OSK LEKCJA JAZDY

 420 opinii w tym 327 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LEKCJA JAZDY
ul. Kościelna 3, ul. Grabowska 234
63-400 Ostrów Wielkopolski

Kontakt

Opis

Zapraszamy Państwa do rozpoczęcia kursu prawa jazdy kategorii B w OSK Lekcja Jazdy. Dlaczego warto zapisać się właśnie do nas? Dlatego, że:
- przygotowujemy naszych kursantów do egzaminu państwowego w sposób bezstresowy,
- koncentrując swoje wysiłki na przygotowaniu kursantów w ramach tylko jednej kategorii prawa jazdy, dokładamy wszelkich starań, aby nasi instruktorzy w pełni profesjonalnie szkolili przyszłych kierowców, nie pomijając żadnego z zagadnień dotyczących zasad ruchu drogowego ani egzaminu państwowego,
- wyrabiamy w naszych kursantach poczucie odpowiedzialności na drodze za siebie oraz innych uczestników ruchu.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Irena Wojtczak

Irena Wojtczak

Dariusz Garbarczyk

Dariusz Garbarczyk

Kursy - ceny i terminy

Brak uzupełnionych cenników

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Konrad Banasiak

Konrad Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mile spędzony czas, w przyjemnej i przyjaznej atmosferze. Instruktorzy są wspaniali, cierpliwi, można z nimi pożartować oraz dobrze tłumaczą i dają skuteczne rady. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynudne wykłady,
Oliwia Wiertelak

Oliwia Wiertelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z OSK Lekcja Jazdy to wspaniali ludzie z powołaniem! Lekcje jazdy odbywały się w przyjaznej atmosferze, a wszystkie wskazówki jakie dostałam podczas kursu bardzo ułatwiły mi naukę. Szczerze polecam tę szkołę jazdy - naprawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Janus

Natalia Janus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalne podeście do kursanta!! Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Kupajska

Weronika Kupajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona bo zdałam za 1 razem! Bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera. Instruktorzy potrafią przekazać wiedzę i nauczyć. Bardzo serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kaźmierczak

Klaudia Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza nauka jazdy. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wafel Wafel

Wafel Wafel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy, najlepiej przygotowuje kursanta do egzaminu, ponieważ indywidualnie dobiera program do umiejętności nabywanych podczas kursu, czego skutkiem jest perfekcyjne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Wysocka

Weronika Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę w 100%. Super podejście do kursanta .Prawko zdane za 1 razem ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Stefanowski

Mateusz Stefanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, zdane za pierwszym razem :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andrzej Barczak

Andrzej Barczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po całym szkoleniu u innego instruktora nie nauczyłem się tyle co tu przez tydzień. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Franzke

Maja Franzke
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo cierpliwi, kurs to czysta przyjemność i dużo radości oraz śmiechu. Atmosfera bardzo przyjemna, aż żal kończyć jazdy. Bardzo dobre przygotowanie nie tylko do egzaminów, ale do bycia dobrym, bezpiecznym kierowcą. Dużo uwagi poświęconej żeby kursant jak najlepiej przyswoił wiedzę. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Bartczak

Szymon Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zdane za pierwszym razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Światła

Zuzia Światła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalna szkoła, podejście instruktorów do kursanta świetne, oraz bardzo solidne przygotowanie do egzaminu i przyszłej jazdy. Rady dane przez instruktorów zostaną ze mną do końca:) Serdecznie polecam tę szkołę. Egzamin zdany za pierwszym razem:))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Snadny

Maciej Snadny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

atmosfera i ludzie super:) instruktorzy przygotowali mnie w 100%

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Robert Magdalena Majewscy

Robert Magdalena Majewscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mili ludzie, profesjonalne podejście , zdane za pierwszym razem w tej szkole jazdy . Bardzo Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Kwiecien

Filip Kwiecien
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, pozytywna atmosfera i oczywsicie zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Gaber

Aleksandra Gaber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkola, nauka fachowa i rzetelna, egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam !

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Sylwia Betka

Daniel Sylwia Betka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy Pani Ireny Wojtczak Ostrów wlkp. Za mego podejście do kursanta oraz cierpliwość.. Widać że Pani Irena uczy z powołaniem. Bardzo fajna i miła atmosfera. Można było uczyć się bez stresu. Tym nie zdecydowanym bardzo gorąco polecam.. Ehzamin zdany za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Zaremba

Agnieszka Zaremba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy p.Irena Wojtczak Ostrów Wielkopolski super podejście do kursanta, mega cierpliwość, miła atmosfera i dzięki p.Irenie zdałam za pierwszym razem. Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastazja Kołodziej

Anastazja Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Świetni instruktorzy, rzetelnie przygotowują do egzaminu. Zdane za pierwszym :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Ratajczyk

Piotrek Ratajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. To właśnie dzięki zdecydowanie najlepszym instruktorom, z którymi miałem przyjemność realizować swój kurs na prawo jazdy kat. B. Świetni i profesjonalni, którzy rzetelnie przekazują wiedzę, umiejętności jazdy samochodem jak i również mają dobre, przyjazne podejście do kursanta. Jestem bardzo zadowolony. To dzięki nim mogę czuć się pewnie za kierownicą. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Biała

Klaudia Biała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywna oraz przyjemna atmosfera podczas wykładów oraz nauki praktycznej

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Julia Woźniak

Julia Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrzy i cierpliwi instruktorzy ❤️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julka Prażmo

Julka Prażmo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Marciniak

Mikołaj Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna i mila atmosfera do kursatów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michalina Kalina

Michalina Kalina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera podczas jazdy, duży profesjonalizm i bardzo dobre podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Domal

Zuzanna Domal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Instruktorzy z powołania, dzięki nim zdałam za pierwszym razem. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Jentek

Julia Jentek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają indywidualne podejście do każdego kursanta. Dogodne godziny jazdy, bardzo sympatyczne osoby:) Serdecznie polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Wojciekiewicz

Julia Wojciekiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Majewska-Tychoniuk

Magda Majewska-Tychoniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam każdemu kto czuje strach i nie wierzy we własne mozliwosci. Kilka dodatkowych lekcji nauczyło mnie i przekonało by się nie poddawać. Wiedza, zaangazowanie, oraz cierpliwość instruktorów pomogły osiągnąć coś, czego po skończonym kursie w innej szkole nawet nie brałam pod uwagę-Pozytywny wynik egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bogumił Cieślak

Bogumił Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, szybka, solidna nauka, ustalane godziny korzystnie dla kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak