Liczba odwiedzin: 11376 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

  (161 opinii w tym 91 zaufanych)
161 Opinii
Suma opinii (161)
  • Bardzo dobry160 (99%)
  • Dobry1 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.11.2018

Monika Brodko Grzebyta

Monika Brodko Grzebyta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 11 latach przerwy zdalam egzamin na prawojazdy. Pan Janek cierpliwy i opanowany potrafi wszystko wytlumaczyc.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2018

Wieslawa P .....s ip: 83.25.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła godna naprawdę polecenia. Jestem trzecia z rodziny która ją wybrała . Instruktor dał radę mnie nauczyć jeździć a byłam pełna obaw czy podołam temu wyzwaniu.Dalam radę i jestem z siebie jak i niego naprawdę dumna.Dzieki panie Janie. Wiesia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.10.2018

Dawid A ....m ip: 83.20.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam naukę jazdy każdemu, kto ma probemy z zdaniem egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Joanna B ........k ip: 78.9.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam OSK Elka. Pani Marta potrafi odpowiedzieć na wszytskie niejasności związane z ruchem drogowym. Teoria zdana za pierwszym podejściem. Pan Jan cudowny człowiek. Ja - oporna na prowadzenie pojazdów, postanowiłam po 8 latach podchodów zapisać się na kurs. Początkowo opornie mi szło ("nie to nie jest dla mnie...", "po co mi to prawko?", "Przecież mogę jeździć autobusem/pociągiem!"), potworny strach przed zmianą biegów (teraz się z tego śmieję), zero koordynacji. Z jazdy na jazdę co raz lepiej mi szło. Zastanawiałam się czy dokupić kilka godzin, bo nie ukrywając przerażało mnie podejście do egzaminu, ale Pan Jan powiedział, że jest ok i mam się zapisać("serio?"). Wyjeździłam 30h, podeszłam do egzaminu i... za pierwszym razem zdałam! Z całego serca polecam OSK Elka - jak kurs to tylko tam! Pozdrawiam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2018

Monika S ........ ip: 87.205.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Jan doszkalał mnie po nieudanych próbach zdania egzaminu po kursie w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie ! Pan Jan jest doświadczonym instruktorem i uczy myślenia jak kierowca a nie jazdy na pamięć. Kilka godzin z "Elką" i wreszcie w przyszłym tygodniu odbieram upragnione prawo jazdy. :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2018

Dawid Filipiak

Dawid Filipiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.07.2018

Natalia B ...... ip: 185.24.25.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pan Jan to naprawdę świetny instruktor z dużą ilością cierpliwości, potrafi wszystko bardzo dobrze wytłumaczyć. Dzęki temu jazdy to sama przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.06.2018

Jakub Pankow

Jakub Pankow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, Wykłady prowadzone na luzie i z dużą dawką wiedzy. Jazdy z panem Janem to przyjemność, wspaniały instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.05.2018

Dominika Bugaj

Dominika Bugaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Zielonej Górze:) Kurs zaczęłam w innej szkole jazdy, pozniej przeniosłam sie do „ELKI”. Pan Janek jest bardzo pozytywną i cierpliwą osobą, nauczył mnie wszystkiego od podstaw. Zdałam za pierwszym razem ;) Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2018

Marta Tumala

Marta Tumala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor jazdy na jakiego mogłam trafić! Pan Janek zawsze uśmiechnięty, cierpliwy, silnie motywujący. Zero stresu podczas jazdy w tej szkole, fajna i miła atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2018

Paulina L ......... ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca !!! Pan Jan najlepszy instruktor pod słońcem! Opanowany, miły, bardzo dobrze tłumaczy, egzamin zdany za 1 ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2018

Renata Skwarek

Renata Skwarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę nauki jazdy! Zdałam za 1 razem! Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne oraz miłe podejście sprawiły, że nawet taki "Nieumiałek" jak ja w końcu się "naumiał" :) Pan Jan sprawił, że uwierzyłam w siebie oraz w to, że będę jeździć! Pozdrawiam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.03.2018

Anna Tab

Anna Tab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor pod słońcem -Pan Jan. Życzliwy, uśmiechnięty, profesjonalny. Sama przyjemność uczyć się w takiej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem. Fachowe porady. Szóstka z plusem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 22.02.2018

Ignacy C .......i ip: 78.10.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs prowadzony w sposób profesjonalny, wykłady Pani Marty zrozumiałe, logiczne usystematyzowane, dużo cierpliwości ze strony Pana Jana podczas nauki jazdy. Atmosfera bardzo miła, dobre przygotowanie do egzaminów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2018

Andrzej Jedynak

Andrzej Jedynak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam także tę szkołę jazdy. Moim instruktorem był pan Jan. Bardzo dobrze uczy, profesjonalne podejście do kursantów, myślę że każdy kto chce nauczyć się prowadzić dobrze samochód i zdać egzamin na prawo jazdy to polecam gorąco pana Jana Mądrego Andrzej Jedynak

Plusy

dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.01.2018

Krystian Puławski

Krystian Puławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Nauka teoretyczna jak i praktyczna na bardzo wysokim poziomie. Duża cierpliwość ze strony Pana Janka, który posiada bardzo duże doświadczenie. Cały kurs przebiegł szybko, sprawnie i bez zarzutów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2018

Daria Piwecka

Daria Piwecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam te szkołę jazdy! Przed rozpoczęciem kursu nie miałam pojęcia o prowadzeniu samochodu, a dzięki Panu Jankowi egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, za co jestem bardzo wdzięczna. Przygotowanie do niego bez zarzutu, wszystko przećwiczone.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2017

Martyna Konwa

Martyna Konwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy mają wspaniałe podejście do kursantów, są uprzejmi, profesjonalni, we wszystkim starają się pomóc, zarówno Pani Marta w trakcie zajęć teoretycznych, jak i Pan Jan podczas nauki jazdy. Atmosfera w czasie szkolenia jest luźna, nie ma się czym stresować, co uważam, że jest bardzo ważne. Samochody również są w świetnym stanie, myślę, że każdy kto uczy się jeździć poradzi sobie z ich obsługą pod okiem instruktora ;) Szkołę oczywiście polecam, moim zdaniem jest to najlepszy wybór ze szkół w Zielonej Górze i okolic.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2017

Piotr C .......i ip: 79.189.238.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem, świetny instruktor z ludzkim podejściem. Praktyczny i uczula na trudności i podchwytliwe miejsca, które mogą wystąpić na egzaminie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2017

Patryk K ......z ip: 188.47.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uważam, że szkołę Elka można spokojnie polecić każdemu znajomemu. Instruktorzy mili z bardzo elastycznym grafikiem. Wykłady prowadzone w sposób interesujący, bez przynudzania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2017

Alka Chudzińska

Alka Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Zarówno część teoretyczna kursu, jak i praktyczna, przeprowadzona została profesjonalnie. Wykłady prowadzone przez panią Martę były bardzo interesujące i nie miało się po nich żadnych wątpliwości. Łatwo można było zauważyć, że prowadzi je praktyk, prawdziwie zainteresowana tym tematem osoba. Na każde pytanie znała odpowiedź, co tym bardziej cieszy. Zajęcia praktyczne, które odbywałam z panem Jankiem to także tylko miłe wspomnienia. Bez zastanowienia stwierdzam, że to odpowiednia osoba na tym miejscu. Zawsze chętny pomóc i z dużą dozą cierpliwości - to wyróżnia go na tle innych. Jazdy nie były też dla mnie dwoma godzinami stresu, a raczej przyjemności. Instruktor jest bardzo zaangażowany w postępy kursanta, kładzie nacisk na słabości, by je zniwelować, co pomogło uporać mi się z pewnymi trudnościami. Dodatkowo bardzo elastyczny. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, to raczej nie kwestia szczęścia, a umiejętności i powagi działalności tej szkoły. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. Polecam każdemu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2017

Małgorzata O ........k ip: 80.53.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fachowo i miła atmosfera . Polecam Pana Jana :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2017

Mateusz Znasz

Mateusz Znasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła. Jess super można bez za wahania polecac znajomy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2017

Kacper J ...a ip: 83.20.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2017

Kasia SzymonJulia Przemek Figura

Kasia SzymonJulia Przemek Figura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jazdy w zielonej górze świetni instruktorzy krótko mówic instruktorzy z powolania polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.09.2017

a ......a ip: 89.64.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, zarówno wykłady jak i sama jada są przeprowadzane w profesjonalny sposób. Wszystkich podstaw dowiadujemy się na wykładach, zaś jazda taka sam jak egzamin państwowy. Polecam wszystkim, którzy szukają szkoły jazdy by zaczęli właśnie tutaj.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2017

Linda b ..a ip: 94.254.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkola w zielonej górze , egzamin państwowy zdany za pierwszym razem . Szczerze polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2017

Dawid Marszałek

Dawid Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Zielonej Górze! Swoje prawo jazdy zacząłem aż w 2015r w innej szkole niestety przez okropne warunki, które tam panowały postanowiłem „zawiesić" swój rozpoczęty kurs, lecz ostatnio zdecydowałem się ma dokończenie kursu w innej szkole i wybrałem „Elkę". Był to jeden z lepszych wyborów w moim życiu, od poczatku podobało mi się to iż że po podaniu swojego numeru PKK szkole w celu zapisu na kurs instruktor po zapoznaniu się z moim profilem zobaczył iż miałem wyjeżdżone wszystkie godziny w swojej poprzedniej szkole i od razu zaproponował mi kurs uzupełniający pomimo mojej dużej przerwy co pokazuje iż nie zależy tej szkole na pieniądzach. Co do atmosfery to była naprawdę super i na wysokim, profesjonalnym poziomie. Nie bałem się zadawać pytań co do zasad ruchu drogowego, a podczas nauki prowadzenia pojazdu czas mijał tak dobrze, że wręcz chciało się zapisywać na kolejne jazdy. W dodatku dzisiaj zdałem swoje prawo jazdy z wynikiem pozytywnym i to za pierwszym razem (zarówno teoretyczny jak i praktyczny) po tak długiej przerwie i tak krótkim kursie co potwierdza profesjonalizm tej szkoły. Jeśli ktokolwiek, by się wahał co do wyboru szkoły to na pewno będzie żałował, że nie wybrał właśnie tej. Polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2017

Agata Lipińska

Agata Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny instruktor, szkolenie i jazdy szybko, skutecznie i z dobrym efektem końcowym. Jestem zadowolona i polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.04.2017

Klaudia Nowicka

Klaudia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, miło, żadnych problemów odnośnie ustaleniem godzin , wszystko tak jak trzeba, wykłady prowadzone przez p. Martę również super!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak