Liczba odwiedzin: 59872 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Stach

  1326 opinii w tym 772 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
1 miejsce w kategorii powiatowej i wojewódzkiej. Szkoła Jazdy Roku 2019 w Małopolsce. Raty 0%,

  • Kraków
  • Kurs kat. B
-100PLN
2099 1999PLN
Kurs podstawowy kat. B: z wykładami, e-learning, eksternistyczny. Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnic, Swoszowic
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Maciej Świerczyński

Maciej Świerczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Świetnie prowadzone wykłady, rewelacyjny instruktor! Dzięki profesjonalizmowi egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2020

Karolina Osmęda

Karolina Osmęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę cenię sobie za dobrą organizację kursu, elastyczność terminów, a także za ciekawie poprowadzone zajęcia teoretyczne. Jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne, serdecznie polecam Pana Artura Krzana. Jeśli chciałbyś zostać dobrym kierowcą, bez stresu, w miłej atmosferze, a w dodatku z dużą dozą cierpliwości i doświadczenia ze strony instruktora to polecam jazdy u Pana Artura. Potrafi on przekazać dużo wiedzy i wskazówek, które przydadzą się nie tylko na egzaminie. OSK Stach okazał się najlepszym wyborem z możliwych :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Sylwia Tuleja

Sylwia Tuleja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, ciekawie prowadzone wykłady, bardzo dużo się nauczyłam i polecam wszystkim, również tym, którzy tak jak ja nie mieli wcześniej do czynienia z prowadzeniem samochodu. Dużo przydatnych informacji i miła atmosfera. Zdane za 1 razem dzięki świętemu instruktorowi! Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2020

Bartek Kazior

Bartek Kazior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne ciekawe i w miłej atmosferze. Nawet nie pamiętam kiedy mi to zleciało. Jazdy z Panem Łukaszem Cibą do egzaminu przygotowały mnie idealnie. Egzamin zdany za pierwszym razem i komentarz egzaminatora "Proszę podziękować swojemu instruktorowi. Dawno nie widziałem tak dobrze przygotowanego zdającego". Muszę mu przyznać rację. Podczas jazdy poruszane były wszystkie elementy. Od bezpieczeństwa i dobrego przygotowania do jazdy, po prawidłową technikę i myślenie na drodze. Bardzo polecam OSK Stach, a jeszcze bardziej Pana Łukasza.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.03.2020

Nikita Creagh

Nikita Creagh
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła jest niesamowita. Pan Krupa Grzegorz Jest bardzo dobrym i spokojnym instruktorem. Każda jazda przechodziła w bardzo miłej atmosferze. Polecam tą szkołe

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.03.2020

Magda Farat

Magda Farat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę STACH. Zajęcia z teorii prowadzone są na wysokim poziomie w ciekawy sposób. Jeśli chodzi o praktykę, w szczególny sposób chciałam polecić jazdy z Panem Arturem Krzanem. Jeśli szukasz instruktora punktualnego, z ogromnym doświadczeniem, merytoryczną wiedzą, cenisz sobie bieżące uwagi co do popełnianych błędów, ale i serdeczną atmosferę, to Pan Artur będzie doskonałym wyborem. Bardzo dobrze przygotował mnie on do egzaminu, który nie sprawił mi żadnego problemu. Polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Patrycja Pietras

Patrycja Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oprócz dobrej atmosfery oraz braku ukrytych kosztów, największym plusem w OSK Stach jest możliwość wyboru terminu uczestnictwa w zajęciach teoretycznych oraz lokalizacji i godzin jazd. Na co dzień pracuję (9-17), dlatego obawiałam się, że pogodzenie pracy i kursu może być bardzo trudne. Dzięki organizacji szkoły, zrozumieniu oraz elastyczności Instruktora kurs przebiegł szybko i przyjemnie. Serdecznie polecam OSK Stach oraz Instruktora Pana Łukasza Cibę! To najlepszy możliwy wybór.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Bartek Smoter

Bartek Smoter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Stach oraz Pana instruktora Grzegorza Michalskiego. Wiedza na wykładach przekazana w prosty do zrozumienia sposób, tłumaczona na przykładach wziętych z życia. Część praktyczna kursu była przeprowadzona w profesjonalny sposób, a instruktor siedzący obok był wyrozumiały oraz spokojnie tłumaczył popełnione błędy. Egzamin zdany za pierwszym razem, także serdecznie polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2020

Kuba Niewiarowski

Kuba Niewiarowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chwilę to zajęło, ale udało się! Stach to dobre miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z czterema kółkami. Dziękuję mojemu instruktorowi (był nim Piotr Żegleń) za przekazaną wiedzę i zdobyte umiejętności. Sprawił, że siedzenie za kierownicą nie stanowi już problemu, a egzamin był tylko formalnością!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Paula Marcińska

Paula Marcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Świetne podejście do kursanta, dopasowanie do potrzeb i czasu :) Jestem bardzo zadowolona!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Kamil Kłapciński

Kamil Kłapciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam OSK Stach. Miła, bezstresowa atmosfera :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Marta Komórek

Marta Komórek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK STACH. W szczególności polecam instruktora p. Grzegorza Michalskiego. Jazdy odbywały się w super atmosferze :) Pan Grzegorz ma ogromną cierpliwość oraz wiedzę, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam wszystkim OSK STACH oraz p. Grzegorza Michalskiego :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2020

Karolina Milczanowska

Karolina Milczanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na kurs w szkole Stach ze względu na bardzo dużą elastyczność jak chodzi o terminy uczestnictwa w wykładach, a także możliwość wyboru jednego z kilku adresów, z którego rozpoczyna się jazdy. Moim instruktorem był Pan Artur Krzan. Jazdy z Panem Arturem przebiegały w miłej i spokojnej atmosferze, mimo, że na początku bardzo bałam się usiąść za kierownicą. Pan Krzan jest instruktorem z powołania - ma do nauki wielkie serce i z uporem maniaka tłumaczy w kółko najważniejsze zasady jazdy, aż kursant je zapamięta. "Wolniej sprzęgło" będę pamiętać do końca życia. Pod koniec jazd czułam się na drodze bardzo pewnie, bez problemu przejeżdżałam najtrudniejsze ronda i agrafki w Krakowie. Egzaminator nie dał rady mnie oblać, mimo szczerych chęci - zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam OSK Stach oraz Pana Artura (jeśli będzie do niego miejsce).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.02.2020

Maciej Majcherczyk

Maciej Majcherczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować za naukę oraz jazdy doszkalające, które odbywałem wspólnie z Panem Markiem Widachą. Dzięki Panu Markowi z łatwością zdałem prawo jazdy, mega fachowe podejście do swojej pracy, a wszystko to w przyjemnej bezstresowej atmosferze. Serdecznie polecam OSK Stach , a w szczególności Pana Marka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2020

Asia Krzeszowiak

Asia Krzeszowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Stach to zdecydowanie najlepszy wybór. Wykłady są prowadzone w przyjemnej atmosferze oraz instruktorzy mają super podejście do kursantów. Szczególnie polecam pana Grzegorza Michalskiego u którego uczyłam się jeździć. Bardzo dobrze wspominam czas nauki. Pan Grzegorz jest miły, cierpliwy (dlatego nie stresowałam się na jazdach) oraz ma ogromną wiedzę I zawsze służy radą. Pan Grzegorz skupia się przede wszystkim na tym aby kursant został w przyszłości dobrym kierowcą, więc przekazuje praktyczne wskazówki. Dodatkowo na kursie mogłam poznać trasy egzaminacyjme jak również cały Kraków I miejsca w mieście które sprawiają młodym kierowcą najwięcej problemów. W rezultacie zdałam egzamin za pierwszym razem. "Bez stresu do sukcesu" - to zdanie adekwatnie opisuje OSK Stach. Serdecznie polecam szkołę oraz instruktora pana Grzegorza :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2020

Dominik Blitek

Dominik Blitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany w pierwszym terminie, zero stresu przez profesjonalne podejście do kursanta przez instruktora. Bardzo polecam Pana Grzegorza Michalskiego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2020

Karol Wcisło

Karol Wcisło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po świeżo zdanych (za 1. razem) egzaminach: teoretycznym i praktycznym, śmiało mogę polecić szkołę OSK Stach, a zwłaszcza instruktorów p. Michała Gaździka i p. Jana Słowika. Zajęcia teoretyczne były prowadzone w bardzo przystępny sposób z właścicielem OSK. Dla chętnych jest możliwość nauki części teoretycznej na własną rękę poprzez platformę e-learningową, co mogę polecić. Same jazdy przebiegały bezproblemowo i bez niepotrzebnego stresu. Po kilkunastu odbytych jazdach ma się wrażenie, że egzamin praktyczny nie może już zaskoczyć niczym trudnym. :) Poza oczywistą częścią doskonalenia jazdy, miło wspominam rozmowy na różne tematy, co w mojej opinii jest ważne - raczej niewiele osób chciałoby jeździć w całkowitej ciszy. Zajęcia odbywały się na właściwie nowych (około 15tys przebiegu) Hyundaiach i20. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2020

Kuba Kosiniak-Imiołek

Kuba Kosiniak-Imiołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, gorąco polecam Pana Grzegorza Michalskiego.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2020

Żaneta Grzebieniowska

Żaneta Grzebieniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK 'Stach". Korzystałam z jazd doszkalających ,moim instruktorem był Pan Piotr Żegleń,jazdy wspominam bardzo dobrze,Pan Piotr to osoba spokojna,cierpliwa,dzięki niemu udało mi się nauczyć więcej na dodatkowych godzinach,niż po całym kursie w innej szkole jazdy oraz oczywiście uzyskać wynik pozytywny :). Na jazdach bezstresowa atmosfera. Polecam każdemu Pana Piotra!!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Karol Kotula

Karol Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK „Stach” okazał się dla mnie dobrym wyborem. Interesujące i treściwe wykłady z teorii oraz zawarte w cenie kursu materiały pomocnicze pozwalają na dogodne przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Z kolei nauki jazdy uczyłem się u pana Artura Krzana, co sobie bardzo chwalę. Jazdy zawsze odbywały się punktualnie, oczywiście w miłej atmosferze, ale równocześnie z nastawieniem na rzeczywistą naukę umiejętności drogowych. Ponadto dużo przydatnych wskazówek, łatwość w nawiązywaniu kontaktu oraz znajomość popularnych tras egzaminacyjnych - to jedne z kolejnych zalet pana Artura. Kilka godzin jeździłem również z panem Markiem Kępińskim, którego także mogę polecić. Ostatecznie trudno nie mówić o sukcesie instruktora i szkoły, skoro szczęśliwie przyswoiłem, przynajmniej podstawy, zasad jazdy samochodem, a jeszcze przed rozpoczęciem kursu moja styczność z samochodem i wiedza o nim były zupełnie nikłe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Dima Kharitonov

Dima Kharitonov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam autoszkołe Stach. Na wykładach teoretycznych można się dużo nauczyć w miłej atmosferze. Dodatkowo szkoła oferuję bezpłatny dostęp do materiałów online co bardzo pomaga w zdaniu egzaminu teoretycznego. Szkolenie praktyczne miałem z Panem Markiem Kępińskim, który bardzo dobrze przekazuję widzę z zagadnień praktycznych w przemiłej atmosferze. Polecam tego instruktora!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2020

Kamil Jagła

Kamil Jagła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam , zdałem niedawno prawo jazdy w tym ośrodku , jak dla mnie był to bardzo dobry wybór. Lekcje teoretyczne były ciekawe i bardzo przydatne w trakcie egzaminu teoretycznego który zdałem za 1 razem , oraz praktycznego. Osobiście jeździłem z panem Arturem Krzanem którego gorąco polecam , bardzo miła atmosfera w trakcie nauki jazdy oraz pożyteczne uwagi. Jak dla mnie najlepszy wybór w krakowie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Marek Zamorski

Marek Zamorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkole jazdy STACH, a w szeczolnosci instruktora Marcina Tatare. To wlasnie dzieki niemu nauczylem sie jezdzic praktycznie od zera. Bardzo milo wspominam kazda godzine jazdy spedzona z nim w aucie. Udzielil mi wielu pomocnych rad, ktore zaowocowaly zdaniem obu czesci egazminu juz za pierwszym razem! Goraco polecam rowniez wyklady, ktore byly prowadzone w milej i luznej atmosferze, a pozwolily mi sie bardzo dobrze przygotowac do czesci teoretycznej. Ogolnie stwierdzenie, ze jest to najlepsza szkola w Krakowie nie jest przesadzone. Wiem, ze kazdej osobie zastanawiajacej sie nad kursem prawa jazdy bede polecac ta szkole. Jeszcze raz serdecznie dziekuje za wspaniale przygotowanie oraz podejscie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2020

Paulina Majgier

Paulina Majgier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Stach, a w szczególności osobę, która w największym stopniu przyczyniła się do tego polecenia, czyli Pana Marcina Tatarę. :) Moje początki nie należały do najłatwiejszych, bo do tej pory nic w życiu nie stresowało mnie tak jak jazda samochodem w fotelu kierowcy, ale dzięki postawie Pana Marcina, czyli zrozumieniu, dostosowaniu stylu nauki do moich potrzeb, z każdą jazdą stres był coraz mniejszy, aż w końcu pewnego pięknego dnia wysiadłam z samochodu spokojna i szczęśliwa, ze świadomością, że zrobiłam postępy. Potem było już tylko lepiej. Duży plus za to, że instruktor nie skupiał się tylko na technicznej stronie jazdy, ale zależało mu na tym, żebym była jak najbardziej świadomym kierowcą, który będzie jeździł bezpiecznie i obserwował sytuację na drodze - padały argumenty, przykłady, skłanianie do wyciągania logicznych wniosków. Pamiętam szczególnie jedną 'przemowę', podczas której (jak najbardziej słusznie) oberwało mi się za słabe przyłożenie do nauki teorii. Po powrocie do domu, od razu włączyłam kurs, bo zrozumiałam wagę sprawy - oczywiście nie przez pryzmat wyniku egzaminu, tylko przez pryzmat bezpieczeństwa współużytkowników dróg :) w efekcie zdałam na maxa. :) Po zdaniu jazdy oczywiście byłam przeszczęśliwa, ale po godzinie, kiedy emocje opadły zrobiło mi się troszkę smutno, że to już koniec. :) Polecam i bardzo bardzo dziękuję!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Adrianna Sosnowska

Adrianna Sosnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Stach. Teoria w tej szkole nie jest nudna, wręcz przeciwnie - mozna się pośmiać i oczywiscie nauczyć. Jesli chodzi o praktykę polecam w szczególności Pana Krzana. Pan Krzan był moim instruktorem od początku do końca. Bardzo polecam tego instruktora ponieważ jest cierpliwy, daje praktyczne rady z życia kierowcy oraz zna trasy egzaminacyjne którymi kursanci jeżdzą w dniu egzaminu. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, egzamin zdany za drugim podejściem co uważam za sukces.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Sara Wierzbińska

Sara Wierzbińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Pan prowadzący wykłady nadaję się do tego idealnie. Moją instruktorką była Pani Katarzyna Lech, niesamowicie ciepła i przekochana osoba, której zawdzięczam zdanie egzaminu za pierwszym razem! Zostałam przygotowana na 100%. Polecam, najlepszy instruktor jaki mógł mi się trafić :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Paulina Gajda-Gałuszka

Paulina Gajda-Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Stach, a w szczególności Pana Artura Krzana, z którym odbyłam jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym. Zajęcia odbywały się w sympatycznej i bezstresowej atmosferze. Pan Artur udzielił mi wielu wskazówek odnośnie obsługi technicznej samochodu oraz bezpiecznego i płynnego poruszania się po drogach. Mimo że były to jedynie jazdy dodatkowe, Pan Instruktor starał się pokazać mi większość tras egzaminacyjnych, a przyznać należy, że zna je bardzo dokładnie. Z ogromną cierpliwością wyjaśniał wszelkie moje wątpliwości, a kwestie trudne czy istotne zostały powtórzone wielokrotnie, dzięki czemu łatwiej zapadły w pamięć. Egzamin zdałam w pierwszym terminie i ogromna w tym zasługa Pana Artura, któremu raz jeszcze dziękuję za zaangażowanie i poświęcony czas.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Jan Wos

Jan Wos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne nastawienie i na koniec kursu pełna wiata była ze egzamin się zda za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Malwina Misiura

Malwina Misiura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ze względu na profesjonalnie przygotowujący kurs. Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone. Dzięki temu nie musiałam długo sama się przygotowywać do egzaminu teoretycznego. Nauka jazdy z panem Andrzejem Chochowskim również była bardzo efektywna i w bardzo przyjemnej atmosferze :) Egzaminy zdałam bez żadnych problemów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Julia Stefańska

Julia Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK STACH, miałam przyjemność jeździć z Panią Renatą Szlachtą, która bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak