Liczba odwiedzin: 11772 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

  (165 opinii w tym 92 zaufane)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2019

Krzysiek Stępień

Krzysiek Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Pan Jan jest wspaniałym instruktorem, który ma na prawdę świetne podejście do kursanta. Jest miły, opanowany, punktualny i co moim zdaniem najważniejsze jest instruktorem z powołania, który do każdego ma odpowiednie podejście i nie traktuje człowieka z góry.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2018

Monika Brodko Grzebyta

Monika Brodko Grzebyta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 11 latach przerwy zdalam egzamin na prawojazdy. Pan Janek cierpliwy i opanowany potrafi wszystko wytlumaczyc.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2018

Dawid Filipiak

Dawid Filipiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.06.2018

Jakub Pankow

Jakub Pankow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, Wykłady prowadzone na luzie i z dużą dawką wiedzy. Jazdy z panem Janem to przyjemność, wspaniały instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2018

Dominika Bugaj

Dominika Bugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Zielonej Górze:) Kurs zaczęłam w innej szkole jazdy, pozniej przeniosłam sie do „ELKI”. Pan Janek jest bardzo pozytywną i cierpliwą osobą, nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Zdałam za pierwszym razem ;) Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2018

Marta Tumala

Marta Tumala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor jazdy na jakiego mogłam trafić! Pan Janek zawsze uśmiechnięty, cierpliwy, silnie motywujący. Zero stresu podczas jazdy w tej szkole, fajna i miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Renata Skwarek

Renata Skwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę nauki jazdy! Zdałam za 1 razem! Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne oraz miłe podejście sprawiły, że nawet taki "Nieumiałek" jak ja w końcu się "naumiał" :) Pan Jan sprawił, że uwierzyłam w siebie oraz w to, że będę jeździć! Pozdrawiam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2018

Anna Tab

Anna Tab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor pod słońcem -Pan Jan. Życzliwy, uśmiechnięty, profesjonalny. Sama przyjemność uczyć się w takiej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem. Fachowe porady. Szóstka z plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2018

Andrzej Jedynak

Andrzej Jedynak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam także tę szkołę jazdy. Moim instruktorem był pan Jan. Bardzo dobrze uczy, profesjonalne podejście do kursantów, myślę że każdy kto chce nauczyć się prowadzić dobrze samochód i zdać egzamin na prawo jazdy to polecam gorąco pana Jana Mądrego Andrzej Jedynak

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2018

Krystian Puławski

Krystian Puławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Nauka teoretyczna jak i praktyczna na bardzo wysokim poziomie. Duża cierpliwość ze strony Pana Janka, który posiada bardzo duże doświadczenie. Cały kurs przebiegł szybko, sprawnie i bez zarzutów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2018

Daria Piwecka

Daria Piwecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam te szkołę jazdy! Przed rozpoczęciem kursu nie miałam pojęcia o prowadzeniu samochodu, a dzięki Panu Jankowi egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, za co jestem bardzo wdzięczna. Przygotowanie do niego bez zarzutu, wszystko przećwiczone.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2017

Martyna Konwa

Martyna Konwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantów, są uprzejmi, profesjonalni, we wszystkim starają się pomóc, zarówno Pani Marta w trakcie zajęć teoretycznych, jak i Pan Jan podczas nauki jazdy. Atmosfera w czasie szkolenia jest luźna, nie ma się czym stresować, co uważam, że jest bardzo ważne. Samochody również są w świetnym stanie, myślę, że każdy kto uczy się jeździć poradzi sobie z ich obsługą pod okiem instruktora ;) Szkołę oczywiście polecam, moim zdaniem jest to najlepszy wybór ze szkół w Zielonej Górze i okolic.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2017

Alka Chudzińska

Alka Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Zarówno część teoretyczna kursu, jak i praktyczna, przeprowadzona została profesjonalnie. Wykłady prowadzone przez panią Martę były bardzo interesujące i nie miało się po nich żadnych wątpliwości. Łatwo można było zauważyć, że prowadzi je praktyk, prawdziwie zainteresowana tym tematem osoba. Na każde pytanie znała odpowiedź, co tym bardziej cieszy. Zajęcia praktyczne, które odbywałam z panem Jankiem to także tylko miłe wspomnienia. Bez zastanowienia stwierdzam, że to odpowiednia osoba na tym miejscu. Zawsze chętny pomóc i z dużą dozą cierpliwości - to wyróżnia go na tle innych. Jazdy nie były też dla mnie dwoma godzinami stresu, a raczej przyjemności. Instruktor jest bardzo zaangażowany w postępy kursanta, kładzie nacisk na słabości, by je zniwelować, co pomogło uporać mi się z pewnymi trudnościami. Dodatkowo bardzo elastyczny. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, to raczej nie kwestia szczęścia, a umiejętności i powagi działalności tej szkoły. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. Polecam każdemu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2017

Mateusz Znasz

Mateusz Znasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła. Jess super można bez za wahania polecac znajomy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2017

Kasia SzymonJulia Przemek Figura

Kasia SzymonJulia Przemek Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jazdy w zielonej górze świetni instruktorzy krótko mówic instruktorzy z powolania polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2017

Dawid Marszałek

Dawid Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Zielonej Górze! Swoje prawo jazdy zacząłem aż w 2015r w innej szkole niestety przez okropne warunki, które tam panowały postanowiłem „zawiesić" swój rozpoczęty kurs, lecz ostatnio zdecydowałem się ma dokończenie kursu w innej szkole i wybrałem „Elkę". Był to jeden z lepszych wyborów w moim życiu, od poczatku podobało mi się to iż że po podaniu swojego numeru PKK szkole w celu zapisu na kurs instruktor po zapoznaniu się z moim profilem zobaczył iż miałem wyjeżdżone wszystkie godziny w swojej poprzedniej szkole i od razu zaproponował mi kurs uzupełniający pomimo mojej dużej przerwy co pokazuje iż nie zależy tej szkole na pieniądzach. Co do atmosfery to była naprawdę super i na wysokim, profesjonalnym poziomie. Nie bałem się zadawać pytań co do zasad ruchu drogowego, a podczas nauki prowadzenia pojazdu czas mijał tak dobrze, że wręcz chciało się zapisywać na kolejne jazdy. W dodatku dzisiaj zdałem swoje prawo jazdy z wynikiem pozytywnym i to za pierwszym razem (zarówno teoretyczny jak i praktyczny) po tak długiej przerwie i tak krótkim kursie co potwierdza profesjonalizm tej szkoły. Jeśli ktokolwiek, by się wahał co do wyboru szkoły to na pewno będzie żałował, że nie wybrał właśnie tej. Polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2017

Agata Lipińska

Agata Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny instruktor, szkolenie i jazdy szybko, skutecznie i z dobrym efektem końcowym. Jestem zadowolona i polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2017

Klaudia Nowicka

Klaudia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, miło, żadnych problemów odnośnie ustaleniem godzin , wszystko tak jak trzeba, wykłady prowadzone przez p. Martę również super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.04.2017

Izabela Otorowska

Izabela Otorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej !! Instruktorzy z doświadczeniem . Widać że nie zależy na pieniadzach tylko na tym abyś jak najlepiej zdał egzamin. Pani Marta bardzo wyszkolona mozna by powiedzieć ze instruktorka/wykładowca z powołania. Nigdy nie lubiłam uczyc sie teorii ale Pani Marta uczyła nas z chęcią i zainteresowaniem co doprowadzilo do tego iz egzamin panstwowy zdałam za pierwszym razem ;). Pan Jan bardzo sympatyczny i pogodny człowiek ! Zawsze punktualnie i bezproblemowo. Potrafi wszystko wytlumaczyc, powiedziec czemu tak a nie inaczej. Naprawde polecam z calego serca tą szkołe jazdy. <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2017

Aleksandra Dzyban

Aleksandra Dzyban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek wybrałam samodzielnie i okazał się bardzo trafny. Pan Jan ma dobre podejście do kursanta i zawsze w niego wierzy. Szczerze zwracał uwagę na wszystkie błędy i wykazał się dużą cierpliwością. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2017

Tomek Krupnicki

Tomek Krupnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wspaniały instruktor. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2017

Grażyna Puchalska

Grażyna Puchalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę podziekować panu Janowi za wspaniałe przygotowanie do egzaminu praktycznego oraz pani Marcie do egzaminu teoretycznego.Bardzo gorąco polecam tą szkoły.Bardzo życzliwi,sympatyczni instruktorzy.Pan Jan wspaniały,cierpliwy,wyrozumiały.jeszcze raz bardzo dziękuje.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2017

Anna Tomczak

Anna Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% ! Sympatycznie, bardzo dobra organizacja, punktualność i pełny profesjonalizm . Dokupowałam jazdy doszkalające. Dzięki Panu Janowi w końcu udało mi się zdać. Bardzo dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2017

Maciej Olichwer

Maciej Olichwer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

rewelacyjny instruktor jazdy! Dokupowałem 6 godzin jazd doszkalających, które dzięki instruktorowi wystarczyły do zdania egzaminu za 1 razem. Polecam w 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.01.2017

Mariola Stepanian

Mariola Stepanian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek,Pan Jan wspaniały

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2017

Basia Szymańska

Basia Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem jest to bardzo profesjonalny ośrodek szkolenia kierowców . Zapisując się do Pana Janka , nie posiadałam żadnych umiejętności, dzięki jego cierpliwości nie potrzebowałam wykupienia dodatkowych godzin, aby zdać teorię i praktykę za pierwszym razem . Również cierpliwości jaką posiada Pan Janek , jest niebywale wielka i pomaga ona w bez stresowym zdaniu. Dziękuję Panu bardzo za ogromną pomoc , jest Pan wspaniałym człowiekiem i nauczycielem. Oby tak dalej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2016

Angelika Steckiewicz

Angelika Steckiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek szkolenia, odbyłam kurs, egzamin zdałam za pierwszym razem ! Byłam dobrze przygotowana przez Pana Jana i z całego serca dziękuję ;) Generalnie same plusy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.12.2016

Agata Chojnacka

Agata Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ten ośrodek. Cieszę się, że go wybrałam. Bardzo dziękuję Panu Janowi. Najlepszy instruktor na świecie z dużą cierpliwością :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2016

Kuba Muszyński

Kuba Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Kurs przebiega szybko i sprawnie. Zdałem za pierwszym razem, to o czymś świadczy ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.11.2016

Radosław Budziński

Radosław Budziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Sprawnie i profesjonalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne, zdałem prawko bez problemu za pierwszym razem. Polecam szkołę wszystkim chętnym do zrobienia prawa jazdy. Dziękuje Pani Marcie i Panu Janowi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak