Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO

 48 opinii w tym 31 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO
ul. Adama Asnyka 13a
44-100 Gliwice

Opis

Serdecznie witam na profilu Ośrodka szkolenia kierowców GNIEWKO i zapraszam do zapoznania się z ofertą mojej Szkoły. Dlaczego powinieneś skorzystać z kursu właśnie u mnie? Szkołę jazdy założyłem z pasji i chęci uczenia innych tego co kocham, czyli jazdy samochodem. Jestem doświadczonym instruktorem nauki jazdy o wieloletnim stażu pracy, jednym z najlepszych w Gliwicach. Byc może o mnie już słyszałeś od kolegów czy koleżanek. W końcu jest tylko jeden instruktor w mieście o imieniu Gniewko. Tak! To właśnie ten Gniewko, dzięki któremu Twoi znajomi zdali tak szybko egzamin praktyczny! A teraz to Ty masz okazję przekonać się o skuteczności mojej nauki. Nie bądź gorszy od znajomych i zdaj równie szybko jak oni! Doświadczenie zdobywałem w renomowanej szkole nauki jazdy, w której to miałem bardzo wysoki wskaźnik zdawalności. Moi kursanci zdają w większości przypadków za pierwszym lub drugim razem. Co jeszcze powinno Cię skłonić do wybrania OSK GNIEWKO? Cierpliwość to moje drugie imię, spokój i opanowanie to inne cechy, które pozwalają mi w profesjonalny sposób przekazywać wiedzę jak bezpiecznie i odpowiedzialnie poruszać się po naszej miejskiej dżungli. Na kursie nauczysz się w idealny sposób obsługiwać samochód, tak by jazda stała się dla Ciebie przyjemnością. Będziemy jeździć nie tylko po mieście, ale również nauczysz się jazdy poza miastem, jak i na autostradzie. Gwarantuję, że po skończonym kursie będziesz rzetelnie przygotowany do egzaminu państwowego oraz do samodzielnej jazdy po egzaminie.
Samochód na którym będziesz się uczył jest taki sam jak na egzaminie państwowym – Toyota Yaris z 6-cio stopniową manualną skrzynią biegów. O Twój komfort w trakcie nauki będzie dbać dwustrefowa automatyczna klimatyzacja, fotel ustawisz we wszystkich płaszczyznach. Biuro oraz sala wykładowa jest w jednym budynku – nie musisz biegać po mieście.
Daj sobie szansę i pozwól mi przekazać Tobie to co kocham. Jazda samochodem naprawdę nie musi być obowiązkiem, a wielką przyjemnością. Gwarantuję Ci to ja! Instruktor GNIEWKO
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Gniewko Stachura

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 750 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krzysztof Sternik

Krzysztof Sternik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie przeprowadzone wykłady. Jazdy dostosowane do potrzeb kursanta. Manewry wytłumaczone i przećwiczone. Duża wyrozumiałość i spokój. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Herka

Katarzyna Herka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne nauczenie do egzaminu i anieska cierpliwość do kursantów. Bardzo polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Puschhaus

Kamil Puschhaus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne podziękowania dla OSK Gniewko w szczególności dla instruktora Pana Gniewko .Dziękuję za cierpliwość, wytrwałóść i profesjonalne przygotowanie do egzaminu.Polecam wszystkim przyszłym kursantom ten Ośrodek Szkolenia Kierowców i jeszcze raz bardzo..bardzo dziękuję ☺!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Osiecka

Kasia Osiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów. Takiego instruktora tylko ze świecą szukać. Polecam serdecznie :D

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Tomczyk

Ola Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Gniewko ma indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wkłada bardzo dużo serca i pracy w to co robi. Zarówno wykłady jak i jazdy dopasowywane są do indywidualnych potrzeb kursantów oraz prowadzone są w przyjemnej, miłej atmosferze. Efekty doskonałej pracy widać po wysokiej zdawalności egzaminów:)

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Olga Pawliczek

Olga Pawliczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu, instruktor bardzo cierpliwy i pozytywnie nastawiony wobec kursanta

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Tomczyk

Sebastian Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzooo polecam zdane za pierwszym razem. Przed egzaminem czułem się po jazdach i naukach bardzo pewnie więc gorąco zachęcam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Rysio Rybka

Rysio Rybka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po zmianie konkurencyjnej szkoły nauki jazdy z 2 krotnym niezaliczonym egzaminem , z polecenia przeniosłem się do ww. Gniewko.Wystarczyło tylko 8 h i egzamin zdałem za 1 razem. Świetnie wytłumaczony każdy ruch i manewr, wyjaśniony dogłębnie każdy błąd jakiego nauczono mnie w poprzedniej szkole. Polecam szczególnie dla osób które chcą zdać i naprawdę nauczyć się poruszać w ruchu miejskim.Nie ma lepszych w mieście.

Odpowiedź:

Dzięki za opinię :) do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karol Gniadek

Karol Gniadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie bardzo dobra tylko celująca szkoła jazdy, polecam wszystkim, pełen profesjonalizm i super podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiolek Wiola

Wiolek Wiola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach. Duża cierpliwość do kursanta, wszystko jasno wytłumaczone i genialne przygotowanie do egzaminu. No nie da się nie zdać z OSK Gniewko! !!! polecam !

Odpowiedź:

dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Galica

Mateusz Galica
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście oraz miła atmosfera pracy. ???? Serdecznie polecam, można zaufać. Doświadczenie i przekazywanie wiedzy 10/10. Instruktor z powołania!

Odpowiedź:

Dzięki wielkie ???? trzymaj się

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Trepka

Wiktoria Trepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, wszystko wytłumaczył na spokojnie, dzięki niemu prawko zdane :))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Aneta Gorajczyk

Aneta Gorajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

NAJLEPSZY INSTRUKTOR NAUKI JAZDY RZETELNY PUNKTUALNY KOMPETENTNY .DO KAZEGO podchodzi indywidualne. Z całego serca polecam OSK Gniewko Stachura.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karina Mazurek

Karina Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę! Dobrze przygotowuje do egzaminów i jest sprawna komunikacja w kwestii umawiania się na terminy jazd:) Instruktor profesjonalnie prowadzi zajęcia.

Odpowiedź:

Dzięki :) do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Szymańska

Marta Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

egzamin zdany za 2 razem, po wzięciu jazd doszkalajacych u Pana Gniewko, który profesjonalnie podchodzi do nauki i spokojnie wszystko tłumaczy! super atmosfera, jazda staje się przyjemnością:) bardzo polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aneta Kordek

Aneta Kordek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak na prawo jazdy to tylko do OSK Gniewko!!!Instruktor najlepszy. Pełny profesjonalizm, stoicki spokój, cierpliwość na maxa. Pan Gniewko wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, nawet jeśli to jest poraz trzeci powtarzane !!!!oraz świetnie motywuje do poprawy popełnionych błędów. W czasie nauki nie ma też sztywnej atmosfery. Jeśli miałabym ponownie wybierać szkołę to na pewno mój wybór byłby taki sam. Zdane za pierwszym razem!!!!!Polecam z całego serca. !!!!

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za taką opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Woś

Wojtek Woś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, doświadczony instruktor, świetna atmosfera. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Witek

Ola Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam OSK Gniewko. Pan Instruktor ma świetne podejście do kursantów - wszystko jasno i spokojnie wyjaśnia, dzięki czemu nauka idzie sprawnie. Podczas pandemii na bieżąco informował kursantów o sytuacji ze zadawaniem egzaminów zarówno przez fanpage na fb, jak i indywidualnie SMS'owo. Równocześnie na kanale yt szkoły pojawiły się filmiki instruktażowe dotyczące pierwszych zadań egzaminacyjnych - przygotowania do jazdy, kontroli płynów i świateł, wykonywania łuku. Pomimo trudnej sytuacji - troska i dbałość o przygotowanie na najwyższym poziomie. Szczerze polecam również dla osób, które doświadczyły różnego rodzaju trudności podczas kursu na prawko. W moim przypadku, po dwóch latach przerwy w nauce, zdane za pierwszym :D Pan Gniewko skorygował kilka błędów wyniesionych z innego ośrodka szkoleniowego oraz po tak długiej przerwie nauczył jeździć praktycznie od nowa. Co więcej, nauczył jak poczuć się pewnie prowadząc. Szukasz instruktora, który oprócz poprawiania błędów będzie również doceniał i chwalił te poprawnie wykonane manewry? Już wiesz gdzie go znaleźć ;)

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za taką opinię.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Czaruś Sołtys

Czaruś Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła z bardzo doświadczonym i opanowanym instruktorem. Podczas jazd nie odczuwa się żadnego dyskomfortu, a na pytania zadawane w sms'ach, nawet na długo po skończeniu kursu, zawsze dostawałem odpowiedź. Dla osób, które boją się, że dostaną od agresywnych kierowców ochrzan za błędy i powolną jazdę podczas początków na mieście - Gniewko zawsze wstawia się za swoimi kursantami i możecie być pewni, że nikt Wam nie zrobi krzywdy ???? Mimo dość długiej przerwy z powodu pandemii koronawirusa i dość odległych terminów egzaminów teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem, POLECAM !

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Hania Szydło

Hania Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam Szkołę Jazdy GNIEWKO! Przygotowywałam się do egzaminu biorąc dodatkowe jazdy. Dobra atmosfera i kompetencje instruktora bardzo mi pomogły zdać egzamin :)

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Meresiński

Kamil Meresiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam szkołe jazdy Gniewko. Instruktor bardzo wyrozumiały, punktualny i z dużą wiedzą.

Odpowiedź:

Dzięki. Szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Chojecki

Kamil Chojecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Angelika Grela

Angelika Grela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam . Egzamin państwowy żądany za pierwszy !!! instruktor super gość zawsze służy pomocą !!!!więcej takich ludzi ;)

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) staram się by każdy kursant był zadowolony ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Stępień

Magda Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Super instruktor, cierpliwy, punktualny :)

Odpowiedź:

Dzięki :) każda opinia, zwlaszcza taka, mile widziana

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Latka

Barbara Latka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Gniewko to najlepszy instruktor!!! Cierpliwy z ogromną wiedzą i pasją. Jazdy przebiegały w sympatycznej atmosferze, podczas których od nowa nauczyłam sie prowadzić samochód . Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo :) powodzenia w samodzielnej jeździe samochodem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Żurek

Ewelina Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo szkołę, instruktor bardzo wyozumiały. Jazdy przebiegaly bardzo spokojnie, bez stresu, wszystko tłumaczone w sposób zrozumiały. Instruktor zawsze punktualny. Jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Nowok

Iwona Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeżeli szukacie dobrej szkoły to ta jest najlepsza . Instruktor z powołania podchodzący sumiennie do swojej pracy . Przekazuje swoją wiedzę w sposób rzetelny i zrozumiały . Polecam z czystym sumieniem .

Odpowiedź:

Dziękuję :) powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edyta Krzyszkowska-Szacik

Edyta Krzyszkowska-Szacik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

OSK Gniewko to najlepszy wybór jeśli chodzi o chęć zdobycia prawa jazdy! Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, doświadczony instruktor jazdy. Zdane za 1 razem!!!

Odpowiedź:

Dzięki ???? powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Milena Tomaszek

Milena Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawdziwy instruktor ,,z powołania'', rzetelny i pełen zapału do przekazania swojej ogromnej wiedzy. Z całego serca polecam szkołę OSK Gniewko każdemu komu zależy na solidnym przygotowaniu do zdania egzaminu oraz nabycia umiejętności niezbędnych do bezpiecznej jazdy.

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratuluję! Dzięki za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mirella Szymanek

Mirella Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy , najlepszy instruktor Gniewko Stachura , bardzo miła atmosfera na jazdach, Gniewko wszystko dokładnie i spokojnie ze skutkiem tłumaczy:) Nie wywiera presji na kursancie a jazdy to prawdziwa przyjemność. Zdałam oczywiście za pierwszym a kurs konczyłam 10 lat temu w innej szkole, w której tylko na długo się zniechęciłam do jazdy samochodem :( ale to właśnie Gniewko nauczył mnie jak bezpiecznie jeździć za co serdecznie dziękuje :) Polecam z całego serca !

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak