OSK 5 BIEG

 256 opinii w tym 128 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK 5 BIEG
ul. Szopena 11 III LO
35-055 Rzeszów

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK5BI....Pokaż adres

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców 5 Bieg w Rzeszowie to szkoła, która powstała z myślą o Państwa potrzebach. Powstawaniu OSK 5 Bieg Rzeszów przyświecała idea pomocy zarówno osobom wkraczającym w dorosłość, rozpoczynającym swoją przygodę z prowadzeniem samochodu, a także osobom dojrzałym, które chcą poprawić swój standard życia, usamodzielnić się i podjąć wyzwanie, jakim jest zdanie egzaminu na Prawo Jazdy. Dzięki swojemu długoletniemu doświadczeniu, jako Instruktor Jazdy mogę Państwu zapewnić najwyższą jakość usług. Jestem przekonany, że ciężka praca oraz wspólne zaangażowanie da efekt w postaci ukończenia kursu oraz zdana egzaminu na Prawo Jazdy.

OSK 5 Bieg to szkoła, która w przeciwieństwie do innych Ośrodków Szkolenia, wyróżnia się przede wszystkim indywidualnym podejściem do klienta. Jako osoba z wieloletnim doświadczeniem oraz umiejętnością pracy z ludźmi, mam świadomość korzyści wynikających z bezpośredniego kontaktu Instruktora z Kursantem. Zrobię wszystko, by pomóc Państwu zarówno w kwestiach merytorycznych jak i praktycznych. Dołożę wszelkich starań, by rozwiać jakiekolwiek wątpliwości związane z tak skomplikowanymi dzisiaj testami na Prawo Jazdy. Jestem osobą, która nie boi się ciężkiej pracy oraz wyzwań. Stawiam na pewność siebie oraz konkretne działania. Jestem zdecydowany i skoncentrowany, ale przede wszystkim opanowany i świadomy. Niech referencją moich działań będą dziesiątki zadowolonych klientów. Nic bowiem nie stanowi lepszej rekomendacji niż zadowoleni ze współpracy Kursanci.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Szopena 11 III LO

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dawid Krauz

Dawid Krauz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Pan Marcin tłumaczy wszystkie zagadnienia bardzo przystępnie oraz jest wyrozumiały względem kursantów. Na jazdach była zawsze bardzo przyjemna atmosfera. Bardzo polecam wybór tej szkoły jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek Z .........i ip: 62.133.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 1 razem

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Filip Kobos

Filip Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo w porzadku bardzo dobrze uczy zdane wszystko za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Davyd Luzhytskyi

Davyd Luzhytskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs, najlepsza szkoła w Rzeszowie! Zdane za pierwszym razem. Jazda zawsze była w miłej atmosferze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Łotecka

Angelika Łotecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Spokojny, cierpliwy człowiek który przygotuje w 100% do egzaminu, dobre podejście do osoby początkującej, spokój i bardzo fajna atmosfera co w dzisiejszych czasach jest rzadkością! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Oberbek

Oliwia Oberbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Zdane za 2 razem, wszystko dobrze wyuczone, jazdy na luzie w miłej atmosferze. Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Przemysław Fröhlich

Przemysław Fröhlich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs u pana Marcina. Możliwość dogadania się o terminy w jakich odbywa się jazda. Na lekcjach zero stresu, miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Kucab

Przemek Kucab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie szybkie terminy jazd Pan Marcin jest bardzo wyrozumiały i umie przekazać wiedzę na temat jazdy samochodem na jazdach panuje miła atmosfera bez żadnego stresu wszystko zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wojnar

Mateusz Wojnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Pan Marcin jest świetnym instruktorem i znakomicie przekazuje swoją wiedzę, a lekcje jazdy przebiegały mi w przemiłej atmosferze. Zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim. :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna S ....z ip: 213.146.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Gancarz

Klaudia Gancarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo fajny instruktor i miła atmosfera w samochodzie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Sylwia Drzał

Sylwia Drzał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta, możliwość dogadania sie o terminy w jakich odbywa się jazda, elastyczny grafik ze strony Pana Marcina . Samochody nowe, niesmigane w swietnym stanie technicznym. Na lekcjach zero stresu, miła atmosfera, świetnie przygotowanie do egzaminu i do dalszej jazdy na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę! Super atmosfera podczas jazdy i świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Gliwa

Gabrysia Gliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera w samochodzie, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Kowalski

Dawid Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Marcina

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Anna P ....a ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w OSK 5BIEG to najlepszy kurs na jaki mogłam trafić. Każde zadanie było dokładnie omówione i wytłumaczone. Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Pan Marcin jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały oraz ma świetne podejście do kursanta. Dzięki Panu Marcinowi byłam świetnie przygotowana do egzaminu. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Diana C .......... ip: 89.151.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marcin jest bardzo konkretną osobą, potrafi w jasny i zrozumialy sposób wyjaśnić wszelkie wątpliwości oraz uczy jak poprawnie zachować się na drodze. Mogę śmiało polecić z czystym sercem tę szkołę jazdy, a Panu Marcinowi bardzo dziękuję za jego profesjonalizm i przekazaną wiedzę ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Kowalski

Krystian Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera w samochodzie połączona ze wspaniałym instruktorem to idealny przepis na zdanie egzaminu tak teoretycznego jak i praktycznego, polecam serdecznie Pana Marcina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Król

Jakub Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, miła atmosfera w samochodzie. Jak najbardziej polecam Pana Marcina!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Heliocanthaurus Borealis

Heliocanthaurus Borealis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu zdałem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym razem. Swobodna atmosfera umila naukę, jak szkoła jazdy to tylko u Pana Marcina!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Miłosz S .....a ip: 185.13.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor, profesjonalne przygotowanie, wspaniała atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz P ...... ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam - miła atmosfera, instruktor spokojny, wszystko wytłumaczy i krok po kroku poprowadzi, a sama nauka tutaj to czysta przyjemność.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Ząbek

Kamil Ząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo , Pan Marcin jest najlepszym instruktorem który przygotowuje do egzaminu ☺️ Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Gargała

Magdalena Gargała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Przyjazna atmosfera, super kontakt z instruktorem. Egzaminy zdane pozytywnie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Martyna Szpyrka

Martyna Szpyrka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko zdane!!!!! Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena B Bem ip: 31.130.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę 5BIEG.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Bem

Magdalena Bem
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Ruszel

Gabrysia Ruszel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs u pana Marcina :) Wspaniała atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Szymura

Kuba Szymura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miły egzaminator polecam serdecznie. Zdane za drugim razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Jakubiec

Wiktoria Jakubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Super kurs gdzie się wszystkiego Dobrze nauczyłam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak