OSK DRIFT

 689 opinii w tym 635 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK DRIFT
ul. Kołłątaja 30, sala nr 2
76-200 Słupsk

Opis

Oferujemy wysoką jakość szkolenia, bezstresowe zajęcia, profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie tylko przygotujemy Cię do egzaminu na prawo jazdy, ale przede wszystkim uzyskasz umiejętności niezbędne do pewnego, sprawnego i bezpiecznego poruszania się po drodze. Jako kierowca będziesz potrafił przewidywać różne sytuacje na drodze i w odpowiedni sposób na nie reagować. Nauczysz się interpretacji zachowania innych uczestników ruchu drogowego oraz zdobędziesz umiejętność porozumiewania się z innymi kierowcami. Nasi absolwenci charakteryzują się bardzo dobrą znajomością przepisów ruchu drogowego, poprawną techniką i wysoką kulturą jazdy. Na naszym kursie prawa jazdy kategorii B nie tylko nauczysz się sprawnie jeździć w ruchu miejskim, ale również poza obszarem zabudowanym. Jazdy z prędkością do 120 km/h.
Zajęcia teoretyczne opierają się na systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia), są to wykłady multimedialne na najwyższym poziomie. Zajęcia praktyczne odbywają się nowymi, klimatyzowanymi Hyundai I20. Są to pojazdy, na których odbywają się egzaminy państwowe.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Prusaczyk

Mariusz Parchoniuk

Hieronim Bera

Tomasz Szmajda

Tomasz Czarnowski

Dariusz Poźniak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1890 zł

04.03.2021

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2, Pierwsze zajęcia odbędą się w czwartek 04.03.2021 o godzinie 16:00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aneta s ...a ip: 176.118.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałaby podziękować instruktorom Tomkowi Cz,i Mariuszowi P za cierpliwość i profesjonalne podejście do swojej pracy i mojej osoby życzę wam i sobie wszystkiego dobrego i szerokości na ulicach ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wanesa S ......a ip: 83.25.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem. Super atmosfera, instruktorzy najlepsi, dobrze przygotowują do egzaminu.Polecam Pana Tomka.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna P ...k ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie trzeba chwalić. Po prostu najlepsza szkola. Profesjonalne i indiwidualne podejście do kursanta. Po zmianie szkoly na drift egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof P .........i ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, instruktorzy super i bardzo dobrze i szybko uczą. Możesz być pewien że zdasz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,

Agnieszka P ........... ip: 176.118.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła teoria perfekt instruktorzy super z powołania uczą nie tylko żeby zdać egzamin ale żeby umieć jeździć super Tomek instruktor z powołania bardzo dużo mnie nauczył Darek teorię dobrze wytłumaczył trzymaj tak dalej oby szkoła istniała 100 lat i byli sami dobrzy kierownicy jakwy!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna W .......k ip: 178.235.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Bezstresowa atmosfera, przyjaźni ludzie. Najlepszy instruktor Hirek hihi dzieki niemu bezstresowo zdałam egzamin. Pan Darek też super, świetnie prowadzi zajęcia teoretyczne, wszystko jest jasne i zrozumiałe, super podejście do kursanta. Dzięki Wam i do zobaczenia na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr N .......i ip: 178.235.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo profesjonalni, warto pojeździć z kilkoma instruktorami bo każdy ma coś ciekawego do powiedzenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrian Brzeziński

Adrian Brzeziński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 05.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka S ........ ip: 178.235.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Drift to najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić. Podchodziłam do egzaminu kilka lat temu po kursie w innej szkole. Niestety mój egzamin zakończył się wynikiem negatywnym, potem były kolejne egzaminy , też nieudane. Zniechęciłam się do robienia prawka. Po latach jednak postanowiłam spróbować ponownie ale tym razem postawić na dobrą szkołę i przycisnąć się do nauki. W obecnej szkole jazdy podejście instruktorów jest rewelacyjne. Mają dużą wiedzę , doświadczenie, dają wiele cennych wskazówek. Nie ma problemu z omówieniem się na jazdę , samochody są zadbane . Nauka była przyjemnością. Ogromnie się cieszę że po latach podjęłam decyzję o ponownym podejściu do tematu a dzięki Osk Drift zdobyłam upragnione prawo jazdy. Polecam gorąco. Dobra szkoła to podstawa !!! Pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Romacka

Ola Romacka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm i niesamowita atmosfera. Bardzo fajnie prowadzone wykłady jeśli chodzi o część teoretyczną. Bezproblemowy kontakt z właścicielem i umówieniem się na jazdy. Przemili instruktorzy, którzy są spokojni, cierpliwi i bardzo wyrozumiali co skutkuje brakiem dodatkowego stresu. Nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Iwanicki

Jakub Iwanicki
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 16.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie zarówno do teorii jak i praktyki.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Andrzej W ...k ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursantów. Miła atmosfera, wszystko obywa się bezstresowo i na spokojnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ala K .... ip: 176.118.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Iza Z .....a ip: 205.201.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mogłam dać innej oceny, niż 5 gwiazdek - zadowolona ? To mało powiedziane. Szkoła w idealnej lokalizacji ,( przy dworcu PKP ), samo centrum Słupska. Na zajęciach przyjemna atmosfera, prowadzący świetnie tłumaczy wszelkie zagadnienia. Elastyczne i dogodne godziny jazdy . Bardzo mili instruktorzy i cierpliwi. Punktualni, zawsze na czas. Auta zadbane, dzięki czemu nauka idzie perfekt. Jednym słowem POLECAM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika P .........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kiedy zapisywałam się na ten kurs kilka miesięcy temu nie sądziłam że jazda za kółkiem może być tak przyjemna.To wszystko dzięki cudownym instruktorom p.Zbigniew p.Dariusz pełni cierpliwość i wyrozumiałości, a do tego ta świetna atmosfera!!Fantastyczna szkoła 100%polecam.Niestety już koniec naszej wspólnej przygody,dlatego też dziękuję za owocną współpracę i ogrom pracy włożony ze strony OSK DRIFT.Egzaminy zdane za 1 razem.Dzięki!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oskar W ...........i ip: 94.254.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczciwa stawka, przyjaźni instruktorzy, profesjonalne podejście i indywidualne podejście do każdego kursanta, zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jacek Z .......y ip: 193.243.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę wybrałem po opiniach znajomych, którzy bardzo gorąco ją polecali. Choć nie jestem już najmłodszy, to postanowiłem spróbować zdobyć prawo jazdy i zapisałem się do DRIFT. Wszystko co słyszałem o tej szkole okazało się prawdą... Świetna atmosfera, przyjaźni instruktorzy, elastyczne godziny jazdy zadbanymi samochodami, i przede wszystkim wielki profesjonalizm w nauczaniu. Miałem przyjemność najczęściej jeździć ze Zbyszkiem, który cierpliwie znosił moje błędy jednocześnie spokojnie tłumacząc i motywując.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mykhailo R .......... ip: 178.235.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko było super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Przemysław K .......i ip: 83.20.119.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jednym słowem SUPER! Mega przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm! Darek w przystępny i zrozumiały sposób przedstawił teorię, natomiast Paweł z dokładnością i skrupulatnością zapoznał mnie z "tajnikami" jazdy samochodem! Podczas nauki nie odczuwałem żadnego stresu, bo wszystko odbywało się w luźnej atmosferze. No i co ważne - ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna M ....... ip: 176.118.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do kursanta , super atmosfera Polecam !:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Edyta D ..z ip: 188.147.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko profesjonalnie i bezproblemowo :) Fenomenalny instruktor p.Zbyszek: cierpliwy i dowcipny :) Szkoła godna polecenia!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Konrad H .....a ip: 95.143.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

profesjonalnie, aczkolwiek na luzie. Wielokrotne powtarzanie najtrudniejszych manewrów czy skrzyżowań pozwoliło mi zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. Dzięki.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marek G ......t ip: 83.21.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony, zajęcia z teorii przeprowadzone w ciekawy sposób, z jazd również jestem zadowolony nie było problemów z dopasowaniem godzin, już po kilku jazdach czułem się pewnie na drodze, instruktor miał sporo cierpliwości z czego się cieszę. Myślę, że warto kupić sobie kilka jazd doszkalających jak się ma sporo problemów na egzaminie praktycznym. W końcu za 2 tygodnie odbieram prawko :) Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Anna B .....k ip: 77.114.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła.! Dobre przygotowanie do egzaminu, zero stresu i miła atmosfera. Pozdrawiam Instruktora Zbyszka, bardzo fajny i pozytywny człowiek!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena M ........n ip: 37.47.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka w tej szkole jazdy to sama przyjemność. Bardzo mili instruktorzy. Pan Zbyszek z którym odbywała jazdy to złoty człowiek. Nauczył mnie spokoju, opanowania i kultury na drodze na najwyższym poziomie. To w jaki sposób przekazał swoją wiedzę jest godne podziwu i uznania na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof W ........z ip: 109.241.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, ale także do bycia kierowcą w przyszłości. Prawo jazdy zdałem za pierwszym razem. Polecam tą szkołe

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila W ...... ip: 94.254.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspanialy sposob przekazywania wiedzy oraz doskonale podejscie do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata P .......a ip: 195.117.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sercem mogę polecić OSK DRIFT. Wspaniała szkoła z profesjonalnym podejściem do kursanta przy jednoczesnej przyjacielskiej atmosferze. Szczególne podziękowania dla mojego instruktora jazdyTomka, który jest bardzo profesjonalny w tym co robi, widać, że bardzo lubi swoją pracę i sprawia mu ona przyjemność. Jest punktualny, spokojny i opanowany, nauka z nim nie jest stresująca. A co najważniejsze, jest bardzo zaangażowany i szczerze zależy mu na sukcesie kursanta. Przed egzaminem wspiera i dodaje otuchy. Nauczył mnie jazdy od podstaw i dobrych nawyków kierowcy. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Dorota L .........a ip: 83.20.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pragnę podziękować instruktorom za profesjonalne i interesujące przekazanie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Nauka jazdy w ruchu drogowym była dla mnie na początku stresująca ( mam 58 lat ), ale dzięki cierpliwości i doświadczeniu mojego instruktora Tomka, któremu serdecznie dziękuję, zdobyłam umiejętności i ogromną wiedzę. To Tomek wierzył we mnie bardziej niż ja sama. Doskonale przygotowana egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Gorąca polecam OSK DRIFT !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian D .....r ip: 178.217.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm, przyjazna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadynudne wykłady,