OSK Stach

 1755 opinii w tym 1051 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK Stach
ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)
31-114 Kraków

Kontakt

12x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
www.sta....Pokaż adres
@naukaj....Pokaż adres

Opis

Ośrodek szkolenia kierowców STACH.

Szkolimy na pojazdach z manualną i automatyczną skrzynią biegów.

Oferujemy szkolenie teoretyczne w formie wykładów, e-learning lub kurs eksternistyczny.


Jazdy rozpoczynamy lub kończymy w Krakowie oraz w okolicach Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Skały, Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnic, Swoszowic.


Szukasz dobrego instruktora prawa jazdy? Świetnie trafiłeś! Z naszą pomocą Twoje problemy związane z nauką jazdy odejdą w niepamięć. Od 17 lat działamy na lokalnym rynku.

Oferujemy solidne kursy na prawo jazdy w Krakowie i okolicach.

Zapraszamy:

1. Kraków, ul. Łamana 2a
Czynne: poniedziałek-piątek w godz. 8.00-16.00 

2. Kraków, ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)
Czynne: poniedziałek-czwartek w godz. 17.15-18.00


Jak skorzystać?

  1. Zapisz się on-line lub osobiście w biurze.
  2. Wpłać pierwszą ratę przy zapisie na kurs w biurze lub przelewem na konto.
  3. Rozpocznij kurs w dowolnym dniu.
  4. Zdaj egzamin i ciesz się prawem jazdy 


Pamiętaj! Na każdy kurs prawa jazdy możesz zapisać się 3 miesiące przed ukończeniem wymaganego wieku. Wpłacenie kwoty wpisowej (pierwszej raty) uprawnia do rozpoczęcia szkolenia.


Płatności można dokonywać u nas na miejscu lub przelewem na konto:

02 1020 2892 0000 5702 0738 9051

OSK STACH, 30-689 Kraków, ul. Łamana 2a


Wszystkie promocje można łączyć!!!

  1. Zapis grupowy rabat 100 zł na dowolny kurs (przy jednoczesnym zapisie na kurs dwóch lub więcej osób – każda z nich otrzymuje po 100 złotych rabatu)
  2. Przy zapisie na 2 kategorie rabat 100 zł
  3. Dla każdego kursanta kat. AM, A1, A2, A, B materiały szkoleniowe, testy GRATIS
  4. Kursy prawa jazdy kat. AM, A1, A2, A, B w OBNIŻONYCH CENACH
  5. Raty 0%


Obecne promocyjne ceny kursów:

Kurs podstawowy kat. B  2599 zł

Kurs przyspieszony kat. B  3099 zł

Kurs express kat. B  3599 zł

Kurs kat. AM  1199 zł

Kurs kat. A1  2099 zł

Kurs kat. A2, A  2299 zł 

Kurs eksternistyczny kat. A1  1999 zł

Kurs eksternistyczny kat. A2, A  2199 zł

Kurs na podwyższenie kategorii  999 zł
(z kat. A1 na A2 lub A oraz z A2 na A–10 godzin jazd) 

Kurs express kat. A1, A2, A 2599 zł

Podstawienie auta na egzamin państwowy – automat250 zł


JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (od poniedziałku do piątku) 1 godzina jazdy 90

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (sobota) 1 godzina jazdy 100

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (niedziela) 1 godzina jazdy 110


JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B pakiet-10h (od pon. do pt.) 10 godzin jazdy 850

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. AM, A1, A2, A (od poniedziałku do piątku) 1 godzina jazdy 110 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. AM, A1, A2, A (sobota) 1 godzina jazdy 120 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. AM, A1, A2, A (niedziela) 1 godzina jazdy 130 zł


Standardowo jazdy rozpoczynamy dla kat. B:

Odjazdy ul. Ingardena przy Al. Mickiewicza – instruktorzy:

Piotr Żegleń 600936223,  Grzegorz Krupa 668197989, Krzysztof Kowalski 888199547 (szkolenie również w języku angielskim), Łukasz Ciba  605251719

Odjazdy Rondo Grunwaldzkie ul. Twardowskiego – instruktorzy:

Grzegorz Michalski 694494947, Grzegorz Macałka 662085555, Paweł Dudek 505065674, Renata Szlachta 784553799, Robert Malach 696422113, Andrzej Chochowski 602466092, Łukasz Badura 509588394

Odjazdy ul. Czarnowiejska 103 – instruktorzy:

Michał Gaździk 793224 468, Maciej Krawiec 696467755, Jan Słowik 506841429, Sławomir Dywański 501252767

Odjazdy Rondo Grzegórzeckie ul. Grzegórzecka – instruktorzy:

Robert Ferenc 696079050, Marcin Tatara 604591914, Marek Widacha 608467468 , Marek Kępiński 501621919, Paweł Syryca 662159454


Jest też możliwość rozpoczęcia lub zakończenia jazd z okolic Skawiny, Niepołomic, Wieliczki, Kocmyrzowa, Zielonek, Skały,  Zabierzowa, Michałowic, Igołomi, Mogilan, Balic, Modlnicy, Swoszowic  lub w innym miejscu ustalonym indywidualnie z instruktorem.


Odjazdy z okolic Skawiny, Mogilan – instruktorzy: Paweł Dudek 505065674, Grzegorz Michalski 694494947, Łukasz Ciba 605251719

Odjazdy z okolic Wieliczki, Mogilan, Swoszowic – instruktorzy: Grzegorz Macałka 662085555, Robert Malach 696422113, Piotr Żegleń 600936223, Michał Gaździk 793224468, Maciej Krawiec 696467755, Jan Słowik 506841429, Marcin Tatara 604591914, Łukasz Badura 509588394, Łukasz Ciba 605251719

Odjazdy z okolic Niepołomic – instruktor: Renata Szlachta 784553799, Robert Ferenc 696079050

Odjazdy z okolic Kocmyrzowa, Michałowic, Igołomi – instruktor: Andrzej Chochowski 602466092, Sławomir Dywański 501252767, Paweł Syryca 662159454

Odjazdy z okolic Zielonek – instruktor: Marek Widacha 608467468

Odjazdy z okolic Skały – instruktor: Grzegorz Krupa 668197989

Odjazdy z okolic Zabierzowa, Balic, Modlnicy – instruktor: Krzysztof Kowalski 888199547


Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Michał Gaździk

Michał Gaździk

Piotr Żegleń

Piotr Żegleń

Marcin Tatara

Marcin Tatara

Robert Malach

Robert Malach

Łukasz Badura

Łukasz Badura

Grzegorz Krupa

Grzegorz Krupa

Maciej Krawiec

Maciej Krawiec

Grzegorz Michalski

Grzegorz Michalski

Grzegorz Macałka

Grzegorz Macałka

Andrzej Chochowski

Andrzej Chochowski

Marek Widacha

Marek Widacha

Renata Szlachta

Renata Szlachta

Sławomir Dywański

Sławomir Dywański

Stanisław Dużyk

Stanisław Dużyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2299 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), Nowy motor Yamaha MT07

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA MT07

W cenie kursu:
-20h jazd
-platforma szkoleniowa E-learning z testami
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A1, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2099 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA YBR 125

W cenie kursu:
-20h jazd
-platforma szkoleniowa E-learning z testami
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2299 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), Nowy motor Yamaha MT07

WIĘCEJ Szkolenie na YAMAHA MT07, YAMAHA MT03

W cenie kursu:
-20h jazd
-platforma szkoleniowa E-learning z testami
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. AM, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1199 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Szkolenie na ROMET ZK50

W cenie kursu:
-10h jazd
-platforma szkoleniowa E-learning z testami
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

2599 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

3099 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs przyspieszony. Jazdy można zrealizować w ciągu 3 tygodni.

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Automat

3599 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych), w godzinach pracy szkoły (pierwszy wykład i spotkanie organizacyjne)

WIĘCEJ Kurs expressowy. Jazdy można odbyć w ciągu 2 tygodni.

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. A, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2199 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs kat. A2, A eksternistyczny, motocykl Yamaha MT07

(po zdanym egzaminie teoretycznym- 20 godzin jazd)
- testy egzaminacyjne

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

2599 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

W cenie kursu:
-30 godzin (po 60 min) jazd


kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

2649 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

W cenie kursu:
- online e-learning (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

3149 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs przyspieszony.

W cenie kursu:
- online e-learning (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

3649 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs expressowy:
W cenie kursu:
- E-learning (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd
-pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy

kat. A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1999 zł

codziennie

ul. Loretańska 16 sala nr 3 (budynek Zespołu Szkół Energetycznych)

WIĘCEJ Kurs kat. A1 eksternistyczny (po zdanym egzaminie teoretycznym- 20 godzin jazd) - testy egzaminacyjne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolimy na pojazdach z manualną i automatyczną skrzynią biegów.

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (od poniedziałku do piątku) • 1 godzina jazdy 90 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (sobota) • 1 godzina jazdy 100 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B (niedziela) • 1 godzina jazdy 110 zł

JAZDY DOSZKALAJĄCE praktyczne kat. B pakiet-10h (od pon. do pt.) • 10 godzin jazdy 850 zł

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

kategoria A

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adrianna K ...l ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam szkołę a szczególnie jazdy z Panem Krzysztofem Kowalskim. Miła atmosfera, spokój i wytłumaczenie wszystkich popełnionych błędów. Wspaniały instruktor z powołania!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz R ....k ip: 139.28.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktorów Grzegorza Krupę i Piotra Żeglenia. Widać od razu, że są to pasjonaci motocykli, od każdego z nich można się wiele nauczyć. Niech najlepszą oceną będzie fakt, że egzamin na kat. A zdałem za pierwszym razem, chociaż przychodząc na kurs nie miałem żadnego doświadczenia w jeździe na motorze.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia P ........a ip: 37.47.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Stach. Bez żadnych przeszkód zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Cały kurs - zarówno cześć teoretyczna, jak i praktyczna - były prowadzone w miłej, lecz profesjonalnej atmosferze. Dodatkową zaletą jest duża ilość punktów, z których można rozpocząć jazdy. Gorąco polecam każdemu, kto chce szybko zdać egzamin i nauczyć się poprawnie oraz bezpiecznie jeździć.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Sawska

Julia Sawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy świetna! Bardzo dobrze wspominam wykłady, no i oczywiście jazdy z panią Renatą Szlachtą :D. Trudno mi sobie wyobrazić, żebym jeździła z innym instruktorem, bo nie dość, że miałam super przygotowanie do egzaminu, to jeszcze jeździłam w super fajnej atmosferze ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta K .........k ip: 91.217.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, a z instruktorów Pana Grzegorza Macałkę. Wszystkie jazdy odbywały się punktualnie, w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. Wszystkie moje błędy, które pojawiały się w trakcie nauki były od razu wychwytywane i profesjonalnie tłumaczone, tak aby nie pojawiały się w przyszłości. Dzięki doskonałym naukom oraz przygotowaniu pod ośrodek, w którym zdawałam udało mi się zdać za pierwszym razem! Z całego serca polecam Pana Grzegorza, który od zera nauczył mnie prowadzić :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka M ....a ip: 83.4.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z tej szkoły w stu procentach - część teoretyczną przerabiałam online, więc mogłam uczyć się w dogodnych dla siebie terminach, a materiałów było mnóstwo. Ponadto, wszystko dokładnie zilustrowane oraz wyjaśnione. Jazdy również doskonałe. Pan Jan Słowik to najlepszy instruktor na świecie - rzeczowy, opanowany ale również skory do rozmowy i odpowiadania na wszelkie pytania. Jego wskazówki przydały mi się nie tylko podczas egzaminu, który zdałam za pierwszym razem, ale również wykorzystuje je każdego razu za kółkiem. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Cati

Agata Cati
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Na maile, SMS, telefony, jest bardzo szybka odpowiedz; byłam trochę zagubiona w procesie PKK, szkoleń elektronicznych i co po czym następuje, szkoła udzielała wszelkich informacji na bieżąco. Jazdy z p. Andrzejem Chochołowskim - zawsze w terminie. O nieobecnościach (typu urlop) byłam informowana z wyprzedzeniem, jazda nigdy nie została odwołana przez instruktora. Instruktor miał sporo cierpliwości, wskazywał błędy i sukcesy (co jest równie ważne, sytuacje można było omówić, przejechać kolejne razy problematyczne miejsce. Jeździliśmy po terenie, na którym zdawane są egzaminy i omawialiśmy potencjalne pułapki i trudniejsze miejsca. Dokupilam godziny. Wskazywałam, co chciałabym poćwiczyć na danej jeździe i na tym się skupialiśmy. Jedyne, czego mi zabrakło, to nauczenia się większej samodzielności. Ale to akurat mój przypadek, nie musi dotyczyć każdego. Będę się uczyć jej na drogach. OSK Stach było mi polecane przez znajomą, nie zawiodłam się, będę polecać innym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jerzy W ....a ip: 185.233.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły a szczególne z instruktora pana Grzegorza, dał wiele wskazówek co i jak i perfekcyjnie przygotował do egzaminu dzięki temu wszytko zdałem za pierwszym razem z czego jestem mega zadowolony i bardzo dziękuje za naukę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

o .....a ip: 46.204.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam! Miałam okazje jeździć z Panem Robertem i Panem Pawłem podczas jazd doszkalających tuż przed egzaminem. Cenne wskazówki i dokładne wytłumaczenie błędów zaowocowały zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Ponadto ponad programowe ćwiczenia, które okazują się być bardzo przydatne w życiu codziennym tak jak parkowanie tyłem pozwoliły mi zyskać większą pewność siebie podczas jazdy! Polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub B .......i ip: 37.47.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam szkołę, teoria jak i praktyka przeprowadzona ponad moje oczekiwania, szczególnie polecam jazdy z P. Grzegorzem Michalskim.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Angelika Sswaroska

Angelika Sswaroska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam za pierwszym razem zaczynając kurs i jazdy totalnie od zera. Świetny instruktor, cierpliwy, kulturalny. Idealne przygotowanie do egzaminu. Polecam szkołę, szczególnie P. Macieja Krawca

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz Z ..... ip: 46.204.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktorów (pani Renata to totalny szef) na egzaminy byłem bardzo dobrze przygotowany tylko 2 razy zjadł mnie stres a za 3 razem się udało bez problemów. Polecam zarówno kurs jak i jazdy doszkalające

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrianna Jasińska

Adrianna Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę, a w szczególności instruktora Pana Marcina Tatarę! Plusy dla szkoły, że nauka teorii może odbywać się online.Fantastyczne rozwiązanie dla osób pracujących, które nie mogą stawiać się codziennie po południu na wykłady ;) Jazdy prowadzone w fantastycznej atmosferze, wesołej, ale również profesjonalnej.Nie ma mowy o stresie podczas nauki jazdy! Pan Marcin udziela mnóstwo wskazówek i dokładnie wszystko tłumaczy. Teoria za 1 razem na 100%, praktyka za drugim bez żadnego błędu! Za pierwszym zjadł stresik ;D Polecam i pozdrawiam, Adrianna J

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K .......k ip: 80.49.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerzę mogę polecić każdemu tą szkołę! Zarówno zajęcia z teorii jak i jazdy przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze, bez stresu. Jazdy z Panem Janem Słowikiem to naprawdę przyjemność wszystko zostało wytłumaczone oraz przećwiczone tak aby zdać egzamin za pierwszym razem. Bardzo dobra dostępność terminów na jazdy oraz bardzo dobry kontakt z biurem w celu uzyskania potrzebnych informacji. Serdecznie polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Lech

Gabriela Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam. W szczególności instruktora Grzegorza Michalskiego, który nauczył mnie wszystkiego, czego w poprzedniej szkole nie udało się mnie nauczyć. Profesjonalne podejście Pana Grzegorza sprawiło, że zdałam egzamin bezproblemowo i bez stresu. Miła atmosfera gwarantowana! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka B ......t ip: 80.50.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze i serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Stach! Znalazłam tam niezwykle miłe przyjęcie od pierwszego telefonu i spotkania w biurze oraz od samego początku profesjonalne pokierowanie przez cały proces przygotowywania się do uzyskania prawa jazdy. Dla mnie osobiście wielkim atutem i udogodnieniem była możliwość wykładów w formie e-learning – to naprawdę pomocne narzędzie, dzięki któremu spokojnie i w dogodnym dla siebie czasie mogłam zgłębiać teorię. Zajęcia praktyczne miałam przyjemność odbywać u Pana Instruktora Pawła Dudka i muszę powiedzieć, że dzięki Jego nauczaniu niemożliwe stało się możliwym! Nie mając zupełnie żadnego doświadczenia w jeździe, czyli zaczynając naprawdę „od zera”, doświadczyłam wiele cierpliwości i wyrozumiałości, przy jednoczesnym jasnym i stanowczym stawianiu wymagań i wspieraniu w drodze do ich zrealizowania. Uczenie samodzielności i pewności za kierownicą były dla mnie bezcennymi rysami pracy z Panem Pawłem. Dodatkowo ułatwiała to przemiła atmosfera, życzliwość i profesjonalizm Instruktora. Otrzymałam też wiele cennych wskazówek co do samego egzaminu, wymagań egzaminatorów, spraw, umiejętności i sytuacji, na które należy zwrócić największą uwagę. Cenię sobie szczerość w mówieniu o błędach, które popełniałam podczas jazdy i jasne ich omawianie oraz konsekwentne dążenie do ich wyeliminowania. Dzięki temu mogłam pokonywać swoją niepewność i wypracowywać nowe umiejętności. Najlepszym dowodem na efektywność pracy Pana Pawła jest to, iż zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, choć wydawało mi się to niemożliwe! Stokrotne dzięki :) Polecam!!! Agnieszka Benewiat

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kornaś

Paulina Kornaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po długiej przerwie od ostatniego podejścia do egzaminu, do którego przygotowywałam się w innej szkółce, w krótkim czasie zostałam bardzo dobrze przygotowana przez Panią Renatę Szlachtę do kolejnego podejścia oraz pozbyłam się strachu przed egzaminem praktycznym. Pani Renata skupiała się na manewrach wymagających poprawy, oraz na moich sugestiach, co było wielkim plusem. Jazdy przebiegały w przesympatycznej atmosferze, dostawałam też odpowiedź na każde zadawane pytanie, a było ich sporo ;-) Jazda przestała być straszna. Egzamin po trzech latach przerwy zaliczony za "pierwszym" razem. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Katia Policht

Katia Policht
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z pewnością najlepsza szkoła jazdy w Krakowie! Bardzo mi się spodobało podejście do klienta. Skorzystałam z usług instruktora Michała Gaździk i zdecydowanie dobrze trafiłam. Pan Michał jest bardzo uczciwą i cierpliwą osobą! Zawsze bardzo dostępnie wszystko tłumaczył. Dzięki niemu nauczyłam się jeździć od 0 i teraz nie mam leku przed prowadzeniem auta. Sprawdził się również jak dobry psycholog :) Egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym. Zdecydowanie będę polecała szkole STACH wszystkim dookoła !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra G ...... ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie tą szkole jazdy! Szczególnie Pana Marcina Tatara- profesjonalista. Dzieki Niemu szybko zdałam swój egzamin. Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze. Cenne wskazówki przekazane przez Pana Marcina będą przeze mnie wykorzystywane w przyszłości na drodze. Zajęcia teoretyczne także super. Zawsze z uśmiechem. Co najważniejsze nie była to tylko nudna teoria. Pan opowiada przykłady z własnego doświadczenia, przez co z większym zainteresowaniem przyswaja się wiedzę. Jak prawo jazdy to tylko tutaj. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Suchorski

Maciej Suchorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo pana Grzegorza Michalskiego, bardzo cierpliwy i bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu, zdany za pierwszym razem egzamin praktyczny i teoretyczny i miło spędziłem czas :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Tymon Z ......... ip: 80.63.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z tego jak przebiegł kurs prawa jazdy w tej szkółce, lekcje na kursie teoretycznym były tak przeprowadzane żeby można było pochłonąć jak najwięcej wiedzy przed jazdami. Na kursie praktycznym moim instruktorem był Łukasz Ciba, bardzo pozytywnie wspominam jazdy, nauczyłem się na nich wszystkiego co było mi potrzebne na egzamin praktyczny i teoretyczny. Wszystko było mi spokojnie tłumaczone, instruktor zauważał moje błędy i adaptował ćwiczenia tak żeby pozbyć sie moich złych nawyków. Jestem też zadowolony z tego ile mi to zajęło, dzięki dobrym terminom udało mi się zrobić prawo jazdy na czas.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Mierzejewski

Marcin Mierzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy OSK Stach, a w szczególności kurs z instruktorem Andrzejem Chochowskim. Zajęcia odbywały się zawsze punktualnie, atmosfera była przyjemna (sam wygadany nie jestem, a instruktor zdecydowanie to uszanował, a w dodatku sprawił, że czułem się komfortowo), na wszystkie wątpliwości i pytania dostawałem rzeczowe odpowiedzi, dużo wskazówek i porad praktycznych, zamiast nadmiernego pobłażania i przymykania oka instruktor wskazywał błędy i pozwalał się na nich uczyć, co jest najlepszą metodą. Jazdy odbywały się m.in. na trasach egzaminowania, co było dużą korzyścią przy egzaminie praktycznym. Zajęcia (zwłaszcza późniejsze) dopasowane pod to, czego aktualnie czułem, że mi brakuje - bez problemu można było wspólnie zorganizować harmonogram. Terminy zajęć ustalane na bieżąco, duża elastyczność (o ile była taka możliwość), zajęcia nigdy nie były odwołane z winy instruktora. Kurs teoretyczny w Stachu, co zdecydowanie na plus, można było wykonać w trybie online, a materiały i testy online do ćwiczeń były więcej niż wystarczające, by przygotować się do teorii.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dorota Fros-Martens

Dorota Fros-Martens
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Długa przerwa w jeździe samochodem spowodowała ze postanowiłam skorzystać z oferty jazd doszkalajacych w szkole. Jestem niezwykle zadowolona, instruktorka Renata Szlachta niezwykle profesjonalnie mnie poprowadziła. Przedyskutowała najtrudniejsze sytuacje na drodze, poprawiła technikę samej jazdy, skupiła się na brakach które sama jej zasugerowałam. Dzięki temu już od paru miesięcy sama śmigam samochodem. Dziękuje Ci!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michalina Złomańczuk

Michalina Złomańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam, szczególnie Pana Roberta Ferenca, który bardzo dobrze i bezstresowo przygotował mnie do egzaminu praktycznego! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Milosz M ........ ip: 46.204.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 12 latach przerwy ponowne podejscie do egzaminu dzieki pomocy Osk Stach bylo spokojnym i bezstresowym podejscie zostalem przygotowany profesjonalnie egzamin zdany goraco polecam????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iga Krusinowska

Iga Krusinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany na pierwszym razem! Elastyczność i duża ilość jazd w krótkim czasie (cały kurs potrwał ok 1,5 mieiaca). Miła atmosfera idzie w parze z profesjonalizmem. Dziękuję raz jeszcze Panu Grzegorzowi Macałce i z czystym sumieniem polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Angelika Pasek

Angelika Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Szkołę Jazdy OSK Stach. Począwszy od bardzo ciekawych wykładów, które prezentowane były w bardzo ,,życiowy" i przystępny sposób, po osobę instruktora, Pana Roberta Ferenca. Pan Robert wykazał się ogromnym profesjonalizmem, cierpliwością i zaangażowaniem. To bardzo otwarta i sympatyczna osoba, dzięki której stres związany z nauką jazdy minął mi już na samym początku. Gorąco polecam edukację u Pana Roberta :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Małgorzata R ......k ip: 213.76.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę w OSK Stach. Serdeczne podziękowania kieruję do instruktora Pana Macieja Krawiec za przygotowanie do egzaminu praktycznego. Pan Maciej to najlepszy instruktor. Atmosfera spokoju i ciepła a zarazem motywacji do nauki jazdy pozwoliła zdać egzamin praktyczny, pomimo mojego zaawansowanego wieku. Dziękuję Panu Maciejowi przed wszystkim za cierpliwość do mnie i zaangażowanie podczas lekcji nauki jazdy.Bardzo polecam instruktora Pana Macieja. Jeszcze raz dziękuję !!! Małgosia

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Romek

Paweł Romek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zakończony wynikiem pozytywnym. Szkoła przeprowadziła mnie przez cały proces bezstresowo, dostosowując przebieg kursu do mojego zagmatwanego terminarza (np. szkolenie przez internet czy elastyczność instruktora). Szkolący mnie praktycznie instruktor Paweł Dudek to oaza spokoju i cierpliwości. Zrobił z człowieka, który nie wiedział, gdzie samochód ma przód (;-)) kierowcę podejmującego samodzielne decyzje na drodze. Bardzo polecam zarówno samą szkołę, jak i instruktora Pawła.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Drużkawiecka

Ala Drużkawiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę w OSK STACH, pełen profesjonalizm, dobra atmosfera. Naprawdę warto podjąć tam naukę jazdy ;).

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak