OSK Stach

 2093 opinie w tym 1211 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK Stach
ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)
31-114 Kraków

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

12x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
stachpr....Pokaż adres
@naukaj....Pokaż adres

Opis

Wiosenne rabaty!  Kursy prawa jazdy w obniżonych cenach !!!

Szkoła Jazdy Roku 2019, 2021, 2022 oraz 2024 w Małopolsce

W plebiscycie Gazety Krakowskiej MISTRZOWIE MOTORYZACJI cztery razy zajęliśmy 1 miejsce w kategorii powiatowej i wojewódzkiej wśród wszystkich szkół nauki jazdy w Małopolsce.

Szkolimy na pojazdach z manualną i automatyczną skrzynią biegów.

*Podstawiamy samochód na egzamin państwowy! *dotyczy samochodu ze skrzynią automatyczną.

Oferujemy szkolenie teoretyczne w formie wykładów, e-learning lub kurs eksternistyczny.


Miejsca rozpoczęcia jazd:

– Rondo Grunwaldzkie ul.Twardowskiego

– Rondo Grzegórzeckie ul.Grzegórzecka 67

Al. Kijowska 3

– ul. Ingardena przy Al. Mickiewicza

Jest też możliwość rozpoczęcia lub zakończenia jazd  w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

Szukasz dobrego instruktora prawa jazdy? Świetnie trafiłeś! Z naszą pomocą Twoje problemy związane z nauką jazdy odejdą w niepamięć. Od 20 lat działamy na lokalnym rynku.

Oferujemy solidne kursy na prawo jazdy w Krakowie i okolicach.


Serdecznie zapraszamy:

1. Kraków, ul. Łamana 2a
Czynne: poniedziałek-piątek w godz. 8.00-16.00 

2. Kraków, ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)
Czynne: poniedziałek-czwartek w godz. 17.15-18.00


Jak skorzystać?

  1. Zapisz się on-line lub osobiście w biurze.
  2. Wpłać pierwszą ratę przy zapisie na kurs w biurze lub przelewem na konto.
  3. Rozpocznij kurs w dowolnym dniu.
  4. Zdaj egzamin i ciesz się prawem jazdy


Pamiętaj! Na każdy kurs prawa jazdy możesz zapisać się 3 miesiące przed ukończeniem wymaganego wieku. Wpłacenie kwoty wpisowej (pierwszej raty) uprawnia do rozpoczęcia szkolenia.


Wszystkie promocje można łączyć!!!

  1. Zapis grupowy rabat 100 zł na dowolny kurs (przy jednoczesnym zapisie na kurs dwóch lub więcej osób – każda z nich otrzymuje po 100 złotych rabatu)
  2. Karta Dużej Rodziny rabat 100 zł na dowolny kurs (obowiązuje od 06.12.2021)
  3. Dla każdego kursanta kat. AM, A1, A2, A, B materiały szkoleniowe, testy GRATIS
  4. Kursy prawa jazdy kat. AM, A1, A2, A, B w OBNIŻONYCH CENACH
  5. Raty 0%


Standardowo jazdy rozpoczynamy dla kat. B:


Odjazdy Rondo Grunwaldzkie ul. Twardowskiego – instruktorzy: Artur Perier 513137634Grzegorz Michalski 694494947, Grzegorz Macałka 662085555, Paweł Dudek 505065674, Renata Szlachta 784553799, Łukasz Badura 509588394


Odjazdy Rondo Grzegórzeckie ul. Grzegórzecka 67 (możliwość szkolenia na pojazdach z manualną i automatyczną skrzynią biegów) – instruktorzy:  Marek Kępiński 501621919, Robert Ferenc 696079050,  Paweł Syryca 662159454, Jan Słowik 506841429, Witold Furmanik 519186490, Andrzej Chochowski 602466092


Odjazdy ul. Ingardena przy Al. Mickiewicza – instruktorzy: Piotr Żegleń 600936223, Grzegorz Krupa 668197989, Krzysztof Kowalski 888199547 (szkolenie również w języku angielskim), Łukasz Ciba  605251719


Odjazdy Al. Kijowska 3– instruktorzy: Michał Gaździk 793224468, Maciej Krawiec 696467755, Sławomir Dywański 501252767, Paweł Lubach 698463636


Jest też możliwość rozpoczęcia lub zakończenia jazd z okolic Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Skały,  Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic  lub w innym miejscu ustalonym indywidualnie z instruktorem.


Odjazdy z okolic Skawiny, Mogilan – instruktorzy: Paweł Dudek 505065674, Grzegorz Michalski 694494947, Łukasz Ciba 605251719


Odjazdy z okolic Wieliczki, Mogilan, Swoszowic – instruktorzy: Grzegorz Macałka 662085555, Piotr Żegleń 600936223, Michał Gaździk 793224468, Maciej Krawiec 696467755, Jan Słowik 506841429, Łukasz Badura 509588394, Łukasz Ciba 605251719, Artur Perier 513137634


Odjazdy z okolic Niepołomic – instruktor: Renata Szlachta 784553799, Robert Ferenc 696079050


Odjazdy z okolic Kocmyrzowa, Michałowic, Igołomi – instruktor: Andrzej Chochowski 602466092, Sławomir Dywański 501252767, Paweł Syryca 662159454


Odjazdy z okolic Zielonek – instruktor: 


Odjazdy z okolic Skały – instruktor: Grzegorz Krupa 668197989


Odjazdy z okolic Zabierzowa, Balic, Modlnicy – instruktor: Krzysztof Kowalski 88819954,  Paweł Lubach 698463636

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2699 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA YBR 125

W cenie kursu:
-20h jazd
-testy egzaminacyjne
-egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2799 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), Nowy motor Yamaha MT07

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA MT07

W cenie kursu:
-20h jazd
-testy egzaminacyjne
-egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

3199 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

Program zajęć teoretycznych składa się z 10 spotkań odbywających się 4 razy w tygodniu (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek), o godzinie 18.00, ul. Loretańska 16, Zespół Szkół Energetycznych, sala nr 3, parter. Na zajęcia można uczęszczać w dowolne dni według indywidualnego harmonogramu. Zajęcia teoretyczne można rozpocząć na dowolnym wykładzie. Każde spotkanie dotyczy innej tematyki niezależnej od wcześniejszego lub późniejszego spotkania. Program zajęć teoretycznych powtarza się cyklicznie, co dwa tygodnie. W razie opuszczenia któregoś tematu z programu zajęć teoretycznych zawsze istnieje możliwość uzupełnienia go w kolejnym cyklu szkoleniowym.

Obecne przepisy dopuszczają opuszczenie części zajęć teoretycznych, jednakże dbając o jakość szkolenia, zachęcamy do korzystania z pełnego programu.

W ramach kursu oferujemy:

– wykłady, materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne, podręczniki.
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

kat. A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2799 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), Nowy motor Yamaha MT07

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA MT07, YAMAHA MT03

W cenie kursu:
-20h jazd
-testy egzaminacyjne
-egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1399 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Szkolenie na ROMET ZK50

W cenie kursu:
-10h jazd
-testy egzaminacyjne
-egzamin wewnętrzny praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

3699 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs przyspieszony.
Program zajęć teoretycznych składa się z 10 spotkań odbywających się 4 razy w tygodniu (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek), o godzinie 18.00, ul. Loretańska 16, Zespół Szkół Energetycznych, sala nr 3, parter. Na zajęcia można uczęszczać w dowolne dni według indywidualnego harmonogramu. Zajęcia teoretyczne można rozpocząć na dowolnym wykładzie. Każde spotkanie dotyczy innej tematyki niezależnej od wcześniejszego lub późniejszego spotkania. Program zajęć teoretycznych powtarza się cyklicznie, co dwa tygodnie. W razie opuszczenia któregoś tematu z programu zajęć teoretycznych zawsze istnieje możliwość uzupełnienia go w kolejnym cyklu szkoleniowym.

Obecne przepisy dopuszczają opuszczenie części zajęć teoretycznych, jednakże dbając o jakość szkolenia, zachęcamy do korzystania z pełnego programu.

W ramach kursu oferujemy:

– wykłady, materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne, podręczniki.
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Automat

4199 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs expressowy.

Program zajęć teoretycznych składa się z 10 spotkań odbywających się 4 razy w tygodniu (poniedziałek, wtorek, środa, czwartek), o godzinie 18.00, ul. Loretańska 16, Zespół Szkół Energetycznych, sala nr 3, parter. Na zajęcia można uczęszczać w dowolne dni według indywidualnego harmonogramu. Zajęcia teoretyczne można rozpocząć na dowolnym wykładzie. Każde spotkanie dotyczy innej tematyki niezależnej od wcześniejszego lub późniejszego spotkania. Program zajęć teoretycznych powtarza się cyklicznie, co dwa tygodnie. W razie opuszczenia któregoś tematu z programu zajęć teoretycznych zawsze istnieje możliwość uzupełnienia go w kolejnym cyklu szkoleniowym.

Obecne przepisy dopuszczają opuszczenie części zajęć teoretycznych, jednakże dbając o jakość szkolenia, zachęcamy do korzystania z pełnego programu.

W ramach kursu oferujemy:

– wykłady, materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne, podręczniki.
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.


kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

3199 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

+1 inny termin
WIĘCEJ Eksternistyczny kurs na prawo jazdy polega na samodzielnym przygotowaniu się do państwowego egzaminu teoretycznego za pomocą materiałów przekazanych od nas.

Zajęcia praktyczne rozpoczną się po zdanym egzaminie z teorii w MORD.

W ramach kursu oferujemy:

– materiały szkoleniowe online: testy egzaminacyjne i dostęp do platformy edukacyjnej e-learning.
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne 30h

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

3274 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

Kursant otrzymuje kody dostępu do platformy edukacyjnej i szkolenie teoretyczne realizuje w domu w dowolnym dniu i czasie pod nadzorem szkoły jazdy. Zajęcia praktyczne rozpoczną się po zakończeniu szkolenia teoretycznego.

W ramach kursu oferujemy:

– materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne 30h

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

3774 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs przyspieszony.

Kursant otrzymuje kody dostępu do platformy edukacyjnej i szkolenie teoretyczne realizuje w domu w dowolnym dniu i czasie pod nadzorem szkoły jazdy. Zajęcia praktyczne rozpoczną się po zakończeniu szkolenia teoretycznego.

W ramach kursu oferujemy:

– materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne 30h

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

4274 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs expressowy:

Kursant otrzymuje kody dostępu do platformy edukacyjnej i szkolenie teoretyczne realizuje w domu w dowolnym dniu i czasie pod nadzorem szkoły jazdy. Zajęcia praktyczne rozpoczną się po zakończeniu szkolenia teoretycznego.

W ramach kursu oferujemy:

– materiały szkoleniowe online, testy egzaminacyjne
– zajęcia z udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej
– dla chętnych uzupełnienie wiedzy na wybranych wykładach
– zajęcia praktyczne 30h

Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Borku Fałęckiego, Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolimy na pojazdach z manualną i automatyczną skrzynią biegów.

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (od poniedziałku do piątku) • 1 godzina jazdy 120 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (sobota) • 1 godzina jazdy 130 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B pakiet-10h (od pon. do pt.) • 10 godzin jazdy 1100 zł

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

kategoria A

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. AM, A1, A2, A (od poniedziałku do piątku) • 1 godzina jazdy 130 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. AM, A1, A2, A (sobota) • 1 godzina jazdy 140 zł

cena za pakiet: 130 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Krawczyk

Szymon Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkola, przyjazne nastawienie instruktorow. Dobrze ucza jezdzic

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olek Potoczny

Olek Potoczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Sławomira Dywańskiego który wyszkolił mnie do zdania za pierwszym razem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz S S ip: 104.28.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę Stach. Robiłem kurs prawa jazdy kat. A i panowie Piotr i Grzegorz świetnie prowadzili zajęcia. Przekazują wiele rad technicznych potrzebnych nie tylko do zdania egzaminu państwowego, ale co ważniejsze przydatnych w codziennej jeździe.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiktor Musial

Wiktor Musial
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę dobra szkoła jazdy. Bardzo polecam instruktora Bartosza Krakowiaka. Świetne indywidualne podejście i bardzo pomocne rady aby zdać egzamin. A poza tym świetna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin A ....... ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalne podejście. Rewelacyjny instruktor. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Dominika B ...a ip: 94.254.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Stach! Szczególne podziękowania i wyróżnienie dla mojego znakomitego instruktora, pana Roberta Ferenc. Pan Robert potrafi w prosty i zrozumiały sposób wytłumaczyć nawet najtrudniejsze zagadnienia, co sprawiło, że czułam się pewniej za kierownicą z każdą kolejną lekcją. Jego profesjonalizm, cierpliwość i zaangażowanie oraz spokojne podejście i pozytywne nastawienie pomogły mi zminimalizować stres i skupić się na nauce! Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego instruktora - ogromnie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Piszczek

Dominika Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Do ponownej nauki jazdy postanowiłam wrócić po 7 latach od skończeniu kursu, po zainteresowaniu się w temacie jazd doszkalających trafiłam do OSK Stach pod skrzydła instruktorki Pani Sabiny. Już od pierwszej jazdy podejście Pani Sabiny zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Na początku mojej ponownej drogi nauki jazdy na spokojnie zaczęłyśmy od powtarzania podstaw, Pani Sabina ponownie wytłumaczyła mi działanie samochodu, ale dosłownie od wewnątrz co przełożyło się na o wiele więcej zrozumienia w późniejszym kierowaniu pojazdem. Mogę również stwierdzić, że dzięki Pani Sabinie zaczęłam odczuwać przyjemność z jazdy, a nie niepewność i strach jak bywało to podczas nauki w poprzedniej szkole jazdy. Również śmiało mogę powiedzieć, że w ciągu kilkunastu godzin jazdy z Panią Sabina zrozumiałam więcej niż podczas kursu, który ukończyłam 7 lat wstecz, niewątpliwie jest to zasługa dokładnego i cierpliwego wytłumaczenia manewrów, które wcześniej sprawiały mi kłopot. Jeśli chodzi o samą ocenę Pani Instruktorki to posiada wszystkie najlepsze cechy, które instruktor posiadać powinien, faktem jest, że Pani Sabina jest wymagająca ale zaręczam, że jest to w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. Myślę, że to + super podejście (naprawdę podnoszące na duchu) do kursanta przełożyło się na późniejszy pozytywny wynik egzaminu państwowego, jak i również pozytywne słowo Egzaminatora MORD na temat mojej jazdy na koniec egzaminu. :) Z całego serca bardzo dziękuję i na pewno będę polecać OSK Stach każdemu, kto postanowi rozpocząć naukę jazdy. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Doba

Szymon Doba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Sławomira Dywańskiego, idealna atmosfera do nauki + masa cennych wskazówek! Zdane za 1 razem!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 172.225.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria Z ..... ip: 37.47.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Krakowie! Serdecznie polecam Pana Michała Gaździka - instruktor z indywidualnym podejściem do kursanta oraz ogromną cierpliwością, a co najważniejsze potrafi świetnie przygotować do egzaminu . Podczas jazd panowała miła i luźna atmosfera . Jazda z takim instruktorem to sama przyjemność, gorąco polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia G .....b ip: 83.3.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę STACH! Dla kogoś, kto zaczyna od przysłowiowego "zera" jest bardzo przyjazna atmosfera. Od samego początku aż chciało chodzić się na wykłady, bo prowadzone były w sposób przystępny, z dużą dawką poczucia humoru, co pozwala zestresowanym kursantom "wrzucić na luz" nie tylko dźwignię zmiany biegów, ale w podejściu do nauki jazdy. Polecam Pana Marka Kępińskiego, świętej cierpliwości człowiek, instruktor z powołania! Błędy poprawia i tłumaczy nawet po sto razy i więcej jeśli trzeba. Umawianie się na jazdy bezproblemowe. Poczucie humoru, świetne przykłady praktyczne, trasy zróżnicowane.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta G .....a ip: 89.64.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Panem M. Kępinskim. Bardzo dobre podejście do kursanta. Dziękuję Panu przede wszystkim za cierpliwość i wytłumaczenie wszystkich błędów na spokojnie. Wykłady były bardzo ciekawe i przyjemne. Bardzo polecam szkole a tym bardziej instruktora !!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dominik K ....k ip: 178.43.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Stach! Osobiście miałem przyjemność uczyć się jeździć z Panem Sławomirem Dywańskim, który od pierwszej jazdy wywarł na mnie pozytywne wrażenie. To doświadczony instruktor, który przekazał mi ogrom wiedzy, dodał pewności siebie za kierownicą. Dzięki niemu ezamin Państwowy zdany bez problemu :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

a ...a ip: 91.236.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę świetna szkoła jazdy. Uczyłam się pod czujnym okiem Pana Sławomira Dywańskiego który świetnie przygotował mnie do egzaminu! Był bardzo cierpliwy, podczas jazdy bylam skupiona i czułam się bezpiecznie. Było wspaniale móc uczyć się jezdzić właśnie pod opieką Pana Sławka. Jestem bardzo wdzięczna, a jazdy wspominam z uśmiechem i ciepłem na sercu. Atmosfera i jazdy byłt przyjemne, wszystko wytłumaczone świetnie i naprawdę profesjonalnie!! Dziękuję za naukę i cudowny czas!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz S .........i ip: 83.22.31.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kilka lat temu robiłem kurs na prawo jazdy kat. B, dobrze to wspominałem, zdałem za pierwszym razem, także jak w ostatnich tygodniach postanowiłem zrobić kat. A, to nie zastanawiałem się długo i znowu wybrałem OSK Stach. Miałem okazję jeździć z dwoma instruktorami panami Grzegorzem i Piotrem. Naukę wspominam owocnie, chętnie dzielili się wiedzą. W ostatnich dniach zdałem egzamin państwowy na kat. A, także wszystko OK. Polecam OSK Stach.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Koczurek

Kamil Koczurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Stach. Wykłady były treściwe i angażujące a jazdy z instruktorem Robertem Królikowskim świetnie przygotowały mnie do egzaminu praktycznego, do tego były miłe i bez zbędnego stresu. : ) (2 nieudane podejścia do egzaminu praktycznego były wyłącznie efektem komicznych gaf z mojej strony)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Madzia Róg

Madzia Róg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę! Teoria zdana na 100% za pierwszym razem. Jazdy miałam z panem Maćkiem, którego bardzo polecam! Dawał cenne rady, był cierpliwy i dzięki niemu poczułam się pewnie za kierownicą!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Arkadiusz H ...o ip: 83.22.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemnie się jeździło z panem Arturem, który profesjonalnie i spokojnie przygotował mnie do egzaminu. Miło spędzona atmosfera. Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Anna Shumska

Anna Shumska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Pana Roberta Ferenca. Jego cierpliwość, profesjonalizm i umiejętność przekazywania wiedzy sprawiły że nauka jazdy była dla mnie przyjemnością. Dzięki jego wyrozumiałości i zrozumieniu indywidualnych potrzeb poczułam się pewnie za kierownicą, bo na początku miałam tylko strach który mi bardzo blokował. Wspaniale doradzał i motywował, co pozwoliło mi zdobyć pewność siebie na drodze. Gorąco polecam każdemu kto szuka dobrego instruktora jazdy. Teoria zdana za pierwszym razem Praktyka zdana za pierwszym razem !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S .....n ip: 91.223.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca pragnę polecić OSK STACH i przede wszystkim Pana Instruktora Marka Kępińskiego, dzięki któremu udało mi się opanować stres, nie ponosić się niepotrzebnie emocjom i walczyć do samego końca! Pan Marek jest bardzo cierpliwy, oddany swojej pracy, nigdy nie podnosił głosu, zawsze podchodził do mnie ze zrozumieniem i niesamowitym spokojem. Instruktor z super poczuciem humoru - świetna atmosfera, zawsze można było się pośmiać i pożartować. Jestem bardzo wdzięczna za tak cudowną przygodę jaką przeżyłam uczęszczając na kurs. Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta L ........a ip: 93.157.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria na 100% i praktyka zdana za 1 razem! Po kursie e-learningowym. Polecam szkołę STACH a w szczególności jazdy z ROBERTEM FERENCEM. Siła spokoju, ogromna wiedza z zakresu prawa drogowego, miła aparycja, cierpliwość i wysoka kultura osobista. Na pierwszej wizycie trzęsłam się jak osika a teraz zawracanie na rondzie jest moim ulubionym manewrem. Jestem po 40tce, przez wiele lat bałam się podjąć wyzwanie ale dzięki Robertowi przeszłam cały proces bezboleśnie i będzie mi tych jazd naprawdę brakować.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Karol S S ip: 46.204.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Instruktora Macieja Krawca, w bardzo przyjemnej atmosferze przygotował mnie kompleksowo do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Gabriela W ......k ip: 83.22.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Właściciel prowadzi wykłady z teorii w sposób przyjazny i bardzo zabawny, w ogóle nie czułam się jakbym była na jakimś nudnym wykładzie. Nie było stresu ani innych negatywnych emocji. Teorie się skończyło szybko i przyjemnie (aż mi było szkoda że z Panem Stanisławem już nie będzie dalszych spotkań) Dodatkowo do teorii dostaje się cały zestaw, książeczki (dwie z trzech przydadzą się nawet na przyszłość jako doświadczony kierowca, np. instrukcje jak wymienić koło itp. więc zawsze się przyda) oraz kurs online, bardzo dobry, przerobiłam całość 2 razy i zdałam na 100% państwowy za pierwszym razem! Co do praktyki też super, bardzo duży wybór instruktorów i miejsc rozpoczęcia jazd więc każdy znajdzie coś dla siebie. Ja osobiście jeździłam z Panem Markiem Kępińskim i strasznie Pana polecam. Bardzo spokojny, nigdy nie krzyczał za małe błędy tylko bez stresowo poprawiał i uczył. Wszystko jest przygotowane pod potrzeby kursanta, więc nie ma marnowania czasu na rzeczy "łatwe" ani nie ma stresu, że coś było pominięte albo nie za bardzo się umie. Jazdy były w przyjemnej atmosferze, profesjonalne i zdecydowanie czuje się dzięki Panu Markowi pewnie i bezpiecznie za kierownicą co sugeruje bezbłędnie zdany egzamin państwowy z praktyki! Podsumowując bardzo polecam bo szkoła jest wspaniała, profesjonalna i naprawdę przygotowuje dobrych, pewnych siebie kierowców. Absolutnie warte czasu i swojej ceny!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sebastian L Lis ip: 185.107.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam wszystkim OSK STACH! Szczególnie polecam Intruktor Sabinę Srokę - kurs przebiegał w bardzo miłej, przyjemnej, niezwykle merytorycznej atmosferze. Błędy tłumaczone były z wielką cierpliwością, co pomagało od razu je eliminować. Każde kolejne jazdy bezstresowo wprowadzały nowe zagadnienia oraz pozwalały zyskiwać pewność siebie w prowadzeniu, przychodziłem na nie zawsze z uśmiechem. Pełen profesjonalizm. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grzegorz g ......... ip: 185.157.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole jazdy stach.Dzieki panu Janowi zdalem egzamin praktyczny za pierwszym razem,polecam tego instruktora ma szeroką wiedze i duzo cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Stanislav M ........o ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Stach! Wyklady przeprowadzone byly w sposób profesjonalny, ale w tym samym czasie ciekawie, z przykladami z życia i z humorem. Również polecam instruktora Grzegorza Krupe, który cierpliwie poprawial istniejące błedy. Atmosfera podczas zajęc praktycznych byla luzna, co pomagało bardzo w nauczaniu. Zdalem za pierwszym razem i teorie i praktyke! Serdecznie polecam OSK Stach! Pozdrawiam, Stanislav

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Rzepecki

Emil Rzepecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole STACH, a w szczególności jazdy z Panem Sławomirem Dywańskim. Podczas zajęć praktycznych w miły i przyjazny człowiekowi sposób nauczył mnie wszystkiego co było potrzebne do zdania egzaminu państwowego (głupie błędy związane ze stresem dopiero za 3 razem pozwoliły na wynik pozytywny), a nawet więcej. Bez problemów z terminami, wszystko było możliwe do ustalenia i pozwalało na jakąkolwiek elastyczność. Wiedza i umiejętności przekazane w sposób profesjonalny, nie odstępując od pozytywnego i ciekawego spędzenia czasu w aucie. Cieszę się, że przyszło mi uczyć się w tym miejscu, z tym instruktorem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Dusiewicz

Artur Dusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Stach a w szczególności instruktora Marka Kępińskiego. Pan Marek jest świetnym instruktorem. Spokojnym - nigdy nie podnosi głosu, opanowanym - wie jak najlepiej odnaleźć się w każdej sytuacji drogowej- odznaczającym się ogromną cierpliwością - zawsze powtarzał wszystko tyle razy ile trzeba było oraz posiadającym ogromną wiedzę, nie tylko w kwestii zdania egzaminu, ale także jazdy już po zdanym egzaminie. Pan Marek ma świetne metody nauczania, które pomagają oswoić się z ruchem drogowym absolutnie każdemu! Na jazdach panowała spokojna i miła atmosfera. Umawianie terminów jazd szybkie, sprawne oraz bardzo przystępne. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem dzięki wszystkiemu, czego nauczył mnie Pan Marek. Jeżeli chodzi o samą szkołę kontakt bardzo dobry. Przeprowadzenie szkolenie w moim przypadku e-learning bardzo dobre materiały ciekawe i dobre. Bardzo polecam OSK Stach oraz Pana Marka!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Polina K .......a ip: 89.70.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Roberta Ferenca Bardzo dobry człowiek, wspaniały nauczyciel, byłam szczęśliwa, że mogę się z nim uczyć☺️ Instruktor wspierał mnie przed egzaminem, wszystko wyjaśnił od początku do końca, więc wszystko poszło świetnie Naprawdę najlepszy instruktor!!!! Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam G ........... ip: 217.97.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Na wykładach praktyczne porady, niczego nie brakowało. Szczególnie polecam mojego instruktora p. Królikowskiego, który bardzo dobrze mnie przygotował zarówno na egzamin jak i na wszelkie niespodzianki podczas jazdy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak