Liczba odwiedzin: 2074 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO

  33 opinie w tym 22 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2020

Wiolek Wiola

Wiolek Wiola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach. Duża cierpliwość do kursanta, wszystko jasno wytłumaczone i genialne przygotowanie do egzaminu. No nie da się nie zdać z OSK Gniewko! !!! polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Mateusz Galica

Mateusz Galica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście oraz miła atmosfera pracy. ???? Serdecznie polecam, można zaufać. Doświadczenie i przekazywanie wiedzy 10/10. Instruktor z powołania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki wielkie ???? trzymaj się

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2020

Wiktoria Trepka

Wiktoria Trepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, wszystko wytłumaczył na spokojnie, dzięki niemu prawko zdane :))

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2020

Aneta Gorajczyk

Aneta Gorajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZY INSTRUKTOR NAUKI JAZDY RZETELNY PUNKTUALNY KOMPETENTNY .DO KAZEGO podchodzi indywidualne. Z całego serca polecam OSK Gniewko Stachura.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2020

Karina Mazurek

Karina Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę! Dobrze przygotowuje do egzaminów i jest sprawna komunikacja w kwestii umawiania się na terminy jazd:) Instruktor profesjonalnie prowadzi zajęcia.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki :) do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.09.2020

Marta Szymańska

Marta Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

egzamin zdany za 2 razem, po wzięciu jazd doszkalajacych u Pana Gniewko, który profesjonalnie podchodzi do nauki i spokojnie wszystko tłumaczy! super atmosfera, jazda staje się przyjemnością:) bardzo polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2020

Aneta Kordek

Aneta Kordek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak na prawo jazdy to tylko do OSK Gniewko!!!Instruktor najlepszy. Pełny profesjonalizm, stoicki spokój, cierpliwość na maxa. Pan Gniewko wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, nawet jeśli to jest poraz trzeci powtarzane !!!!oraz świetnie motywuje do poprawy popełnionych błędów. W czasie nauki nie ma też sztywnej atmosfery. Jeśli miałabym ponownie wybierać szkołę to na pewno mój wybór byłby taki sam. Zdane za pierwszym razem!!!!!Polecam z całego serca. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za taką opinię. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2020

Wojtek Woś

Wojtek Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, doświadczony instruktor, świetna atmosfera. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.07.2020

Ola Witek

Ola Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Gniewko. Pan Instruktor ma świetne podejście do kursantów - wszystko jasno i spokojnie wyjaśnia, dzięki czemu nauka idzie sprawnie. Podczas pandemii na bieżąco informował kursantów o sytuacji ze zadawaniem egzaminów zarówno przez fanpage na fb, jak i indywidualnie SMS'owo. Równocześnie na kanale yt szkoły pojawiły się filmiki instruktażowe dotyczące pierwszych zadań egzaminacyjnych - przygotowania do jazdy, kontroli płynów i świateł, wykonywania łuku. Pomimo trudnej sytuacji - troska i dbałość o przygotowanie na najwyższym poziomie. Szczerze polecam również dla osób, które doświadczyły różnego rodzaju trudności podczas kursu na prawko. W moim przypadku, po dwóch latach przerwy w nauce, zdane za pierwszym :D Pan Gniewko skorygował kilka błędów wyniesionych z innego ośrodka szkoleniowego oraz po tak długiej przerwie nauczył jeździć praktycznie od nowa. Co więcej, nauczył jak poczuć się pewnie prowadząc. Szukasz instruktora, który oprócz poprawiania błędów będzie również doceniał i chwalił te poprawnie wykonane manewry? Już wiesz gdzie go znaleźć ;)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za taką opinię.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Czaruś Sołtys

Czaruś Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła z bardzo doświadczonym i opanowanym instruktorem. Podczas jazd nie odczuwa się żadnego dyskomfortu, a na pytania zadawane w sms'ach, nawet na długo po skończeniu kursu, zawsze dostawałem odpowiedź. Dla osób, które boją się, że dostaną od agresywnych kierowców ochrzan za błędy i powolną jazdę podczas początków na mieście - Gniewko zawsze wstawia się za swoimi kursantami i możecie być pewni, że nikt Wam nie zrobi krzywdy ???? Mimo dość długiej przerwy z powodu pandemii koronawirusa i dość odległych terminów egzaminów teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem, POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2020

Hania Szydło

Hania Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam Szkołę Jazdy GNIEWKO! Przygotowywałam się do egzaminu biorąc dodatkowe jazdy. Dobra atmosfera i kompetencje instruktora bardzo mi pomogły zdać egzamin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2020

Kamil Meresiński

Kamil Meresiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam szkołe jazdy Gniewko. Instruktor bardzo wyrozumiały, punktualny i z dużą wiedzą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki. Szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.02.2020

Kamil Chojecki

Kamil Chojecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Angelika Grela

Angelika Grela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam . Egzamin państwowy żądany za pierwszy !!! instruktor super gość zawsze służy pomocą !!!!więcej takich ludzi ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) staram się by każdy kursant był zadowolony ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Magda Stępień

Magda Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia. Super instruktor, cierpliwy, punktualny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki :) każda opinia, zwlaszcza taka, mile widziana

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.12.2019

Barbara Latka

Barbara Latka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Gniewko to najlepszy instruktor!!! Cierpliwy z ogromną wiedzą i pasją. Jazdy przebiegały w sympatycznej atmosferze, podczas których od nowa nauczyłam sie prowadzić samochód . Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo :) powodzenia w samodzielnej jeździe samochodem

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Ewelina Żurek

Ewelina Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkołę, instruktor bardzo wyozumiały. Jazdy przebiegaly bardzo spokojnie, bez stresu, wszystko tłumaczone w sposób zrozumiały. Instruktor zawsze punktualny. Jeszcze raz polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.11.2019

Iwona Nowok

Iwona Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli szukacie dobrej szkoły to ta jest najlepsza . Instruktor z powołania podchodzący sumiennie do swojej pracy . Przekazuje swoją wiedzę w sposób rzetelny i zrozumiały . Polecam z czystym sumieniem .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję :) powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.10.2019

Edyta Krzyszkowska-Szacik

Edyta Krzyszkowska-Szacik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Gniewko to najlepszy wybór jeśli chodzi o chęć zdobycia prawa jazdy! Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, doświadczony instruktor jazdy. Zdane za 1 razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki ???? powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Milena Tomaszek

Milena Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawdziwy instruktor ,,z powołania'', rzetelny i pełen zapału do przekazania swojej ogromnej wiedzy. Z całego serca polecam szkołę OSK Gniewko każdemu komu zależy na solidnym przygotowaniu do zdania egzaminu oraz nabycia umiejętności niezbędnych do bezpiecznej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratuluję! Dzięki za opinię. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Mirella Szymanek

Mirella Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy , najlepszy instruktor Gniewko Stachura , bardzo miła atmosfera na jazdach, Gniewko wszystko dokładnie i spokojnie ze skutkiem tłumaczy:) Nie wywiera presji na kursancie a jazdy to prawdziwa przyjemność. Zdałam oczywiście za pierwszym a kurs konczyłam 10 lat temu w innej szkole, w której tylko na długo się zniechęciłam do jazdy samochodem :( ale to właśnie Gniewko nauczył mnie jak bezpiecznie jeździć za co serdecznie dziękuje :) Polecam z całego serca !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

Ewelina Mariusz Jędrzejewscy

Ewelina Mariusz Jędrzejewscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem tę szkołę jazdy. Instruktor z powołania, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. Z zaangażowaniem tłumaczy i odpowiada na każde pytanie. Polecam i daje 10 gwiazdek za profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję :) powodzenia na drodze