OSK iDRIVE Michał Wojciechowski

 178 opinii w tym 130 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK iDRIVE Michał Wojciechowski
Jasnogórska 9/313
44-100 Gliwice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Zaczęło się od pasji i chęci nauczania bliskich tego, co wychodziło mi najlepiej. Apetyt rósł w miarę kolejnych podziękowań za pomoc w zdaniu prawa jazdy.  W końcu zrobiłem to, zająłem się pomocą nie tylko bliskim. W tak prosty i satysfakcjonujący sposób znalazłem recepturę na spełnienie zawodowe. Po 11 latach  pracy i doświadczenia w największych ośrodkach szkolenia powstała szkoła jazdy iDrive.

W ramach oferty szkoła jazdy iDrive oferuje


- 30h zajęć teoretycznych
- 30h zajęć praktycznych
- materiały szkoleniowe
- egzaminem wewnętrzny
- szkolenie z pierwszej pomocy
- jazdy uzupełniające
- 1h jazdy gratis przy całkowitej wpłacie za kurs
- 1h jazdy gratis przy zapisie przez formularz kontaktowy

Oto co wyróżnia szkołę  iDrive

- nie stosujemy żadnych limitów kilometrów,
- nie skracamy czasu jazdy, 1h jazdy równa jest 60 min
- instruktor nie załatwia swoich prywatnych spraw podczas szkolenia
- jazdy odbywają się na takim samym samochodzie jak na egzaminie: toyota yaris 6 biegów z klimatyzacją
- krótkie terminy jazd
- jazdy odbywają się w godzinach   popołudniowych i weekendy
- możliwość rozpoczęcia i zakończenia jazd z miejsca  wskazanego przez kursanta
- posiadamy dużą i przestronną sale wykładową znajdującą się blisko centrum ul. Jasnogorskiej 9/313 wyposażoną w najnowsze programy

Z doświadczenia wiemy jak ważny jest cały proces szkolenia aż do momentu zdania swojego upragnionego prawka dlatego wszystkim naszym kursantom zapewniamy pełną opiekę, nie zostawimy Cię w trudnych momentach dla naszych kursantów zawsze mamy czas, jesteśmy otwarci na ludzi.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu telefonicznego 506 542 190 lub do odwiedzenia naszej strony internetowej www.idrive-szkolajazdy.pl znajdziesz nas też na     
https://www.facebook.com/idrive.szkolajazdy/

Zapraszamy
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Ekspresowy

2800 zł

codziennie

Jasnogórska 9/313

WIĘCEJ Kurs podstawowy.

W cenie kursu:
-30 godzin (po 60 min) jazd
-egzamin wewnętrzny
-kurs pierwszej pomocy

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2900 zł

05.08.2024

Jasnogórska 9/313, 17:00 Kurs w ratach 0% Przykładowo: obecna cena kursu podstawowego kat. B z wykładami wynosi 2900 zł. Pierwsza rata 500 zł – przy zapisie na kurs +wykłady Druga rata 500 zł - przed rozpoczęciem jazd Trzecia rata 1000 zł - po 10 h jazd Czwarta rata 700 zł - po 20 h jazd

+1 inny termin
WIĘCEJ Kurs podstawowy.

W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów, testy
-(zamiast wykładów możliwość E-learning )

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PAKIETY JAZD DODATKOWYCH

1. PAKIET - 6 GODZIN - 540 zł ( 90 zł za godź. w pakiecie)
2.PAKIET- 10 GODZIN - 950 zł (95 zł za godź. w pakiecie)

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Eryka Barć

Eryka Barć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy prowadzone w miłej atmosferze bez niepotrzebnego stresu ale nie brakuje cennych rad i wskazówek dzięki którym udało mi się zdać za pierwszym razem, poprzez dobre przygotowanie przez instruktora. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Stefcia Mrok

Stefcia Mrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Jazdy odbywały się w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, zapisy na jazdy zawsze były potwierdzane dzień wcześniej, nie było także problemów z przekładaniem ich. Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie bez nerwów a z przyjemnością nauczy się prowadzić samochód i pozna przepisy, to idealne miejsce. Polecam serdeczne !!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Marzena Pietrusek

Marzena Pietrusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę, panuje tam miła i spokojna, domowa atmosfera! Zawsze pomocni, wszystko zorganizowane na czas i na najwyższym poziomie. Każda jazda to przyjemność, super poczucie humoru i zaliczony egzamin za pierwszym razem, bez stresu i z uśmiechem na twarzy???? Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Monika Skupień

Monika Skupień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

7 lat temu zdałam egzamin, ale jakoś tak wyszło, że po zdaniu nie jeździłam. Bałam się, nie umiałam i nie rozumiałam działania samochodu...W końcu po tylu latach trafiłam na szkołę IDrive - szkołę, która uczy jak się jeździ, a nie tylko jak zdać egzamin ???? Pod okiem instruktora pana Michała przełamywałam swoją barierę strachu ???? W końcu ktoś pokazał mi o co chodzi w sprzęgle i co najważniejsze nabyłam tej odwagi i zaufania do siebie, że przecież ja też mogę być kierowcą! ???? Polecam serdecznie wszystkim! ???? I cytując osła że Shreka "ja chcę jeszcze raz!" ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna L .......a ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli ktoś jest oporny i ma problem ze stresem i zdaniem praktycznego egzaminu to jak najbardziej polecam. Miła atmosfera, wszystkie błędy na spokojnie wytłumaczone i praca nad nimi do skutku aż bedzie dobrze ???? w końcu poczułam się pewnie i bez stresu przeszedł egzamin z wynikiem pozytywnym ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Śnietura

Magdalena Śnietura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i oczywiście wspaniała instruktorka. Polecam z całego serca.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Szydło

Paweł Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam iDrive z całego serca. Przede wszystkim za profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta oraz miłą atmosferę. Szczególnie polecam Pana Michała, który jest zarówno profesjonalnym instruktorem jak i super osobą, która świetnie potrafiła przygotować mnie do egzaminu, co przełożyło się na to, że zdałem go bezproblemowo za pierwszym razem ???? Dziękuję i polecam serdecznie wszystkim! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja S ........k ip: 37.248.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Pan Michał to zdecydowanie instruktor z powołania. Zarówno lekcje teoretyczne jak i praktyczne przebiegały w przyjemnej atmosferze. Dodatkowo nie było problemu z dopasowaniem godzin jazd pod pracę oraz studia. Pan Michał udzielał wielu cennych wskazówek, dzięki którym udało się skorygować pojawiające się błędy i opanować stres, z którym osobiście miałam duży problem. Wystarczyło wspomnieć z jakimi manewrami czuję się jeszcze niepewnie i ćwiczyliśmy je do skutku. Wszystkie egzaminy zaliczone za pierwszym razem, a prowadzenie samochodu to już czysta przyjemność :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna S .......a ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Myśląc o prowadzeniu auta dopadał mnie blady strach, ale w końcu postanowiłam spróbować. Kierowana opiniami wybrałam szkołę jazdy iDrive i była to bardzo dobra decyzja. Wszystko odbywa się tutaj na najwyższym poziomie, począwszy od informacji na temat kursu, pomocy przy wyrabianiu PKK, na jazdach i przygotowaniu do egzaminu kończąc. Bardzo polecam instruktorkę Izę, z którą jeździłam. Jest nie tylko profesjonalna, konkretna i świetnie tłumaczy, ale także baaardzo sympatyczna, można było z nią pogadać i pożartować. Pomimo ogromnego stresu przed egzaminem czułam się dobrze przygotowana i pewna tego co robię. Bardzo serdecznie polecam iDrive każdemu kto chce zdobyć prawko :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Rogozińska

Barbara Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Świetna szkoła, genialni instruktorzy. Bardzo sympatyczna atmosfera zarówno na teorii jak i na praktyce. Wszystko skrupulatnie wytłumaczone. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper T .......... ip: 46.148.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przebiega sprawnie, pan Michał tłumaczy rewelacyjnie, a w razie pytań zawsze odpowiada zrozumiale. Jest miła atmosfera i dobrze przekazana wiedza. Instruktorzy są bardzo mili i starają się jak najlepiej przygotować pod egzamin w danym mieście i nie tylko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata B ..l ip: 91.123.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Wykłady były bardzo ciekawe, nie tylko od strony czysto wiedzowej ale i od strony przykładów przywoływanych przez pana Michała. Szczególnie polecam panią instruktorę Izę. Bardzo ładnie i prosto tłumaczy. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Tabiszewska

Paulina Tabiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkoła Nauki Jazdy Idrive. Świetne nauczanie kursantów przez instruktorów. Polecam bardzo serdecznie, najlepsza szkoła moim zdaniem. Podejście do klienta 5/5

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sylwia Łaciak

Sylwia Łaciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że znajoma mi poleciła tę szkołę jazdy! Trafiłam na wspaniałego instruktora, który przygotował mnie do egzaminu bardzo rzetelnie. Zdane za 1 razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Kęcik

Beata Kęcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zostałam bardzo dobrze przygotowana. Czułam się pewnie na egzaminie. Wszystko zostało wcześniej przećwiczone w szkółce więc nic mnie nie zaskoczyło. Zdałam za pierwszym razem, jestem mega szczęśliwa. Bardzo wam dziękuję .

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Izabela Glanowska

Izabela Glanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili i profesjonalnie. Skuteczny proces nauczania. Fajny wybór dobrych samochodów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Stolarska

Katarzyna Stolarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni instruktorzy i skuteczna nauka. Samochody w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Bardzo dobrze mi się jeździło. Miło wspominam ten kurs .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Salomon Gawlik

Salomon Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kursy w tej szkole nauki jazdy zarówno w części teoretycznej jak i praktycznej cechują się profesjonalizmem oraz pokazują spore doświadczenie instruktorów w zakresie przygotowywania kandydatów na kierowców. Ogromnie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Stasia Werć

Stasia Werć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowne podejście, profesjonalna pomoc z najmniejszymi problemami, cudowna atmosfera na szkoleniach. Mimo mojego strachu i braku pewności siebie, instruktor Tomek pomógł mi poczuć się dobrze za kierownicą i sprawił, że uwierzyłam we własne możliwości, za co mu serdecznie dziękuję. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wercia Brylant

Wercia Brylant
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie zdałam za 1 razem! Rewelacyjne podejście do kursanta, świetne zajęcia teoretyczne i najmilsze zajęcia praktyczne pod słońcem z najbardziej cierpliwym, spokojnym i pozytywną instruktorką Panią Beatą, polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aurora Żwirko

Aurora Żwirko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przekazywana wiedza teoretyczna. Grafik dopasowany do kursanta. Jazdy odbywały się w świetnej atmosferze bez zbędnego stresu. Instruktor Pan Michał z wielką cierpliwością wszystko tłumaczył, był bardzo miły i wyrozumiały. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jadwisia Bursztyn

Jadwisia Bursztyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki znajomemu trafiłam do tej szkoły z polecenia i powiem, że było warto. Jazdy odbywają się w Gliwicach oraz jeździliśmy do miast w których są WORDY : Rybnik, Katowice, Tychy, Jastrzębie Zdrój, Bytom, Częstochowa, Kędzierzyn. Pan Tomek ma bardzo dużo cierpliwości. Kurs robiłam w trybie przyśpieszonym w 2 tygodnie z bardzo dobrym skutkiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kalina Mitel

Kalina Mitel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta, mnóstwo cennych i praktycznych rad a na dodatek super atmosfera, która ogranicza stres.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Beata Koprucka

Beata Koprucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam I Drive oraz instruktora Michała Wojciechowskiego. Instruktor z prawdziwą pasją, zaangażowaniem, ogromną cierpliwością oraz indywidualnym podejściem do kursanta. Jazdy prowadzone w miłej atmosferze z humorem ale i z profesjonalnym podejściem do nauki jazdy. Nauka skierowana nie tylko na zdanie egzaminu ale przygotowująca do bycia dobrym kierowcą. Instruktor z powołania! Zdałam za drugim razem co w moim przypadku jest ogromnym sukcesem, gdyż jestem szybka więc i pedał gazu przyciskam mocno. Zdałabym za pierwszym razem, ale zapomniałam włączyć świateł na placu. Szczegół. Z czystym sumieniem polecam tę szkółkę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna B .....a ip: 94.254.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazdy. Dużo się nauczyłam. Przede wszystkim pozbyłam się złych nawyków, jeżdżę bezpiecznie . A co najważniejsze zdałam prawo jazdy. Dzięki

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Szulik

Kasia Szulik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko ok, polecam, zdane bezproblemowo :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Milczarek

Kinga Milczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Zostałam tutaj doskonale przygotowana do egzaminów, instruktorzy są bardzo mili i co ważne na spokojnie wszystko tłumaczą

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Ewa Biernacka

Ewa Biernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Instruktorzy bardzo dobrze szkolą, samochody są bardzo zadbane, świetnie wyposażone. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Egzaminy zdałam za pierwszym razem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Bazan

Ania Bazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Nauka odbywa się w przyjemnej atmosferze, ogólnie instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursantów. Prawo jazdy zdałam za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabrysia Madera

Gabrysia Madera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Egzaminy zdałam za pierwszym razem. Instruktorzy tutaj potrafią naprawdę dobrze nauczyć, jazdy odbywają się w miłej atmosferze i co w ważne samochody są zadbane, świetnie wyposażone

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak