Liczba odwiedzin: 15249 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK L-Express

  390 opinii w tym 347 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-300
PROMOCJA! Kurs kategorii B E-learning Teoria bez wychodzenia z domu!

  • Poznań
  • Kurs kat. B
-300PLN
2199 1899PLN
A ty jak wykorzystujesz wolny czas ? Może rozpoczniesz kurs prawa jazdy ? Teraz promocja zacznij kurs nauki jazdy bez wychodzenia z domu. Dzięki E-learningowi realizujesz część teoretyczną - wykłady online bez wychodzenia z domu! Zapraszamy :)
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Asia Maciejewska

Asia Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła ! i najlepsi egzaminatorzy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.05.2020

Dominik Waw

Dominik Waw
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów, elastyczne godziny zajęć praktycznych, dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Mery Banaszkiewicz

Mery Banaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny system umawiania się na jazdy. Profesjonalne podejście, super atmosfera. Egzamin zdany bez problemu za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2020

Magdalena Wieruszewska

Magdalena Wieruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Miło wspominam czas spędzony na placu manewrowym, oczywiście nie byłabym sobą, gdybym czegoś nie popsuła, wywracając się kilkukrotnie :p także dziękuje za wyrozumiałość. Pomimo iż przed kursem koło motocykla to nawet nie stałam, a moja koordynacja ruchowa pozostawiała wiele do życzenia, Pan Jakub wykonał kawał dobrej roboty i wyprowadził mnie na ludzi. Co najlepsze sprawił, że jakimś cudem zdałam za pierwszym razem. A był chyba jedyną osobą, która wierzyła, że to mi się uda. Plus także za to, że ta szkoła jazdy posiada duży plac manewrowy oraz co ważniejsze takie same urządzenia do pomiaru prędkości jak w WORD, a to nie jest chyba standardem, bo mój chłopak w innym OSK miał mierzone czasy stoperem w telefonie...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2020

Kacper Juraszyk

Kacper Juraszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega pozytywna ekipa wszystko szybko i bezproblemowo załatwione. Mega polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2020

Jakub Kański

Jakub Kański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

w L-Express robiłem prawko kategorii B, polecam serdecznie super instruktorzy którzy w fenomenalny sposób przekazują wiedzę i uczą cię jeździć autem. Egzamin okazał się formalnością bo byłem bardzo dobrze przygotowany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.04.2020

Sandra Maria Dziechciaż

Sandra Maria Dziechciaż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Śmiało polecam każdemu! Miałam u nich jazdy doszkalające przez te kilka godzin nauczyłam się u nich dużo więcej niż w szkole której robiłam cały kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.04.2020

Marianna Kozłowska

Marianna Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo sympatyczni i mili instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2020

Marianna Kalemba

Marianna Kalemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! W lutym miałam jazdy doszkalające 6 godzin, mimo tego, że po kursie w innej szkole nie mogłam zdać po jazdach w Lexpress się udało! Zdałam i mam swoje wymażone prawo jazdy! :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2020

Marika Krajewska

Marika Krajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas kursu. Realizowałam kurs kategorii B z wykładami stacjonarnymi. Świetne rozwiązanie, że całość została zrealizowana w trybie weekendowym. Jeżeli chodzi o jazdy to bardzo dobre rozwiązanie, że można jeździć z kilkoma instruktorami na różnych samochodach. Co do instruktorów to polecam Przemka, Remigiusza, Adrianne oraz Pana Genia z tymi instruktorami jeździła wiec ich polecam ;) Egzamin w Word zdany za pierwszym :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2020

Katarzyna Kucemba

Katarzyna Kucemba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo ogromnego stresu na egzaminie czułam się dobrze przygotowana i zdałam za pierwszym razem. Szkoła jazdy kładzie bardzo duży nacisk nie tylko na egzamin ale na technikę jazdy. Na kursie miałam jazdy poza miastem i na autostradzie co według mnie jest bardzo dużym plusem. Cały kurs teoria i praktyka zrobione w niespełna 2 miesiące, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2020

Kamil Woźniak

Kamil Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

w szkole jazdy L-express realizowałem kursy kat A2 oraz B. Obie kategorie zdane za pierwszym razem! Całe szkolenie na bardzo wysokim poziomie, zarówno wykłady jak i jazdy. Podziękowanie dla instruktorów Jakuba, Mateusza oraz Łukasza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2020

Karolina Iwańska

Karolina Iwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę ! Świetni instruktorzy, dokładni, rzetelni, wyłapują każdy błąd a zarazem tworzą miłą atmosferę. Godziny do uzgodnienia, internetowy grafik jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Kacper Kotecki

Kacper Kotecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam, bardzo dobra organizacja, rewelacyjne podejście do kursanta i dużo różnych instruktorów którzy w sposób perfekcyjny potrafią wytłumaczyć wszystkie zasady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2020

Violetta Rudska

Violetta Rudska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam kurs prawa jazdy kat. B! Miałam jazdy z róźnymi instruktorami i każdy był bardzo sympatyczny, zawsze była miła atmosfera. Każdy instruktor ma różne podejście, i dzięki temu nie było problemu podczas egzaminu zewnętrznego. Jazdy odbywały się na drogach egzaminu państwowego. Będę polecać tę szkołę każdemu znajomemu, to był naprawdę fajnie spędzony czas!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2020

Kuba Woryma

Kuba Woryma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu prawa jazdy jat B. Cały kurs ukończony w 4 tygodnie (teoria weekendowa). Przy odpowiedniej dyspozycyjności kursanta możliwe jest brać jazdy min 3-4 razy w tygodniu. Instruktorzy są bardzo w porządku, luźna atmosfera gdzie można sobie spokojnie pogadać i pozwalają puszczać swoją muzykę przez AUX :D Jednym słowem: POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Piotr Kokosiński

Piotr Kokosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy bezproblemowe, dobre połączenie bezpośredniego i ludzkiego podejścia do kursanta z profesjonalną nauką. Jazdy odbywałem z większością instruktorów, każdy trochę inne podejście więc polecam znalezienie odpowiedniego dla siebie. Z żadnym nie miałem większych problemów i każdy nauczył mnie czegoś innego. Nie wiem na ile jest to typowe, ale tak jak jest napisane w informacjach o szkole, jazdy zaczynają się i kończą w tym samym miejscu, co pozwala uniknąć dojazdów, a sam kurs odbywa się na drogach egzaminacyjnych

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Magda Jankowska

Magda Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu!!! Prawo jazdy zdane za 1 razem. Ludzie tam pracujący bardzo otwarci...mozna sie pośmiac nie ma stresu ;) polecam każdemu komu moge ;) Jeżdzę juz rok i czuje sie za kółkiem wyśmienicie!!! Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2020

Gabriela Drewniak

Gabriela Drewniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Wykupiłam sobie kilka jazd na skrzyni automatycznej bo dawno nie jeździłam. Przypomniałam sobie przy okazji wiele przepisów o których nie miałam pojecia. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2020

Basia Piotrowska

Basia Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane zaraz po jazdach w tej szkole! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2020

Tomasz Stasik

Tomasz Stasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę. Bardzo szybko odbyty kurs jesienią zakończony pozytywnym wynikiem na egzaminie państwowym. Bardzo luźna i przyjazna atmosfera na zajęciach oraz pełen profesjonalizm. Jeszcze raz polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.02.2020

Gosia Kędziora

Gosia Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Młody, doświadczony zespół instruktorów. Dzięki nim odblokowałam traumę, związaną z jazdą, po poprzednim instruktorze, no i zdalam egzamin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Bartek Sarnowski

Bartek Sarnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Polecam jazdy z Mateuszem świetny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Anton Kucheriavyi

Anton Kucheriavyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy. Serdecznie polecam OSK L-Express. Jestem bardzo zadowolony. Duża cierpliwość do kursanta i mila atmosfera. Bardzo dobry kontakt z biurem. Wygodny system umawiania jazd. Profesjonalni instruktorzy. Dziękuję za świetne przygotowanie i cierpliwość Pani Kamili.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Benita Rusinek

Benita Rusinek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy z kilkoma instruktorami co pozwala na spojrzenie z szerszej perspektywy i efektywniejszą naukę. Na lekcjach nie jeździ się tymi samymi trasami wokół WORDu, nie ma jazdy na pamięć. Cały kurs trwał mniej niż 30 dni. Zdałam za pierwszym podejściem!!! Zdecydowanie polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Pola Napierała

Pola Napierała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę! Mimo moich wcześniejszych, przykrych doświadczeń z kierowaniem samochodem, instruktorzy sprawili, że na nowo w siebie uwierzyłam. Atmosfera podczas kursu była naprawdę bardzo przyjazna, instruktorzy sympatyczni, ale również wymagający. Czułam się dobrze przygotowana do egzaminu, mimo wszystko był on bardzo stresujący, ale przy znajomosci zasad ruchu drogowego nie powinno być problemu z jego zdaniem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.02.2020

Klaudia Jankowiak

Klaudia Jankowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca przede wszystkim ze względu na ogrom wiedzy przekazanej zarówno na wykładach jak i jazdach, w przyjazny i konkretny sposób. Z każdą kolejną godziną jazd czułam się coraz bardziej komfortowo za kółkiem dzięki wsparciu super wykwalifikowanych instruktorów. Wielkim plusem jest to, że nie trzeba trzymać się jednego instruktora i w rezultacie dowiadujemy się cały czas czegoś nowego, bo jeżeli chodzi o prawko każda wskazówka jest cenna. Trasy bardzo różnorodne, nie trzymaliśmy się tylko tych egzaminacyjnych, co również było dla mnie plusem. I przede wszystkim podziw dla ogromnej cierpliwości instruktorów,???? szczególne podziękowania dla Remika, Karoliny i Przemka. Najlepsza szkoła! Będę polecać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2020

Andrzej Wojciechowski

Andrzej Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2020

Agnieszka Przybylska

Agnieszka Przybylska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy! Świetna atmosfera podczas jazd, wszystko przećwiczone i egzamin zdany za pierwszym razem! Kontakt z biurem również dobry, ewentualne nieporozumienia szybko wyjaśniane. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.01.2020

Weronika Grabarczyk

Weronika Grabarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierałam szkołę jazdy na podstawie rankingów z internetu. Kierując się zarówno przychylnymi opiniami jak i ceną kursu trafiłam do L-Express i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Ćwiczyłam jazdę z kilkoma instruktorami, każdy z nich nauczył mnie praktycznego podejścia do poruszania się po mieście jak i poza nim - jeździłam nie tylko pod kątem przygotowania do egzaminu co jest dużym plusem. Atmosfera podczas kursu była bardzo przyjazna, bezstresowa i zabawna ale również profesjonalna za co bardzo dziękuję całemu zespołowi. Kontakt z biurem szkoły również oceniam na plus, wszystko da się bez problemu załatwić i zorganizować. Szczerze polecam wszystkim, którzy chcieliby zdać egzamin na prawo jazdy, jak również nauczyć się bezpiecznie i pewnie poruszać samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak