OSK ADEPT

 577 opinii w tym 407 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ADEPT
ul. de Gaulle`a 47/19
43-100 Tychy

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Adept to szkoła jazdy, która powstała w 2012 roku.Od początku istnienia szkoły stawiamy na jakość szkolenia.Już od 2013 roku przez kolejne lata nasi Kursanci osiągają najlepszą zdawalność w WORD z egzaminów teoretycznych.Pod względem egzaminów praktycznych również nasza szkoła znajduje się w czołówce.
Oferujemy:

- kursy podstawowe

- kursy uzupełniające

- kursy przyśpieszone

-"Teoria w domu"

- kursy rozszerzone

- jazdy doszkalające

Więcej informacji na www.adept.tychy.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. de Gaulle`a 47/19

WIĘCEJ Cena kursu:
-> dla uczniów i studentów - 3000
-> dla pozostałych osób - 3000

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Kwaśniewicz

Kuba Kwaśniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym razem :D

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie i życzymy szerokiej drogi ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Dorian O ........ ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tychach. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alexei Donnikov

Alexei Donnikov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, nauka na wysokim poziomie. Przygotowują do egzaminy świetnie. Zdane za pierwszym razem. Powodzenia w szkoleniu nowych kierowców.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Knapek

Kamil Knapek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy wewnętrze jak i państwowe zdane za 1 razem. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście, podczas jazd nie ma stresu. Teoria w tydzień, na każde pytania szybko odpowiadają. Mogę jedynie jak najbardziej POLECIĆ!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Barański

Daniel Barański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Dubiel

Julia Dubiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Organizacja i kontakt z kursantem świetny, zdecydowanie ośrodek i instruktorzy godni polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz W .....k ip: 89.64.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kontaktowość w każdej sprawie, dogodność terminów oraz atmosfera na wykładach czy podczas jazd z instruktorem jak najbardziej na plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Bianka C ......... ip: 109.95.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy, Pani Marta zawsze pomocna! Jestem bardzo zadowolona!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudiusz T ... ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera oraz profesjonalne i rzetelne podejście.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Justyna B ....n ip: 31.0.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dogodne terminy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Jestem bardzo zadowolona :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Sikora

Marcin Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Pełen profesjonalizm. Osobiście jeździłem z P. Mirkiem i jestem bardzo zadowolony.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sara M ......... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Wróciłam do zdawania prawa jazdy po długiej przerwie. Pani Marta doradziła mi odpowiedni dla mnie pakiet godzin i dostosowała godziny i dni jazd do pasujących mi terminów. Jako instruktora polecam serdecznie Pana Mirka. W 4 godziny nauczyłam się więcej niż przez cały kurs prowadzony w innej szkole.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja F ......k ip: 83.10.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy!! Super kontakt z Panią Martą, która zawsze odpowiadała na każde pytania i służyła pomocą. Instruktor Mirek najlepiej przygotował mnie do egzaminu, a jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze i z pełnym zaangażowaniem! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Serdecznie polecam OSK Adpet przyszłym kierowcom!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Alicja R .......a ip: 109.95.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i bezproblemowa komunikacja. Profesjonalizm, duża punktualność oraz brak problemów z umawianiem/odwoływaniem jazd. Od sprawnie przeprowadzonych wykładów teoretycznych, po bardzo przyjemne i porządnie przeprowadzone jazdy - zdecydowanie polecam (jako instruktora, szczególnie Pana Mirka, dzięki którego przygotowaniu zdałam za pierwszym razem :)) ).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia .......k ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Marta odpowiadała na wszystkie moje pytania z niesamowitą cierpliwością. Instruktorzy mili, punktualni, dbają o dobrą atmosferę. Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra G .....a ip: 91.150.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Tychach, miła atmosfera, profesjonalne podejście i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego i oczywiście najlepsi instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Martyna Gruba

Martyna Gruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka w Tychach, egzamin zdany za pierwszym razem bez żadnych problemów. Gorąco polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Blanka M ........k ip: 89.77.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, dobre podejście do kursanta. Mój instruktor Pan Mirek bardzo miły, sympatyczny i pełen zaangażowania. Służący zawsze dobrą radą i profesjonalnym podejściem do nauki. Szczerze Polecam! P.S Zdałam za 1 razem!!!!.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria S .........z ip: 91.205.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza z możliwych szkoła do nauki jazdy. Pani Sabina the best :) - zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Nowicka

Sandra Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam do czego się przyczepić, nauka od samego początku przebiegała pomyślnie. Chciałam też bardzo podziękować za waszą elastyczność, dzięki niej mogłam pogodzić robienie kursu z moją pracą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Walawska

Anna Walawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sabinka najlepsza:)dziekuje

+ Zaletyciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Rzepa D ....n ip: 46.134.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Tychach dziękuję za cierpliwość i dobra naukę pozdrawiam Damian :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Rendak

Paweł Rendak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i świetni instruktorzy! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna K .....a ip: 91.150.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, posiadająca profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam serdecznie każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gaba Czapska

Gaba Czapska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim - pełen profesjonalizm na każdym etapie nauki. Pani Marta pomagała ustalić jazdy tak, by pasowały do mojego planu zajęć. Odpowiadała na wszystkie pytania z niesamowitą cierpliwością. Instruktorzy mili, punktualni, dbający o dobrą atmosferę nauki, zwracający uwagę na najczęściej popełniane błędy na egzaminie, wprowadzający stopniowo nowe wiadomości - nie " na raz". Wszystko to sprawiło, że oba egzaminy zdałam za pierwszym razem, a te trzy miesiące choć wydawać by się mogło, że będą stresujące, były przygodą o której będę zawsze ciepło myśleć. Będę tęsknić za całym zespołem. Gorąco polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S .....a ip: 85.14.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście, miła atmosfera, dobre przygotowanie. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Rogalski

Dawid Rogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Mirka i instruktor Sabinę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Gawęda

Wiktoria Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu w Adepcie:D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja B ....l ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy pomocni i potrafią dobrze przekazać wiedzę. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Sawicka

Asia Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieszę się że wybrałam właśnie szkołę jazdy Adept. Na wykładach na pewno nie da się nudzić :) Są tutaj instruktorzy z powołania, atmosfera przemiła. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, a to wszystko dzięki dobremu przygotowaniu :) Wszystkim polecam z całego serduszka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak