OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1025 opinii w tym 678 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

30.05.2022

ul. Zwycięstwa 52A, 16:00

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sonia Lasota

Sonia Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz elastyczność w kwestii umawiania jazd. Polecam Jacka, który jest najlepszym instruktorem na jakiego mogłam trafić. Jazdy z nim to była czysta przyjemność i dobra zabawa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz B ........i ip: 87.206.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo milo i profesjonalne egzamin panstwowy zdany za pierwszym razem jak prawo jazdy to tylko Golomb kazdemu polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol L ...a ip: 83.7.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera na jazdach. Jeśli się czegoś nie wie, zawsze można zapytać. Dotyczy to zarówno sytuacji na drodze jak i logistyki związanej z umawianiem jazd

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Angelika S ......a ip: 46.148.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Uczyłam się w innej szkole, jazdy wzięłam tutaj przed moim trzecim podejściem i udało się zdać Super podejście do kursanta, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ignacy P .....z ip: 46.204.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wspaniali, zaangażowani instruktorzy. Rzetelne, profesjonalne i szczegółowe przygotowanie do jazdy i egzaminów. Pełen profesjonalizm w świetnej cenie. Bezproblemowo można się dogadać w każdej sprawie. Naprawdę warto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sabina Sugier

Sabina Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przebieg kursów i jazd, atmosfera i instruktorzy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Sąpór

Katarzyna Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonizm,elastyczne godziny kursu, miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej B ..r ip: 83.26.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera i elastyczne terminy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Dylong

Edyta Dylong
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać... świetni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Zdecydowanie Pan Jacek jak i Pani Mirela wysoki poziom kultury, profesjonalizmu. Znajomość tras egzaminacyjnych całkowita 5/5, szlifowanie do znudzenia najmniejszych problemów 5/5, podejście do kursanta indywidualne i z wysokim poziomem kultury. Zainteresowanie egzaminami po zakończonym kursie i wsparcie 5/5. Nie ma lepszej szkoły do polecenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wojciech .........i ip: 5.173.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i prowadzący :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M ..a ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołe jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy, miła atmosfera i co najważniejsze elastyczne godziny jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia J .....o ip: 46.204.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywnie wspominam swój kurs. Instruktorzy bardzo dobrze przekazują wiedze, są cierpliwi i bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim znajomym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Kożuszek

Marta Kożuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mi się kurs podobał, instruktorzy mili i bardzo dobrze i w przyjemny sposób uczą!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Cieplik

Martyna Cieplik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo przyjemni instruktorzy, egazmin zdany za 1 podejściem ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jędrzej J ........ ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, wszystko porządnie przekazane i wytłumaczone. Instruktorzy stanowczy, mimo to jazdy z nimi bez stresu. Polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub J .......z ip: 5.184.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, profesjonalni i doświadczeni instruktorzy, świetny kontakt i elastyczność w dobieraniu godzin. Gorąca polecam, Golomb to dobrym wybór.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Stanisław K .....c ip: 5.173.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, profesjonalizm i super podejście!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Damian Adamek

Damian Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Morela bardzo dobrze organizowała terminy i godziny jazd. Jazdy akurat miałem z 5 różnymi instruktorami, każdy wnosił coś nowego. Dużo osób uznało by fakt częstych zmian instruktorów za problem, jednak za każdym razem jazdy były przyjemne, a instruktorzy wyrozumiali. Każdy starał się uzupełniać jazdy i wykorzystać każdą minutę na coś produktywnego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

a ...n ip: 5.173.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim Pana Pawła!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Tanya Podokopnaya

Tanya Podokopnaya
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu . Jest możliwość dopasować grafik jazd pod siebie ( dziękuję pani Mireli ). Instruktorzy są bardzo rzeczowi do kursantów. Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kasia W ....a ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ten ośrodek! Teoria była prowadzona w bardzo ciekawy sposób, na każde pytanie dostawałam odpowiedź:) Jazdy z instruktorami, to sama przyjemność. Zostałam przygotowana nie tylko na egzamin państwowy, ale także jazdy w codziennym życiu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ........i ip: 46.134.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, na wykłady i jazdy chodziłem z przyjemnością i dużo z nich wyniosłem. U mnie nie było problemów z terminami jazd, każdy instruktor trochę inny i każdy na swój sposób cudowny. Samochody różne, od trochę starszych do takich nowych i wypasionych i to ogromny plus, bo nie wiadomo co się trafi na egzaminie albo w późniejszym życiu. Profil PKK zaktualizowany praktycznie od razu po kursie i egzaminach wewnętrznych. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Mitura

Agnieszka Mitura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olga Bach

Olga Bach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM:)!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Narine M ..........n ip: 46.134.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Pawła! Bardzo duża cierpliwość, bardzo przyjazna atmosfera i super przygotowanie do egzaminu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta P .....k ip: 46.134.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Kaczkiewicz

Wiktor Kaczkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy,fajna atmosfera,dobre szkolenie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nikodem Z ....c ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam, świetna organizacja, zero niejasności i przede wszystkim instruktorzy, którzy chcą nauczyć jak jeździć :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jane Vergeichik

Jane Vergeichik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam ta szkole. Zdalam wszystko od pierwszego razu. Jazdy sa doskonale. Dziekuje wszystkim, szczegolnie Mireli, Jackowi I Pawlowi. Żanna

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Damian W ......k ip: 5.173.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Profesjonalni instruktorzy i wspaniała właścicielka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak