Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO

 48 opinii w tym 31 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO
ul. Adama Asnyka 13a
44-100 Gliwice

Opis

Serdecznie witam na profilu Ośrodka szkolenia kierowców GNIEWKO i zapraszam do zapoznania się z ofertą mojej Szkoły. Dlaczego powinieneś skorzystać z kursu właśnie u mnie? Szkołę jazdy założyłem z pasji i chęci uczenia innych tego co kocham, czyli jazdy samochodem. Jestem doświadczonym instruktorem nauki jazdy o wieloletnim stażu pracy, jednym z najlepszych w Gliwicach. Byc może o mnie już słyszałeś od kolegów czy koleżanek. W końcu jest tylko jeden instruktor w mieście o imieniu Gniewko. Tak! To właśnie ten Gniewko, dzięki któremu Twoi znajomi zdali tak szybko egzamin praktyczny! A teraz to Ty masz okazję przekonać się o skuteczności mojej nauki. Nie bądź gorszy od znajomych i zdaj równie szybko jak oni! Doświadczenie zdobywałem w renomowanej szkole nauki jazdy, w której to miałem bardzo wysoki wskaźnik zdawalności. Moi kursanci zdają w większości przypadków za pierwszym lub drugim razem. Co jeszcze powinno Cię skłonić do wybrania OSK GNIEWKO? Cierpliwość to moje drugie imię, spokój i opanowanie to inne cechy, które pozwalają mi w profesjonalny sposób przekazywać wiedzę jak bezpiecznie i odpowiedzialnie poruszać się po naszej miejskiej dżungli. Na kursie nauczysz się w idealny sposób obsługiwać samochód, tak by jazda stała się dla Ciebie przyjemnością. Będziemy jeździć nie tylko po mieście, ale również nauczysz się jazdy poza miastem, jak i na autostradzie. Gwarantuję, że po skończonym kursie będziesz rzetelnie przygotowany do egzaminu państwowego oraz do samodzielnej jazdy po egzaminie.
Samochód na którym będziesz się uczył jest taki sam jak na egzaminie państwowym – Toyota Yaris z 6-cio stopniową manualną skrzynią biegów. O Twój komfort w trakcie nauki będzie dbać dwustrefowa automatyczna klimatyzacja, fotel ustawisz we wszystkich płaszczyznach. Biuro oraz sala wykładowa jest w jednym budynku – nie musisz biegać po mieście.
Daj sobie szansę i pozwól mi przekazać Tobie to co kocham. Jazda samochodem naprawdę nie musi być obowiązkiem, a wielką przyjemnością. Gwarantuję Ci to ja! Instruktor GNIEWKO
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Gniewko Stachura

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 750 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Hania Szydło

Hania Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam Szkołę Jazdy GNIEWKO! Przygotowywałam się do egzaminu biorąc dodatkowe jazdy. Dobra atmosfera i kompetencje instruktora bardzo mi pomogły zdać egzamin :)

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon P .......i ip: 195.110.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem, więc to znaczy że szkoła jest dobra. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Kamil Meresiński

Kamil Meresiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam szkołe jazdy Gniewko. Instruktor bardzo wyrozumiały, punktualny i z dużą wiedzą.

Odpowiedź:

Dzięki. Szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Chojecki

Kamil Chojecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Angelika Grela

Angelika Grela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega polecam . Egzamin państwowy żądany za pierwszy !!! instruktor super gość zawsze służy pomocą !!!!więcej takich ludzi ;)

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) staram się by każdy kursant był zadowolony ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Stępień

Magda Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Super instruktor, cierpliwy, punktualny :)

Odpowiedź:

Dzięki :) każda opinia, zwlaszcza taka, mile widziana

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Latka

Barbara Latka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Gniewko to najlepszy instruktor!!! Cierpliwy z ogromną wiedzą i pasją. Jazdy przebiegały w sympatycznej atmosferze, podczas których od nowa nauczyłam sie prowadzić samochód . Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo :) powodzenia w samodzielnej jeździe samochodem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Żurek

Ewelina Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo szkołę, instruktor bardzo wyozumiały. Jazdy przebiegaly bardzo spokojnie, bez stresu, wszystko tłumaczone w sposób zrozumiały. Instruktor zawsze punktualny. Jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iwona Nowok

Iwona Nowok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeżeli szukacie dobrej szkoły to ta jest najlepsza . Instruktor z powołania podchodzący sumiennie do swojej pracy . Przekazuje swoją wiedzę w sposób rzetelny i zrozumiały . Polecam z czystym sumieniem .

Odpowiedź:

Dziękuję :) powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Filip L .... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Gniewko to najlepsza szkoła, a Gniewko Stachura to najlepszy instruktor, dzięki któremu zdałem za pierwszym razem. Polecam serdecznie każdemu kto chce dobrze przygotować się do egzaminu i go zdać.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Cieszę się że pomogłem spełnić marzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Krzyszkowska-Szacik

Edyta Krzyszkowska-Szacik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

OSK Gniewko to najlepszy wybór jeśli chodzi o chęć zdobycia prawa jazdy! Bardzo cierpliwy, wyrozumiały, doświadczony instruktor jazdy. Zdane za 1 razem!!!

Odpowiedź:

Dzięki ???? powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Milena Tomaszek

Milena Tomaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawdziwy instruktor ,,z powołania'', rzetelny i pełen zapału do przekazania swojej ogromnej wiedzy. Z całego serca polecam szkołę OSK Gniewko każdemu komu zależy na solidnym przygotowaniu do zdania egzaminu oraz nabycia umiejętności niezbędnych do bezpiecznej jazdy.

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratuluję! Dzięki za opinię. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mirella Szymanek

Mirella Szymanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy , najlepszy instruktor Gniewko Stachura , bardzo miła atmosfera na jazdach, Gniewko wszystko dokładnie i spokojnie ze skutkiem tłumaczy:) Nie wywiera presji na kursancie a jazdy to prawdziwa przyjemność. Zdałam oczywiście za pierwszym a kurs konczyłam 10 lat temu w innej szkole, w której tylko na długo się zniechęciłam do jazdy samochodem :( ale to właśnie Gniewko nauczył mnie jak bezpiecznie jeździć za co serdecznie dziękuje :) Polecam z całego serca !

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Powodzenia na drodze ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ksenia O ......k ip: 188.123.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor z praktycznym podejściem. Spokojny, punktualny i merytoryczny, potrafi rozładować stres związany z nauką jazdy i odpowiednio podejść do kursanta. Podczas jazd panuje miła atmosfera. Ceny przystępne. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię :) powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Mariusz Jędrzejewscy

Ewelina Mariusz Jędrzejewscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem tę szkołę jazdy. Instruktor z powołania, który świetnie przygotował mnie do egzaminu. Z zaangażowaniem tłumaczy i odpowiada na każde pytanie. Polecam i daje 10 gwiazdek za profesjonalizm.

Odpowiedź:

Dziękuję :) powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola K ....... ip: 83.30.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Gniewko wprowadza miłą atmosferę, skupia się na rzeczach z którymi kursant ma problem i w przyjazny, prosty sposób tłumaczy do skutku. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję serdecznie za opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Samuel K ........... ip: 5.184.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

...

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak