OSK LEKCJA JAZDY

 420 opinii w tym 327 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LEKCJA JAZDY
ul. Kościelna 3, ul. Grabowska 234
63-400 Ostrów Wielkopolski

Kontakt

Opis

Zapraszamy Państwa do rozpoczęcia kursu prawa jazdy kategorii B w OSK Lekcja Jazdy. Dlaczego warto zapisać się właśnie do nas? Dlatego, że:
- przygotowujemy naszych kursantów do egzaminu państwowego w sposób bezstresowy,
- koncentrując swoje wysiłki na przygotowaniu kursantów w ramach tylko jednej kategorii prawa jazdy, dokładamy wszelkich starań, aby nasi instruktorzy w pełni profesjonalnie szkolili przyszłych kierowców, nie pomijając żadnego z zagadnień dotyczących zasad ruchu drogowego ani egzaminu państwowego,
- wyrabiamy w naszych kursantach poczucie odpowiedzialności na drodze za siebie oraz innych uczestników ruchu.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Irena Wojtczak

Irena Wojtczak

Dariusz Garbarczyk

Dariusz Garbarczyk

Kursy - ceny i terminy

Brak uzupełnionych cenników

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agnieszka Z ...... ip: 46.204.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy Irena Wojtczak za profesjonalne podejście do każdego kursanta. Zdałam za pierwszym razem ????????dziękuję i polecam tym którzy są niezdecydowani.????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna .......... ip: 37.47.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy w tej szkole naprawdę cudowni, z bardzo dużą cierpliwością. W połowie chciałam przerwać kurs i się poddać (każdy ma gorsze momenty) ale podejście do kursanta zmotywowało mnie do dalszej jazdy. Szczerze polecam każdemu! Kontakt z kursantem, podejście oraz wiedza na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Lidia M ....l ip: 217.173.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!!! Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne, zdałam za pierwszym razem. Pani Irena i Pan Darek super instruktorzy. Bardzo dziękuję za przygotowanie.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad O ......k ip: 80.87.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście instruktorów. Bardzo miła i spokojna atmosfera podczas jazd. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria N .....a ip: 37.248.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, wszystko bez zarzutu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oktawiusz K ......k ip: 31.0.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, 5 !!!!!

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bronisław K ......k ip: 5.173.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na spokojnie wytłumaczone, dobre materiały do nauki teorii, przyjazna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Artur G ...... ip: 37.47.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Decydując się na zrobienie prawa jazdy miałem dylemat jaką szkołę wybrać. Ostatecznie wybrałem OSK "LEKCJA JAZDY" i to był strzał w dziesiątkę. W trakcie trwania kursu spotkałem się z profesjonalizmem i pełnym wsparciem teoretycznym i praktycznym ze strony Pani Ireny oraz Pana Dariusza. Dziękuję za poświęcony czas i możliwość zdobycia wiedzy pozwalającej na uzyskanie prawa jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian D ..a ip: 217.173.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, nauczanie na poziomie, polecam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Amadeusz B .... ip: 87.248.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Benita B ......k ip: 91.227.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kornelia W ...... ip: 80.87.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam! Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cierpliwi, Przyjemna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj W .........i ip: 77.89.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Serdecznie Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Karol Krzemiński

Karol Krzemiński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 11.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę polecić OSK Lekcja Jazdy każdemu kto zmierza rozpocząć kurs na prawo jazdy . IP.Irena i P. Darek uważam że są instruktorami z powołania ,,mają dużo cierpliwości w tłumaczeniu trudnych manewrów. Można tutaj uzyskać wszystkie informacje potrzebne do zdania egzaminu,jak również wiele wskazówek na przyszłość kiedy już będzie jeździlo się samodzielnie. Kurs odbyłem sprawnie łącząc pracę i jazdy. Będę dobrze wspominał ten czas.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Mucha

Kamil Mucha
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 04.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Irena i Pan Darek pełen profesjonalizm i mnóstwo cierpliwości. Jazdy z nimi to przyjemność. Samochody bardzo zadbane. Przygotowanie do egzaminu idealne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk R ...a ip: 37.47.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkolę jazdy. Profesjonalne podejscie do kursanta. Przyjemna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina J .......k ip: 217.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę. Pani Irena jest instruktorem o ogromnym doświadczeniu i niewyczerpanych pokładach cierpliwości. Na kursie panuje dobra atmosfera, dzięki czemu bardzo szybko można nauczyć się jeździć

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika C ........k ip: 193.151.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdałam za pierwszym razem, kurs zrobiłam w niecałe półtora miesiąca. Super szkoła, bardzo miła atmosfera podczas jazdy oraz wykwalifikowani instruktorzy, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna S .....k ip: 217.173.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieszę się bardzo, że trafiłam do tak profesjonalnej szkoły. Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem i jest to efekt wysokich kompetencji instruktorów i ich dużego zaangażowania w swoja pracę. Dziękuję p. Irce i p. Darkowi za życzliwe, serdeczne podejście do kursanta, oraz za cierpliwe korygowanie błędów. Będę bardzo miło wspominać nasze jazdy i polecam p. Irkę wszystkim, którzy cenią sobie solidne przygotowanie w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Cieśliński L ....z ip: 37.47.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, fajne i przede wszystkim przydatne wykłady, super atmosfera i wiele innych plusow. Nic dodać nic ująć, nie znajdziecie w Ostrowie lepszej Szkoły Jazdy, Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Danuta T .....k ip: 77.89.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła Pani Instruktor, wyrozumiała i cierpliwa. Profesjonalne podejście do kursanta, dokładnie wszystko wytłumaczy, punktualna, można polegać na OSK Lekcja Jazdy. Gorąco polecam! Danuta T.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof G .........i ip: 87.248.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Między innymi dzięki tym cechom Pani Ireny i Pana Andrzeja mogłem poznać wszystkie elementy i czynniki wpływające na pozytywny przebieg egzaminu. Popełniane błędy są zawsze spokojnie opisywane i tłumaczone, a godziny jazdy są dobierane w taki sposób, że nie ingerują w nasz grafik dnia. Z OSK Lekcja Jazdy egzamin to czysta przyjemność i wyłącznie formalność.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia F ...c ip: 193.151.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim, Pani Irka oraz pozostali instruktorzy są sympatyczni, pogodni a przede wszystkim zaangażowani w swoją pracę co jest bardzo pomocne dla kursanta !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra G ...z ip: 87.248.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Wykłady i jazdy prowadzone w miłej atmosferze, nauka jazdy odbywa się na spokojnie, wszystko dokładnie wytłumaczone. Pani instruktor to bardzo życzliwa i cierpliwa osoba, nie stresuje swoich kursantów i nie irytuje się gdy coś im nie wychodzi ;) Gdybym miała jeszcze raz zdawać egzamin ponownie wybrałabym tę szkołę. Mam porównanie ze znajomymi którzy wybrali inne szkoły i zazdrościli mi że na kolejne jazdy nie muszę czekać długo, nie muszę rezygnować z lekcji w szkole aby się na nie umówić a wyjazd i powrót do ostrowa zawsze odbywały się punktualnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela N ...k ip: 77.89.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję prowadzącej kurs, p.Irenie, za jej cierpliwość, cenne uwagi, empatię i zdrowe podejście do (nie zawsze trafnych) poczynań kursanta. Dzięki temu mogłam eliminować poszczególne błędy, uwierzyć w siebie (co dla "starszego rodzynka" wśród młodzieży było ważne) i niemal bezstresowo zdać egzamin za pierwszym podejściem. Doceniam i podziwiam profesjonalizm, zaangażowanie, niezłomne wsparcie i poczucie humoru. Szczerze polecam. Bardzo dobry poziom. Izabela Nowak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga N ......k ip: 77.89.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mila atmosfera, wszystko dobrze tlumaczone

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Iwona L ......... ip: 87.248.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! Przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Pani Irena jest życzliwą, serdeczną osobą. Iwona Lenczewska .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz P ....k ip: 77.89.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas jazdy, miła i wyrozumiała pani instruktor. Bardzo mocno polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta F ....a ip: 83.25.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Brałam udział w kursie doszkalającym tylko ale muszę przyznać, że atmosfera była świetna. Pani Irena jest 100% profesjonalistą. Dzięki tej szkole jazdy nauczyłam się wielu rzeczy, ktorych brakowało mi do zdania egzaminu. Serdecznie polecam, ponieważ zajęcia prowadzone są bezstresowo, w przesympatycznej atmosferze i całkowicie komfortowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika W ........k ip: 87.248.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera podczas kursu. Mój sukces mogę za wdzięczyć Pani Irenie za jej cierpliwość i umiejętność tłumaczenia. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Serdecznie polecam. Dziękuje kursantka Monika.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak