Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO

 48 opinii w tym 31 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek szkolenia kierowców GNIEWKO
ul. Adama Asnyka 13a
44-100 Gliwice

Opis

Serdecznie witam na profilu Ośrodka szkolenia kierowców GNIEWKO i zapraszam do zapoznania się z ofertą mojej Szkoły. Dlaczego powinieneś skorzystać z kursu właśnie u mnie? Szkołę jazdy założyłem z pasji i chęci uczenia innych tego co kocham, czyli jazdy samochodem. Jestem doświadczonym instruktorem nauki jazdy o wieloletnim stażu pracy, jednym z najlepszych w Gliwicach. Byc może o mnie już słyszałeś od kolegów czy koleżanek. W końcu jest tylko jeden instruktor w mieście o imieniu Gniewko. Tak! To właśnie ten Gniewko, dzięki któremu Twoi znajomi zdali tak szybko egzamin praktyczny! A teraz to Ty masz okazję przekonać się o skuteczności mojej nauki. Nie bądź gorszy od znajomych i zdaj równie szybko jak oni! Doświadczenie zdobywałem w renomowanej szkole nauki jazdy, w której to miałem bardzo wysoki wskaźnik zdawalności. Moi kursanci zdają w większości przypadków za pierwszym lub drugim razem. Co jeszcze powinno Cię skłonić do wybrania OSK GNIEWKO? Cierpliwość to moje drugie imię, spokój i opanowanie to inne cechy, które pozwalają mi w profesjonalny sposób przekazywać wiedzę jak bezpiecznie i odpowiedzialnie poruszać się po naszej miejskiej dżungli. Na kursie nauczysz się w idealny sposób obsługiwać samochód, tak by jazda stała się dla Ciebie przyjemnością. Będziemy jeździć nie tylko po mieście, ale również nauczysz się jazdy poza miastem, jak i na autostradzie. Gwarantuję, że po skończonym kursie będziesz rzetelnie przygotowany do egzaminu państwowego oraz do samodzielnej jazdy po egzaminie.
Samochód na którym będziesz się uczył jest taki sam jak na egzaminie państwowym – Toyota Yaris z 6-cio stopniową manualną skrzynią biegów. O Twój komfort w trakcie nauki będzie dbać dwustrefowa automatyczna klimatyzacja, fotel ustawisz we wszystkich płaszczyznach. Biuro oraz sala wykładowa jest w jednym budynku – nie musisz biegać po mieście.
Daj sobie szansę i pozwól mi przekazać Tobie to co kocham. Jazda samochodem naprawdę nie musi być obowiązkiem, a wielką przyjemnością. Gwarantuję Ci to ja! Instruktor GNIEWKO
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Gniewko Stachura

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2200 zł

codziennie

ul. Adama Asnyka 13a

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 750 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magdalena K ...... ip: 93.95.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre, indywidualne podejście do kursanta, Pan instruktor jest bardzo cierpliwy i spokojny, w jasny i przejrzysty sposób przekazuje wiedzę. W dodatku atmosfera jest bardzo przyjemna, żadnego stresu podczas jazd :) Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ....a ip: 46.204.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne miejsce do nauki jazdy: miła atmosfera, zrozumiały instruktaż, życzliwość i zaangażowanie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Rafał L .........i ip: 89.64.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwy instruktor.Zdalem za pierwszym razem.Mocno polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agata O ......a ip: 185.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki dobremu przygotowaniu oraz cierpliwości jaką zapewnił OSK Gniewko ☺️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek S .........i ip: 5.173.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki precyzyjnym naukom Gniewka egzamin zdany szybko i bezproblemowo, jakbym miał 2 raz wybierać szkołę jazdy zdecydowanie wybrałbym tą samą, polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S .....r ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście, jednocześnie bez wprowadzania nerwowej atmosfery. Wiedza i umiejętności przekazywane w bardzo przystępny sposób. Duży plus za cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria M ...r ip: 37.248.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, profesjonalne podejście, cierpliwie wszystko tłumaczy. Wszystkie jazdy w świetnej atmosferze a już po pierwszej godzinie jazda stała się przyjemnością. Elastyczność i wygoda co do umawianych jazd na duży plus. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Mnie również było miło :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata G ...a ip: 31.0.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Musiałam zmienić OSK bo się przeprowadziłam. Miałam szczęście, że trafiłam na Gniewka, który nauczył mnie jeździć a nie zdawać egzamin. Czuję się teraz pewnie bo jestem dobrze przygotowana do samodzielnej jazdy. Bardzo dobre podejście do kursanta, spokój i cierpliwość. Auto bardzo komfortowe. Żałuję, że trafiłam do Gniewka od razu. Zdane za 1 razem. Polecam

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Szerokości na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna S .........a ip: 109.196.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Gniewko jest świetnym instruktorem, ma wiele cierpliwości i dobrze tłumaczy wszystkie zagadnienia. Nauczył mnie jak jeździć nie tylko, aby zdać prawo jazdy na egzaminie, ale też radzić sobie na drodze w codziennym życiu. Każda godzina zajęć praktycznych była wykorzystana w pełni. Egzamin zdany za pierwszym podejściem w innym mieście niż były jazdy, nic mnie nie zaskoczyło i czułam się pewnie za kółkiem :) Każdemu życzę takiego instruktora!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Chcę się pracować po takich słowach

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Del R Reg ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

I would like to recommend this driving school to everyone, including international people in Gliwice, because the person who teaches owns the driving school and can speak English as well as being down to earth. The price is the cheapest for the English class, guess what, I paid the same fee with the students who took the driving lesson in Polish language for category B.

Odpowiedź:

Thank you for Your opinion. It's important for me. Good luck on the road

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra K .......a ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor - marzenie. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy, co skutecznie ograniczało mój stres podczas jazd. Atmosfera bardzo przyjazna i świetna do nauki. Nie miałam żadnych problemów z ustaleniem godzin jazdy, dzieki czemu jako pracująca studentka mogłam pogodzić obowiązki z kursem. Polecam wszystkim kursantom!

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię :) miło czytać tego typu. Powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra K ...... ip: 46.134.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam! Wszytko wytłumaczone na spokojnie, z ogromną cierpliwością i indywidualnym podejściem do kursanta.

Odpowiedź:

Dziękuję. Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Szymon P .......i ip: 195.110.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem, więc to znaczy że szkoła jest dobra. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów
- Wadybrak

Filip L .... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Gniewko to najlepsza szkoła, a Gniewko Stachura to najlepszy instruktor, dzięki któremu zdałem za pierwszym razem. Polecam serdecznie każdemu kto chce dobrze przygotować się do egzaminu i go zdać.

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Cieszę się że pomogłem spełnić marzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ksenia O ......k ip: 188.123.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetny instruktor z praktycznym podejściem. Spokojny, punktualny i merytoryczny, potrafi rozładować stres związany z nauką jazdy i odpowiednio podejść do kursanta. Podczas jazd panuje miła atmosfera. Ceny przystępne. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo za opinię :) powodzenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola K ....... ip: 83.30.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Gniewko wprowadza miłą atmosferę, skupia się na rzeczach z którymi kursant ma problem i w przyjazny, prosty sposób tłumaczy do skutku. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękuję serdecznie za opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Samuel K ........... ip: 5.184.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

...

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak