Liczba odwiedzin: 2708 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Piotr Kowalski Akademia Jazdy Kowalski

  36 opinii w tym 26 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2020

Karolina Torba

Karolina Torba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Idealne przygotowanie do egzaminu państwowego, nauka w przyjemnej atmosferze, Pan Piotr pokazuje wszystkie miejsca hakowe do egzaminu, indywidualne podejście do kursanta. Polecam tę szkołę jazdy każdej osobie, która chce bez stresu zdać egzamin za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Łukasz Włodek

Łukasz Włodek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam każdemu szkołę jazdy Piotra Kowalskiego. Pan Piotr jest najlepszym i w dodatku dyplomowanym instruktorem nauki jazdy w Krakowie , jeżeli nie wierzysz w swoje możliwości , boisz się jeździć, masz obawy że nie uda ci się zdać państwowego egzaminu na prawo jazdy, to UWIERZ że Akademia Jazdy Piotra Kowalskiego zrobi z Ciebie mistrza kierownicy. Pan Piotr osobiście szkoli każdego kandydata indywidualnie , dobiera dla każdego odpowiedni program szkolenia, uzależniony od stopnia twoich umiejętności. Nauka jest totalnie na luzie bez absolutnie żadnego stresu , a autko (Hyundai i20) jest tym samym na którym zdasz egzamin państwowy, więc nic cię nie zaskoczy. Ja uwierzyłem w możliwości pana Piotra , dzięki Akademii Jazdy Kowalski zdałem już za pierwszym razem. Polecam Każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Piotrek Filipczyk

Piotrek Filipczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre podejście do kursanta, idealne przygotowywanie pod egzamin państwowy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2019

Agnieszka Natkaniec

Agnieszka Natkaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 2016 r ostatni raz chodziłam na jazdy (do innej szkoły), niestety zrobiłam sobie przerwę i do tego roku nie jeździłam zupełnie. Stwierdziłam w tym roku, że prawko zrobić trzeba i poszłam do Akademii Jazdy Kowalski. Wystarczyło kilka jazd z panem Piotrem i udało się. Zdałam za pierwszym razem. Mam porównanie z innej szkoły, więc mogę szczerze powiedzieć, że WARTO przyjść do tej szkoły. Świetny instruktor, atmosfera, super przygotowuje na egzamin. W skrócie - biorąc lekcje jazdy w tej szkole jest się idealnie przygotowanym do egzaminu i do jazdy samodzielnej. Po prostu - bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Tatyana Nowicka

Tatyana Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowywanie do egzaminu tylko u Pana Piotra, wszystko dokładnie tłumaczy jak przebiega egzamin, jakie trzeba wykonać zadania i gdzie lepiej zdawać początkującym. Zaczynając od zera w obcym kraju nie mogłam spodziewać się ze tak szybko opanuje jazdę samochodem. Jeżeli chcecie zdać egzamin za pierwszym razem oraz nauczyć się bezpiecznej jazdy to tylko do Pana Piotra.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2019

Radosław Polek

Radosław Polek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie lepszego instruktora jazdy, jak Pan Piort nie poznałem, a poznałem ich trochę, bardzo przyjemnie, konkretnie i przedwszytkim sukcesywnie prowadził jazdy, lepiej moi drodzy przyszli kierowcy nie mogliście trafić. !!!! Gorąco pozdrawiam Radosław Polek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2019

Karolina Puchała

Karolina Puchała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera i podejście, umiejętne przekazanie wiedzy, dobra cena.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2019

Piotr Florek

Piotr Florek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, wszystkie moje złe nawyki jak i błędy poprawił. Dowiedziałem się dużo rzeczy o których pojęcia nie miałem co bardzo mi ułatwiło zdanie prawa jazdy. Osobiście byłem mega zadowolony oraz nie widzę żadnych minusów. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Rafał Urbanik

Rafał Urbanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor! Pokazuje wszystkie haczyki jakie można napotkać na egzaminie państwowym. Podaczas nauki jazdy super atmosfera , czasem bywało ciężko ale opłaciło się by zdać za PIERWSZYM razem z najgorszym egzaminatorem w ośrodku. Gorąco POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2019

Magdalena Maciejak

Magdalena Maciejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie mogłam trafić! Zero stresu, jazda z Panem Piotrem to sama przyjemność, wszystko było dokładnie tłumaczone, atmosfera super cool :D Pełen profesjonalizm! Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym razem! Polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Marian Sakłak

Marian Sakłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w przyjemnej atmosferze zero stresu. Instruktor super gość wszystko na spokojnie tlumaczy. Zdawalnosc juz przy pierwszym podejsciu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Sabina Nowak

Sabina Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, Pan Piotr jest najlepszym instruktorem na świecie. Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy, jeśli czegoś nie umiałam lub czułam się nie pewnie z danym manewrem - „wałkowaliśmy temat” aż nie doszłam do perfekcji :) Poza tym atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych zawsze miła. Pan Piotr napawa optymizmem i pozytywna energia, wspiera i zawsze wierzy w swoich uczniów. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Szkoła godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Aleksandra Dzięgiel

Aleksandra Dzięgiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kompetentny instruktor z ogromną wiedzą, którą potrafi każdemu przekazać. Polecam serdecznie, nie ma osoby, której nie nauczyłby jeździć :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2018

Karina Janikowska

Karina Janikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zdane za 1 razem!! Niesamowity człowiek z powołania. Dziękuje

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.04.2018

Maciej Pełka

Maciej Pełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr Kowalski to bardzo dobry instruktor po dwóch godzinach dodatkowych przed egzaminem nauczyłem się bardzo dużo i następnego dnia zdałem bez żadnego stresu . Polecam każdemu .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.04.2018

Mona Wyw

Mona Wyw
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspanialy instruktor indywidyalne podejscie do kursanta,precyzja,instruktoz z powolania i zamilowania do motoryzacji :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2018

Rafał Pajor

Rafał Pajor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam zajęcia z Panem Piotrem. Inwidualne oraz profesjonalne podejście do każdego z kursantów to w tym przypadku rzecz podstawowa. Poza tym ze pod czujnym okiem Pana Piotra zdałem teorie oraz praktykę za pierwszym razem to również nauczyłem się jak czerpać radość z każdej chwili "za kółkiem". Serdecznie polecam.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2018

Mateusz Siłuch

Mateusz Siłuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2018

Agnieszka Jastrzębska

Agnieszka Jastrzębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim tym, którzy chcą być dobrymi kierowcami szczerze polecam tę szkołę! Pan Piotr jest niesamowitym instruktorem, któremu zależy na kursantach, posiada ogromną wiedzę, którą potrafi przekazać każdemu! Kurs bezstresowy, rzetelny, w przyjemnej atmosferze co za tym idzie egzamin tak samo bezstresowy i zdany za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2018

Ola Białek

Ola Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr Kowalski to najlepszy instruktor!!! Cierpliwy z ogromną wiedzą i pasją. Jazdy przebiegały w sympatycznej atmosferze, podczas których wiele się nauczyłam. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2018

Jacek Blajda

Jacek Blajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonaly przekaz informacji. Zero stresu. Pelen profesionalizm. Prawko zdane za pierwszym razem i juz 7 lat bez wypadku. Szkola godna polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2018

Ulka Jamka

Ulka Jamka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotrek Kowalski jest świetnym instruktorem, jest opanowany, ma bardzo dobre metody nauczania i świetne podejście do kursantów Polecam wszystkim !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Zofia Zin

Zofia Zin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę! Byłam zachwycona profesjonalizmem, instruktor niewiarygodnie miły i cierpliwy a zarazem rzetelny i konkretny nauczyciel. Przed Egzaminem Państwowym czułam się pewnie, egzamin teoretyczny jak i praktyczny okazały się formalnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Beata Oika

Beata Oika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta, 100% przekazanych informacji. Mimo stresu na egzaminie, zdałam za pierwszym razem. Zarówno teoretyczny, jak i praktyczny egzamin nie sprawil mi żadnej trudności. Polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Piotr Mendala

Piotr Mendala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr jest świetnym instruktorem, który w bardzo prosty sposób tłumaczy teorie jak również świetnie prowadzi lekcje praktyczne. Przychodziłem na lekcje z ochotą i nigdy nie było napiętej atmosfery. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2018

Paweł Granatowski

Paweł Granatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor jakiego mozna sobie wyobrazic ! Uczy z pasja i nie odwala roboty byle jak. Zdalem teorie na 100 i praktyke za 1 szym razem. Na egzaminie czulem sie ze wiem co robie i zostalem dobrze przygotowany. Polecam w 100 procentach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak