Liczba odwiedzin: 58193 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Stach

  1302 opinie w tym 754 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2020

Żaneta Grzebieniowska

Żaneta Grzebieniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK 'Stach". Korzystałam z jazd doszkalających ,moim instruktorem był Pan Piotr Żegleń,jazdy wspominam bardzo dobrze,Pan Piotr to osoba spokojna,cierpliwa,dzięki niemu udało mi się nauczyć więcej na dodatkowych godzinach,niż po całym kursie w innej szkole jazdy oraz oczywiście uzyskać wynik pozytywny :). Na jazdach bezstresowa atmosfera. Polecam każdemu Pana Piotra!!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Karol Kotula

Karol Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK „Stach” okazał się dla mnie dobrym wyborem. Interesujące i treściwe wykłady z teorii oraz zawarte w cenie kursu materiały pomocnicze pozwalają na dogodne przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Z kolei nauki jazdy uczyłem się u pana Artura Krzana, co sobie bardzo chwalę. Jazdy zawsze odbywały się punktualnie, oczywiście w miłej atmosferze, ale równocześnie z nastawieniem na rzeczywistą naukę umiejętności drogowych. Ponadto dużo przydatnych wskazówek, łatwość w nawiązywaniu kontaktu oraz znajomość popularnych tras egzaminacyjnych - to jedne z kolejnych zalet pana Artura. Kilka godzin jeździłem również z panem Markiem Kępińskim, którego także mogę polecić. Ostatecznie trudno nie mówić o sukcesie instruktora i szkoły, skoro szczęśliwie przyswoiłem, przynajmniej podstawy, zasad jazdy samochodem, a jeszcze przed rozpoczęciem kursu moja styczność z samochodem i wiedza o nim były zupełnie nikłe.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.02.2020

Dima Kharitonov

Dima Kharitonov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam autoszkołe Stach. Na wykładach teoretycznych można się dużo nauczyć w miłej atmosferze. Dodatkowo szkoła oferuję bezpłatny dostęp do materiałów online co bardzo pomaga w zdaniu egzaminu teoretycznego. Szkolenie praktyczne miałem z Panem Markiem Kępińskim, który bardzo dobrze przekazuję widzę z zagadnień praktycznych w przemiłej atmosferze. Polecam tego instruktora!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2020

Kamil Jagła

Kamil Jagła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam , zdałem niedawno prawo jazdy w tym ośrodku , jak dla mnie był to bardzo dobry wybór. Lekcje teoretyczne były ciekawe i bardzo przydatne w trakcie egzaminu teoretycznego który zdałem za 1 razem , oraz praktycznego. Osobiście jeździłem z panem Arturem Krzanem którego gorąco polecam , bardzo miła atmosfera w trakcie nauki jazdy oraz pożyteczne uwagi. Jak dla mnie najlepszy wybór w krakowie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2020

Marek Zamorski

Marek Zamorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkole jazdy STACH, a w szeczolnosci instruktora Marcina Tatare. To wlasnie dzieki niemu nauczylem sie jezdzic praktycznie od zera. Bardzo milo wspominam kazda godzine jazdy spedzona z nim w aucie. Udzielil mi wielu pomocnych rad, ktore zaowocowaly zdaniem obu czesci egazminu juz za pierwszym razem! Goraco polecam rowniez wyklady, ktore byly prowadzone w milej i luznej atmosferze, a pozwolily mi sie bardzo dobrze przygotowac do czesci teoretycznej. Ogolnie stwierdzenie, ze jest to najlepsza szkola w Krakowie nie jest przesadzone. Wiem, ze kazdej osobie zastanawiajacej sie nad kursem prawa jazdy bede polecac ta szkole. Jeszcze raz serdecznie dziekuje za wspaniale przygotowanie oraz podejscie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.01.2020

Paulina Majgier

Paulina Majgier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Stach, a w szczególności osobę, która w największym stopniu przyczyniła się do tego polecenia, czyli Pana Marcina Tatarę. :) Moje początki nie należały do najłatwiejszych, bo do tej pory nic w życiu nie stresowało mnie tak jak jazda samochodem w fotelu kierowcy, ale dzięki postawie Pana Marcina, czyli zrozumieniu, dostosowaniu stylu nauki do moich potrzeb, z każdą jazdą stres był coraz mniejszy, aż w końcu pewnego pięknego dnia wysiadłam z samochodu spokojna i szczęśliwa, ze świadomością, że zrobiłam postępy. Potem było już tylko lepiej. Duży plus za to, że instruktor nie skupiał się tylko na technicznej stronie jazdy, ale zależało mu na tym, żebym była jak najbardziej świadomym kierowcą, który będzie jeździł bezpiecznie i obserwował sytuację na drodze - padały argumenty, przykłady, skłanianie do wyciągania logicznych wniosków. Pamiętam szczególnie jedną 'przemowę', podczas której (jak najbardziej słusznie) oberwało mi się za słabe przyłożenie do nauki teorii. Po powrocie do domu, od razu włączyłam kurs, bo zrozumiałam wagę sprawy - oczywiście nie przez pryzmat wyniku egzaminu, tylko przez pryzmat bezpieczeństwa współużytkowników dróg :) w efekcie zdałam na maxa. :) Po zdaniu jazdy oczywiście byłam przeszczęśliwa, ale po godzinie, kiedy emocje opadły zrobiło mi się troszkę smutno, że to już koniec. :) Polecam i bardzo bardzo dziękuję!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2020

Adrianna Sosnowska

Adrianna Sosnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Stach. Teoria w tej szkole nie jest nudna, wręcz przeciwnie - mozna się pośmiać i oczywiscie nauczyć. Jesli chodzi o praktykę polecam w szczególności Pana Krzana. Pan Krzan był moim instruktorem od początku do końca. Bardzo polecam tego instruktora ponieważ jest cierpliwy, daje praktyczne rady z życia kierowcy oraz zna trasy egzaminacyjne którymi kursanci jeżdzą w dniu egzaminu. Jazdy odbywają się w miłej atmosferze, egzamin zdany za drugim podejściem co uważam za sukces.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Sara Wierzbińska

Sara Wierzbińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera. Pan prowadzący wykłady nadaję się do tego idealnie. Moją instruktorką była Pani Katarzyna Lech, niesamowicie ciepła i przekochana osoba, której zawdzięczam zdanie egzaminu za pierwszym razem! Zostałam przygotowana na 100%. Polecam, najlepszy instruktor jaki mógł mi się trafić :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Paulina Gajda-Gałuszka

Paulina Gajda-Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Stach, a w szczególności Pana Artura Krzana, z którym odbyłam jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym. Zajęcia odbywały się w sympatycznej i bezstresowej atmosferze. Pan Artur udzielił mi wielu wskazówek odnośnie obsługi technicznej samochodu oraz bezpiecznego i płynnego poruszania się po drogach. Mimo że były to jedynie jazdy dodatkowe, Pan Instruktor starał się pokazać mi większość tras egzaminacyjnych, a przyznać należy, że zna je bardzo dokładnie. Z ogromną cierpliwością wyjaśniał wszelkie moje wątpliwości, a kwestie trudne czy istotne zostały powtórzone wielokrotnie, dzięki czemu łatwiej zapadły w pamięć. Egzamin zdałam w pierwszym terminie i ogromna w tym zasługa Pana Artura, któremu raz jeszcze dziękuję za zaangażowanie i poświęcony czas.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Jan Wos

Jan Wos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne nastawienie i na koniec kursu pełna wiata była ze egzamin się zda za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Malwina Misiura

Malwina Misiura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę ze względu na profesjonalnie przygotowujący kurs. Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone. Dzięki temu nie musiałam długo sama się przygotowywać do egzaminu teoretycznego. Nauka jazdy z panem Andrzejem Chochowskim również była bardzo efektywna i w bardzo przyjemnej atmosferze :) Egzaminy zdałam bez żadnych problemów.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Julia Stefańska

Julia Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK STACH, miałam przyjemność jeździć z Panią Renatą Szlachtą, która bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2019

Kacper Uchacz

Kacper Uchacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę wszystkim przyszłym kierowcą. Wykłady były prowadzone w luźnej atmosferze, a zarazem dużo wnosiły do wiedzy potrzebnej na drodze.Jeździłem z Panem Marcinem Tatarą, który idealnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Konrad Czerepak

Konrad Czerepak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dostęp do materiałów które w zupełności wystarczają, żeby zdać teorie oraz super atmosfera na jazdach, polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Kamil Bień

Kamil Bień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Stach, ponieważ nawet umiejąc poruszać się samochodem i rozpoznawać znaki drogowe to nie wszystko ,aby jeździć. Człowiek popełnia błędy rozpoczynając coś nowego w życiu. W tej szkole jazdy Instruktor/ka chcę nauczyć bezpiecznej , myślącej , bezstresowej i płynnej jazdy , dlatego więc jeżeli coś źle zrobi to Instruktor/ka bez nerwów wytłumaczy i omówi na czym polegały błędy, a następnie na spokojnie poprawiany jest manewr. Egzaminy wewnętrzne zostały przeprowadzone na najwyższym poziomie. Jazdy odbyły się w bardzo ciekawej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.12.2019

Alicja Łabaziewicz

Alicja Łabaziewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

w szkole wzięłam dodatkowe godziny u pana Robert Malach którego z całego serca mogę polecić ,pan Robert w kilka godzin nauczył mnie do egzaminu w spokojnej miłej atmosferze , dając mi dobre rady które pomogły mi zdać egzamin . Polecam te szkole każdemu kto planuje przystąpić do egzaminu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Maciek Woźnica

Maciek Woźnica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę osobom którym zależy na jakości, a nie czasie szkolenia. Max dwie jazdy w tygodniu przez co na same jazdy schodzą conajmniej dwa miesiące. Mój instruktor, Pan Łukasz Ciba podchodził do mnie od początku z pełnym profesjonalizmem. Odpowiadał na wszystkie moje pytania i udzielił mi wielu praktycznych rad. Na egzaminie praktycznym nic mnie nie zaskoczyło, nie było miejsca w którym nie byliśmy. 30 godzin jazd zostało spożytkowane w najlepszy możliwy sposób. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Karolina Sentyrz-Kołodziej

Karolina Sentyrz-Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK ”Stach” oraz instruktora Pana Marka Kępińskiego. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego i zdałam go bez żadnych problemów. Instruktor nigdy się na mnie nie denerwował, dzięki czemu na spokojnie mogłam poprawiać swoje błędy. Odpowiadał także na każde moje pytanie i rozwiewał wszelkie wątpliwości. Bardzo podobał mi się także sposób prowadzenia zajęć teoretycznych, ponieważ były one ciekawe i można było zapamiętać dużo przydatnych informacji. Bardzo cieszę się, że wybrałam właśnie tę szkołę, ponieważ prezentuje naprawdę wysoką jakość. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Mateusz Rałowski

Mateusz Rałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę! Wykłady z teorii były ciekawe, utrzymane w przyjemnej atmosferze, a dzieki dużemu doświadczeniu wykladowcy zawierały wiele przykładów z życia i dobrze przygotowały do jazd. Jeżeli chodzi o jazdy, to bardzo dobrze wspominam ten czas. Mój instruktor (pan Łukasz Ciba) przystępnie przekazywał mi wiedzę i cierpliwie zwracał uwagę, gdy popełniłem jakiś błąd. Dzięki temu, że przerobiliśmy każdy manewr wiele razy, egzamin państwowy okazał się bardzo łatwy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Eryk Padlik

Eryk Padlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera z miłą chęcią polecam tę szkołę !!! z miłą chęcią mogę polecić p. Katarzynę Lech wszystko ładnie spokojnie nauczy wytłumaczy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2019

Franciszeq Wierzbicki

Franciszeq Wierzbicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Hasło "Bez stresu do sukcesu" Jest konsekwentnie egzekwowane. Przez 30h jazd nie poczułem żadnego stresu. Zawsze wiedziałem, że instruktor jest po to żeby czegoś mnie nauczyć, a nie żeby mnie karcić i zniechęcić do jazdy. Pan Robert Malach ( do którego notabene uczęszczałem na jazdy ) był najlepszą osobą na którą mogłem trafić. Każda godzina jazdy była przepełniona ciekawymi rozmowami na każdy temat oraz dobrymi radami co do lepszej jazdy pojazdem. Dzięki niemu moja chęć do jazdy wzrosła jeszcze bardziej. Nie moge także zapomnieć o panie Stanisławie Dużyku, który prowadził zajęcia teoretyczne, na które przychodziłem z wielką chęcią i zaciekawieniem. Teoria była przepełniona ciekawymi anegdotami. Bardzo polecam tę szkołę. Nie żałuje żadnych pieniędzy. Pozdrawiam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Filip Wolny

Filip Wolny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, szczególnie decydując się na szkolenie pod okiem Pana Andrzeja Chochowskiego, który mimo mojego zerowego doświadczenia, bardzo dobrze i rzetelnie przygotował mnie do egzaminu państwowego na prawo jazdy oraz utwierdził mnie w przekonaniu, że motto szkoły - bez stresu do sukcesu - jest jak najbardziej prawdziwe !

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.12.2019

Julia Matyjewicz

Julia Matyjewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam OSK Stach z polecenia, mi również się podobało. Bardzo miła atmosfera, wykłady nie zanudzały. Do egzaminu praktycznego bez stresu przygotowywał mnie pan Marek Kępiński, którego z pewnością mogę polecić.

Plusy

dobra atmosfera, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2019

Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkola jazdy, świetni instruktorzy, bezstresowe przygotowanie, śmietna lokalizacja wykładów i wiele punków skąd odjeżdżają jazdy! Bardzo polacem!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Marek Ostafin

Marek Ostafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

O wyborze OSK Stach zdecydowałem na podstawie wysokiej zdawalności i nie żałuję dokonanego wyboru! Zajęcia teoretyczne prowadzone były przystępne, a prowadzący dla utrzymania zainteresowania przeplatał materiał anegdotami. Lekcje praktyczne z Panią Instruktor Renatą Szlachtą odbywały się w bardzo dobrej atmosferze - często stojąc w korkach dobrze nam się rozmawiało. Pani Szlachta przerobiła ze mną wszystkie potrzebne manewry dzięki czemu zdałem za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Weronika Janik

Weronika Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Teoria przeprowadzona ciekawie i w przyjemnej atmosferze. Instruktor jazdy, Pan Andrzej Chochowski w skuteczny ale bezstresowy sposób przygotował mnie do egzaminu praktycznego, mimo że długo bałam się jeździć i wiedziałam że idzie mi to opornie (udało mi się zdać już za pierwszym razem). Serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Gabriela Chrobak

Gabriela Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam OSK Stach ze względu wysoką zdawalność oraz instruktora pana Artura Krzana, którego polecali znajomi. Wykłady prowadzone w humorystyczny sposób, dzięki czemu łatwiej zapamiętuje się treści. Pan Artur ma ogromne doświadczenie i przekazuje wiele cennych rad. Jest bardzo cierpliwy i spokojny, co sprawiło, że na jazdach nie czułam się zestresowana. Bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Piotrek Trzyna

Piotrek Trzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia. Zarówno w trakcie przygotowania teoretycznego, jak i na jazdach wszystko było w porządku. Moim instruktorem był pan Andrzej Chochowski, którego naprawdę mogę polecić. Dzięki jego radom i profesjonalnemu podejściu, w samochodzie nie było stresowej atmosfery, a po skończonym kursie czułem się dobrze przygotowany do egzaminu. Wszystko wyjaśnia ze spokojem i skutecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Natalia Waligóra

Natalia Waligóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Stach wybralam ze wzgledu na bardzo dobre opinie, ktore na szczescie okazaly sie byc prawda. Zajecia z teorii prowadzone w ciekawy oraz zabawny sposob. Na jazdy z panem Arturem Krzanem chodzilam z usmiechem i bez stresu. Jest swietnym instruktorem, ktory juz od pierwszej lekcji stara sie przekazac jak najwiecej praktycznych rad zeby dobrze przygotowac kursanta do egzaminu panstwowego. Serdecznie polecam szkole oraz jazdy z panem Arturem! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Кайетан Биернат

Кайетан Биернат
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Stach. Wykłady teorytyczne prowadzone w luźny i interesujący sposób. Instruktor jazdy, Pan Andrzej Chochowski świetnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego. W trakcie jazd nie odczuwałem żadnego stresu: Pan Andrzej zadbał o bardzo przyjazną atmosferę. Dzięki jego świetnemu podejściu udało mi się zdać wszystkie egzaminy za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak