OSK Projekt-L

 205 opinii w tym 158 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Projekt-L
ul. Bohaterów Warszawy 2/3
75-211 Koszalin

Kontakt

Opis

OSK Projekt-L to Szkoła Nauki Jazdy prowadzona przez zgrane i doświadczone w swojej branży małżeństwo.
Jesteśmy instruktorami z wieloletnim stażem. Lata praktyki sprawiły że doskonale poznaliśmy potrzeby kursantów jak i wymagania egzaminatorów. Niezmienna od kilku lat nasza najwyższa zdawalność jest odzwierciedleniem naszej pracy.
Ogromny wysiłek i zaangażowanie dedykujemy wszystkim przyszłym kierowcom.

Jako najlepsza Szkoła Nauki Jazdy stawiamy przed sobą jasny cel – wykształcenie świadomych i odpowiedzialnych kierowców szanujących bezpieczeństwo swoje i innych uczestników ruchu drogowego.

Chcesz swoją naukę jazdy powierzyć specjalistom? Zagwarantuje ci to nasza szkoła.
Zadowolenie naszych kursantów to dla nas największa satysfakcja.

OSK Projekt-L to nowoczesność i profesjonalizm. Zaufaj naszemu doświadczeniu.

Projekt-L z Nami Zdasz!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Edyta Snoch

Edyta Snoch

Maciej Snoch

Maciej Snoch

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

codziennie

ul. Bohaterów Warszawy 2/3

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Citroen C3)
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dydaktyczne i testy egzaminacyjne zgodne z aktualną bazą pytań egzaminacyjnych
- zajęcia praktyczne jak i teoretyczne z wykwalifikowaną kadrą instruktorską
- zajęcia praktyczne na placu w ZORD Koszalin
- dostęp do pełnej wersji strony www.projekt-l.pl (Koszalin nagrany pod egzamin)
-gwarancja jakosci????

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Asia Miksza

Asia Miksza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli szukacie indywidualnego podejścia, to koniecznie powinniście zapisać się do PROJEKT L. Profesjonalna instruktorka pani Edyta, kobieta anioł, skupia się na trudnościach kursanta, profesjonalna, wyrozumiała, z talentem pedagogicznym- sposób przekazywania wiedzy zdecydowanie na wysokim poziomie. Prowadzenie samochodu wcześniej wydawało mi się tylko źródłem nerwów i stresu, panicznie bałam się wsiąść za kierownicę, jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Pani Edyta sprawiła,że po wyjeżdżonych godzinach polubiłam prowadzić samochód i "zaprzyjaźniłam" się z nim. Na samym egzaminie w zordzie nic mnie nie zdziwiło, ponieważ trasy egzaminacyjne zostały przejechane wiele razy, co zaowocowało wynikiem pozytywnym za pierwszym razem. Miałam okazję poznać również pana Maćka, równie sympatyczny człowiek. Zdecydowanie polecam i dziękuję za przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Zawalich

Oskar Zawalich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę na spokojnie powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłem. Pełen profesjonalizm, a przy tym niesamowita atmosfera. Rady Pana Piotra są bezcenne i już na zawsze ze mną zostaną. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Golec

Ola Golec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Przyszłam z polecenia paru osób i się nie zawiodłam! Miła atmosfera, najcenniejsze rady, które ułatwiają i umilają jazdę. Z Panem Piotrem jazda to była sama przyjemność. Indywidualne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, świetnie wszystko wytłumaczone, dobre przygotowanie pod egzamin, ale także daje wskazówki do jazdy w przyszłości. Z czystym sumieniem polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Czarek Kozłowski

Czarek Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła bardzo pozytywna i dobrze uczy, drogi będą wyuczone od A do Z

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Głogowski

Kacper Głogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Panu Maćkowi zdobyłem w końcu prawko. Polecam każdemu nawet ciężkiemu kursantowi poprawi umiejętność jazdy. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim zdającym powodzenia ;-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andrii Serebrovskyi

Andrii Serebrovskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkole. Miła atmosfera i sporo wiedzy. Bardzo dziękuję. Egzamin zdałem za drugim razem wyłącznie ze swojej winy, zdał bym za pierwszym. Osobno wielkie dzięki P. Łukaszowi (mój instruktor prowadzony)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Nowak

Patrycja Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniali i rzetelni instruktorzy, zarówno Pan Maciej jak i Pani Edyta. Z wielką nadzieją przybyłam ze szkoły jazdy Belka. I to właśnie Projekt L wyszkolił mnie odpowiednio do pozytywnego egzaminu państwowego. Jestem wdzięczna, że tutaj trafiłam, jednocześnie jest mi przykro, że z takim opóźnieniem. Dobrze wiedzieć, że są instruktorzy, którzy naprawdę świetnie podchodzą do kursantów i we właściwy sposób przekazują całą nabytą wiedzę. Całym sercem dziękuję. I jeżeli tylko ktoś zapyta jaka szkoła jazdy w Koszalinie jest najlepsza? Bez chwili zwątpienia odpowiadam Projekt L !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina T ......... ip: 188.147.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Miła atmosfera, bez stresu oraz super przygotowanie do egzaminu!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Hubert Janik

Hubert Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołe, bardzo profesjonalne podejście i fajna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Janta-Lipiński

Daniel Janta-Lipiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy bardzo mili z zaangażowaniem wszystko tłumaczą,jazda bez stresu na luzie,Najlepsza Szkoła!!!!super !karniak zdany za 1-wszym na 5.. po 3 h nauki jazdy z Panstwem..2razy taniej 2razy więcej mnie nauczono tu w 2krotnie mniejszej liczbie godzin niż gdzie indziej,pelna kultura i profesjonalizm???? dziękuję !!!Pozdr.Daniel z Kg.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Jermoszewicz

Paulina Jermoszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca, Pani Edyta świetnie mnie przygotowała do egzaminu, świetna atmosfera, nie było problemu dogadać się, bardzo polecam, najlepsza szkoła!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleks Mezgier

Aleks Mezgier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez 2 zdań, najlepsze szkoła nauki jazdy w Koszalinie. Pan Piotr z super podejściem i zaangażowaniem w naukę kursantów. Dużo osób mi polecało tą szkołę w tym moja dziewczyna, więc ja także polecam wszystkim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Wolszlegier

Karolina Wolszlegier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli szukacie naprawdę fajnej szkoły do spokojnej i efektywnej nauki jazdy to śmiało mogę Wam polecić właśnie tę!Jazdy z Panem Piotrem to była sama przyjemność, bardzo życzliwe i cierpliwe podejście do kursanta. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Zdecydowanie będę bardzo dobrze wspominać :D

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Polek

Nikola Polek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę że wybrałam właśnie Projekt - L. Zdałam! Pan Piotr ma mega podejście do kursantów. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Szkoła była polecana przez wielu znajomych i mogę śmiało również ją wam polecić, nie pożałujecie !!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Halicka

Agnieszka Halicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście instruktora. Polecam Panią Edytę dla osób które nie wierzą w siebie ,nie mają już naście lat ???? i potrzebuja dokładniejszych wyjaśnień!!!!!. Były to moje dodatkowe godziny po 2 letniej przerwie, egzamin zdany a ja wiem że jestem dobrze przygotowana na śmiganie po szosie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Szambelan

Natalia Szambelan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Egzamin zdany za 1❤️ Pan Piotr profesjonalne i cierpliwe podejście do kursanta. Cieszę się, że wybrałam właśnie PROJEKT L !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kaja Grabowiecka

Kaja Grabowiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Pani Edyta to bardzo życzliwa, cierpliwa instruktorka. Wszystko tłumaczy ze spokojem i dokładnością. Podczas jazd zawsze panowała dobra atmosfera. Zdecydowanie najlepsza szkoła w Koszalinie ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kornelia Długosz

Kornelia Długosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie! Polecam bez 2 zdań. Pani Edyta jest świetną instruktorką. Pomoc uzyskana w tej szkole jest niezastąpiona❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Kobus

Maciek Kobus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Egzaminy zdane za 1 razem. Polcam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G ....n ip: 188.147.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! życzliwi instruktorzy, którzy zawsze wesprą dobrym słowem :) elastyczny grafik, więc łatwo pogodzić kurs z życiem prywatnym. Jak dla mnie, absolutny numer 1 :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arleta Peplińska

Arleta Peplińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Instruktor Łukasz ma bardzo profesjonalne podejście. Wszystko tłumaczy ze spokojem i dokładnością. Zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły. Każdy błąd zostaje od razu omówiony i skorygowany. Godziny jazd były dostosowane do mnie. Instruktor wykazywał się elastycznością. Wszystko odbywa się w przyjemnej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Połchowski

Maciek Połchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera na jazdach. Najlepsza szkoła w Koszalinie polecam serdecznie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Łusiak

Asia Łusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo miła atmosfera podczas jazd, wspaniałe przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Roksana B ...k ip: 188.147.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Łukasz jest świetnym instruktorem. Pomógł mi zdać prawo jazdy za pierwszym razem po pięcioletniej przerwie. Opanowany i rzeczowy, gorąco polecam nawet najbardziej znerwicowanym osobom.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Borucki

Patryk Borucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Bartecki

Damian Bartecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko i przyjemnie, wszystko zdane za pierwszym, instruktorzy wiedza jak uczyć i jak podchodzić do osoby

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Natalia Mosakowska

Natalia Mosakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, zero stresu, Pani Edyta to wspaniała nauczycielka. Dzięki niej zdałam i bardzo polecam tą szkołę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karol Bogusz

Karol Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, fajna, luźna, bardzo miła atmosfera podczas jazd, podejście instruktorów profesjonalne, samochody w bardzo dobrym stanie, super przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra J ........z ip: 37.47.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała i bezstresowa nauka jazdy. Instruktorzy z pasją i z prawdziwego powołania.Polecam wszystkim :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Surówka

Michalina Surówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dowiedziałam się o szkole od znajomej i jestem bardzo zadowolona ze ją wybrałam, bardzo dobre podejście instruktora do kursanta, super atmosfera, Pan Piotr wszystko świetnie tłumaczył i na każde jazdy przychodziłam z uśmiechem. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak