięki niemu przełamałam się i podeszłam ponownie do egzaminów. Zdałam teorie i praktykę bez problemu :) gdybym za pierwszym razem trafiła do tej szkoły to już dawno byłabym kierowcą. Dziękuję i wszystkim polecam to najlepsza szkoła !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2019

Monika Grundkowska

Monika Grundkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę jazdy JACEK. Instruktorzy opanowani i kulturalni. Pan Jacek i Pan Andrzej potrafią przygotować opornych na wiedzę nie tylko na egzamin ,ale również na dalsza jazdę po egzaminie .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2019

Agnieszka Wiśniewska

Agnieszka Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem ! Dziękuję , dziękuję , dziękuję ! Pan Andrzej człowiek o wielkich pokładach cierpliwości , bardzo rzeczowy , konkretny i profesjonalny. Mogę śmiało na swoim przykładzie powiedzieć że jest w stanie nauczyć każdego,nawet najbardziej "opornego" poprawnej i bezpiecznej jazdy a w efekcie przygotować do zdania egzaminu państwowego. Serdecznie polecam każdemu kto szuka szkoły w której kurs będzie czystą przyjemnością a kursanci nie tylko cyferkami :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Weronika Chojnacka

Weronika Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Jacek, zarówno Pan Jacek, jak i Pan Andrzej są bardzo cierpliwymi instruktorami, a kurs przebiega w dobrej atmosferze. Pełen profesjonalizm!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.08.2019

Patrycja Zielińska

Patrycja Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, który zauważa i koryguje każdy błąd kursanta oraz faktycznie poświęca swoją uwagę kursantowi. P. Andrzej przygotuje nie tylko do zdania egzaminu państwowego ale, co najważniejsze, do poprawnej i bezpiecznej jazdy ulicami miasta. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2019

Marta Wnęk

Marta Wnęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny jak i teoretyczny zdany za pierwszym razem !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2019

Milli Cia

Milli Cia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z panem Jackiem oraz panem Andrzejem bardzo spokojni i opanowani panowie. Sympatyczni i dobrze tłumaczący. Zwracają dużą uwagę na parkowanie które na moim egzaminie było dość trudne jednak poradziłam sobie bez problemu dzięki wskazówkom obu instruktorów. Poprawnie uczą robić łuk a nie jak w innych szkołach jazdy. Atmosfera podczas samych jazd przyjemna nie stresowa. Polecam serdecznie! I dziękuję za dobre przygotowanie! 0 błedów! A początki były naprawdę trudne!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Marcin Wysocki

Marcin Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, łatwy kontakt Polecam z czystym sumieniem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.07.2019

Oliwia Sadurska

Oliwia Sadurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Zarówno Pan Jacek, jak i Pan Andrzej potrafią bardzo dobrze przygotować do egzaminu i mają bardzo dobre podejście!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Mateusz Wszędybył

Mateusz Wszędybył
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy. Bardzo Dobrze uczy Pan Jacek. Zdane za pierwszym razem, zero błędów !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2019

Julia Jacher

Julia Jacher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkolenie na najwyższym poziomie! Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak