OSK DRIFT

 691 opinii w tym 637 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK DRIFT
ul. Kołłątaja 30, sala nr 2
76-200 Słupsk

Kontakt

Opis

Oferujemy wysoką jakość szkolenia, bezstresowe zajęcia, profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Nie tylko przygotujemy Cię do egzaminu na prawo jazdy, ale przede wszystkim uzyskasz umiejętności niezbędne do pewnego, sprawnego i bezpiecznego poruszania się po drodze. Jako kierowca będziesz potrafił przewidywać różne sytuacje na drodze i w odpowiedni sposób na nie reagować. Nauczysz się interpretacji zachowania innych uczestników ruchu drogowego oraz zdobędziesz umiejętność porozumiewania się z innymi kierowcami. Nasi absolwenci charakteryzują się bardzo dobrą znajomością przepisów ruchu drogowego, poprawną techniką i wysoką kulturą jazdy. Na naszym kursie prawa jazdy kategorii B nie tylko nauczysz się sprawnie jeździć w ruchu miejskim, ale również poza obszarem zabudowanym. Jazdy z prędkością do 120 km/h. Zajęcia teoretyczne opierają się na systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia), są to wykłady multimedialne na najwyższym poziomie. Zajęcia praktyczne odbywają się nowymi, klimatyzowanymi Hyundai I20. Są to pojazdy, na których odbywają się egzaminy państwowe. Posiadamy także Opla Corse z automatyczną skrzynią biegów, którym kursanci zdają egzamin państwowy. 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Prusaczyk

Mariusz Parchoniuk

Hieronim Bera

Tomasz Szmajda

Tomasz Czarnowski

Dariusz Poźniak

Katarzyna Ludwik

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

2190 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20) lub automatyczna skrzynia biegów (Opel Corsa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat

2190 zł

codziennie

ul. Kołłątaja 30, sala nr 2

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd. Szkolenie praktyczne odbywa się Oplem Corsa z automatyczną skrzynią biegów
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Beata Trawińska

Beata Trawińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM OSK DRIFT pod każdym względem.. Ogromne podziękowania dla właściciela Pana Darka oraz NAJCUDOWNIEJSZEGO instruktora Mariusza ???? ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Nebesio

Anna Nebesio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku! Rewelacyjni instruktorzy Hirek, Mariusz i Tomek, pełni cierpliwości i wyrozumiałości nawet dla najbardziej opornych kursantów !!!! Pełen profesjonalizm z dużą dozą humoru. Polecam z całego serca, a całej ekipie dziękuję za przygotowanie mnie do egzaminów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wioleta Nowyj

Wioleta Nowyj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła REWELACJA! Wykłady super (brawo Panie Darku) jazda- tylko instruktor Mariusz (pełen profesjonalizm) Dziękuję, zdałam za pierwszym razem !!Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anita Najmrocka

Anita Najmrocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Pozdrawiam Pana Darka, Tomka i Mariusza. Dziękuję za przygotowanie. Polecam OSK DRIFT

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
MałGosia Kowal

MałGosia Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!Super podejscie do kursanta. Bardzo sympatyczny pan instruktor- Mariusz- podchodzi do wszystkiego w spokoju,bez nerwow, wytlumaczy wszystko do A do Z.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Temborowska

Ania Temborowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję serdecznie za naukę i pomoc w zdaniu !!! Pozdrawiam Pana Darka jak i również Pana Mariusza który przygotowywał mnie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym razem!!! polecam tą szkołę jazdy i pozdrawiam !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Kowalewski

Dawid Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo spokojne podejście instruktora do kursanta. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Barczycka

Kasia Barczycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawę instruktora oceniam na bardzo dobrą. Był cierpliwy i wyrozumiały.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Sulkowski

Kamil Sulkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cala Grupa ludzi robiących super robotę...Jesteście Najlepsi...

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Pianka

Oskar Pianka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminów, świetna zabawa i dużo śmiechu, atmosfera na wysokim poziomie, instruktorzy pierwsza klasa !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Talenta

Patryk Talenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła dobrze uczą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Lena Świderska

Lena Świderska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super jestem bardzo zadowolona,instruktorzy świetni no i egzamin zdany na pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Leśniak

Dawid Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauczania w Słupsku, instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi. Do egzaminu byłem przygotowany w 100% Polecam wszystkim którzy wciąż się zastanawiają jaką szkołe jazdy wybrać!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Mordal

Mikołaj Mordal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Życzliwi i miki instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Wichrowski

Dominik Wichrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję serdecznie za naukę i pomoc w zdaniu !!! Pozdrawiam Pana Darka jak i również Pana Tomka który przygotowywał mnie do egzaminu !!!! polecam tą szkołę jazdy i pozdrawiam !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marlena Rumińska

Marlena Rumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, życzliwi i wyrozumiali instruktorzy. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Agata Gadzała

Agata Gadzała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjemna atmosfera, wszystko dokładnie wytłumaczone, wyrozumiali instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Alicja Ladowska

Alicja Ladowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła Jazdy, bardzo mili, życzliwi oraz cierpliwi instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Jońca

Klaudia Jońca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy super pozytwni i cierpliwi, sam kurs przebiegł sprawnie bez żadnych komplikacji, jazdy dopasowane pod kursanta, polecaaam bardzo Drift Słupsk!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Stankowski

Szymon Stankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo dobrzy instruktorzy i miła atmosfera, elastyczny grafik jazd. Polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Nikola Dobrosielska

Nikola Dobrosielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła, bardzo mili, życzliwi oraz cierpliwi instruktorzy. Bezproblemowy kontakt z właścicielem szkółki, profesjonalne podejście do ucznia oraz dokładna i wyczerpująca odpowiedź na każde zadane pytanie. W 100 % polecam każdemu. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Kalinowska

Małgorzata Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej nie można trafić: super kadra, miła atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi i pomocni, naprawdę z powołania. Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, wykłady nie były nudne, a przygotowanie praktyczne pozwoliło zdać egzamin bezbłędnie !! Jak nauka jazdy to tylko z Drift !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Wojniak

Magda Wojniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku. Profesjonalne wykłady oraz świetna atmosfera.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Motyl

Mateusz Motyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia na najwyższym poziomie i pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Kosiński

Eryk Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zostałem naprawdę dobrze przygotowany

+ Zaletyelastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Nikodem Kędzierski

Nikodem Kędzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra polecam z całego serca, dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kama Ja

Kama Ja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak nauka jazdy to tylko z OSK Drift. Zdawałam prawko po 8 letniej przerwie i szczerze byłam już zrezygnowana że kiedykolwiek zdam a jednak. Cieszę się że trafiłam akrurat do tej szkoły. Polecam i dziękuję moim instruktorom Tomkowi C. oraz Hieronimowi. Pełny profesjonalizm zarówno teoria jak i praktyka na najwyższym poziomie. Dziękuję jeszcze raz !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oskar Raabe

Oskar Raabe
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z tego, że wybrałem tą szkołę. Wykłady z teorii były proste i interesujące, nauczyłem się z nich dużo przez co zdałem teorie za 1 razem. Godziny jazd są elastyczne, jeśli coś Ci wypadło dzwonisz i mówisz, a Pan Dariusz to załatwi. Instruktorzy bardzo mili, z każdym da się porozmawiać, pomocni i wyrozumiali. Uczą na wysokim poziomie, nie robią tego na siłę. Szczerze bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Rufkiewicz

Natalia Rufkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Słupsku. Wybrałam tę szkołę w oparciu o wiele pozytywnych opinii i nie żałuję! :) Po kursie zdałam swój egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi i bardzo pomocni. Uczą na naprawdę wysokim poziomie. A w szczególności Pan Zbyszek z którym miałam większość swoich jazd! Najlepszy w swoim fachu :) Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Lisiecka

Martyna Lisiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Słupsku! Wcześniej robiłam kurs w innej i nie byłam tak zadowolona jak w Drift. Profesjonalne podejście instruktorów, czuć, że mają ogromną wiedzę i doświadczenie, które idealnie przekazują :) Zdałam bezbłędnie za pierwszym razem ! Polecam z całego serca każdemu tą szkołę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak