Liczba odwiedzin: 1641 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO

  22 opinie w tym 12 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2020

Małgorzata G ...a ip: 31.0.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Musiałam zmienić OSK bo się przeprowadziłam. Miałam szczęście, że trafiłam na Gniewka, który nauczył mnie jeździć a nie zdawać egzamin. Czuję się teraz pewnie bo jestem dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy. Bardzo dobre podejście do kursanta, spokój i cierpliwość. Auto bardzo komfortowe. Żałuję, że trafiłam do Gniewka od razu. Zdane za 1 razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Szerokości na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2020

Justyna S .........a ip: 109.196.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Gniewko jest świetnym instruktorem, ma wiele cierpliwości i dobrze tłumaczy wszystkie zagadnienia. Nauczył mnie jak jeździć nie tylko, aby zdać prawo jazdy na egzaminie, ale też radzić sobie na drodze w codziennym życiu. Każda godzina zajęć praktycznych była wykorzystana w pełni. Egzamin zdany za pierwszym podejściem w innym mieście niż były jazdy, nic mnie nie zaskoczyło i czułam się pewnie za kółkiem :) Każdemu życzę takiego instruktora!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Chcę się pracować po takich słowach

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2020

Del R Reg ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

I would like to recommend this driving school to everyone, including international people in Gliwice, because the person who teaches owns the driving school and can speak English as well as being down to earth. The price is the cheapest for the English class, guess what, I paid the same fee with the students who took the driving lesson in Polish language for category B.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Thank you for Your opinion. It's important for me. Good luck on the road

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Sandra K .......a ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor - marzenie. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy, co skutecznie ograniczało mój stres podczas jazd. Atmosfera bardzo przyjazna i świetna do nauki. Nie miałam żadnych problemów z ustaleniem godzin jazdy, dzieki czemu jako pracująca studentka mogłam pogodzić obowiązki z kursem. Polecam wszystkim kursantom!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) miło czytać tego typu. Powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.03.2020

Aleksandra K ...... ip: 46.134.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam! Wszytko wytłumaczone na spokojnie, z ogromną cierpliwością i indywidualnym podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję. Do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Szymon P .......i ip: 195.110.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem, więc to znaczy że szkoła jest dobra. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2019

Filip L .... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

OSK Gniewko to najlepsza szkoła, a Gniewko Stachura to najlepszy instruktor, dzięki któremu zdałem za pierwszym razem. Polecam serdecznie każdemu kto chce dobrze przygotować się do egzaminu i go zdać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Cieszę się że pomogłem spełnić marzenia

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.08.2019

Ksenia O ......k ip: 188.123.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny instruktor z praktycznym podejściem. Spokojny, punktualny i merytoryczny, potrafi rozładować stres związany z nauką jazdy i odpowiednio podejść do kursanta. Podczas jazd panuje miła atmosfera. Ceny przystępne. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię :) powodzenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.07.2019

Ola K ....... ip: 83.30.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Gniewko wprowadza miłą atmosferę, skupia się na rzeczach z którymi kursant ma problem i w przyjazny, prosty sposób tłumaczy do skutku. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję serdecznie za opinię :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.07.2019

Samuel K ........... ip: 5.184.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak