SIKES Łukasz Sikora

 710 opinii w tym 566 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

SIKES Łukasz Sikora
al. Wojska Polskiego 33 s. 115
65-001 Zielona Góra

Kontakt

Opis

POSIADAMY 2 NOWE KIA RIO :)
PRAWKO W 1 MIESIĄC :)
PRAWO JAZDY KAT. B
- KURS PODSTAWOWY;
- JAZDY DODATKOWE
SPOKOJNIE BEZSTRESOWO I SKUTECZNIE
MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA PLACU WORD
PROMOCJE DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW I BEZROBOTNYCH
STRONA WWW.SIKES.PL
TELEFON 793-570-086
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Głogowska 10, 67-124 Nowe Miasteczko

tel: 793570086

Nowe Miasteczko

Instruktorzy

Łukasz Sikora

Łukasz Sikora

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

2100 zł

28.06.2021

al. Wojska Polskiego 33 s. 115, 17.00

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominika Getel

Dominika Getel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super, instruktorzy bardzo dobre podejście, atmosfera znakomita, można się ze wszystkim dogadać. Polecam ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Kamil Mielnicki

Kamil Mielnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, miła atmosfera, zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam bardzo (szczególnie jazdy z Panem Piotrem :D )

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iza Mucha

Iza Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy zdane pozytywnie! Bardzo gorąco polecam, cenne wskazówki i wszystko dobrze wytłumaczone. Świetni instruktorzy podchodzący do kursanta ze spokojem i cierpliwością.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorian Ratajczak

Dorian Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna atmosfera,iinstruktorzy, "z powołania" podejście do egzaminu jeden raz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Klimkowska

Magdalena Klimkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nawet jeżdżąc jak piany zając po szkoleniu w tym ośrodku zdajesz za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Apolonia Zatorska

Apolonia Zatorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwi i mili instruktorzy. Super przygotowanie do egzaminu - już na pamięć znam wszystkie pułapki egzaminatorów. Każdemu polecam ten kurs !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Habura

Klaudia Habura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cierpliwi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Przyjemna i rodzinna atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikodem Kędra

Nikodem Kędra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała atmosfera , dobry kontakt z instruktorami polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kłębucka

Natalia Kłębucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów i bardzo miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Monika Kizinkiewicz

Monika Kizinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie, miła atmosfera, godziny jazdy przystosowane do kursanta :) Zdane za pierwszym razem ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Hałabura

Damian Hałabura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Doświadczeni instruktorzy i miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzegorz Musiał

Grzegorz Musiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tak instruktorzy nauczyli ze egzaminator w szoku był.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Ścibiorski

Szymon Ścibiorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i najlepsi instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mada Mada

Mada Mada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To był strzał w dziesiątkę! Z całego serca polecam!!!❤ to niezwykle profesjonalna ekipa, dziękuję w szczególności Joli, Łukaszowi, Piotruśiowi, i Czarkowi. Wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać to sto razy. Wszystkie zajęcia były dostosowane do mojego planu tygodnia. ;) ;) ;) Oczywiście egzamin zdałam za pierwszym razem dzięki dobremu przygotowaniu przez naukę jazdy i bardzo kompetentnym Instruktorom!♥ Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuje. To był strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu! ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oskar K .....n ip: 89.72.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gwarancja jakości. Z perspektywy czasu bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Bonik

Wiktoria Bonik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczni instruktorzy, ze świetnym podejściem nawet do tych opornych kursantów :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kaczmarek

Mateusz Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie! Świetna atmosfera - Instruktorzy z powołania , bardzo dobrze przygotowują do egzaminu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Dancewicz

Patryk Dancewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super mnie przygotowali pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Dobrucki

Michał Dobrucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajne podejście do kursantów oraz super atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Król

Łukasz Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkola, z przyjemnością chodziło się na jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Woźniak

Oliwia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przemili instruktorzy, nauka jazdy z nimi to czysta przyjemność, a w dodatku doskonale przygotowują do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Świtoń

Szymon Świtoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i rzetelna nauka z niesamowitymi efektami

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub N .....i ip: 46.77.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Weronika Bułach

Weronika Bułach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tę szkołę jazdy! Świetni instruktorzy z ogromną wiedzą i podejsciem do kursanta. Bezstresowe ale konstruktywne jazdy. Będę miło wspominać! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja S ....k ip: 89.64.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, mili instruktorzy. Serdecznie polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Dzikowicz

Kasia Dzikowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi instruktorzy w Zielonej Górze! Super przemiła atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Sylwanowicz

Maja Sylwanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z bombowca zrobią rajdowca. Zdane za pierwszym razem ???? dostępni, mobilni. Nic tylko siadać za kierownice. Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Opaczyński

Michał Opaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, teoria zdana za drugim, praktyka za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Jędrzej Zabłocki

Jędrzej Zabłocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi instruktorzy, zajęcia teoretyczne oraz jazdy są prowadzone bardzo rzetelnie, świetna atmosfera. Teoria i praktyka poszły za pierwszym razem, serdecznie polecam i pozdrawiam całą ekipę Sikes :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Rewaj

Alicja Rewaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przemiła atmosfera gorąco polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak