SIKES Łukasz Sikora

 962 opinie w tym 726 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

SIKES Łukasz Sikora
Zachodnia 63 LO V
65-001 Zielona Góra

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

POSIADAMY 3 NOWE KIA RIO :)

PRAWKO W 1 MIESIĄC :)

PRAWO JAZDY KAT. B;

JAZDY DODATKOWE;

SPOKOJNIE BEZSTRESOWO I SKUTECZNIE;

MOŻLIWOŚĆ JAZDY NA PLACU WORD;

PROMOCJE DLA UCZNIÓW, STUDENTÓW I BEZROBOTNYCH;

STRONA WWW.SIKES.PL TELEFON 793-570-086

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Głogowska 10, 67-124 Nowe Miasteczko

tel: 793570086

Nowe Miasteczko

Instruktorzy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3100 zł

3200 zł

15.07.2024

Zachodnia 63 LO V, 16.00

kat. B, Tylko praktyka

3100 zł

3200 zł

codziennie

Zachodnia 63 LO V

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 500 zł

ilość godzin w pakiecie: 5h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia B ........a ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera ! Polecam każdemu :)!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Szymon Gryczyński

Szymon Gryczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Łukasz wykazał się dużą cierpliwością co do mnie, miła atmosfera oraz elastyczny grafik jazd

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Maja P ......a ip: 188.33.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super przygotowanie i miła atmosfera:) bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria F ......a ip: 188.33.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Pan Łukasz wykazał się dużą cierpliwością co do mnie. Luźna atmosfera. Duży profesjonalizm i punktualność!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Piaskowski

Oskar Piaskowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, świetni i wyrozumiali instruktorzy:D Nic dodać nic ująć!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina M ...r ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Luźna atmosfera , elastyczny grafik i ogrom wiedzy.Szczególnie polecam instruktora Piotra i Łukasza. Dzięki nim zdałam egzamin za pierwszym razem :) Prawko w tej szkole robi się bezstresowo i w mgnieniu oka !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Fedro

Przemek Fedro
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy z poczuciem humoru i świetnymi instruktorami. Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon W .....k ip: 37.248.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy i bardzo mili instruktorzy, zdałem za pierwszym, polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Fabian Winiarczyk

Fabian Winiarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak

Piotr W .........i ip: 156.17.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Szkoła jazdy super, instuktorzy bardzo fajni oraz kompetentni. Lepiej przygotować mnie do egzaminów się nie dało.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maksym Iwanowicz

Maksym Iwanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam pełna profeska i super atmosfera

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Kacper G .....a ip: 188.33.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Kozłowska

Marta Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Jak ktoś chcę zrobić prawko w miłej atmosferze jaki i być dobrze przygotowanym na egzamin praktyczny i teoretyczny powinien się tu zapisać. Instruktorzy profesjonali z dużą wiedzą. Bardzo miło i szybko minął mi kurs. Bardzo polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kalina Skweres

Kalina Skweres
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy zdecydowanie godna polecenia! Miła atmosfera podczas kursu, można o wszystkim porozmawiać. Instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu zarówno teoretycznego, jak i praktycznego. Zdecydowanie warto się tutaj zapisać na prawko :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Oparski

Eryk Oparski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna K ....l ip: 83.23.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy polecam. Pofesjonalni i cierpliwi instruktorzy z indywidualny podejściem, wszystkie wątpliwości dokładnie wytłumaczą, podczas jazd miła atmosfera. Pan Łukasz jak i Pan Piotr są świetni.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiek Jastrowicz

Grzesiek Jastrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina N ...... ip: 83.23.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika S ......... ip: 37.248.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maria Łysiak

Maria Łysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, bardzo miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, zero stresu, na lekcje jazdy chodzi się z chęcią.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ada P ........ ip: 31.179.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kuba G ......i ip: 5.173.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobra szkoła, profesjonalni instruktorzy, dobra atmosfera i skuteczne nauki jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Idzi

Kuba Idzi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy - polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Habura

Jakub Habura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.Miła atmosfera,bezstresowa ale efektywna nauka.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Dudziak

Paweł Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołe, 0 stresu sama przyjemność z jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Kozłowska

Ola Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, super podejście do kursantów, bezstresowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tomek Prokop

Tomek Prokop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam SIKES. Profesjonalne podejscie do tematu, miła atmosfera i masa wiedzy. Prawko faktycznie do zrobienia w miesiąc.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Bojanowska

Paulina Bojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Doświadczeni, przyjaźni i cierpliwi instruktorzy. Przyjemna atmosfera w czasie kursu. Największe podziękowania dla pana Piotra, z którym przejeździłam większość jazd. Polecam z całego serducha:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Badecki

Kuba Badecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub C ........i ip: 45.129.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę nauki jazdy SIKES. Wiele wnoszące wykłady teorii, regularnie odbywające się jazdy oraz bezstresowa atmosfera w aucie. Dzięki panu Łukaszowi czuję się pewnie prowadząc samochód.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak