OSK ERNEST MAJCHRZAK

 152 opinie w tym 59 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ERNEST MAJCHRZAK
ul. Warszawska 27
61-113 Poznań

Kontakt

Opis

Zapraszam do Ośrodka z głębokimi tradycjami rodzinnymi istniejącego od 1995 r.

Wieloletnie doświadczenie daje gwarancję najwyższej jakości przygotowania do egzaminu, którego rezultatem jest wysoka zdawalność kursantów Ośrodka.Można odbywać kursy BEZ CHODZENIA NA ZAJĘCIA czyli kursy eksternistyczne lub z zajęciami które odbywają się w sali wykładowej zlokalizowanej przy ulicy Warszawskiej ok.300 m od placu manewrowego i Ronda Śródka. Wykłady prowadzone są przy użyciu urządzeń multimedialnych. Zajęcia teoretyczne odbywają się cyklicznie dzięki czemu można rozpocząć kurs w dowolnie wybranym przez siebie terminie.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Ernest Majchrzak

Michał Sadowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2600 zł

codziennie

ul. Warszawska 27

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Warszawska 27

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Raty własne

1600 zł

ul. Warszawska 27

WIĘCEJ 20 godzin jazd

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paula Dembińska

Paula Dembińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, indywidualne podejście do każdego kursanta, miła atmosfera, egzamin zdany za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Remigiusz ........k ip: 85.221.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy,miła atmosfera no i bardzo dobrze przekazana wiedza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartosz W ...........i ip: 83.8.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, plac manewrowy blisko centrum, indywidualne podejście do kursanta, dobór terminów jazd do planu zajęć kursanta za co wielki plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Dreścik

Daniel Dreścik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, miła atmosfera i przydatne porady !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Wojcińska

Kamila Wojcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miłe i profesjonalne podejście oraz zaangażowanie, bardzo dobra szkoła, zdecydowanie warta polecenia ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Mariusz Herman

Mariusz Herman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera wszystko pozytywne cierpliwi instruktorzy i co najważniejsze świetnie przekazują wiedzę

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Majewski

Dawid Majewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy dają cenne wskazówki podczas kierowania pojazdem. Jazdy dostosowane do planu lekcji przyjazna atmosfera. Jak najbardziej polecam super szkółka !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sebastian J .....k ip: 31.0.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Ernest Majchrzak, instruktorzy są bardzo cierpliwi, dobrze tłumaczą, a spokojna atmosfera jaką tworzą sprzyja nauce. Dużą zaletą jest możliwość nauki teoretycznej zdalnie co zaoszczędza wiele czasu w porównaniu z chodzeniem na wykłady.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Łopińska

Martyna Łopińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Dzięki cierpliwości i spokoju Pana Ernesta dałam radę nauczyć się podstawowych zasad kierowania pojazdem i zapamiętać wszystkie cenne wskazówki, które dawał mi w trakcie kursu i przed egzaminem. Miła atmosfera podczas nauki, brak stresu i przede wszystkim dostosowanie godzin jazd do mojego planu lekcji pozwoliły mi na dobre przygotowanie się i zdanie egzaminu za pierwszym razem ☺️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Caputa

Piotr Caputa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Ernest Majchrzak. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zdecydowałem się po latach na prawo jazdy kat B i nie żałuję wyboru szkoły. Kadra w osobach Ernesta i Pawła przekazuje wiele cennych rad jak zdać egzamin ale i takich, które znajdą zastosowanie w codziennej jeździe. Podczas zajęć praktycznych nie tylko nauczysz się wykonywania zadań na placu, ale również poznasz smak jazdy po mieście i poza nim. Świetne podejście do kursanta, spokój i cierpliwe tłumaczenie instruktorów sprawiło, że zdałem egzamin przy pierwszym podejściu. Polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Urban

Kinga Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, życzliwi i profesjonalni instruktorzy, nie miałam obaw przed przystąpieniem do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Cofta

Paulina Cofta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ,profesjonalna kadra , podejście do kursanta i nauki jazdy na najwyższym poziomie .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia J ........ ip: 37.47.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo fachowe podejście ale również luźna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Danuta Z .........k ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, profesjonalna kadra, podejście do kursanta i nauki jazdy na najwyższym poziomie. Przyjazna atmosfera, znałam za pierwszym razem... Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojciech Tomczyk

Wojciech Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą zdać na prawo jazdy! Jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczony po tym jak profesjonalnie i przystępnie były prowadzone zajęcia. Dzięki fachowemu przygotowaniu zdałem za pierwszym razem. Naprawdę FENOMENALNIE prowadzony kurs i bardzo ciepło go będę wspominał. Super klimat i profesjonalne przygotowanie to są rzeczy, których doświadczyłem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Smaś

Paulina Smaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nawet z bardzo opornego ucznia zrobią kierowcę :) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście instruktorów i super atmosfera na kursie!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Asia Malinowska

Asia Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor! Luźna atmosfera Polecam bardzo!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julka Mikołajczak

Julka Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkie brawa dla Pana Ernesta, któremu udało się nauczyć mnie jeździć:) świetna atmosfera i sprawnie zrobiony kurs. Polecam serdecznie!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Paweł Wirkus

Paweł Wirkus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Ogromna wiedza oraz poczucie humoru instruktorów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Stankowska

Jagoda Stankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Instruktorzy są profesjonalni i sympatyczni. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Prószkowski

Kamil Prószkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm. Jedno słowo, a mówi wszystko!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Grunwald

Daria Grunwald
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Moczko

Mateusz Moczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście, cierpliwość, dobra atmosfera, elastyczne godziny, każdy znajdzie odpowiednią dla siebie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ...k ip: 85.221.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy! Gdy zaczynałam współpracę z tą szkołą miałam już doświadczenie w innym kursie, byłam dość przerażona samą wizją kierowania samochodem, a praktyka jazd szła nie najlepiej. Po nauce w tej szkole zyskałam pewność za kółkiem i zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maurycy N ......k ip: 85.234.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie Polecam! Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera, elastyczność w umawianiu jazd i przy tym wszystkim pewność zdania egzaminu. Praktyczna nauka jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Pszczoła

Marta Pszczoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę u Pana Ernesta .Świetna atmosfera , dobra organizacja , przedewszystkim jest cierpliwy . Udziela dużo przydatnych wskazówek , dzięki którym egzamin zdany za pierwszym podejściem. Instruktor z powołania .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Wojtkowiak

Gabrysia Wojtkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, która uczy spokoju i opanowania podczas jazd. Pan Ernest tłumaczy tak, że nie da się nie zrozumieć. Polecam każdemu początkującemu kierowcy, ponieważ elastyczność i zaangażowanie instruktorów tego ośrodka z każdą następną godziną przybliży do zdania egzaminów na pozytywne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika G ..........k ip: 79.163.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę u Pana Ernesta. Udziela dużo wskazówek przydatnych na egzaminie i jest cierpliwy. Nie było problemu z umawianiem jazd co było dla mnie ważne,bo jestem osobą pracującą. Pewnie zdałabym za pierwszym razem ale na stres nikt nie ma wpływu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Ewa Zagrodzka

Ewa Zagrodzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Pana Ernesta Majchrzaka jest godna polecenia. Pan Ernest to życzliwie nastawiony do kursantów instruktor, mający duuuży spokój. W trakcie jazd daje dużo cennych informacji, które przydają się na egzaminie. Dogodne godziny nawet dla osób pracujących. Egzamin zdany za drugim razem, lecz po kilku dniach nadal nie mogę w to uwierzyć.!!! DZIĘKUJĘ!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Miłosz Stelmach

Miłosz Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko dobrze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak